Mensen zijn bang voor de toekomst en willen zich verzekeren. De mens die vooruit kijkt zal minder overkomen. Neemt dit extreme vormen aan, dan kunnen de zorgen leiden tot depressie en zelfdoding. Het is de uitdaging alle emoties in balans te houden en je leven er niet door te laten bepalen, schrijft gastauteur Niccos.

Dat de mens vooruit kan kijken is een geschenk van ons denkvermogen. Het gaat om kleine dingen zoals etenswaren in de koelkast tot grote dingen zoals een pensioen. Wanneer we nergens rekening mee houden, dan overkomen ons de dingen in het leven en moeten we overal achterna rennen.

In Nederland zijn we ‘van de klok’, dit kun je zelfs letterlijk zo zien. We hebben er een hekel aan als we moeten wachten op iemand die te laat is. Terwijl we zelf onvrijheid kunnen ervaren als we gedwongen worden ergens op een bepaald tijdstip te moeten zijn. Tijd is geld geworden. Er is een onbalans in ons leven.

Een uitdaging is te kunnen leven met onzekerheden. Ook wetende dat de toekomst niet vast staat en pensioenen kunnen droogkoken in de heksenketel van de EU. De kunst is het vinden van een gezonde balans tussen rekening houden met de toekomst en vertrouwen op het leven zelf.

Tumult

Zelfs in een periode van grote tumult. Want er is nogal wat aan de gang, vermits je dat kunt en wilt zien. Het klimaat verandert. Letterlijk in de zin van een Aarde in beweging. Door een afnemend magnetisch veld neemt de kosmische invloed toe welke ook weer de Aarde zelf activeert.

De betaalde klimaatwetenschappers proberen te voorspellen hoeveel zeespiegelstijging we kunnen verwachten terwijl ze niet kunnen verklaren waarom de zeespiegel op de ene plek op Aarde wel honderd meter lager of hoger kan zijn dan elders in dezelfde oceaan.

  Niccos: Alles is communicatie

De Neocons zijn hard op weg naar hun felbegeerde WO3. Een nucleaire uitwisseling is nog nooit zo dichtbij geweest. Maar zelfs een conventioneel conflict op mondiaal niveau zal extreme situaties scheppen voor samenlevingen die afhankelijk zijn van energie en waar logistieke stromen de levensaders zijn.

Figuurlijk verandert ons klimaat door de extreme polarisatie in de samenleving. Nog niet zo heel lang geleden hadden we zelfs in de grote stad een touwtje uit de brievenbus zodat we geen sleutel nodig hadden. Dit is niet meer denkbaar en de politici maken geen beleid dat dit weer terug kan draaien.

Bewust kiezen

Wat de nabije toekomst precies gaat brengen weten we niet. De vraag is dan of je voorbereidingen treft of het op je af laat komen. Ik denk dat het heel erg belangrijk is dat je bij dit al bewust stil staat en dan een praktisch realistische aanpak kiest waar jij jezelf goed bij voelt.

Wanneer de bom valt heb je aan een stadskelder vol met etenswaren niet zoveel. Mocht je het al overleven, dan loop je groot gevaar bij de bendeoorlogen die onvermijdelijk zullen ontstaan in de weken erna. Ik wil dan ook alleen wat algemene tips geven die eenvoudig en haalbaar zijn voor iedereen.

Hoe je invulling wilt geven aan eventuele voorbereidingen op de toekomst moet je helemaal zelf weten. Het gaat er niet om bang te zijn, maar om bewust te kiezen in wat je wil voorbereiden en waarbij je ook kunt leven met onzekerheden. Als je bewust kiest om helemaal niets te doen is dat ook goed.

De uitnodiging is ook jezelf verder verdiepen in deze materie. Er zijn veel websites die schrijven over ‘preppen’. Wanneer het overkomt als een te hoge berg, realiseer je dan dat een reis van honderd kilometer begint met één stap. Je kunt altijd ‘iets’ doen, zelfs dus een paar blikjes groenten extra in huis halen.

  Laten we het eens over God hebben (voor deze ene keer)

Voedsel

De meeste mensen houden een kleine voorraad voedsel aan in huis. Er staan extra spullen in de koelkast voor morgen of als er onverwachte gasten komen. In de berging staan wat flessen limonade of water en er is een extra pak koffie of zakjes thee. Allemaal spullen die je ook daadwerkelijk gebruikt.

Een eenvoudige zaak is deze kleine voorraad uit te breiden naar een voorraad voor een paar weken of maanden. Omdat je de spullen gebruikt koop je niets wat later wordt weggegooid. Je hebt alleen rekening te houden met de houdbaarheid en moet dus je voorraad rouleren. Maak een lijst.

Water

We vertrouwen erop dat we water uit de kraan krijgen én dat dit water schoon en veilig is. Dit kan altijd veranderen door genoemd tumult, dus is het handig om flessen/pakken water in huis te hebben. Gebruik die dan ook. Waarbij opgemerkt dat ons kraanwater niet 100% zuiver is.

Eigenlijk zou je nu al een waterfilter moeten gebruiken om bijvoorbeeld niet uitgefilterde medicijnresten buiten te sluiten. Ook als de kraan onverhoopt stopt met water geven, dan is een waterfilter noodzakelijk om te bezitten. Zelfs een eenvoudig waterfilter is beter dan niets.

Energie

Waar ga je jouw eten op warm maken als er geen gas en/of elektriciteit is? Wel handig als je een blik soep openmaakt en je niet dagen achtereen dit koud wilt opeten. Ook dit is niet heel moeilijk of heel kostbaar als je bedenkt dat campinggasten al zolang buitenshuis koken.

Een kampvuur in huis is niet zo’n handig idee, maar extra dekens zijn niet heel moeilijk te verkrijgen. Haal kaarsen in huis voor warmte en licht. Lucifers natuurlijk. Bedenk wat je nodig hebt als je dagen geen gas en elektriciteit hebt in huis. De computer doet het dan ook niet trouwens, dus maak afdrukken.

  Niccos: Wie nu nog niet wakker is, wordt dat ook niet meer

Een plan

Heb een plan en bespreek dat met huisgenoten en familie. Hoe ben je bereikbaar als internet en telefonie niet meer werken? Waar kom je samen? Dit is trouwens ook al belangrijk mocht je huis affikken, maar weinig mensen zijn hier serieus mee bezig. Een huis in de fik is echter iets anders dan een land in chaos.

Zorg dat je een radio hebt op batterijen. Eventueel een walkie talkie in een groep met gelijkgestemden. Oefen. Zorg voor voldoende benzine voor de auto en bezit een kaart op papier. Probeer een voorstelling te maken van de situatie die langer duurt dan een paar dagen en wat je dan nodig hebt.

Duidelijk mag zijn dat wat ik aangeef ‘slechts’ een basis is. Er worden ook complete nucleaire bunkers gebouwd. Je kunt zover gaan als je zelf wilt en nodig acht. Mijn voorstel is om gewoon te beginnen met een eerste stap en dan te ontdekken wat je meer wilt. Weet dat je niet alles voor kunt zijn. ‘Het gaat zoals het gaat.’


Copyright © 2023 Niccos. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

NICCOS DOSSIER

Hoe men een hongersnood overleeft – Een economische ineenstorting kan leiden tot een ineenstorting van de samenleving en enorme voedseltekortenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDr. Coleman: Derde Wereldoorlog Update
Volgend artikelWetsvoorstel in Canada om “beledigende opmerkingen” over transgender-freaks te criminaliseren; 25.000 dollar boete!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

54 REACTIES

  • In Nederland misschien. Maar hoewel het een kleinere groep is dan bv in de VS bestaan er ook in Nederland ham-radio bezitters die zelf kunnen zenden en ontvangen. Als je zover wenst te gaan zou je een licentie kunnen krijgen en via die manier contact kunnen leggen met de buitenwereld.
   Een gewone radio geeft ook de mogelijkheid dergelijke berichten te ontvangen.Dat

  • Radio moet je hebben als de koning ons toespreekt vanuit een veilig land. Landgenoten hou vol wij bidden voor jullie haha.

 1. Zorg voor een goed sociaal netwerk.
  Zorg dat je iets te ruilen hebt, zodat je elkaars voorraad kunt aanvullen.
  De een heeft straks te weinig om vuur mee te maken. De ander heeft mogelijk behoefte aan meer water.
  De een is handig met het bouwen van een geïmproviseerde BBQ, een ander heeft er de materialen voor in de tuin of schuur. Mogelijk kun je elkaar helpen.

  • Liefde en energie zijn onze natuurlijke ruilmiddelen… samenwerking is onze kracht. Alleen zijn we allemaal zwak, samen zijn WE onverslaanbaar.

  • Dat is absoluut het belangrijkste. Vind gelijkgestemden. Al bereid je jezelf nog zo goed voor, je kunt niet 24/7 wakker blijven om jezelf en je voorraden te verdedigen dus de kans is aanwezig dat je letterlijk onder de voet wordt gelopen. Heb je een groep dan kun je in ieder geval slapen terwijl er anderen op wacht staan en kun je je gezamelijk verdedigen.
   Een groep biedt ook kans om de voorraden te combineren, maar wat misschien nog belangrijker is; het biedt een combinatie aan vaardigheden.

 2. De toekomst is dat de Derde Wereldoorlog (WO3) tenminste 10 jaren zal duren en de gevolgen hiervan erger zullen zijn dan WOI en WOIi tezamen. Nu het nog kan en het is voorradig koop ook een paar extra schoenen, sokken, ondergoed, winterkleding, dekens. Denk ook aan een voedselvoorraad voor je huisdieren en houd ze binnen.

 3. Vraag hulp aan GOD.

  Want dit is geen strijd van mensen. Dit is een strijd tussen Goed en Kwaad op het allerhoogste niveau.
  Een proxy oorlog op planneet Aarde zeg maar.

  • Maar zorg voor een voorraadje voedsel.
   De grootste strijd is die tussen de Geestelijke Lichtwereld, (God), en satanische en duivelse machten. Ja 2 machten waar wij mensen tussendoor moeten laveren.
   Een tienjarige WO 3. Komt er niet.
   We zitten nu in het derde jaar.
   Christina zei: langer dan 5 jaar zal het duren.
   En zij zegt ook leg voor drie maanden voorraad aan. Als de hel niet losbreekt heb je daarna gewoon voor drie maanden geen boodschappennood. Je kunt het weggeven ook.
   Er zal best wel een groot tekort zijn.
   En heel veel mensen leven terug in een abnormaal normale toestand die al lang niet meer lijkt op die van 2018.
   Ze gehoorzamen en hebben hun wilskracht aan de wilgen gehangen.
   Het is goed als wakkere je omgevingsbewustzijn en zelfbewustzijn te verhogen.
   Naar hogere frequentie!
   Omdat je dan vrij gemakkelijk het Geestdodende MSM nieuws door hebt voor wat het is. Niets dus! Inhoudsloos.
   De 135 jaar oude rode beuk op 20 meter afstand van mijn raam wiens takken ik kan aanraken heeft zwellende knoppen , het nieuwe komt eraan!
   Ik ga naar mijn moestuin zo, spitten, de tuinbonen staan er al op!
   Wat een voorjaarskrachten en machten die de natuur doet ontluiken maar ook jouw Geest onafhankelijk kan maken!

 4. In Nederland zijn we ‘van de klok’, dit kun je zelfs letterlijk zo zien. We hebben er een hekel aan als we moeten wachten op iemand die te laat is. Terwijl we zelf onvrijheid kunnen ervaren als we gedwongen worden ergens op een bepaald tijdstip te moeten zijn. Tijd is geld geworden. Er is een onbalans in ons leven.

  ….kan het niet zijn dat iemand die te laat is gewoon respectloos tegenover jou is en zijn deel van de afspraak niet nakomt? ik zie het als woordbeuk, onbetrouwbaarheid. om die reden zakt iemand bij mij als het vaker gebeurd in achting/ belangrijkheid. Over geld heb ik nooit nagedacht eigenlijk…

  • Het woord is waardeloos gemaakt. Geld maakt mensen tot egoïsten en dat maakt mensen onbetrouwbaar en hypocriet. Liefde en energie zijn onze natuurlijke valuta, deze zijn vervangen door geld want de psychopaten hebben geen liefde en energie. We worden geregeerd door liefdeloze psychopaten die geen energie hebben, ze roven onze liefde en energie dmv het geldsysteem. Ze hebben zelf rente en schuld bedacht om hun demonische roofsysteem nog meer kracht en macht te geven.

  • Het kan zijn dat een slaaf respectloos is naar zijn meester als hij niet op tijd komt. Maar de meester heeft daar geen boodschap aan. Die komt wanneer hij denkt dat het goed is. Hij verdient immers het geld en jij bent maar ingehuurd.

   Typisch dat wij in het westen sinds de industriële revolutie pas allemaal onderwijs kregen en een klok. Het word je op school al stevig ingeprent! TE LAAT! STRAF!!! Dat is voor het klootjesvolk. Pas later op de universiteit schuif je aan om iets te leren. Als het college al begonnen is ga je stil naar binnen en gaat zitten. Dan ‘ben je oud genoeg om zelf de verantwoordelijkheid voor je studie te dragen’. Dat is de smoes voor de lager opgeleiden die zich verwonderd afvragen waarom de elite geen straf krijgen.

   Ons begrip van tijd zit vastgeklonken in de duisternis. Als lichtwerker schijn je daar doorheen, het gaat niet om de aanwezigheidsplicht maar om wat je doet. Wie je bent. Hoe je je tijd zo goed mogelijk besteed en ook alle tijd neemt om met een ouder eenzaam iemand rustig een gesprek te voeren.

   We zijn helemaal doorgeslagen in de ‘rat race’. Altijd maar haasten en nergens tijd voor hebben, nergens lol aan beleven. Behalve in onze broodnodige vakantie van 2 weken op Ibiza waar we van alle stress moeten bijkomen. En waar we van ellende geen rust in de kont hebben en elke ochtend klokslag half zes al wakker zijn.

   Ons begrip van ‘op tijd komen’ is typisch calvinistisch. Met alle mooie woorden is het een satanische gevangenis. God heeft ons de lichten aan de hemel gegeven voor tijden en feestdagen. En heeft ons verplicht om 1 dag rust te nemen. Zelfs het land kreeg sabbatsjaren. Waarom? Om te bedenken wie je Schepper is. Om terug te denken aan het paradijs waar de mens met God wandelde. De rest van de week is terug naar de straf van werken ‘in het zweet uws aanschijns’.

   Niks mis met lekker je handen uit de mouwen steken. Iets moois maken wat lang meegaat. Of lekker is. Goed voor je. Gebruik je creativiteit. Maak iets voor een ander in plaats van een ander een poot uit te draaien zodat je zelf op je luie reet kunt blijven zitten. Laat ook mensen die geen hoog tempo kunnen draaien zich nuttig voelen. Zoals ouderen.

   Werken is tegenwoordig slavenarbeid geworden. In plaats van een mogelijkheid om je talenten te gebruiken om in je levensonderhoud te kunnen voorzien. Gehoorzamen! Op tijd. In de houding. Lachen. Uniform aan. En scoren. De baas zijn centen zijn niet van blik. Maar de centrale banken creëren geld uit het niets waardoor jouw centen instant minder waard zijn. ‘Dan moet je maar harder werken. Dan hou je ook meer over.’

   Geloof jij het nog (steeds)? Met je kop in het zand met de billen bloot omhoog klaar om…

   Ik zorg dat ik voorbereid ben met simpele dingen. Wat voorraad van dingen die ik toch wel gebruik. Spaghetti, bliktomaten, houdbare melk, koffie etc. Wat contant ‘geld’ in huis. Water in flessen voor als de druk weer eens wegvalt. Battery pack voor de telefoon. Voorraadje drank voor bedankjes, ruil of gewoon omdat het lekker is. En een goed zakmes in de zak voor allerhande klusjes.

   En geen horloge. Want ik weet zo toch al wel hoe laat het is.

   En mijn verzekering is mijn Vader. Van Hem kan ik op aan dat Hij voor mij zorgt. Dat heb ik al heel vaak mogen merken. Omdat ik maar een simpele volgeling ben van Yeshua.

 5. Vergeet vooral niet:

  Zorg er voor dat je ergens een pistool verstopt hebt liggen voor het geval de ‘pleuris’ uitbreekt.

  • Beste Flying Dutchman,
   Dat werkt, totdat er een groep aan je deur staat die óók wat hebben om terug te schieten.
   Hoeveel patronen zitten er in jouw magazijn? 9?
   Waar wil je het ‘verstoppen’? slaapkamer, huiskamer, schuur, toilet?
   En als je daar dan op dat moment niet bent met 20 man aan de deur die van diverse kanten jouw ramen ingooien?
   Hoe wil jij gezinsleden beschermen die op dat moment in andere vertrekken zijn?
   Wie gaat jouw pistool hanteren zodra jij zo moe bent geworden dat je toch wel even wil kunnen slapen?
   Weet die persoon hoe om te gaan met zo’n ding? (eventueel ervaring?)

   Daarbij komt nog dat de meeste mensen niet aan een vuurwapen kunnen komen.
   Jouw advies is dus ’n beetje bedenkelijk naar mijn mening

    • Beste Flying Dutchman,
     Jouw 2e advies is nóg bedenkelijker.

     Trouwens, de gulden is geen betaalmiddel meer sinds ruim 10 jaar.

   • Zolang er nog zwakkere slachtoffers zijn, worden mensen met pistolen door bendes overgeslagen.
    Da’s gewoon roofdieren instinkt.

   • Beste Tigron
    In het geval dat de ‘pleuris’ uitbreekt haal je je wapen uit je verstopplaats en draag je het op je persoon. Er staat niet gelijk een meute voor je huis.
    Hetzelfde geldt voor andere gezinsleden , die je op een zo makkelijk mogelijk te verdedigen plaats hebt verzameld samen met je voorraden . Extra magazijnen , (
    die vrij snel te verwisselen zijn b t w ) misschien een idee? ik zou bijna zeggen ‘duh..’
    Mocht er een meute van 20 man voor je huis staan je ramen in te gooien ,bewapend of niet, is een vuurwapen beter dan niets. Bovendien staat die meute voor je huis om iets te verkrijgen om in zelf te overleven, bij een paar slachtoffers aan hun kant zal deze meute met grote kans er voor kiezen om een makkelijkere prooi te zoeken. En nee , een vuurwapen is geen garantie voor succes maar beter dan niets.
    Wat zou jou oplossing zijn voor het door jezelf geschetste probleem van een meute voor je huis die je ramen begint in te gooien etc?

    • Beste RVerheijden,
     Er is wat voor te zeggen wat jouw uitleg betreft.
     Magazijnen, inderdaad.
     Blijft toch dat punt dat de meeste Nederlanders geen pistool hebben en dus niets aan de suggestie van Flying Dutchman hebben.

     Mijn oplossing is niet van belang, er zijn namelijk oogjes die meelezen.
     Ook in Portugal.

  • Ik ken zo iemand die een vuurwapen had, een micro uzi van Israëlische makelij, hij zat er een jaar voor in de gevangenis. Hij was een vriendschappelijk type waar ik per toeval weleens mee sprak. Hij deelde alles wat hij had met iedereen, en er werd zelfs een beetje misbruik van gemaakt. Ik wist er niets van. Ze keken me de volgende dag wel een beetje vreemd aan. Na zijn tijd in de gevangenis was de oorlog in Oekraïne begonnen. Het vlindereffect.

  • Het vlindereffect: als een vlinder in Rio de Janeiro opstijgt kan dat een storm veroorzaken in Texas.

   Ik liet me ook weleens wat zwaar uit omdat de roddelaars mij soms ook graag te grazen willen nemen. Hij nam het voor me op. Hij had wel een beetje een ‘achtergrond’ bleek acheraf, los van de jaren dat hij als kluizenaar in de vrije natuur verbleef waarover hij tal van interessante dingen wist te vertellen. Soms moet je oppassen met wat je zegt. Maar ook weer niet te erg. Er kwam zeker een stukje maatschappijleer bij, omdat er weinig taboes waren.
   Eerlijkheid en openheid.
   En dan zie je de mondkapjes langslopen.
   De cognitieve status van een wetenschappelijke theorie.

  • Toch ben ik geen voorstander van vrij wapenbezit zoals in de VS, waar hij voor pleitte na de gevangenis. En ook in de gevangenis waar ze wel oren naar hadden daar. En het vraagstuk kennelijk, ook bij de bewakers, een intellectueel niveau had aangenomen.

  • Achteraf kende hij een kickbokser die les geeft, een aardige man die er eens bij kwam. Ik zei ja het kan natuurlijk geen kwaad als je iemand als Jean-Claude Van Damme in je vriendenkring hebt.

  • Hij heeft me nog wel de technische details uitgelegd van zo’n wapen.
   Een micro uzi van Israëlische makelij heeft een spleetje bij de loop waardoor het geweer bij het schieten niet omhoog trekt, maar helemaal scherp schiet. Een buitengewoon gevaarlijk wapen stond er in de krant. Het vuurt een enorm aantal kogels tegelijk in een snel tempo af.
   Zijn vriend die hem aangegeven had (en schijnbaar bestolen) verbood me op dezelfde plek buiten bij de kerk dat ik niet meer over Christus (hij bedoelde misschien Maitreya) mag praten en ook niet over ufo’s. Een ruimdenkend iemand. Hij schreeuwde ‘eerlijkheid en oprechtheid!’ Hij nam daar de dag na de gevangenneming, alleen achtergebleven als een held, de populariteit van zijn vriend aan met de langskomende meisjes die hij nariep. Ze vluchtten weg.

 6. Lachen dit hier. Denken jullie dat er daarna nog te leven valt? Pleur maar neer die bommetjes, ik zit in m’n tuin met een fles bier en een peuk, de laatste.

 7. Praktische handvaardigheden aanleren die men kan gebruiken om als ruilmiddel te dienen.
  b.v. iemand kan een rits in een broek zetten voor iemand die vervolgens voor de ander messen kan slijpen.
  In mijn diensttijd heb ik aardig wat biertjes verdiend met het aanzetten van knopen op gevechtspakken en overalls van maten die dat zelf niet konden.

  In moeilijke tijden moeten we weer teug naar basis zaken.
  langzaamaan gaan we weer terug naar een maatschappij van hergebruik en reparatie in plaats van weggooien en nieuw kopen.
  Daarom kunnen praktische vaardigheden van levensbelang zijn.
  Schaf boeken aan die info bieden m.b.t. de vaardigheden die wil gaan toepassen.
  Waarom boeken?
  Die zijn ook zonder elektra te raadplegen.De harde schijf van de computer kan immers niet meer werken.

  Ook niet vergeten om spelletjes en andere bezigheden in huis te hebben voor kinderen.
  Kleine kinderen kunnen moeilijk begrijpen waarom ze langer tijd thuis moeten blijven bij calamiteiten en zullen zich spoedig vervelen en de eventuele stress die aanwezig kan zijn, vergroten.
  de reden is, dat veel kinderen gewend zijn om met hun mobiel bezig te zijn, totdat het door omstandigheden niet meer kan b.v. geen verbinding of stroomuitval.

  Er zijn heel veel zaken waarmee men rekening zou kunnen houden in geval van grote calamiteiten.
  Het is niet uitsluitend eten en drinken.

 8. Helemaal goed als we verhuizen naar de Aquarius periode voor 2000 jaar. De nieuwe Waterman energie is: terug naar oorsprong, authenticiteit, respect voor het individu en moeder aarde zoals: Transformatie, Eenheid, Holisme, Liefde, Acceptatie, Naastenliefde, Compassie, Vrijheid, Vrije wil ervaren. De poort naar ons hart werd hierbij geopend als je weet dat de aarde in cyclussen verloopt en brengen oude hartsverlangens wat zielsverlangens zijn alsnog naar boven en uit zich op alle fronten in onze samenleving.

  Holistic living is growing = Q-Time met Nemys Lobato de Mesquita – Gepresenteerd door Yelena Tjoe – Nij in Supreme Suriname https://youtu.be/lVNMzRmnVPM

  En verlaten we Ministerie van Politiek geneuzel | OPRUTTE https://www.youtube.com/live/CdWfryg8-gs?feature=share Caroline maakt duidelijk waarom Rutte alle gevoel met de bevolking is verloren en stemmen verliest. Rutte schrikt alleen maar als duur betaalde adviesbureautjes met rapporten komen, van de mensen uit de bevolking snapt hij niets. Ook is hij totaal niet capabel om de essentie van de vragen van Caroline van der Plas te begrijpen. https://youtu.be/b3tdHiy5d4E

  De langste film ooit gemaakt in de geschiedenis door de mensheid waarin iedere fantasy van het ego er mocht zijn en Pfarma en velen anderen de macht pakte en de wereld wil regeren met opgelegd gedrag en controle houden met een virus en ook geschiede en nog steeds geschied momenteel. Anderen de schuld geven, toe-eigening zonder maar enig recht, wet en regelgeving, dader/slachtofferrol eigen wil opleggen en controle houden zijn/waren de ingrediënten van de vorige cyclus van het Vissen tijdperk die langzaam aan het veranderen is.

  Ik, de Burger, neem nu mijn verantwoordelijkheid
  De overheid is teugelloos. Ze neemt onbevoegd besluiten en voert die door. De macht van de overheid is -anders dan zij u wil laten geloven- echter niet onbegrensd. Het is de hoogste tijd dat de burger de teugels weer ter hand neemt en de overheid terugbrengt binnen de grenzen van het door u verleende mandaat.
  Dit mandaat is door u verleend, en u kunt alleen bevoegdheden mandateren die u zélf heeft, en met dat gegeven is meteen de grens van rechtmatig overheidsoptreden gegeven.
  Het is aan u om in geval van onbevoegd overheidsoptreden daaraan een eind te maken. Hetzij door dit onrechtmatig optreden te verbieden, hetzij door rechtmatig handelen te gebieden. Deze site geeft u daar de instrumenten voor. https://ikdeburger.nl

 9. Reality check:
  Op de radio aangekondigd: “met 2030 zullen er problemen zijn met water opslag”. Just sayin’…
  (Hoe weet men dit, waarom bekend dat het begint in 2030, wat voor problemen, waarom water, etc.)

  • Haha… angst angst angst. Nederland is DE plek waar al het zoetwater van Europa naar de Noordzee gaat. Tekort aan water zal eerder ontstaan door een tsunami aan vluchtelingen. Tristate City moet 30 tot 40 miljoen inwoners krijgen. Zoveel zijn er dus nodig om alles in schaarste te veranderen. Steeds dezelfde strategie… al duizenden jaren… schaarste creëren om macht te creëren. Steeds hetzelfde kunstje.

   Gister reageerde Andreas met een aantal berichten vol met links. Bekijk deze interessante link eens… https://www.goldenenergycenter.nl/144000-uitverkorenen.html

   Houdt Andreas zn reacties in de gaten, hij plaatst hele interessante dingen, waarvoor bedankt Andreas.

   • Ja precies. Maar let op dat ze die CO2 nep en de stikstof nep ook aan het doordrukken zijn. Dat is geen angst aanjagen. En als jij de kraan kan dichtzetten heb je mensen onder controle. Weet je nog wat ze in Somalia flikten door langdurige droogtes te veroorzaken…? Verder, het weer wordt nu al beheersd. Niet pas in 2025 zoals de US Mil het voorzagen. Met of zonder influx van zoetwater in nl kan dit ook hier gebeuren. Ik jaag geen angst aan, ik weet wat men kan doen met klimaatsbeheersing dmv emf en haarp….just sayin’…

  • Al die datacenters gebruiken het bijna drinkwater als koeling.
   Was laatst nog in het nieuws over dat datacenter in de Wieringermeer van Microsoft.

 10. Gezien ze niet echt voor massa-immigratie zijn, is dit kennelijk de manier om dat terug te dringen, niemand vlucht NAAR zo’n gebied. Er bestond al een brede consensus dat immigratie teruggedrongen werd toen Wilders kwam. Trouwens ook al is er geen crisis dan leven veel mensen nog wel zo, omdat ze zich erop voorbereiden krijgen ze het. Immigratie en vakantie zijn geen ruil.

 11. De 144.000 uitverkorenen
  Dit zijn degenen die dé verandering hier op aarde gaan realiseren.
  Zij ontwaken als eerste en nadat zij zelf geheeld zijn van de negatieve gedachtegang (wat voort komt uit angst), zullen zij de overgebleven wereldbevolking meenemen naar de hogere trilling door hun stralende aura.
  https://www.goldenenergycenter.nl/144000-uitverkorenen.html

  Eén van de redenen waarom veel liefdesrelaties stuk lopen, is emotionele onvolwassenheid van één (of beide) partners. Hoewel er veel aantrekkingskracht kan zijn, zorgt emotionele onvolwassenheid ervoor dat we ons snel aangevallen voelen, emoties niet goed kunnen reguleren, we onrealistische verwachtingen hebben enz enz. De meeste relaties zijn erg kinderlijk, simpelweg omdat veel mensen (nog steeds) een kind in een volwassen lijf zijn. Écht volwassen worden vergt werk aan jezelf, werk aan elkaar & werk aan je relatie.

  Verspil geen liefde, tijd en energie aan een partner die niet bereid is om ‘het werk’ te (gaan) doen.
  KOSMISCHE BEWUSTZIJN STUDIE SAINT GERMAIN https://youtu.be/h253qfBkw8g

  • Haha… ik plaats net de link die je hier plaatst hierboven bij een reactie op Immortal. Dank voor de nuttige info Andreas.

 12. ik heb voorraad en eet ervan en vul het weer aan.
  zo verschuift de houdbaarheid datum.
  koop elke keer wat , zo breidt het uit.
  succes.

 13. Je kunt ook nieuwe jerrycans vullen met kraanwater i.p.v flessen/ pakken water te kopen. Daarbij heb ik al jaren een Berkey waterfilter.
  Mijn hond heeft dagelijks ook een bak schoon water en voedsel nodig.
  Dus voor omstreeks 3 maanden hondenvoer opslaan is ook noodzakelijk.

  • Ik heb ook een Berkey filter. Vind het wel lastig te bepalen of hij echt wat doet. Water lijkt wat zachter, maar hij loopt wel erg snel en de filters zijn zo lang te gebruiken dat ik me afvraag hoe dat kan. Maargoed… ik filter al het water dat ik drink ermee en het lijkt wat zachter water te worden.

   • Hallo Naam:*
    Over de werking van de Berkey filters is wel info te vinden op het net. Het schijnen een van de beste (betere) filtersystemen te zijn. Je moet ze ook een keer in de paar maanden even ‘uitspoelen’ , dit doe je op dezelfde manier als bij de installatie van het systeem, zie de handleiding. Voor het geval er geen leidingwater onder druk is ,is er een apparaatje te krijgen (zie hun website).
    Bij erg vervuild water , modder en grove deeltjes bijvoorbeeld, is het handig om met een zelfgemaakte zandfilter (of beter) even voor te filteren.

 14. Beste Tigron. Ik lees dat je nog niet zoveel hebt nagedacht over de oorsprong van zaken.

  Wat betekent gulden?
  Dat betekent: van goud. Een geslagen munt van zuiver goud van een bepaald gewicht en zuiverheid. Kop en munt zijn het certificaat en de uitgever. Ik heb hier nog een zilveren gulden en die is zijn gewicht in zilver waard. Met ‘inflatiecorrectie’. Want echt geld kent geen inflatie. Het heeft namelijk intrinsieke waarde.

  Net zoals consumptie goederen. Die zijn iets waard omdat je ze kunt consumeren. Zo weet je of het goed is. Voor je levensonderhoud.

  En dan heb je nog economische goederen die consumptie goederen kunnen produceren of bewaren. Met een geweer kun je jagen. En daar kun je je huis mee verdedigen. Want ook in een meute van 100 rovers is er geeneen die als eerste een gaatje in zijn hoofd wil.

  Daarom is het belangrijk dat volwassen burgers de verantwoordelijkheid van de verdediging van de goede orde niet uit handen geven aan ‘een’ overheid. In bijvoorbeeld Israël en Zwitserland hebben alle burgers een wapen waar ze mee om kunnen gaan. En daar gebeuren uitzonderlijk weinig ongelukken mee.

  Het eerste wat elke dictatuur verbied is het eigen wapenbezit. Daarna het vrije woord. En daarna eigen gedachten. Wat zegt dat van ons?

 15. Aqualine en Aganippe waterfilter (Sundancer) zijn ook bijzonder goed. Filteren tot 99,9% alle rotzooi eruit, antibiotica, chemische troep etc. Van slootwater kun je drinkwater maken. Verschillende systemen en maten zijn er te koop. Voordeel is ook dat het niet op het lichtnet hoeft te worden aangesloten.
  Het is wel een groot apparaat wat je niet in je rugzak meeneemt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in