© Alaska Carter (CC BY 2.0)

De volgende samenzweringstheorie is door de realiteit ingehaald. Wat de toenmalige chef-patholoog van Hamburg, Dr. Klaus Püschel, precies een jaar geleden op grond van zijn eigen autopsies vermoedde, wordt nu, in jaar 2 van de pandemie, opnieuw bevestigd door zijn collega in de forensische geneeskunde aan de universiteit van Rostock, Dr. Andreas Büttner en zijn team: het aantal werkelijke sterfgevallen als gevolg van Sars-CoV2 ligt veel lager dan de officiële cijfers suggereren. Büttner eist dringend dat er “veel vaker” autopsies worden verricht op mensen die aan Covid-19 zouden zijn overleden, om de onzekerheid en paniekerige starheid onder de bevolking eindelijk te doorbreken met gefundeerde bevindingen.

Tussen de regels door is wat de professor hier uitdrukt hoogst explosief politiek materiaal – en een daverende klap in het gezicht van de Duitse regering en haar deskundigen, die een vertekend beeld schetsen van de pandemie op basis van halfbakken, kromme en manipulatieve testincidenten, selectieve presentaties zonder classificatie en nauwelijks betekenisvolle gegevens en getallensalade. Het begint met de PCR-tests die gedurende 13 maanden niet representatief zijn uitgevoerd, gaat verder met onjuiste terminologie (“nieuwe infecties” voor degenen die positief zijn getest en gezond en symptoomvrij zijn) en misleidende dreigingen van overbelasting van het gezondheidssysteem – en eindigt met de “aan en met” Covid overleden”, bericht Jouwatch.

Wat het laatste betreft, roept Büttner op tot “eindelijk een hoger aantal autopsies en redelijke statistieken”. En inderdaad: het kan alleen maar schandalig worden genoemd dat met de schade van de eeuw die door de politiek – en niet door Corona – is aangericht, dergelijke onderzoeken al lang niet meer zijn gehouden. En dat terwijl zij eigenlijk het meest voor de hand liggende en belangrijkste zouden zijn in de pandemie – vooral gezien de vrijheidsbeperkingen in naam van de pandemie, die alleen maar misdadig kunnen worden genoemd.

  Markering: Duitse universiteiten voeren armbanden in voor gevaccineerden

De schade van de eeuw verricht zonder een cijferbasis

Zoals de “Nordkurier” schrijft onder verwijzing naar een in het medisch tijdschrift “Ärzteblatt Mecklenburg-Vorpommern” gepubliceerde studie, werden in het universitair ziekenhuis van de Hanzestad in de afgelopen maanden bij 17 overleden patiënten autopsies verricht, waarbij het virus officieel als “doodsoorzaak” werd geregistreerd. De pathologen ontdekten iets verontrustends: bij drie van hen kon het virus als doodsoorzaak volledig worden uitgesloten, aangezien zij “zonder twijfel aan een andere doodsoorzaak” stierven – wat betekent dat hun telling als Covid-doden een regelrechte foutieve etikettering was.

In het geval van vier anderen hangt dezelfde verdenking in de lucht, maar het onderzoek naar de precieze doodsoorzaak is nog niet afgerond, aangezien de resultaten van aanvullende onderzoeken nog op zich laten wachten. Zo kon de virusinfectie slechts bij tien van de 17 overledenen tot nu toe als definitieve doodsoorzaak worden vastgesteld. Aangezien – ook in het licht van vroegere onderzoeken, die (zoals b.v. van Klaus Püschel) nog veel hogere percentages valse registraties opleverden – moet worden aangenomen dat het hier geen uitzondering betreft, zal het werkelijke aantal Covidi-doden zich waarschijnlijk duidelijk onder de gedramatiseerde “body count” bewegen (dat thans 80.000 bedraagt en nog stijgt).

Vraag naar eindelijk gedifferentieerde statistieken

Omdat aldus de algemene indruk is bevestigd dat men “niet alleen aan, maar ook met het Coronavirus” sterft, is er volgens de professor maar één logisch gevolg: voortaan mag niet iedereen die op het moment van zijn overlijden slechts “Corona-positief” was, in de statistieken worden opgenomen. Omdat, door dit te verwaarlozen – zoals eerder – “een veel hoger sterftecijfer wordt geassocieerd dan het in werkelijkheid is”, aldus de forensisch arts. Je hoeft geen deskundige te zijn om dit te begrijpen: als bijvoorbeeld iedereen die op het moment van overlijden positief testte op Covid-19 griepvirussen werd geteld als zijnde gestorven aan griep, dan zouden er bijna alleen maar mensen zijn die “aan en met” griep zijn gestorven – en dus vrijwel geen andere doodsoorzaak dan griep.

  Door de mainstream media doodgezwegen: Covid-19 uitbraken met ernstige ziekteverlopen en sterfgevallen ondanks volledige vaccinatie

Politici willen dit natuurlijk allemaal niet horen. Ook het ministerie van Volksgezondheid van Mecklenburg-Vorpommern is afwijzend: “Deze beweringen zijn slechts indicaties die aan nader wetenschappelijk onderzoek moeten worden onderworpen. Uit de cijfers van de lijkschouwingen tot nu toe kunnen geen veilige realisaties worden afgeleid. Een groter aantal lijkschouwingen zou de bovengenoemde veronderstellingen eventueel kunnen bevestigen of weerleggen”, bagatelliseert een woordvoerder de resultaten van de universiteit van Rostock, aldus de krant “Nordkurier”. Het ministerie wilde ook niet bevestigen dat “paniek en onzekerheid onder de bevolking worden aangewakkerd met vermeend te hoge Corona-dodencijfers”. Dit laatste is echter zeer zeker het geval – en deze omstandigheid heeft er tot dusver onbetwistbaar toe bijgedragen dat Corona in de eerste plaats zoveel gevaarlijker wordt geacht dan om het even welke seizoensgriep uit het verleden. Maar natuurlijk willen de choreografen van de paniekzaaierij daar ook niets over horen.

Waarschuwing: hoofd van de Duitse gezondheidsdienst geeft op voorhand toe: mensen zullen sterven aan de inenting 

Vorig artikelEen waanzinnige machtsgreep – Bent u al “opnieuw geconfigureerd” voor COVID?
Volgend artikelWereld Economisch Forum (WEF): Er zal nooit meer normaliteit zijn
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in