Het ziet er niet goed uit, niet voor het nieuwe jaar. Het ziet ernaar uit dat we het point of no return in de eeuwige oorlog binnengaan, of al zijn binnengegaan. Het is meer dan één oorlog, hoewel de grote nu Oekraïne is, schrijft Kurt Nimmo.

Wit-Rusland heeft een van de raketten van Kiev neergeschoten. Het zoekt een excuus om troepen naar Oekraïne te sturen. Op social media zijn onlangs video’s geplaatst van meerdere treinladingen tanks, militaire voertuigen en oorlogsmaterieel op weg naar de grens.

De Russen hebben gezworen de wapens van de USG-NAVO die het conflict aanwakkeren, te onderscheppen en te elimineren.

Het ziet ernaar uit dat dit lang gaat duren. Het zal duren tot de een of de ander tot het uiterste wordt gedreven. Dan is het hek van de dam. Rusland wordt zogenaamd in een hoek gedreven, zoals de oorlogspropaganda van de bedrijfsmedia graag steeds herhaalt, omdat effectieve leugens herhaling behoeven, zoals Hitler en nazi-propagandist Joseph Goebbels wisten.

Ondertussen hebben de Israëli’s van de gelegenheid gebruik gemaakt om de meest rechtse regering tot nu toe te installeren, samengesteld door Bibi Netanyahu, de man onder een eeuwige donkere wolk van corruptie. Het is een coalitie van zionistische kolonisten die vastbesloten zijn de Westelijke Jordaanoever te annexeren. Met andere woorden, doorgaan met het verdrijven van de Palestijnen, d.w.z. hen etnisch zuiveren, Nakba plegen, cultuur en erfgoed vernietigen, en hele dorpen uitroeien, bronnen vergiftigen, en miljoenen tot vluchtelingen maken, een plan dat tientallen jaren geleden werd uitgedacht en gecoördineerd toen de Israëlische staat in 1948 werd opgericht op gestolen land. Het is de niet-verborgen agenda van de radicaal-rechtse zionisten in Israël. Als de mensen in Israël hen niet hadden verkozen, zouden ze uiteindelijk toch regeren. Verkiezingen zijn in wezen zinloos. De zionistische agenda is van primair belang en gaat boven de veiligheid en het welzijn van de burgers. Het is de kern, de kernideologie van de Israëlische staat, die uitmondt in genocidaal racisme, etnische zuivering, de moord op kinderen en journalisten, de vestiging van een zionistisch meesterras, het opleggen van een tweederangs- en derderangsstatus aan ongelukkige niet-joden. Niets van dit alles wordt vermeld in de corporate media.

Voor het grootste deel van de wereld wordt erkend dat Israël een apartheidsstaat is waar niet-joden, vooral Palestijnse Arabieren, een gehate en verafschuwde onderklasse vormen. Al tientallen jaren steunt de regering van de VS de langzame (en nu schaamteloos toenemende) verwijdering van de Arabische bevolking in Jeruzalem, en nu de Westelijke Jordaanoever, binnenkort met volledige annexatie.

  Poetin's nieuwste betoog: "Oekraïens vuile bom-plan is een groot risico voor een wereldwijd conflict" (Video)

Hierover wordt niet gestemd, niet zoals in de Krim, Donetsk en Luhansk. Zelfs bedoeïen-Arabieren in de Negev-woestijn worden lastiggevallen, geslagen en bedreigd. Zij hebben een van de hoogste geboortecijfers ter wereld en dat jaagt het zionistische Israël de stuipen op het lijf. Het is een demografische bom die Israël wanhopig probeert kort te sluiten.

De Servische en Albanese stammengekte uit de 13e eeuw dreigt te exploderen, een andere zere plek op Europa’s geërfde post-Sovjet onderbuik. De les van de imperiale ambitie van Oostenrijk-Hongarije en zijn oorlogszuchtige samenzweerders is meer dan honderd jaar geleden verloren gegaan met de moord op een hoog lid van de heersende elite en zijn vrouw in Sarajevo, Bosnië-Herzegovina, in de buurt van Kosovo. Het is de geboorteplaats van de eerste echt gruwelijke, gemechaniseerde en artillerie-intensieve oorlog in de geschiedenis, met als resultaat miljoenen doden door bommen, kogels, gas, blootstelling aan de elementen en ziekte.

Weinigen zijn verontrust. Sommigen maken zich echter zorgen over oorlog, over een kernoorlog. In de ene opiniepeiling na de andere is men het erover eens dat er een vredesakkoord moet komen tussen Oekraïne en Rusland. Maar de regering van de VS negeert alle pleidooien, gaat door en dicteert geen onderhandelingen. Geen vredesakkoord. Zelenskyy moet beslissen of er onderhandelingen komen, aldus Antony Blinken, de staatssecretaris van Biden. In één adem vertelt hij de wereld dat het de bedoeling is Rusland te “verzwakken”. Een voorbeeld van hoe dat werkt: Irak, Syrië en Libië. Niet zozeer veroveren als wel reduceren tot puin en een kerkhof. Zorgen dat er geen serieuze concurrenten zijn.

Waanvoorstellingen heersen, aangespoord door verzonnen propagandamedia. Oekraïne is aan het winnen. Rusland zal aan de onderhandelingstafel aankomen op gebogen knieën, vernederd, zich overgevend aan de oppermachtige wereldhegemoon, de regering van de VS, spiermachine voor de financiële en transnationale bedrijfselite, die nu doet alsof ze woke is, de zoveelste opportune PR-onoprechtheid met een voorspelbaar negatief gevolg. Poetin zal worden geconfronteerd met oorlogsmisdaden en misschien net als Slobodan Milošević in de gevangenis sterven (er wordt uitgegaan van vergiftiging). Het is volslagen onzin, de ergste soort propaganda.

  "Hoe is dit in godsnaam mogelijk?" Geschokte Europeanen betalen astronomische energierekeningen nu de "Angstaanjagende Winter" nadert

Noord-Korea, Zuid-Korea. Drones steken de grens over. Zuid-Korea gaat 440 miljoen dollar besteden aan een poging om te voorkomen dat Noord-Koreaanse drones het luchtruim binnenkomen. De Zuid-Koreaanse president Yoon Suk-yeol heeft opdracht gegeven tot militaire oefeningen. Tijdens de zesde uitgebreide plenaire vergadering van het 8e Centraal Comité van de partij heeft de Noord-Koreaan Kim Jong Un beloofd het geïsoleerde communistische land verder te militariseren. Hij beloofde ook om “gedurfde militaire stappen” te nemen tegen Japan, en karakteriseerde de militaire opbouw van dat land als die van het Keizerlijke Japanse Rijk vóór de Tweede Wereldoorlog.

O ja, opdat ik het niet vergeet. Iran. Het moet worden gebombardeerd. Meer dan ooit. Israël is er klaar voor, ongeduldig. De regering van de VS en Israël hielden oorlogsoefeningen, een oefening om Iran met JDAM te bombarderen en onnoemelijk veel slachtoffers te maken, mogelijk zelfs een nucleaire ramp in de buurt of wereldwijd, als reactoren en verrijkingsinstallaties worden opgeblazen.

Als de Amerikaanse regering en Israël iets hebben aangetoond, dan is het wel dat je niet alleen een land binnenvalt, zijn leger verslaat en zijn leiders doodt, maar ook zijn infrastructuur vernietigt, zijn bevolking sanctioneert en ondervoedt. Het proces is bijbels en middeleeuws. Het krijgt urgentie door de voortdurende bewering dat Poetin op het punt staat de wereld te nuken.

Men zegt dat Iran kernwapens heeft. Maar dat is niet zo. Inlichtingendiensten hebben keer op keer verklaard. Iran heeft geen bom gemaakt, is niet van plan een bom te maken, en heeft gezegd dat het atoombommen beschouwt als een onreligieus gedrocht. Zelfs als dat een leugen is, heeft Iran geen logische reden om Israël te bombarderen, omdat het heel goed weet dat het door de gecombineerde krachten van de Amerikaanse overheid, Israël en waarschijnlijk de NAVO tot een radioactieve parkeerplaats zou worden gereduceerd.

Iran heeft een bom nodig. Kernbommen zijn game-changers. Ze maken tegenstanders op dramatische wijze duidelijk dat ze met rust gelaten willen worden, vrij van de neoliberale nachtmerrie.

Iran wordt aan alle kanten omringd door een nucleair bruisende USG. Vanuit het noorden door het met kernwapens bewapende Israël, hoewel Israël liegt over zijn kernwapens. Weinigen hebben het over de Israëlische kerncentrales in de Negev-woestijn (Dimona). Het valt niet uit te sluiten dat wanneer Israël Iran aanvalt, zoals het voortdurend en luidkeels belooft, Iran op zijn beurt Israëls niet-aangegeven kernwapens zal aanvallen.

  De toekomst van West-Europa na Bakhmut

Israëls Samson-optie bestaat erin iedereen overal met kernwapens te bombarderen. Het wordt afgedaan als een complottheorie.

Iran is de slechterik. Zijn bestaan alleen al bedreigt de aangewezen hegemoon-cliënt van het Midden-Oosten, het kleine apartheids-Israël. Het heeft geweigerd zich te onderwerpen aan de neoliberale moloch.

Alle concurrenten moeten worden uitgeschakeld. Dat is regel één van de neoliberale en neocon facties. Dood de concurrentie als ze niet adequaat reageren op steekpenningen en bedreigingen. Er zal bloed vloeien. Gegarandeerd.

Bizarre, verzonnen beschuldigingen gaan vooraf. Massavernietigingswapens. Irrationele en apocalyptische mullahs staan te popelen om Israël te nuken. Minderheden mishandeld. Baby’s werden uit couveuses gegooid. Russen deden hetzelfde. Serviërs vermoorden Albanese oma’s. Russen verkrachten, vermoorden en verwijderen met geweld mede- Oekraïners. Herhaalde en herhaaldelijke schendingen van de Verdragen van Genève. Let niet op onze schendingen, talrijker dan alle andere. De onmisbare natie krijgt een vrijbrief. Het gebruikt moord waar en wanneer het maar wil, net als de psychopathische seriemoordenaar.

Turkije en de Koerden, delen tribale vijandigheid. Turkije wil Syrië binnenvallen. De Koerdische separatisten voor eens en altijd uit de weg ruimen. Ondertussen wakkeren Turkije en Cyprus oude brandhaarden aan en creëren ze nieuwe. Meestal rond gaswinning.

Overal oorlog, gevaarlijker dan de oude Koude Oorlog.

Dit alles zal in het nieuwe jaar zijn beslag krijgen. Ik weet niet of we het jaar doorkomen zonder een ernstige escalatie in Oekraïne, of de Straat van Taiwan, of Taiwan zelf, dat we beloofd hebben te verdedigen, zonder dat de regering van de VS daar nationale veiligheidsbelangen heeft, of in Syrië, Somalië, Irak, Libië, Libanon, Oekraïne, bijna overal waar zij haar soldaten en doodsmachines heeft geplaatst.

2023 wordt het zoveelste jaar in de eeuwige oorlog van de onmisbare natie. Voor altijd omdat er altijd verzet zal zijn tegen de neoliberale nachtmerrie. Men kan alleen maar hopen dat dit verzet, en de reactie daarop, niet zal leiden tot het uitsterven van al het leven op de planeet.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

En dan rijdt er plotseling een Oekraïens pantservoertuig met hakenkruis tijdens een Duits tv-interview voorbijVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAls het leger van Rusland zo erbarmelijk is, waarom heeft de NAVO hen dan nog niet verslagen?
Volgend artikelMercouris: “Er is iets groots op komst”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. Kurt Nimmo zegt het goed, en wijst op alle zenuwknopen. Of er kernbommen wel of niet bestaan, doet er eigenlijk weinig toe. (Bovendien zou corporate Dubai er niet zo blij mee zijn, en de Ziomaffia weet wel beter geen troep te maken daar.) Maar Nimmo’s punt is dat er een eeuwige oorlog gaat plaatsvinden. Primitief en onophoudelijk. Dit is de mentaliteit van de globalisten – geweld en parasitisme. En niemand maakt zich echt zorgen. Totdat de boel gewoon op zijn ouderwets weer platgebombardeed wordt, net als in Irak. Ook al is het conflict in Kosovo momenteel even geluwd, het komt wel weer op gang. Er is geen stoppen meer totdat de neurotische parasietenclub het gevoel heeft dat ze in controle zijn, en helaas zullen ze dat gevoel nooit krijgen. Genetische misfits dat ze zijn, sjacherijnige zakken die nooit genoeg hebben, dus maar kapot maken alles.

  • Helemaal mee eens maar deze ‘misfits’ zijn inmiddels als een ‘virus’ overal geinfiltreerd in de samenleving..
   Dat gaat ‘m dus niet – mer – worden. Wellicht een gen-specific bacterie ontwikkelen die die misfits van binnenuit opvreten.. 😉

  • De “genetische misfits” zijn gewoon de vrijmetselaren die overal in besturen zijn geïnfiltreerd. Van voetbalvereniging tot gemeentebestuur en regering. Tezamen als “broederschap” zijn ze een netwerk/sekte met de Rozekruisers en de Scientology. Ze bellen elkaar bijvoorbeeld. Als je een onderdeel serieus weet in de soep te laten lopen door openbaarheid dan is het hele zorgvuldig opgebouwde raderwerk tot stilstand gekomen. Dit kan bijvoorbeeld te doen wat Baudet deed in de tweede kamer maar dan serieus en niet als een spektakel zonder gevolgen.

   • >>> De “genetische misfits” zijn gewoon de vrijmetselaren die overal in besturen zijn geïnfiltreerd. <<<

    Noem het 'clubje' vooral niet bij naam.. o wee 🙁
    Je zit er in elk geval GOED naast!

  • Slaap lekker verder kerel.. ehhh ‘TrueBlood’

   Beter natedenken over hoe het komt dat je overtuigd bent vh ‘globe-model’??!!! Wslk, zoals de meesten een verlichte ‘wereldbol’ in de klas gehad..
   Indoctrinatie / programmatie begint op jonge leeftijd. Het is aan jou om je te ‘herprogrammeren’.. Mits je daar zin in hebt uiteraard. Meesten vinden het wel best namelijk.

   FYI: de aarde is idd ‘plat’. Kijk bijv. maar es naar de commerciele vliegroutes..
   Ga ff na welk ‘clubje’ het globe model heeft bedacht en waarvoor..?
   Maar goed, je gelooft wslk ook dat ‘we’ op de maan zijn geweest..

   Nee direct afwijzen en mensen gelijk belachelijk maken is veel gemakkelijker (lees: DOMMER)

   • De aarde is niet plat, want anders zou je vanuit de ruimte een schijf zien en geen bol wat is er dan aan de onderkant? wortels en Aarde? Donkere iets? kan je er onderdoor vliegen? Nee toch! Wel blijven nadenken he

     • karel januari 1, 2023 at 16:17
      En nu dat je dit allemaal weet, ga je de touwtjes aan elkaar knopen. Als hints: het touwtje van de ‘global warming’ bullshit, het touwtje van de mRNA in de vax, het touwtje van de space tourism, het touwtje van het space programma, het touwtje van de Gates zonsverduistering. En zodra je dat gedaan hebt, laat je het weten of je het goed gedaan hebt. En als je het goed gedaan hebt, mag je lekker een uurtje gaan tieren tegen je medemensen. Tot ze wakker worden. (Maar eerst jij nog uit je pyama.)

     • Hoe oud ben je Karel.. Met je grote schreeuwerige bek.
      Alles wat jij laat zien zijn veronderstellingen van anderen die denken de waarheid in pact te hebben. Slaap verder knul. want bij jou schijnt er geen lichtpuntje meer in je troebele kop te zitten.

    • Djennis januari 1, 2023 at 10:18
     Djennis, ik meen dat je een piloot bent…? Weet jij waarom men niet over de zuidpool vliegt? Is dat omdat de afstand te groot is en er te weinig mogelijkheden zijn om een stop te maken? BVD voor je antwoord.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in