Hoe kan men beginnen met te proberen zich los te rukken uit een eigen hoop stront zoals die door het Amerikaanse Ministerie van Buitenlandse Zaken in Oekraïne gecreëerd is? Tony Blinken – de strateeg van de strategen, de geopolitieke denker van het kaliber van Bismark… nee, ik houd u voor de gek – een of andere non-valeur met een “zachte graad” in een of andere BS van de Ivy League, maar zeer bedreven in verdoezeling, dubbele betekenis en gaslighting, met andere woorden newspeak, probeert het. Hier is zijn PBS interview:

Judy Woodruff: Wel, als – wat wij echter tegelijkertijd van deskundigen horen, is dat, hoe oneerlijk of weerzinwekkend het ook mag lijken, dat het nu onvermijdelijk lijkt dat Oekraïne territoriale concessies zal moeten doen in het oosten. Is dat wat u ziet, dat zij zullen moeten buigen voor Vladimir Poetin en hem dat grondgebied zullen moeten geven dat hij zegt te willen?

Antony Blinken: Judy, de toekomst van Oekraïne is aan de Oekraïners. Het is aan het Oekraïense volk. En uiteindelijk zullen die beslissingen genomen worden door zijn democratisch verkozen regering, met inbegrip van president Zelensky. Hij zal moeten bepalen wat in het beste belang is van zijn land en zijn volk. En wij zullen dat steunen. Wij zullen niet minder Oekraïens zijn dan de Oekraïners. Wij zullen niet meer Oekraïner zijn dan de Oekraïners. Maar het is fundamenteel aan hen. En dat is uiteindelijk waar het hier om gaat. Vladimir Poetin probeert de Oekraïners het recht te ontnemen om hun eigen toekomst te bepalen. Wij steunen dat recht ten zeerste. En wij zullen naar de Oekraïners kijken om te beslissen wat in hun belang is.

  Kunnen de Verenigde Staten een tweefrontenoorlog voeren?

Oh boy, denken ze nu echt dat niemand zich meer herinnert waar dit allemaal om ging? Degenen die er toe doen in deze wereld weten waar het allemaal om gaat – het is allemaal goed gedocumenteerd en, zoals van meet af aan voorspeld was, duidelijk begrepen voor wat het is – een haast om zich te verwijderen van een grote geopolitieke nederlaag die zich voor onze ogen aan het ontvouwen is. Nee, het is niet Afghanistan 2.0, zelfs niet in de buurt – Afghanistan was slechts een hik op de weg naar een stuiptrekkend einde van Pax Americana, zoals dezelfde “deskundigen” op het gebied van buitenlandse zaken als Tony Blinken, Francis Fukuyama of Zbig voorzagen. Nu is de tijd gekomen om een lippenstift op het varken te doen en te proberen er statig en slim uit te zien. Zoals dit, de zoveelste doctorandus in de “politieke wetenschappen” van het Pentagon:

De VS proberen het conflict in Oekraïne duurder te maken voor Moskou dan wat de Russische president Vladimir Poetin hoopt te bereiken, zei onderminister van Defensie voor Beleid Colin Kahl op dinsdag. Kahl benadrukte dat Rusland slechts “tactische” winst boekt in Oekraïne en zijn “grandioze doelstellingen” om het hele land over te nemen niet zal kunnen bereiken, mede dankzij de massale militaire hulp van de VS. “Wij zullen Oekraïne blijven geven wat zij nodig hebben voor de strijd,” zei Kahl dinsdag, bij de opening van een conferentie georganiseerd door het Center for New American Security (CNAS), een aan de Democraten gelinkte denktank waar hij vroeger werkte. De regering-Biden alleen al heeft Oekraïne meer dan 5,3 miljard dollar aan militaire bijstand verleend, waarvan 4,6 miljard dollar sinds 24 februari, aldus Kahl.

  Macron, de NAVO en het lot van het Imperium deel I

In denktanks in D.C. volgen ze geen les in de planning van Combined Arms Operations en uitputtingspercentages in echte oorlogen. Ze hebben gewoon geen idee wat het is en hoe echte oorlogen eruit zien, maar, zoals Larch vandaag terecht opmerkte, zijn ze shell-shocked en proberen ze hersenactiviteit na te bootsen in zwakke pogingen om het gezicht te redden, dat ze overigens nooit gehad hebben. Het lijkt erop dat Blinken al iets begrepen heeft, deze Kahl zit nog in de ontkenningsfase van Kubler-Ross, maar hij komt op den duur wel waar Blinken nu is. Hij moet alleen nog wat standaard “democratie” drogredenen leren uit het lexicon van amateurs en sociopaten, die niet alleen een ravage aanrichten in Europa, maar ook het eigen (eigen??) land vermoorden met een meedogenloze efficiëntie waar alleen waanzinnigen toe in staat zijn, schrijft Smoothiex12.

In verwant nieuws vandaag, heeft Vladimir Poetin in principe de dringende levering van tarwe aan Afghanistan goedgekeurd, als de “noodzaak zich voordoet” per verslag van inter-agency commissie uit Rusland die onlangs uit Afghanistan is teruggekeerd (in het Russisch). In mijn laatste tweegesprek op PolitWera met kolonel Trukhan hebben wij het opmerkelijke feit aangestipt van Tsjetsjeense jongens (Kadyrovtsy) die heldhaftig schouder aan schouder strijden met hun broeders uit de LDNR en Rusland. Het feit dat Ramzan Kadyrov niet alleen een uitstekende tegen-propaganda kracht is geworden bij het ontkrachten van de BS van de Oekries en het Westen, maar ook een brandpunt is geworden van zovelen in de Islamitische Wereld die Rusland niet alleen met sympathie maar ook met hoop bekijken – ik kan het belang daarvan niet genoeg benadrukken. De implicaties zijn enorm. En strategisch. Begrijpen Blinken of Kahl dat? U hoeft uw adem niet in te houden.

  Deze winter zal zwaar zijn, maar de volgende zal nog erger zijn - EU

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De Duitsers lachen nu niet meer – Rusland stopt de gastoevoer door belangrijke gaspijpleiding naar EuropaVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïense Rode Kruis beschuldigd van betrokkenheid bij het oogsten van kinderorganen
Volgend artikelGepensioneerd neurochirurg schrijft de Mother van alle “Ik zei het toch” paper over de Covid-19 pandemiemaatregelen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Zelensky heeft alle oppositiepartijen verboden, behalve de extreemrechtse nationalisten. En dat land wordt gesteund door de EU.

 2. Zelensky is een puppet van zijn eigen leger dat vol met nazi’s zit. Ze schieten nu met Amerikaanse munitie op hun eigen burgers.
  Doet hij Zalensky niet wat zij dicteren dan wordt hij doodgeschoten.
  Zij gebruiken Zelensky als “ spreekbuis “ tegen regeringen om wapens los te praten.
  Tot nu toe lukt dit aardig.
  Maar als wij gewone burgers deze idiote druk en verhoudingen in deze terroristen bende / “ leger” al zien….zien de regerings leiders dit ook. Zalensky weg…. Dat breekt de hel los. Dan vermoord iedereen / iedereen in Ukraine

 3. Oekraïne is aan de Oekraïners….
  Maar Irak was niet aan de Irakezen, Afghanistan niet aan de Afghanen, Libië niet aan de Libiërs, Syrië niet aan de Syriërs, Somalië niet aan de Somaliërs, etc.etc.etc. De US hebben in de afgelopen decennia tientallen regimes omvergegooid en landen kapot gemaakt, onder het mom van “”peace and democracy””. Hun hypocrisie is echt stuitend.

 4. What goes around comes around.

  Amerika is gebassrd op genocide, en hun founders en volgelingen waren criminelen.
  Eigelijk een uit de hand gelopen straf kolonie.

  En het na-oorlogse oorlogzoekerij is ervan te verwachten.
  Maar misschien gingen ze nu te ver en krijgen ze een Satan 2 op hun dak.
  Gezien vanuit toekomstige geschiedenis: misschien leren ze dan hun lesje?

  Al betwijfel ik dat; vorig jaar gaven ze 4 grote steden over aan zwaar criminele zwarten; en zelfs nu zonder strafvervolging…..
  —————————-
  In feite heeft een Chinees-Russisch pact de wereld macht overgenomen; met ook als resultaat de downfall van de us dollar.
  Werd hoog tijd….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in