pixabay

Je zou wel krankzinnig moeten zijn om tegelijkertijd oorlogen met China en Rusland te voeren. Helaas voldoet de man in het Witte Huis aan die beschrijving. Joe Biden is gedurende zijn hele politieke carrière een heethoofd geweest, maar nu is hij een heethoofd dat in een vergevorderde staat van geestelijk verval is. En zoals ik al meer dan een jaar waarschuw, wordt hij omringd door het slechtste team voor buitenlands beleid in de geschiedenis van de V.S., en dat wil wat zeggen. Biden en zijn team blijven maar de ene kolossale fout na de andere maken, en nu zijn wij op een weg die er binnenkort toe zou kunnen leiden dat wij grote oorlogen uitvechten met China en Rusland tegelijk, schrijft Michael Snyder.

Als er ooit een tijd was om het 25e Amendement in te roepen, dan is het nu wel. Als wij op de Chinezen en de Russen gaan schieten, wordt het ondenkbare werkelijk werkelijkheid. Er zullen geen “do overs” zijn, en er zal geen weg terug zijn naar het leven zoals het vroeger was.

Tijdens een persconferentie in Japan werd Biden gevraagd of hij het leger van de V.S. zou gebruiken om Taiwan te verdedigen als China binnenvalt. Dit is hoe hij antwoordde

“U wilde om voor de hand liggende redenen niet militair betrokken raken bij het conflict in Oekraïne. Bent u bereid u militair in te zetten om Taiwan te verdedigen als het zover komt?” vroeg een verslaggever de president tijdens een persconferentie in Japan.

“Ja,” antwoordde Biden.

“Bent u dat?” vroeg de verslaggever.

“Dat is de verbintenis die wij zijn aangegaan,” zei de president.

Toen hij die opmerkingen maakte, leek Biden verdwaasd en verward, alsof hij op dat moment in een soort van mentale mist verkeerde.

Onmiddellijk na de persconferentie van Biden probeerden regeringsfunctionarissen zijn opmerkingen terug te draaien.

Zij zeiden dat hij “zich vergist had” en dat er geen verandering in het beleid was gekomen.

Maar het kwaad was al geschied, en de Chinezen waren woedend. Een woordvoerder van het Chinese Ministerie van Buitenlandse Zaken reageerde zelfs door te verklaren dat “er geen ruimte is voor compromissen” als het over Taiwan gaat…

“Over kwesties die de soevereiniteit en territoriale integriteit van China en andere kernbelangen betreffen, is er geen ruimte voor compromissen,” zei Wang Wenbin, een woordvoerder van het Chinese Ministerie van Buitenlandse Zaken.

“Wij hebben er bij de VS op aangedrongen zich serieus aan het Eén-China-beginsel te houden … voorzichtig te zijn in woorden en daden over de kwestie Taiwan, en geen verkeerd signaal af te geven aan pro-Taiwanese onafhankelijkheids- en separatistische krachten – zodat de situatie aan de overkant van de Straat van Taiwan en de betrekkingen tussen China en de VS geen ernstige schade oplopen.

  Na onthulling over Biden-clan - Twitteraccount van New York Post gesloten

Laat mij één voorbeeld met u delen…

Ambtenaren van het Chinese Ministerie van Financiën en de centrale bank hebben op 22 april een ontmoeting gehad met vertegenwoordigers van tientallen banken, waaronder HSBC, om te bespreken wat Peking zou kunnen doen in geval van het opleggen van strenge sancties aan China. Het ministerie van Financiën merkte op, in de woorden van de Financial Times, dat “alle grote buitenlandse en binnenlandse banken die in China actief zijn” aanwezig waren.

De deelnemers concludeerden dat Peking geen buitenlandse tegoeden kon beschermen, maar het houden van de “spoedvergadering” is niettemin onheilspellend. Chinese functionarissen hebben het effect gezien van de sancties die aan Rusland werden opgelegd nadat dat land in februari zijn “speciale militaire operatie” in Oekraïne had gelanceerd, en zij zijn van plan om dergelijke maatregelen die op hun eigen land worden toegepast te doorstaan.

Waarom zouden de Chinezen zo’n spoedvergadering houden?

Het antwoord ligt natuurlijk voor de hand.

De enige reden waarom de V.S. China dezelfde soort sancties zouden opleggen als zij aan Rusland hebben opgelegd, zou zijn als China zou besluiten Taiwan binnen te vallen.

Zoals ik in vorige artikelen heb uiteengezet, sturen de Chinezen al maandenlang voortdurend militaire vliegtuigen naar de luchtverdedigingsidentificatiezone van Taiwan. En er zijn allerlei berichten en geruchten dat het Chinese leger actief voorbereidingen treft voor een invasie.

Dat is dus de reden waarom Biden gevraagd wordt naar een mogelijke invasie. Iedereen beseft dat zo’n scenario een duidelijke mogelijkheid is.

En zodra China binnenvalt, zullen de V.S. en China onmiddellijk in staat van oorlog verkeren.

In een artikel dat onlangs op Fox News geplaatst werd, wordt zelfs gesuggereerd dat de Chinezen een “eerste aanval” op de militaire middelen van de V.S. kunnen uitvoeren, als zij besluiten tot een invasie van Taiwan…

Als China Taiwan wil innemen, moet het eerst luchtoverwicht krijgen en dan de zeemacht van Taiwan uitschakelen. En in tegenstelling tot de invasie van Rusland in Oekraïne, dat geen NAVO-bondgenoot is, moet China er van meet af aan van uitgaan dat Amerika en Japan Taiwan snel te hulp zullen komen, wat betekent dat China een first strike zal uitvoeren op de Amerikaanse en Japanse marine- en luchtmacht. Een Chinese invasie van Taiwan zal dus, tenzij zij met succes wordt afgeschrikt, waarschijnlijk vanaf het eerste uur een zeer intense aangelegenheid worden, waarbij Amerikaanse schepen, onderzeeërs en luchtmachtbases het doelwit zullen worden van honderden Chinese raketten – ongeacht of Amerika formeel terugkeert tot strategische ambiguïteit of zelfs Taiwan opgeeft, zoals sommigen suggereren.

Persoonlijk denk ik niet dat de Chinezen zo’n aanval zouden riskeren.

In plaats daarvan denk ik dat zij Taiwan met overweldigende kracht zouden treffen en hopen dat Biden alleen met sancties zou reageren.

Maar ik kan het mis hebben.

Nu we toch bezig zijn, beide partijen blijven de oorlog in Oekraïne laten escaleren.

  Trump: Corona-medicament van Regeneron zal gratis beschikbaar zijn voor alle Amerikaanse burgers

Zondag vernamen wij dat de V.S. zelfs overwegen om troepen naar Oekraïne te sturen om de ambassade van de V.S. in Kiev te bewaken

Plannen om weer Amerikaanse troepen naar Oekraïne te sturen om de onlangs heropende Amerikaanse ambassade in Kiev te bewaken zijn “op een betrekkelijk laag niveau aan de gang,” zei Gen. Mark Milley, de voorzitter van de Joint Chiefs of Staff, maandag.

De Wall Street Journal meldde zondag dat ambtenaren plannen overwegen om speciale troepen naar Kiev te sturen om de Amerikaanse ambassade te bewaken. Het is een delicate poging, want er moet een evenwicht gevonden worden tussen de veiligheid van de Amerikaanse diplomaten en het vermijden van wat Rusland zou kunnen zien als een escalatie.

Dat is geen goed idee, maar rationele mensen beheren ons buitenlands beleid op dit ogenblik niet.

Als rationele mensen deze beslissingen in Washington zouden nemen, zouden wij niet reeds 54 miljard dollar aan dit conflict hebben besteed. Dat is een bedrag dat negen keer groter is dan wat Oekraïne normaal gesproken voor een heel jaar aan zijn hele leger uitgeeft.

In de oorlog in Oekraïne zijn het de V.S. die het meeste geld uitgeven, het zijn de V.S. die de meeste uitrusting leveren, het zijn de V.S. die de meeste inlichtingen leveren, en de Amerikaanse minister van Defensie Lloyd Austin heeft toegegeven dat wij zelfs leden van het Oekraïense leger naar de Verenigde Staten laten vliegen om hen te trainen.

Dit is al een regelrechte proxy-oorlog tussen de Verenigde Staten en Rusland geworden, en wij zijn gevaarlijk dicht bij het moment dat het een echte oorlog tussen onze twee naties wordt.

En dat is een scenario dat wij koste wat kost moeten proberen te vermijden.

Deze week wordt ook gemeld dat Vladimir Poetin “een moordaanslag overleefd heeft” kort nadat de oorlog in Oekraïne begonnen was…

Vladimir Poetin heeft niet lang na het begin van zijn oorlog in Oekraïne een moordaanslag overleefd, heeft de chef van de inlichtingendienst van het land beweerd.

Kyrylo Boedanov zei dat Poetin ongeveer twee maanden geleden “aangevallen werd… door vertegenwoordigers van de Kaukasus” – een regio die Armenië, Azerbeidzjan, Georgië en delen van Zuid-Rusland omvat.

“[Het was een] Absoluut mislukte poging, maar het is echt gebeurd… Het was ongeveer 2 maanden geleden,” zei Boedanov. “Ik herhaal, deze poging was mislukt. Er was geen publiciteit over deze gebeurtenis, maar hij heeft wel plaatsgevonden.”

Als dit gebeurd is, betwijfel ik ten zeerste dat het “vertegenwoordigers van de Kaukasus” waren die er uiteindelijk achter zaten.

Voor mij is het veel waarschijnlijker dat de westerse inlichtingendienst erbij betrokken was.

En dat zou kunnen verklaren waarom ik Vladimir Poetin in gevaar zag, vlak voordat de Russen hun speciale militaire operatie lanceerden. In die ervaring zag ik dat Poetin neergeslagen was, maar hij was niet gedood.

  Mainstream media, NGO's en online bedriegers dringen een vals Oekraïne-narratief op

Maar, zoals ik verder uitlegde, had ik een andere ervaring die mij deed geloven dat hij uiteindelijk wel dood zal eindigen. Interessant is dat het gerucht de ronde doet dat Poetin juist vorige week een kankeroperatie heeft ondergaan…

Vladimir Poetin onderging vorige week een “succesvolle” kankeroperatie en is herstellende, zo wordt beweerd in het laatste gerucht over de gezondheid van de Russische leider.

De 69-jarige onderging eind vorige week maandag een onbekende ingreep na advies van medici dat behandeling “noodzakelijk” was, volgens Telegram-kanaal Generaal SVR dat beweert informatie te krijgen van binnen het Kremlin.

Sommigen in de westerse media juichen de dood van Poetin toe, maar ik denk dat degene die hem vervangt nog antagonistischer tegenover het westen zal staan.

Mijn hoop is dat er een manier gevonden kan worden om vrede te sluiten, maar op dit moment lijken de ambtenaren van de V.S. niet geneigd om vrede met Rusland na te streven.

Intussen heeft de regering Biden besloten om het Amerikaanse leger te laten deelnemen aan “een Israëlische oefening waarbij een grootscheepse aanval op de nucleaire installaties van Iran wordt gesimuleerd”

Alsof een intense proxy-oorlog met kernmogendheid Rusland nog niet genoeg hitte met zich meebrengt, heeft het Witte Huis van Biden nu groen licht gegeven voor een ongekende deelneming van de V.S. aan een Israëlische oefening waarbij een massale aanval op de nucleaire installaties van Iran wordt gesimuleerd.

Volgens The Times of Israel, “zal de Amerikaanse luchtmacht dienen als een aanvullende kracht, met bijtankvliegtuigen die met Israëlische straaljagers oefenen terwijl ze simuleren dat ze Iraans grondgebied binnendringen en herhaalde aanvallen uitvoeren.” De schijnaanval op Iran zal deze maand plaatsvinden, als onderdeel van een bredere Israëlische militaire oefening die “Chariots of Fire” heet.

Dit is weer zo’n toekomstige oorlog waarvoor ik gewaarschuwd heb, en ik geloof dat die op elk moment kan uitbarsten in de komende maanden.

En wanneer de raketten over en weer beginnen te vliegen, zal de hele aardbol geschokt zijn door het bloedbad en de verwoesting.

Dit is een tijd van oorlogen en geruchten van oorlogen, en ik geloof dat de Derde Wereldoorlog al begonnen is.

Maar voorlopig schieten de grote mogendheden nog niet op elkaar, en daar mogen wij zeer dankbaar voor zijn.

Helaas blijft de Biden-regering de ene flagrante fout na de andere maken, en op een gegeven moment zal ons geluk opraken.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Als al het andere faalt, zullen ze ons oorlog brengenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne op de afgrond van een onherstelbare schuldencrises 
Volgend artikelWesterse Leiders creëren voedseltekorten en manipuleren u om Rusland de schuld te geven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. In Openbaring 17 en 18 kun je lezen hoe het met Amerika afloopt. Dat dit waarschijnlijk door China zal gebeuren is heel aannemelijk. In Ezechiel 38 en 39 lees je hoe het met Rusland afloopt, waarbij de naam Gog een andere leider dan Poetin suggereert. Ook zal Europa dan niet ontkomen aan een kernaanval. Uiteindelijk draait het om Israël, Zach.12-14 dat waarschijnlijk een oorlog met Iran en Turkije te wachten staat. Maar Jezus zal aan deze machten een einde maken en zijn rijk van vrede en gerechtigheid stichten vanuit Jeruzalem, met een ijzeren roede regeren.
  We moeten nog eenmaal door een duister dal maar het Licht zal overwinnen, de Satan wordt verslagen, Maranatha.

  • Gaap, ja hoor en daarom leveren die 50 kerncentrales in Frankrijk ook geen bergen energie. Die dingen staan daar voor de grap.
   /sarcasm off/

 2. Hoe kan Amerika een oorlog winnen als ze record aan schulden hebben. Wie gaat die oorlog financieren, banken hebben ook alleen maar schulden. Amerikaans goud , dat is no maar de vraag of Amerika dat goud wel heeft. Export, het enige wat ze nog exporteren zijn wapens en oorlogen.

  Waar Rusland amper schulden heeft, zelfredzaam zijn, veel grondstoffen bezitten die het westen nodig heeft, enorme energie voorraden
  China heeft 1,5 miljard mensen die kunnen vechten 3 maal zoveel als Amerika. China exporteert veel waar andere landen afhankelijk van zijn. China heeft zijn Amerikaanse dollars al flink afgebouwd en heeft veel meer goud dan dat ze officieel bekend hebben gemaakt ook bezit de Chinese burger veel goud. Zowel Rusland als China kunnen zich 10 maal goedkoper bewapenen.

  Dat gaat Amerika en het westen zeker verliezen.

 3. John Pilger heeft een interessante docu gemaakt, te vinden op YT: Coming war on China.
  En andere is Death By China: How America Lost Its Manufacturing.

 4. Biden, de echte, is ziek in zjjn hoofd, dementerend. Dus welke NepBiden zien wij als wij al kijken om hem te willen zien.
  Dus de puppet, de acteur doet wat de duistere aanstuurders hem opdragen.
  Dus niet Biden is het. En die kamala heeff niets in te brengen las ik ergens anders.
  Men, de deep state, zullen alles doen om WO 3
  uit te lokken.
  Op alle kwetsbare fronten zullen de gangsters de wonden open trekken.
  Maar WO 3. komt er niet. Wordt niet toegestaan! Ook geen nucli oorlog.
  Je hoeft er alleen maar op te letten hoe ze schreeuwend en gillend ten onder gaan.
  Dat moet natuurlijk eerst gebeuren voordat de glorie over onze aarde zich voordoet.
  Stop met angstig zijn. Ook al is dat soms erg lastig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in