Italië: “Wie zich niet laat vaccineren, wordt ontslagen”

1
Screenshot Twitter

– De gezondheid beschermen betekent zoveel mogelijk mensen vaccineren. Dit is geen ‘morele’ uitspraak, maar waarin de wet voorziet, verklaart de Italiaanse rechter Raffaele Guariniello in een interview met Il Fatto Quotidiano.

De grondslag van het argument gaat uit van het “principe dat niemand kan worden gedwongen om een gezondheidsbehandeling te ondergaan, tenzij door een wettelijke bepaling van de grondwet”, legt hij uit,

Die wet, zegt de rechter, bestaat, en het zou de geconsolideerde wet over Veiligheid op het Werk zijn, die “werkgevers verplicht om effectieve vaccins te verstrekken aan die werknemers die nog niet immuun zijn voor het biologische agens, toegediend door een behandelende arts”. Bovendien “verplicht dezelfde bepaling dat de werkgever de werknemer wegens arbeidsongeschiktheid op aanbeveling van de bevoegde arts voorlopig ontslaat”. De wet, zegt hij, voorziet echter ook “in de verplichting om de werknemer te verwijderen en hem aan een andere baan toe te wijzen, maar alleen indien mogelijk. Het Hooggerechtshof oordeelde dat deze verplichting niet kan worden geacht te zijn geschonden indien de overgang van de werknemer binnen de onderneming niet verenigbaar is met de door de onderneming zelf opgezette organisatiestructuur”. Kortom – zo vat de rechter het samen – “de werkgever is verplicht organisatorische maatregelen voor te bereiden om de werknemer te beschermen, maar als dit niet mogelijk is, riskeert de werknemer de beëindiging van het dienstverband”.

Twittercommentaar van Francesca Totolo:

“Ik ben geen verstokte vaccinatie-tegenstander, verre van dat. Maar ik ben gewoon rationeel en daarmee wantrouwig tegen een vaccin dat in slechts 10 maanden werd ontwikkeld”.

“Van de briefing van het Ministerie van Volksgezondheid over de #VaccineCovid:
“10. Schade op lange termijn kan op dit moment niet worden voorspeld”.

Asielzoekers in opvangcentrum op Sardinië: “Italianen, we gaan jullie keel doorsnijden”

  Bijna 40% van de Amerikaanse mariniers hebben het experimentele mNRA-vaccin geweigerd, voornamelijk uit angst dat het te snel ontwikkeld werd
Vorig artikelDuitse “naakte” doodsoorzaak-statistieken passen niet in het Pandemieplaatje
Volgend artikelRobert Kennedy Jr. waarschuwt voor een machtsgreep om de globale democratieën te verslaan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Hoogtijd voor een groot verzet tegen deze chemise genocide!
    En het valt op dat vooral Europa en in Amerika de meeste besmettingen.
    Corona zou wel het eindstuk van het kalergie plan kunnen zijn

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in