Foto ter illustratie

Een politiechef in de staat Virginia brak in tranen uit tijdens een persconferentie op zondag toen hij beschreef hoe linkse terroristen en Black Lives Matter oproerstokers een meergezinswoning met kinderen in brand staken en daarna brandweermannen verhinderden te reageren.

William Smith, het politiehoofd van de Richmond Police Department in Virginia, barstte in tranen uit voor de leden van de pers toen hij de chaos beschreef die tijdens de rellen van zaterdagnacht plaatsvond.

Smith beschrijft hoe ‘demonstranten’ moedwillig een woning in brand staken met een kind erin en vervolgens brandweerlieden en hulpdiensten verhinderden de brand te bereiken. Gelukkig konden politieagenten de brandbestrijders helpen om door de lijn Black Lives Matter en Antifa te breken om het huis te bereiken en het kind te redden.

Smith merkt ook op dat zijn politieafdeling informatie heeft dat veel van de Antifa-marxisten vanuit het hele land reizen om deel te nemen aan de onrust.

We weten dat dit een georganiseerde actie is. We zijn vastbesloten om degenen die erachter zitten te identificeren. En we doen ons best om degenen te arresteren die het geweld op onze gemeenschap, op onze stad en op onze burgers plegen, concludeert Smith.

Duitse sociaal-democraten steunen Antifa – AfD wil haar verbieden

  FBI's kinderporno-rechercheur onderzoekt de Biden-clan
Vorig artikelWie betaalt voor de EU en wie krijgt het meeste geld?
Volgend artikelVideo’s van blanke mensen die hun gemeenschap beschermen met vuisten en wapens
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. Ik zeg maar één ding. Schiet met scherp op dat linkse en zwarte tuig. Ze zijn er alleen maar op uit het land te destabiliseren. En Trump moet gewoon de staat van beleg afkondigen. Dan kan hij om de gouverneurs heen of zijn het souteneurs van de Antifa. Dan krijgt het leger het recht ze af te schieten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in