De Antifa-terreurplannen worden onthuld door het diepgravende collectief Project Veritas. Project Veritas is al enige tijd geïnfiltreerd in de linkse terreurorganisatie Antifa in de Verenigde Staten.

Antifa wordt ontmaskerd met het plannen van gewelddaden, waaronder het “neutraliseren” van zijn vijanden en het induwen van de ogen van aangewezen tegenstanders.

Met een verborgen videocamera hebben journalisten van Project Veritas deelgenomen aan de Antifa-bijeenkomsten en hun terroristische plannen gedocumenteerd.

Onder degenen die tijdens de Antifa-bijeenkomsten in Rose City, Michigan, zijn vastgelegd, is Nicholas Cifuni, die er bij zijn vrienden op aandringt om de ogen van de vijand in te duwen:

Door dingen te doen zoals iemands oog in te duwen, is er weinig druk nodig om iemands ogen te beschadigen.

Hij heeft het ook over het belang van het verbergen van iemands betrokkenheid bij criminele aanvallen, waarvan de Antifa-leden zich terdege bewust zijn dat ze dit doen.

De politie zal zeggen “perfect, we kunnen deze [Antifa]-duivels vervolgen, laten zien hoe gewelddadig ze zijn”, en het is niet dat we niet gewelddadig zijn, maar we moeten die shit verbergen, zegt Cifuni in de opgenomen video.

Vergeet niet je vijand te vernietigen. Kom niet in een fantastische slagcombinatie, rechteroog, linkeroog, je weet wel. Het is geen boksen. Het is geen kickboksen, het gaat om het vernietigen van je vijand, gaat hij door.

‘Ashes’, die ook bij de Rose City afdeling behoort, praat over het uitvoeren van gevaarlijke handelingen.

Het hele doel van dit alles is, is naar buiten gaan en gevaarlijke dingen zo veilig mogelijk doen, zegt Ashes.

Gevaarlijke journalistiek

Derek Chauvin's verdediging laat video zien waarop hij knielt op George Floyd's schouder, niet zijn nek

De Project Veritas journalist zegt dat het een gevaarlijke klus is.

Afhankelijk van de situatie had het een gewelddadige situatie tegen me kunnen zijn als ze op me zouden afkomen. Ze aarzelen niet om aan te vallen of verschillende vormen van geweld te gebruiken. Op de cursussen en tijdens onze bijeenkomsten, voordat we naar buiten gaan om te demonstreren of ons tot een zwart blok vormen, praten we over welke wapens we moeten gebruiken en wat we moeten aanschaffen, zegt de journalist.

Het hoofd van Project Veritas is James O’Keefe. Hij betreurt de ontwikkelingen in de Verenigde Staten.

Project Veritas is tegen geweld in welke vorm dan ook. Het is erg triest dat Antifa nu Black lives matter-protesten in steden in het hele land kaapt om de politie aan te vallen en geweld te plegen, zegt hij.

Op veel plaatsen lijkt het geweld te zijn gepland, georganiseerd en uitgevoerd door anarchistische linkse groepen die gebruik maken van Antifa-gelijkende tactieken, zegt O’Keefe.

BLM en Antifa ‘demonstranten’ staken huis met kinderen in brand en blokkeerden vervolgens de brandweer

1 REACTIE

  1. Laat AH weer eens gelijk hebben over extreem links en communisme! Zijn uitspraken zijn vandaag de dag nog actueel!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here