Er zijn nog mensen die zich afvragen waarom ze al die letters van het alfabet zo blijven pushen nu het onaangenaam averechts gaat werken. Zelfs homo’s en lesbiennes vinden inmiddels dat ‘hun’ beweging gigantisch in de wielen wordt gereden door extreem woke idealisten. Zij worden erop aangekeken, terwijl ze juist op weg waren hun gematigde status geaccepteerd te krijgen, schrijft gastauteur Niccos.

Nederland was heel lang een land van tolerantie. We waren een soort van gidsland als het ging om acceptatie van ‘anders’, homoseksuelen mochten zichzelf zijn en zelfs was een travestiet geen probleem. Homo’s mogen trouwen en ze konden gewoon hand in hand over straat gaan, uitzonderingen en excessen daargelaten. Het ging goed totdat. Totdat er twee dingen gebeurden en Nederland door het ijs zakte.

Het eerste wat gebeurde was de tsunami van andersdenkenden. Je kunt nog zo tegenstribbelen en willen wegkijken, maar feit is gewoon dat als er teveel andersdenkenden binnenkomen de cultuur verandert. En hoe is onze cultuur verandert. Onze blonde dames in een jurk zijn tegenwoordig allemaal een hoer. Homo’s en lesbiennes kunnen niet meer hand in hand lopen.

Gooi je een paar druppels Dreft in een emmer met water, dan kun je er nog wel een slokje uit drinken. Maar gooi je het halve flesje erin, dan is het bellen blazen. Ieder weldenkend mens begrijpt dat eens de boel verzadigd is en er niets meer bij kan. Je verpest het óók voor de andersdenkenden die er al zijn en meegezogen worden in de stroom van polarisatie. Wij tegen zij.

  Niccos: Europa’s misselijkmakende toneelstukje

Degenen die al die andersdenkenden maar binnen laten komen zijn nota bene dezelfde die al die letters pushen. Kun je nagaan hoezeer ze zijn afgedreven van de werkelijkheid en vanuit een gestoorde psyche denken dat alles maakbaar is. Ze nemen geen enkele verantwoordelijkheid en willen geen enkel verband zien tussen andersdenkenden, homohaat en woningnood.

Het tweede wat gebeurde was het toevoegen van steeds meer letters achter de homo’s en lesbiennes. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd denken ze. Iedereen hoort erbij. Nou ja, behalve normale mensen dan want die horen er helemaal niet bij. En die witte mannen zouden eigenlijk dood moeten. Ja toch?! Alle aparte mensjes zijn slachtoffer en moeten nu gecompenseerd worden.

Straks moet we excuses gaan maken en wordt er een potje gecreëerd van waaruit alle slachtoffers ruimhartig een vergoeding krijgen voor al het leed dat ook hun voorouders is aangedaan. Opa was ook liever een oma geweest, maar was bang om te bevallen door zo’n klein gaatje. Het moet toch niet gekker worden, maar helaas is half Nederland al compleet gestoord door de idiotie te accepteren.

En de andere helft die al die letter gekkigheid niet accepteert, samen met al die nieuwe andersdenkenden trouwens, die komen nu in opstand. Er is inmiddels een enorme weerstand gegroeid jegens al die letters. En daarmee ook tegen homo’s en lesbiennes. Iedereen krijgt er nu van langs. Alles wat homo’s en lesbiennes hadden opgebouwd wordt voor hun neus afgebroken.

Het is klaar met de tolerantie. De polarisatie neemt extreme vormen aan, juist ook bij dat halve gare LHBTIQ+ gedoe. Zelfs die transgenders zijn hier helemaal niet bij gebaat, het werkt compleet averechts. Het zal nog even duren eer ook al deze mensen dit doorhebben, want het spel wordt natuurlijk subliem gespeeld. Er zijn andere krachten aan het werk en iedereen wordt misbruikt.

  Ministers Rutte IV, Hallo Vaarwel

Wie heeft er nu baat bij als het volk zo polariseert? Wie stookt al die vuurtjes? Wie heeft belangen bij verdeel en heers? Denk je nu echt dat die ene donder geven om die tere woke zieltjes of asielzoekers. En worden deze mensen die moeite hebben zich te ontwikkelen tot evenwichtige mensen in een inmiddels cultureel gestoorde samenleving nu echt geholpen met die achterlijke letter propaganda?

Wanneer je als transgender ‘wakker bent’, dan zou jij zelfs tegen deze hele poppenkast moeten zijn. Je wordt misbruikt en dat is nog veel erger dan wat je tegen kunt komen in autochtoon nog enigszins tolerant Nederland. Je zou moeten zeggen flikker op met je regenboogvlag. Je zou moeten zeggen Nederland is vol. Je zou aan ‘onze’ kant moeten staan en samen vechten tegen het culturele verval.

De homo’s en lesbiennes ontwaken nu en zien voor wat het is. Zij willen er niet meer aan meedoen en gelijk hebben ze. Ik heb hele goede vrienden onder hen en zij zien het ook. Normale mensen die geen boodschap hebben aan een aparte status. Wanneer jij jezelf apart zet, dan ben je ook apart. Dat snapt toch iedereen. Doe gewoon en je kunt erbij horen. Maar dan moet die woke ideologie wel stoppen.

Ik weet dat er ook mensen zijn die ook geen tolerantie hebben voor homo’s en lesbiennes, maar die moeten zich ook maar aanpassen. Dat was redelijk op gang gebracht, maar wordt dus nu teniet gedaan. Iedereen in mijn omgeving begrijpt dit en zelfs politiek deugend Den Haag op het regenboogpluche moet dit begrijpen. Het is dus willens en wetens dat ze hiermee doorgaan.

  Niccos: Wat is waar?

Er is maar één manier om dit te stoppen. Homo’s en lesbiennes stappen al uit deze woke trein en nu nog al die andere letters. Begrijp dat je wordt misbruikt voor andere belangen. Begrijp dat je de eigen belangen er juist mee schaadt. Het grote gevaar komt van de politiek die dit pusht. Dat zijn ook de mensen die de migratie pushen en Nederland verzuipen in Dreft terwijl we van nature een waterland zijn.

Binnenkort een tirade over een andere politieke strategie, want wat ik schrijf is natuurlijk in hun ogen weer extreem rechts, fascistisch en antisemitisch. Foei.


Copyright © 2023 Niccos. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

NICCOS DOSSIER

Ministers Rutte IV, Hallo VaarwelVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe toekomst van West-Europa na Bakhmut
Volgend artikelIn Moskou voel je geen crisis. Geen gevolgen van sancties. Geen werkloosheid. Geen daklozen op straat. Minimale inflatie.
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

39 REACTIES

 1. Volgens de meesters van wijsheid is 17 procent van mannelijke homo’s biologisch bepaald, bij vrouwen 7 procent.
  Ik wil niet zeggen dat het daarom niet mag maar de sociale factor speelt een belangrijke rol.

  • Eerder vanochtend.

   Eerst was het stopwoord alles is ‘biologisch bepaald’, als het ging om homo’s te legitimeren of zo. ik sprak erover met hen, die het discriminerend vonden dat ik zei het is vaak ‘sociaal’ bepaald.
   Trouwens meer dan 80 procent, maar ik bedoelde het geeneens discriminerend. De wetenschap wordt gebruikt voor wat op het eerste gezicht uitkomt, meestal om je animale of lagere astrale aard te legitimeren, of dierlijke opportunisme.

  • “Volgens de meesters van wijsheid”…wat is dit nou weer voor ge-ouwehoer?
   En 17% van de mannen? Dan kunnen die meesters van u zich maar beter laten nakijken. 7%-10% is dichter bij de waarheid. Hoewel ik moet toegeven dat het percentage momenteel hoger ligt dan normaal, maar dat is omdat het wordt gepushed en kinderen van jongsaf aan wordt aangepraat.

   het probleem is dat men er veel te tolerant voor is geweest. Ik heb niks tegen 2 volwassenen van hetzelfde geslacht die hun leven willen delen, maar ben altijd pertinent tegen het trouwen van hen geweest. Het huwelijk dient onder andere om kinderen op een veilige, gezonde, normale manier te doen opgroeien en homo-stellen die kinderen opvoeden is gewoon niet normaal. Dat zet een stap waarbij die kinderen dat al van jongsaf aan als normaal gaan zien en had nooit mogen worden toegestaan.

   • Het huwelijk dient onder andere om kinderen op een veilige, gezonde, normale manier te doen opgroeien….

    Waar dient het huwelijk nog meer voor?
    Moet je getrouwd zijn om je kinderen normaal op te voeden?

    • Frans H,
     Nee.. Het huwelijk is een zinspeling op Man en Vrouw om gezamenlijk kinderen op te voeden. Verder sta ik volledig achter hetgeen wat Johan hier vertelt. De mens moet goed beseffen dat te veel vrijheid altijd uitmond in destructie en anarchie, omdat de tegenstellingen te groot worden wat wel kan, en wat niet kan. Dit fenomeen, daar sprak ik al met mijn vrouw over in de jaren tachtig, toen de tweeverdieners kwamen, en de opvoeding van de kinderen voor een groot deel terecht kwam bij de scholen. En houd er rekening mee dat de Cabal dit alles en nog veel meer georkestreerd heeft.

 2. Met homo’s en lesbiennes gebeurt hetzelfde als met Indo’s die aan de kant zijn uitgekomen van immigranten.

  De buitenlanders zijn nu ook tegen buitenlanders, nu het blanken zijn. De grenzen gaan dicht als er niemand anders meer is.

 3. Ik las hier op Frontnieuws dat de farizeeërs (die figuren die altijd Jezus plaagden) rond 170 voor Christus daar terechtgekomen waren. Ze waren niet de top en ook niet de onderklasse. Het was middenstand. Ik trok het na. Farizeeër betekent Perziër. Het waren immigranten die het gezicht van de Joden hebben bepaald, en hen die naam hebben gegeven. Het conflict tussen Israël en Iran heeft dus diepe wortels. De enorme prestatiedrang in het onderwijsbestel hier, de maakbare samenleving, pretendeert iedereen tot dezelfde soort te moeten maken. Het is een heel oppervlakkige mechanische benadering. Het is bovendien misbruik van energie. Over duizend jaar komen die eigenheden nog naar boven in de vorm van conflict.

 4. VAN ONDER WIJS.

  De opgezette dwangmatige rassenmenging waar de meeste discriminatie uit ontstaat, komt op hetzelfde neer als het fascisme van de rassenscheiding toen. LHBTIQ+ sluit aan bij het eerdere artikel over onderwijs van onze gastauteur. Iedereen wil de top. Alles is gerelateerd, maar de specialisatie van het onderwijs leidt tot bewustzijnsvernauwing; daarom bereik je niet wat je wil. Het is ambitie. Je bereikt zelfs het tegendeel als je niet oppast. Daarom staat er ‘de eersten zullen de laatsten zijn’: van onder wijs.

 5. En, vergeet vooral die éne ‘P’ niet!! Dat noemen de wokies een Minors Attracted Person die ook een ‘afwijkende’ sexuele voorkeur heeft die “er mag zijn”…

  Geestesziektes zijn nu social preference en als je daar ook maar ‘iets’ tegen hebt ben je een blanke racist die het niet waard is te leven..!?

  Deze mensen noemden we vroeger gewoon idioot en die werden in een speciaal ziekenhuis behandeld voor hun aandoeningen die een gevaar voor de samenleving zijn. Let vooral op dat woord “samenleving”, dus: SAMEN! U weet wel, allemaal is gelijk en we leven met elkaar:-)

 6. Beste Mensen

  Het Cult Uur van gestoordheids syndromen als de kinder verkrachters is aangebroken

  Oprotten naar Uw bakermat Maat GB
  Greate Britain alle Pooiers Lesbiennes Flikkers kinder verkrachter Kannibalen Moordenaars Kadaver en Lijken vreters op een groot eiland
  Alle Afvalligen uitzienden als mensen

  Heropvoeden op de Greate Alcatraz
  Mens word weer MENS

  Dank U

 7. Eerlijk gezegd ben ik het helemaal zat met de homosexualiteit en alles wat er los of vast aan bij hangt. Mijn excuses aan de homo’s die discreet zijn, net zoals de hetero’s discreet zijn, maar ik ben het spuugzat met al die leipe opgefokte sex en pedo en rainbow shit die ons dagelijks door de strot geramd wordt. (straks ook weer het sex tapes programma op TV. De TV als indoctrinatie gereedschap, weer heel duidelijk.) De discriminatie die homo mannen op vrouwen toepassen is venijnig ziekelijk en destructief. Dit soort mannen voelen zich het hoogste mannetjesdier in de keten omdat ze ook mannen aan zich onderwerpen, en/of jonge jongens (je kent ene zeer beroemde!). Dan is er de idiotie-factor van mannen die zich aanstellerig vrouwelijk gedragen en met mannen sex bedrijven. Waarom aap je een vrouw na als je een homo bent? Waarom draag je vrouwenkleding en neptieten als je homo bent? Waarom plak je je lul en je ballen ver achter in je kont met scotch tape om de bult te verwijderen onder de vrouwenjurk? Waarom wil je een traditionele bruiloft als je homo bent? Waarom verzin je niet je eigen gedragspatronen, waarom moet je de natuurlijke mens na-apen en maak je hem tot karikatuur? Het is werkelijk geen gezicht een vent in vrouwenkleding en nep tieten te zien, en nog erger als hij als een aandachtsvereisende, lispelende kwal rond dartelt. Waarom eis je dat iedereen het moet waarderen dat je een perverse homo bent en wat je in je slaapkamer en de homoclubs uitspookt? Waar is de hetero parade? Waar is de vrouwen parade? Waar is de hetero pride regenboog? Waar zijn de trappen en zebrapaden in hetero kleuren? Waar is mijn hetero vlag? En dan zijn er die zielige hetero trutten die het allemaal geweldig vinden, ohhhh ik heb zo’n leuke homo vriend, hij is zo leuk, kirren ze dan over hun ‘gay best friend’. Terwijl hij voor hun neus een karikatuur van een doorsnee vrouw maakt. Het feit dat ze de natuurlijke vrouw blijven na-apen zegt toch dat er iets helemaal verknipt is met die gozers… Want zijn eigen mensen ‘soort’ is hij duidelijk niet. Als dit zo door moet gaan, dan eis ik een hetero parade, en een mannen parade, en een vrouwen parade, en wil ik ook paraderen met mijn hetero vlag en mijn hetero huisdiertje en mijn hetero accentje en mijn hetero gedrag. En dan mag iedereen zijn wat hij wilt zijn, en dan moet iedereen dat accepteren, en niet dat de ene door je strot moet en de andere moet zijn bek houden. Bah, wat een primitief shitdier is het menschdier toch. Vreemd hoe het van gifspuit naar pedoïsme en de GLHBTQRSXYZ gegaan is in een paar maanden tijd.

  • Een gay parade werkt alleen in Amsterdam, want er zijn niet genoeg gays om het in meerdere steden tegelijk te doen en dan een massa te creëren.

   Een hetero parade zou in elke straat, elke wijk, elk dorp en elke stad een enorme massa op de been brengen. Misschien is het wel gezond om dat te organiseren? Niet als polarisatie, maar als inclusief feest, waar eigenlijk ook duidelijk wordt wie er van nature in de meerderheid zijn.

   Daarnaast, zie mijn reactie ergens hieronder, moeten we vooral rustig en nuchter bij de waarheid blijven… allemaal leuk en aardig dat LGBTSXBEWSTenzo, maar ER ZIJN MANNEN EN VROUWEN EN AFWIJKINGEN. De afwijkingen werden vroeger kapotgemaakt, maar tegenwoordig mogen ze gewoon bestaan. De emancipatie is gelukt, nu is het klaar. Mannen, vrouwen… en afwijkingen. We moeten bij de simpele waarheid blijven en de norm niet laten vervagen. En wie de norm wil vervagen, moeten we aanpakken want die verstoren de balans voor iedereen. Dan wordt snel genoeg duidelijk wie de bron zijn van de normvervaging en dan kunnen we de waanzin gaan stoppen. Laat ze niet in je kop, blijf rustig, blijf bij de waarheid en wijs de normvervaging structureel af ipv te discussiëren over de waanzin waarmee ze chaos proberen te creëren.

  • Eens. Wordt ook kotsmisselijk van het etaleren van welke sexuele geaardheid ook. Eigenlijk wordt ik al misselijk van het begrip: sexuele geaardheid. Het is bestiaal. Ieder gezond mens beaamt dit. We worden geboren en hebben geen probleem met sex. Als we oud mogen worden gaat het ook weer voorbij. Het is alles vergelijkbaar met pis en poep. Op dat niveau speelt deze hele zieke discussie. Grow op people. Get awake. Go beyond. Aub etaleer je pis en poep niet openbaar. En voor alles. Keep away from our children with your shit.

 8. Aandachtsbehoeftige jengelaars.

  Een huilbaby kun je zijn/haar ongemak niet verwijten.

  Als je oud genoeg bent om beter te weten……toch doorjengelt…….dan ben je een hopeloos geval.

  Een verslaving is een verslaving. Voed die verslaving, en hij barst uit zijn kooi……om de hele omgeving te beroven.

 9. Moeder aarde maakt gewoon schoon schip.

  En dat doet (ze/hij/het/xem/blèr/🤪)
  kon t niet laten.
  Aefin..

  Sprinkhanen plagen exploderen in aantallen totdat ze bezwijken onder hun eigen gewicht en vraatzucht.

  Alleen dan wat erger.
  Moeke ist zat.
  En terecht.

  • ‘Sprinkhanen plagen exploderen in aantallen totdat ze bezwijken onder hun eigen gewicht en vraatzucht.’

   Amen.

   Korte en krachtige waarheid. Dat ga ik mezelf ook meer aanleren.

 10. ‘Nederland was heel lang een land van tolerantie.’

  Intolerantie en tolerantie zijn de twee kanten van de munt. Net als haat en liefde. Alles bestaat uit 2 tegenpolen. Als je de ene pool volledig laat doorslaan, kom je automatisch bij de andere pool. Uit onbegrensde doorgeslagen tolerantie ontstaat dus uiteindelijk totalitaire intolerantie. Net als yin en yang. Als het zwarte deel het witte dreigt te overschaduwen slaat alles ineens om en gaat het witte een comeback maken.

  Uiteindelijk draait alles in het universum om balans. De elites hebben een God-complex en vinden dat zij die balans horen te beheersen, hun maakbare wereld. Iedereen hier weet dat de elites en hun slaven in hun God-complex DENKEN dat zij ons van orde naar chaos en weer naar orde moeten leiden. Niet in ons belang of in het belang van de aarde, maar omdat zij zich als Goden voelen en vinden dat het moet gaan zoals zij het willen.

  Deze hele LGBTXQIZSRTWD weetikveel gender bullshit is hun manier om chaos te creëren. Het bewustZIJN moet kapot zodat wij in sub-dierlijk gedrag vervallen en barbaren worden. Dit is een spirituele oorlog, een oorlog om ons bewustZIJN. Het enige dat WIJ hoeven te doen is hen niet in ons bewustZIJN te laten. BewustZIJN is pure liefde. Pure liefde ziet de waarheid, blijf dus bewustZIJN en blijf in alles bij de waarheid. In deze is de waarheid dat er mannen en vrouwen en afwijkingen zijn… PUNT. De elites maken de afwijking tot norm om ons van orde naar chaos te brengen. Het enige dat we hoeven te doen is constant hun norm af te wijzen. Net zo lang tot zij in chaos vervallen ipv wij, want zo werkt het met psychopaten, narcisten, criminelen en leugenaars… als je ze lang genoeg geen macht geeft, gaan ze zichzelf vernietigen in een poging om ons te vernietigen.

  Dus… laat ze niet in je kop, eet hun angst en dreigingen niet op. Blijf kalm, blijf bij de waarheid, blijf LIEFDE, dan blijf je automatisch scherp en doe je automatisch het goede. Zolang WIJ ons niet gek laten maken, gaan we dit winnen. Dat lijkt te eenvoudig, maar het is echt niet eenvoudig om niet knetterkwaad te worden. Blijf rustig, onderneem actie als het nodig is, begrens ze met de waarheid ipv te discussiëren over hun leugens.

  Sorry voor de lange reactie. @Niccos jou stukken inspireren mij om dit te schrijven. En terwijl ik je stukken lees en een reactie schrijf leer ik veel, dankjewel daarvoor Niccos.

 11. Beste Mensen

  I.p.v. een ziekte proberen te laten genezen
  Probeert men die ziekte zo verbogen voor te stellen als dat die ziekte erbij hoort te zijn en men het gewoon erbij hoort te nemen als iets Heiligs wonderbaarlijks goeds

  Wens het Westelijke halfrond veel plezier met de nieuwe uitgevonden niet Ziekte
  Dus een ziekte voor gezond verklaring
  Rutte en Collegas en hun vrienden kennissen U word bedankt

  Is Pimmetje misschien de Aanstoot gever geweest ?
  Van deze Wanpraktijken ?
  Around the Globe ?!

  Dank U

 12. Hoewel. Ik ging weleens de stad in met een homo. Omdat alles afgemeten wordt aan volgzaamheid, sekten en klieken, ben je dan ook homo. De lol was dat ik het niet ben waardoor er geen competitie is. Dat doordrenkt onze samenleving zo erg dat niemand een andere uitweg ziet dan LHBTIQ+. Deze man had gedurende minstens 10 jaar een dagboek bijgehouden over zijn ervaringen nadat hij een bril moest gaan dragen. Hij werd toen helderziend, hij kreeg ervaringen van vorige levens die begonnen met de propeller voor luchtverversing in zijn atelier. In zijn vorige leven was hij piloot geweest bij de nazi’s en omgekomen. Hij reïncarneerde kort na de oorlog. Naast hem woonde een kunstenares waarmee hij bevriend was die ook in de Tweede Wereldoorlog was omgekomen maar als een Joodse vrouw, en zich dat herinnerde. Hij vroeg zich gaandeweg af als hij het tenue van de homoscene zag of er niet meer waren die dezelfde achtergronden hadden als hem. Zijn vrouw uit dat Duitse leven was nu een jongere man, waar hij een korte relatie mee had. Hij ging ervoor naar een psychiater, maar op een gegeven moment een die reïncarnatie accepteerde. Zijn bevindingen waren uitzonderlijk, hij kreeg steeds nieuwe inzichten in verdere levens daarvoor. Het laatste daarvoor als een hofdame aan het hof van Versailles die bij de Franse revolutie onder de guillotine was beland. Hij ervoer de joelende massa daarbij. De vernedering door de massa was omgedraaid als Duits piloot die bombardementen uitvoerde. Hij maakte ook wel schilderijen gebaseerd op zijn visioenen. Andere levens behelsden een priester en ook zoiets bij de Maya, waarbij hij zijn vriend, de Duitse vrouw, het hart moest uitrukken, en het niet kon. Hij droeg daarbij een soort zorro masker zei hij. Het was zijn bril die hem in een crisis had gebracht en helderziend had gemaakt. Dat ging gepaard met stress. Als hij er last van kreeg moest hij subiet weg. Hij had ook een mislukte inwijding gehad in Egypte zei hij. Hij maakte er weleens grappen over, hij kon het zelf nauwelijks geloven. Ik kende hem via een kennis van hem die geen homo was, die maakte er ook grappen over. Hij had een naam Van Kampen. Die vriend noemde hem dan Van Concentratiekampen. Hij was erg spiritueel en raakte christelijk, zelfs katholiek georiënteerd.

  • Beste Mensen

   Een Mens blijft ten aller tijde een Mens
   Een ieder mens kan van allerlei ziekten hebben
   Vandaag is een mens een Vliegtuig en morgen een Vogel te weten een Duif de dag erop een WC Wurm vervolgens een Slang kort erop een Varken en ga zo maar door

   Immers wij zijn niet het Lichaam
   Of de All Geest
   Maar een Super klein deeltje van het All Geest in Zijn manifest Meer ook niet
   We zijn begiftigd vergiftigd met het Ego ik
   Waardoor de verbeelding ontstaat dat wij het zijn die iets doet
   Niks doen wij maar Alles vind plaats
   Zoals het Allomtegenwoordige het Wil

   Dank U

   • @Ringo… ‘We zijn begiftigd vergiftigd met het Ego ik
    Waardoor de verbeelding ontstaat dat wij het zijn die iets doet
    Niks doen wij maar Alles vind plaats’

    Mooi en diep Ringo. Dit is de eerste realiteit in de illusie van Maya. Het universum is een droom waarin God zichzelf onderzoekt. Als een tand die zichzelf bijt, een ijsje dat zichzelf proeft, een spiegel die zichzelf spiegelt. Wij zijn 8miljard mensen, 8miljard ogen waarmee God/het universum zichzelf bekijkt en onderzoekt. Zelf realisatie is God die zichzelf in ons realiseert en de illusie van Maya ziet. IK kan je niet altijd helemaal volgen Ringo, maar dat komt door mijn IK. Maar zodra IK jou kan volgen deel je rake dingen. Dankjewel.

    Ennuh.. corrigeer me als ik het fout zie.

    • Beste Mensen

     U ziet het ook
     Langzaam maar zeker gaat een iedereen die Richting op
     Het moet
     Deze tijd is daar om het nuttig te gebruiken
     Zoals zanger meneer Herman van Veen zingt
     Opzei opzei opzei we hebben ongelofelijke haast
     Met een ander keer misschien op het laatst
     Helaas geschied dit in ieders zijn eigen tempo
     Uiteindelijk niemand neemt tegelijkertijd de Oversteek Boot
     Iedereen komt Alleen op Moeder Aarde Speelt hier wat
     Vervolgens gaat de reis verder naar op zoek voor een ander geschikte belichaming naar gelang de verzamel resultaat aan Goeden & Slechten van alle verstreken levens
     Zowel Positieve als Negatieve daden
     Tot op de dag dat de Aantrekkingskracht gaat resulteren in rest Nul
     Bij wijze van :
     De Aarde Draai is dan gestopt
     Wat zal er gebeuren als de Aarde plotseling stopt met Draaien ?
     Dan gaat men de echte oversteek durven wagen
     Deze positie hoort een belichaming mens in levende lijve trachten te bereiken
     Na de dood heeft het geen Nut
     De Here Jezus is een van de weinige Europese voorbeelden
     Die de oversteek hebben gewaagd te maken in levende lijve
     Wij zijn nu aan de beurt om het lef te tonen
     Niet om naar een gestolen stukje land genaamd Israel te gaan
     Hoo wacht even
     Maar om de moed op te kunnen brengen
     De Ego Maskers af te zetten
     Om toe te geven dat wij lafaards zijn
     Angsthazen met een masker op van Tarzan Steven Sterk Popeye Superman enzovoorts
     Met een hart van een zwakke sponzige steen
     Als dat gebeurt dan zal Moeder Aarde ineens gaan dansen van vreugde
     Alle botonnisering zal stoppen
     De Glazen ogen zullen niet meer nodig zijn
     Groen zal wederkeren
     Zal men wederom gaan zingen
     Nu daagt het uit het oosten het licht komt overal
     Hij is gekomen om die volkeren te troosten en te doen herinneren
     Die al het goede vergeten is
     Immers het Hart zal Spreken en Zien
     Harmonie Liefde tot Alles
     Het Ego fantaseren zal verdwijnen
     Het leven word helaas wel eentonig en Sober zonder Shu
     Wel gelukkig leven
     Ego brengt Sensatie met zich mee
     Dus allerlei soorten en maten van Negativiteiten te weten Ellende

     Halleluja

  • Ik herinner me trouwens in deze context ook mensen gerelateerd aan D66 en bijzondere associaties (synchroniciteit) met de Mayacultuur (mensenoffers) waar ik wat achterdochtig van werd. Ik moest er weer aan denken door die orgaandonatie en kort daarna corona. Het kan dat het ontwikkelde zielen zijn (die hebben meer energie en dus meer invloed) die niet helemaal aan de goede kant staan. De Maya is een cultuur, maar het is ook, in het Oosten, de naam voor astrale begoocheling. Het kunnen Atlantische praktijken zijn die cyclisch weer opgang doen.

  • Harry,
   De Tegenpartij van Kooten en de Bie werden plots zogenaamd geliquideerd gevonden omdat Kees van Kooten en Wim de Bie het niet meer verantwoord vonden om met deze personages door te gaan, hun satire werkte blijkbaar helemaal verkeerd want vele Nederlanders dachten echt op hun te kunnen stemmen toen zij, de Tegenpartij een soort van Suid-Afrika wilden gaan namaken hierin Nederland, denk dat wij heel verschillend denken over de Tegenpartij, ik zag van Kooten & de Bie als het geweten van Nederland, mis hen nog steeds onder andere daarom, groet aan U van mij!

 13. Wat ze allemaal verzinnen om aandacht te krijgen, wordt achter de schermen gepusht door Soros stichtingen. Al dat geleuter over het genderneutrale, waar nu ook alle geprikte bij horen omdat zij zich vrijwillig onvruchtbaar hebben laten maken. Het doel is om de mensheid grotendeels uit te roeien, daar zijn ze behoorlijk goed in geslaagd. Al deze genderneutrale stromingen zijn er juist om zo iedereen tegen elkaar op te zetten, zodat het spel van verdeel en heers gespeeld kan worden.

  Zo het er nu uit ziet komt er geen volgende generatie meer. Met het kontneuken wat ze nu hip maken, zorg je dat je eigen soort uitsterft. Dit fenomeen zie je constant terug keren bij imperiums die in verval raken. Dit werd al vanaf de jaren ’60 al gestimuleerd, maar de oorsprong werd 100 jaar terug tot stand gebracht door de vrouwen stemrecht te geven en zo de vrouw langzamerhand een hogere positie te geven dan de mannen.

  Zodat dit ten koste ging voor het eigen nageslacht. Vrouwen zijn altijd al de zwakste schakel geweest, want jaloezie, ijdelheid, arrogantie en eigenwijzigheid zijn hun zwakste eigenschappen, die er voor zorgen dat zo hele gemeenschappen uiteindelijk ten ondergaan. Vrouwen zijn meedogenloos voor hun eigen mannen, als zij eenmaal macht vergaren. Dit fenomeen wordt openlijk in het het onderwijs geïndoctrineerd, dat vrouwen ook de kans moeten krijgen om carrière te maken. Zodat zij later of nooit kinderen krijgen en uitgebuit kunnen worden als werkslaaf voor de banken.

  Daar kan ik de moslims geen ongelijk ingeven dat zij de vrouwen onder de duim houden en in islamitische landen onderwijs verbieden voor vrouwen. Want hoe minder nageslacht er komt. Hoe zwakker jouw soort wordt en daardoor tot uitsterven gedoemd bent.

  Maar hier in het westen is alles al verkloot door deze eigenwijze wezens, die denken dat zij alles beter weten dan de eigen mannen. Die zonder pardon hun eigen soort verraden, omdat zij volgens zich zelf het beter denken te weten. Vrouwen zijn in mijn beleving dan ook mislukte mannen. Van waarom dragen 99,9999% van de vrouwen mannen kleren. Met de kunstmatige ombouw van vrouwen naar mannen worden zij nog gevaarlijker dan zij al waren voor hun omgeving. Met die testaron injecties worden het moordmachines die iedereen willen onderwerpen of doden.

  • Goed verhaal Qvic… mijn aanvulling;

   We zijn ontkoppeld van de natuur en van God en alles is op de kop gedraaid. Maximale verwarring en geld is God, en voor geld doen verwarde mensen ALLES. Wat er nu met de LGBTQHZTRWX groep wordt gedaan, is hiervoor met vrouwen gedaan. Emancipatie laten doorslaan maar feminisme. Nu wordt LGBTRHSOWMFHC geëmancipeerd en dat wordt ook volledig doorgeslagen. Ondertussen worden mannen afgericht om slaafs en volgzaam te zijn. We zijn inmiddels amper nog mensen, maar voornamelijk consumenten. Consumenten zijn slaven van hun ego, dus hebzucht jaloezie afgunst geldingsdrang…. alle slechte eigenschappen in ons worden maximaal gevoed. Consumenten leven om te consumeren en dus is geld hun God en voor hun geldGod doen ze ALLES!!! Voor geld veranderen consumenten in gewetenloze psychopaten.

   Pfff… gaan we nog ontwaken? Of gaat de geldGod sterven en gaat er massale anarchie uitbreken? De ellende is nu al groot, maar er komt nog veel meer ellende op ons af. Wat te doen? We zijn wakker, maar we kunnen eigenlijk niks behalve onze rust vergroten. Ik moet veel denken aan de WEF demoon Yuval Harari, die zei dat de meesten van ons als zombies zullen internetten, gamen en filmpjes zullen kijken tot ze dood omvallen. Ik bid voor ons allemaal.

  • Beste Mensen

   Misschien de zieke vrouwen die zich man voelen
   Als die zonder tussentijds schade aan het lichaam hebben aangebracht weer genezen zijn
   Dan zijn het de gelukkigste vrouwen van de Heele Wereld
   Allen die het lichaam hebben beschadigd
   Die hebben alleen maar spijt van hun daden
   Veel sterkte
   Moge het Allomtegenwoordige een ieder gezond verstand geven
   Liefde Zei met U
   Pease Uch zoals een indiaan het zou zeggen

   Dank U

 14. De werkelijkheid
  Wat ik hier allemaal lees is bezijden de realiteit.

  In redelijk vrije maatschappijen is rondom 4–5% homo.
  In strenge maatschappijen, zoals islamitische, oplopend tot 30–40%

  Homofilie is een kwestie van heel beperkte keuzemogelijkheid.

  Bewijs.
  Van de langgestraften in USA gevangenis leeft 96% als homo.
  Getest een jaar na vrijlating: 4%

  Dus heel simpel: kwestie van keuzemogelijkheden.
  Er zal best wat aangeboren kunnen zijn, maar dat is wel bitter weinig.
  Wat meer (negatieve) invloed op sexuele keus heeft, is het pushen van de homofiele onderwijzers kaste in de richting van homofilie.
  Logisch, de koters zijn op een ontvankelijke leeftijd.

  • Pierre wat de cijfers betreft denk ik dat je gelijk kunt hebben en ook wat de langgestraften betreft. Wat bv het hogere percentage bij oa Islamitische maatschappij betreft zou ik het niet weten. Kan ik me wel wat bij voorstellen, maar staat ook de doodstraf op, dus ook hier voorzichtigheid met de porseleinkast. Ook daar komt incest voor en er zijn artsen die het maagdenvlies weer “repareren”. Zo lijkt alles maakbaar.
   Aangeboren kan tegenwoordig ook zijn doordat er genetisch materiaal in de vaccins zit van geaborteerde foetussen, de zgn cellijnen. Vrouwelijke cellijnen zouden een jongetje richting vrouwelijkheid kunnen sturen en mannelijke een meisje richting mannelijkheid.
   En nu sinds enkele jaren dus de 22 weken prik bij zwangeren. Wat brengt dat weer te weeg, weinig goeds denk ik.

 15. 2000 jaar geschiedenis van de mens beschrijft slechts 1 binair “Tiresias”
  Made Miracle. Tiresias Beyond the Gender Binary | by Charles-Elizabeth Boyles | EIDOLON

 16. Voor gewone homo’s en lesbiennes is deze beweging een stap achteruit. Ze konden leven als iedereen, ik heb verschillende vrienden die hun leven leiden zoals ik. Maar nu dit. De meesten zijn blijkbaar zoals die Sam de Dief, half of helemaal krankzinnig volgens mij. Homosexualiteit heeft altijd bestaan, denk maar aan Lesbos, waar de naam lesbienne vandaan komt, en dat is 2000+ jaar geleden. In het Engels is het transgender, wat niet kan, transsexueel misschien, en zelfs dat is niet juist, want de operatie verandert zelfs de sexuele organen niet. Nooit zal een man een kind krijgen, nooit zal een vrouw iemand bevruchten (tenzij je een zeepaardje bent natuurlijk)

 17. Voor mij staat de streep van het acceptabele al jaren achter LHB/ ik voeg daar nog een extra H aan toe voor Hetero, want die groep lijkt niet meer te bestaan in de discussie.

 18. En al het andere is bullshit en “zit tussen de oren” van mensen die voor mijn gevoel behoorlijk de weg kwijt zijn. Voor al deze mensen is het hoog tijd om eens te ontwaken uit hun zelf gecreëerde fantasiewereld. Wakker worden! Dat zit weer erg dicht bij “Woke” en dat is ook al weer zo`n woord dat in mijn woordenboek niet voorkomt. Men heeft tegenwoordig te veel vrije tijd, vroeger gingen we gewoon werken en hadden geen tijd om eindeloos uit onze nek te lullen over werkelijk helemaal niks..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in