Drie leger reclamespotjes om rekruten te werven. China, Rusland en Amerika. Alle geven zij hun nationale karakter juist weer:

China: kracht in aantal, zelfopoffering en ijzeren discipline.

Rusland: van gewone jongen tot intimiderende donkere Slavische krijger.

Amerika: seksueel verward infantiel gezin dat in een tekenfilmwereld leeft.

Via GreatReject.org


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Schokkende beelden uit Oekraïne – Waarschuwing: NIET VOOR GEVOELIGE MENSEN. UITERST AFGRIJSELIJKVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Duits leger bereidt zich voor op mogelijke oorlog met Rusland, blijkt uit uitgelekt intern rapport
Vorig artikelOperatie Z+: Over het omhoogtrekken van het IJzeren Gordijn dat over Europa hangt
Volgend artikelMax Igan over de depopulatie en transhumanisme agenda (Nederlands ondertiteld) 
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. Ik hoop voor de militairen in het Westen dat er een witte doek aan hun uitrusting is toegevoegd. Deze zullen ze hard nodig hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in