Wie de rassenonrust in de Verenigde Staten intensief volgt, stuit al snel op tegenstrijdigheden. Het begint met het feit dat in enkele tientallen grote steden mensen ’toevallig’ met dezelfde uitrusting en dezelfde slogans tegelijkertijd de straat op gaan en onrust veroorzaken. Of zit er een centrale organisatie achter dit alles? Waarom vallen demonstranten weerloze rolstoelgebruikers en vrouwen aan?

Geleverde, verpakte projectielen

Overal in de Amerikaanse steden zijn er ’toevallig’ net geleverde pallets met bakstenen die vervolgens worden gebruikt als potentieel dodelijke projectielen. Er is nooit een bouwplaats in de buurt die de pallets zou kunnen verklaren.

‘Demonstranten’ mishandelen rolstoelgebruikers

VS: Het zaad van de Antifa komt op, zelden was een burgeroorlog zo dichtbij

  Vrijheid van meningsuiting? Trump's 'Truth Social' onderneming verbiedt in zijn servicevoorwaarden expliciet elke kritiek op het platform
Vorig artikelProject Veritas infiltreert Antifa en onthult hun criminele agenda
Volgend artikel“Op verzoek kunnen wij Europese identiteiten leveren”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in