MIG-29

Rusland bereidt zich voor op de genadeslag voor Oekraïne. Op bevel van generaal Surovikin werden de Sovjet MiG-29 gevechtsvliegtuigen vanuit een langdurige opslag weer in actieve dienst genomen. De gevechtsvliegtuigen werden ingezet op luchtmachtbases nabij de Oekraïense grens in gebieden als Sumy en Kiev, bericht Warnews247.

Dit verklaart ook waarom het Westen onlangs meldde dat Rusland op zoek was naar piloten. Generaal Surovkin heeft een plan opgesteld voor een luchtbombardement op Oekraïne om Rusland volgende maand de overhand te geven. De komende 2-3 weken zullen voor Oekraïne shock and awe zijn, zodat er geen ruimte is voor reactie.

Su-24’s, Su-25’s, MiG-29’s, Su-34’s samen met strategische bommenwerpers, kruisraketten, kamikaze-drones en ballistische raketten zullen overal in het land doelen treffen, militair-civiel en alles wat beweegt.

 1. In deze context assembleert Rusland op twee grote luchtmachtbases Sovjet MiG-29’s.
 2. Wit-Russische troepen met het symbool “D2” hebben gevechtsposities ingenomen aan de grens met Oekraïne. Het doel van het nieuwe symbool is de Wit-Russische van de Russische troepen in de noordelijke sector te onderscheiden.
 3. De werving is gaande en zal over enkele dagen worden afgerond.
 4. Russische troepen worden versterkt in Wit-Rusland.
 5. China en vele andere landen evacueren ambassades in Kiev.

Sovjet MiG-29’s terug in actieve dienst

Rusland brengt MiG-29 multifunctionele straaljagers terug in actieve dienst, wat aangeeft wat het van plan is in Oekraïne. Uit satellietbeelden blijkt dat de MiG-29 gevechtsvliegtuigen uit langdurige opslagplaatsen op Russische vliegbases zijn gehaald.

Volgens berichten zijn de Russische MiG-29 gevechtsvliegtuigen overgebracht van de vliegbases Millerovo en Koersk.

Satellietbeelden tonen MiG-29’s die worden overgebracht van een militair vliegveld bij de Russische stad Millerovo. De MiG-29 gevechtsvliegtuigen stonden al lange tijd op dit vliegveld in de regio Rostov.

  Zij willen geen vrede, en dus moet u zich voorbereiden op een verschrikkelijke wereldoorlog

Van 2009 tot 2014 was dit vliegveld niet operationeel. Op 1 januari 2014 werd het 31e Combat Aviation Regiment opnieuw opgericht.

Op 25 februari 2022 viel de Oekraïense luchtmacht deze luchtmachtbasis aan met een Tochka-U ballistische raket.

Vervolgens werden volgens de Oekraïense strijdkrachten ten minste 2 Su-30SM-vliegtuigen van de Russische luchtmacht vernietigd.

Ook werden MiG-29SMT gevechtsvliegtuigen, die de afgelopen jaren niet waren gebruikt, uit de langdurige opslag op het militaire vliegveld van Koersk gehaald.

Het MiG-29SMT gevechtsvliegtuig is een gemoderniseerde variant van het MiG-29SM gevechtsvliegtuig. De ontwikkeling van het gemoderniseerde MiG-29SMT gevechtsvliegtuig begon begin 1997.

Sovjet MiG-29 jagers kunnen dragen:

– 1x 30 mm GSh-30 snelvuurkanon

– 6x 665kg bommen

-Luchtdoelraketten 2x AA-10 Alamo, 6x AA-11 Archer, 6x AA-8 Aphid, 6x AA-12 Adder, 6x Astra.

– Lucht-grondraketten 4x AS-10 Karen, 2x AS-14 Kedge

– Lucht-grondraketten 2x AS-17A Krypton

– Anti-radar raketten 4x AS-12 Kegler, 2x AS-17P Krypton

Video: Verplaatsing van Wit-Russische troepen door de stad Orsja; 25 tanks naar Donetsk gestuurd

Het “D2”-leger van Wit-Rusland is klaar om Oekraïne binnen te vallen

De minister van Binnenlandse Zaken van Wit-Rusland maakte onlangs bekend dat er in het hele land, in alle strijdkrachten en in de grensgebieden met Oekraïne aanvullende veiligheidsmaatregelen zijn genomen.

Volgens de Belarussische minister heeft Belarus strijdkrachten bestaande uit uitgebreide grensdetachementen en mobiele teams van verschillende agentschappen ingezet om de grens met Oekraïne te beschermen in de context van de toegenomen activiteit van de Oekraïense geheime diensten.

“De Oekraïense kant wordt niet alleen bewaakt door grenswachten, maar ook door territoriale verdedigingstroepen. Onze grens – zowel over land als over water – wordt benaderd door gewapende mannen zonder enig teken van identificatie. Ze richten op onze grenswachters en schieten in de lucht”, aldus het Wit-Russische Staatsgrenscomité.

  Welke sancties?

“Ambtenaren van het Wit-Russische ministerie van Noodsituaties hebben wapens ontvangen van het ministerie van Nationale Defensie met de opdracht “de orde te handhaven en het land te beschermen in geval van massale rellen of gewapende conflicten”, benadrukte het hoofd van het ministerie van Noodsituaties.

Hij voegde er ook aan toe:

“Er zijn meer dan 5.000 verschillende gesloten structuren in Wit-Rusland die kunnen worden gebruikt om de bevolking te beschermen in geval van, onder andere, raketaanvallen.”

Wit-Rusland bereidt zich voor op grote militaire inzet in Oekraïne…

“Signaal” van betrokkenheid: ze hebben terroristische aanslagen voorkomen

Tegelijkertijd maakten de autoriteiten van Wit-Rusland bekend dat ze een reeks terroristische aanslagen hebben voorkomen, waarbij meerdere daders werden gearresteerd.

“Ambtenaren van het Centraal Directoraat voor de bestrijding van georganiseerde misdaad en corruptie (GUBOPiK) hebben verschillende mensen aangehouden die terroristische aanslagen en sabotage in Wit-Rusland voorbereidden,” meldde de zender Belarus 1 TV.

Volgens de inlichtingendiensten zijn de gearresteerde personen geronseld door BYPOL en de voortvluchtige oppositie.

“Ze waren er op gericht om bommen te plaatsen. Informatie over waar brandgevaarlijke mengsels te vinden zijn, werd verkregen van de chatbot van het Peramoga-project”, luidt het bericht. Zij verklaarde dat de verdachten bekentenissen afleggen en meewerken aan het onderzoek.

Gennady Kazakevich, plaatsvervangend minister van Binnenlandse Zaken van Belarus, zei dat de geplande terroristische aanslagen deel uitmaken van een door het Westen gesponsord complot:

“Wat typisch is: de laatste tijd, ook in verband met de SMO in Oekraïne, houdt dit project de gewelddadige omverwerping van de staatsmacht in de republiek in.”

Hij benadrukte dat de strijders in Polen worden getraind en ervaring opdoen met gevechtsoperaties in Oekraïne.

  Oekraïne start offensief op 30 april, de sterfdag van Hitler - Newsweek

Nu getuigen de arrestanten en werken zij samen met de autoriteiten in het onderzoek.

Video: Verklaring van Wit-Rusland over de terroristische aanslagen

De satellietbeelden van de MiG-29’s

De Wit-Russische “D2”-groep


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïne – De reactie van het Westen als het met de werkelijkheid wordt geconfronteerdVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWat is Rusland nu verder van plan in Oekraïne?
Volgend artikelDuitsland’s mislukte experiment met “opgeslagen” aardgas en LNG
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

7 REACTIES

 1. Tot 8 November zal Rusland zich waarschijnlijk relatief rustig houden. Proberen geen land te verliezen en proberen het burger slachtoffers zo laag mogelijk te houden. Na 8 November zullen kijken hoe verder. Bij winst van de democraten in de VS is er geen hoop op vrede en zullen ze waarschijnlijk volledig los gaan. Bij winst met Republikeinen is er kans op minder wapenleveranties en poging tot gesprekken.

  • Denk dat er geen verschil meer is tussen de democraten en republikeinen…
   En kans op gesprekken is jezelf voor de gek houden want dat is het plan niet!
   Indien ze wachten op de verkiezingen dan is dat door de afspraken; wij moeten steeds in angst worden gehouden met nieuwe… wij moeten kraken en smeken voor – The Great Reset.
   Dan is alles over en gaan we ontwaken in een vreselijke wereld.

 2. Ik snap niet dat ze nog op die verkiezingen zouden wachten. Met VS valt toch niet te onderhandelen. Als de Republikeinen zouden winnen dan zouden eerder de democraten nog voordat de Republikeinen geïnstalleerd zijn nog even een shock en awe campagne starten. Bovendien hebben we gezien hoe ontzettend corrupt de vorige verkiezingen verlopen zijn… de stemcomputer heeft de uitslag al.
  Ik denk dat ze eerder afwachten denkende dat het financiele stelsel de maand oktober niet overleeft, denk aan Engelse gilts, Credit Suisse (FED heeft al swap lijnen met CH), Deutsche Bank, toename aan hypotheek wanbetalers, dalende huizenprijzen en ook nog diverse industriën die personeel naar huis hebben gestuurd, omdat energie te duur is. Daar bovenop nog een oversterfte die verklaard wordt vanuit het voorgaande zullen we maar zeggen. Het Westen vernietigt zichzelf.

 3. De MIG 29 is een uitstekend vliegtuig en goed bruikbaar. Maar hetzelfde geldt voor de MIG 21….
  #0mm kanonetje schiet een tank aan flarden zonder enig probleem.

  Je ziet ook aan de warthog dat LAGE snelheid van belang is, niet hoge. Hoge snelheid is meer bruikbaar voor dogfights.

  De tweede reden dat ze goed bruikbaar zijn: de luchtverdedigings systemen zijn al in puin geschoten….

  En de derde reden: er zijn piloten zat voor deze vliegtuigen….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in