Het regime in Kiev heeft opnieuw een terroristische aanslag gepleegd in Rusland. Het doelwit van de Kievse terroristen was de beroemde militaire verslaggever uit de Donbass Vladlen Tatarsky. De Oekraïense nazi’s slaagden er niet in hem te verslaan tijdens de strijd aan het front, dus vermoordden ze hem lafhartig in de achterhoede, bericht Southfront.

Vladlen Tatarsky was een symbool van de vrije Donbass, een man die zijn stem verhief voor de vrijheid van het volk. Hij wordt beschreven als een compromisloze man, hard, direct, een echte Russische man.

Vladlen Tatarsky

Oorlogscorrespondent Vladlen Tatarsky (echte naam – Maxim Fomin) werd gedood bij een explosie in een café in St. Petersburg, waar hij zijn lezers ontmoette tijdens de avond die gewijd was aan zijn publieke activiteiten. Tatarsky vertelde “hoe het is om verslag te doen vanuit brandhaarden terwijl je onder een regen van kogels ligt” en legde uit “wat het betekent om oorlogscorrespondent te zijn.”

“Op 2 april 2023, om 18.13 uur, ontving de politie van het district Vasileostrovsky informatie dat er een explosie had plaatsgevonden in een café op de Universiteitsoever huis 25. Als gevolg van het incident werd een persoon gedood, hij bleek een oorlogscorrespondent Vladlen Tatarsky te zijn,” meldde het ministerie van Binnenlandse Zaken van de Russische Federatie.

Het café zat vol met bezoekers. Volgens ooggetuigen waren er tot 100 mensen aanwezig. Het café behoort tot het bedrijf “Concord catering” van Evgeny Prigozhin, die ook de oprichter is van de PMC “Wagner”. Sinds een jaar worden daar bijeenkomsten gehouden van de discussieclub “Cyberfront Z”. Gelijkgestemden kwamen in het weekend in cafés bijeen om de gebeurtenissen in de Donbass, Oekraïne en in de wereld te bespreken.

  Bye Bye 1991-2022: Het harde werk begint nu - Welkom bij het Nieuwe Grote Spel op crack

“Op dit moment zijn er 25 gewonden, waarvan er 19 in het ziekenhuis zijn opgenomen. De ziekenhuizen van de stad bieden allemaal de nodige hulp,” aldus gouverneur van St. Petesburg Alexander Beglov.

Sommige gewonden verkeren in kritieke toestand.

Russische media meldden, zich beroepend op bronnen bij de veiligheidsdiensten, dat de kracht van het tot ontploffing gebrachte explosief tot 300/450 g TNT-equivalent bedroeg.

Het explosief werd op afstand tot ontploffing gebracht.

Er zijn twee belangrijke versies over de explosie. Waarschijnlijk zat het explosief verborgen in een beeldje dat enkele minuten voor de explosie aan het slachtoffer werd aangeboden. Een vrouw bracht een doos met dit beeldje en overhandigde het aan Vladlen. De explosie vond plaats op een hoogte van 60 cm van de vloer, rechts van de militaire verslaggever.

Daria Trepova

Russische media meldden dat de vrouw is aangehouden op verdenking van moord. Zij is een inwoner van Sint-Petersburg, Daria Trepova, geboren in 1997. Het onderzoek heeft reden om aan te nemen dat Trepova een doos met het beeldje gevuld met explosief naar het café heeft gebracht. In februari 2022 zou zij tweemaal zijn aangehouden tijdens “anti-oorlog” bijeenkomsten. Er is ook informatie dat de gedetineerde eerder geld had overgemaakt aan Oekraïense militanten.

Volgens de tweede versie van het incident is het explosief vooraf in de kamer geplaatst door onbekende saboteurs.

Het Openbaar Ministerie heeft een onderzoek ingesteld naar het incident. De onderzoekscommissie heeft een strafzaak gestart onder het artikel over moord.

“De intimidatie van journalisten uit Rusland vindt plaats terwijl de internationale structuren worden genegeerd – dit kan worden geïnterpreteerd als een compromis, en het gebrek aan reactie van Londen, Washington en Parijs spreekt voor zich. Tot voor kort bestreed het Westen het terrorisme ter verdediging van journalisten, nu is de situatie geheel anders,” schreef de woordvoerster van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken.

  Tot zover het gefantaseerde Russische munitietekort: 50.000 raketten en granaten slaan elke dag op Oekraïne in

Maxim Fomin was een beroemde Russische oorlogscorrespondent, schrijver en blogger. Hij werd op 25 april 1982 geboren in Makeyevka, DPR. Hij herinnerde zich dat hij een patriottische opvoeding kreeg van zijn vader, een mijnwerker. Na zijn schooltijd volgde Vladlen het voorbeeld van zijn vader en werkte hij in een mijn, maar na een paar jaar begon hij zijn eigen bedrijf.

In 2014 sloot Maxim Fomin zich aan bij de lokale militaire formaties om de onafhankelijkheid van de Donbass te verdedigen. Hij kreeg de roepnaam Professor. Kort daarna sloot Maxim zich aan bij de militaire eenheid Vityaz, en vervolgens bij de verkenningscompagnie van de vierde brigade van de Volksmilitie van de LPR. Tatarsky vocht een jaar lang in het beroemde Vostok-bataljon.

Maxim besloot oorlogscorrespondent te worden om de waarheid over de oorlog in de Donbass te laten zien. Hij nam een pseudoniem aan van Vavilen Tatarsky, de held uit de beroemde roman “Generatie P” van Victor Pelevin. De naam Vladlen is een afkorting van de naam Vladimir Lenin.

Vladlen Tatarsky begon zijn carrière als oorlogscorrespondent en richtte de groep “Terrikony Donbassa” op, waar hij dagelijks video’s postte over de situatie aan het front. In 2019 hield hij zich bezig met journalistieke activiteiten. In 2021 schreef hij de boeken “Rennen” en “Oorlog”. Een jaar later schreef hij het boek “Meditatie”.

Maksim Fomin werd het tweede slachtoffer van de terroristische aanval van het regime in Kiev, die gericht was op Russische publieke figuren. In 2022 werd Daria Dugina vermoord door een Oekraïense vrouw, die diende bij de 12e brigade van de Oekraïense Nationale Garde, waartoe ook het beruchte Oekraïense naziregiment Azov behoort. De hoofdinlichtingendienst van Oekraïne zat achter de moord op een jonge Russische journalist en filosoof. LINKLINK

  Onderschat Rusland op eigen risico: Een vergelijking van de overmoed van Duitsland tijdens de Tweede Wereldoorlog en het huidige collectieve Westen

Hoe het terroristische regime in Kiev ook probeert de waarheid te verbergen en zijn verantwoordelijkheid voor de terroristische aanslagen te ontkennen. Er kan geen twijfel over bestaan dat de Oekraïense nazi’s, gecoördineerd door hun terroristische beschermheren uit de Verenigde Staten, achter de moorden zitten die bedoeld zijn om de Russische bevolking te bedreigen, waaronder oorlogscorrespondenten die de wereld de waarheid over de oorlog in Oekraïne laten zien. De waarheid is gevaarlijk voor Kiev en Washington. Het Russische leger is de enige kracht die de daders moet straffen en terroristische regimes moet vernietigen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Hoe kan men beginnen met te proberen zich los te rukken uit een zelfgecreëerde hoop stront?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel77% van de jonge Amerikanen te dik, geestesziek, aan de drugs en meer om in het leger te gaan, zo blijkt uit onderzoek van het Pentagon
Volgend artikelWagner-chef verklaart Artjomovsk “formeel veroverd”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Keer op keer maakt de Oekraïne zichzelf internationaal tot paria. Eerst door oorlogsmisdaden, het schenden van de conventie van Genève door krijgsgevangen te martelen/doden, het gebruiken van chemische wapens, het vervolgen van journalisten, het bombarderen van de eigen bevolking (wat volgens de Oekraïne de bevolking van donbass / krim zou moeten zijn) nu weer met het plegen van terrorisme op burgerdoelen. Geen wonder dat 7/8 van de wereldbevolking geen zin heeft om Oekraïne / nato te steunen.
  Ik begrijp niet waarom onze regering een terroristische staat steunt.

 2. We hébben geen regering meer….we hebben een groepje mafklappers die via de banen-caroussel op hun plaatsje zijn geschoven.

  Intelligentie………geen.

  Kennis……………..geen.

  Moreel fatsoen…geen.

  Bilderberg- en WEF-tuig. Bereid om hun ouwe moer nog te verkopen als dat nog wat oplevert. Een muil als een hooischuur. Het niveau van een gehangen gans.

  We zijn allang verkocht aan een zootje EU- pooiers. Van der Leyen is een nazi-telg……dikke maatjes met Schwab……wat OOK een nazi-telg is. Zo zitten er nog veel meer van dat vunze soort. Telgen uit de satanische bloedlijnen…….van Rothschild/Rockefeller…..en dat zijn alle regeringsleiders van West Europa.

  De ergste hoerenstraten in dit land zijn een theekransje in vergelijking met dit soort.

  De barokke waanzin die over ons wordt uitgestort, komt allemaal uit de koker van dit tuig…….inc dat woke gezwam…….en al die pogingen om je af te leiden van die corona moordpartij.

  We leven in interessante tijden. Nu die tribunalen nog.

  Kenniewachte.

  Alles is

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in