President Trump had zaterdagavond een ontmoeting met Mel Gibson om een strategie te bespreken voor het beëindigen van pedofilie en kinderhandel door de elite in Amerika, schrijft Sean Adl-Tabatabai.

De ontmoeting tijdens UFC 290 op zaterdagavond komt vlak na de release van de anti-kinderhandel film Sound of Freedom. Gibson is een belangrijke promotor van de film. “Een van de meest verontrustende problemen in onze wereld vandaag de dag is mensenhandel en in het bijzonder de handel in kinderen,” zei Gibson.

UFC-baas Dana White beloofde enkele uren eerder om al zijn werknemers te betalen om de baanbrekende film te zien.

Thepostmillennial.com meldt : De ontmoeting backstage tijdens het langverwachte UFC-evenement veroorzaakte een sensatie onder de aanwezigen en de media. Samen met Roger Stone bracht de ontmoeting drie personen samen die bekend staan om hun sterke persoonlijkheden en uitgesproken meningen, wat resulteerde in een boeiende mix van politiek, entertainment en intrige.

President Donald Trump kwam backstage tevoorschijn en maakte zaterdagavond een zeer zichtbare verschijning in het publiek van de T-Mobile arena, vergezeld door UFC-baas Dana White. Trump werd door een enthousiaste menigte enthousiast ontvangen.

Sound of Freedom werd op 4 juli in het hele land uitgebracht en maakte een indrukwekkend debuut door de box office charts aan te voeren. De innovatieve pay-it-forward-technologie van de film, ontwikkeld door Angel Studios, droeg bij aan het succes. Sound of Freedom werd in de VS gedistribueerd door Angel Studios en bracht op zijn eerste dag meer dan $14 miljoen op, waarmee het andere kanshebbers zoals Disney’s “Indiana Jones”, die op 30 juni opende en naar verluidt $11,5 miljoen opbracht, volgens Deadline overtrof.

  Kijk: "Samenleving een stap dichter bij Dystopia" - Vision-Pro Early-Adopters gespot in het wild

De unieke aanpak van de kaartverkoop van de film, waarbij gebruik wordt gemaakt van een pay-it-forward-model waarvoor patent is aangevraagd, leverde nog eens $2,6 miljoen aan inkomsten op. Sound of Freedom overtrof de verwachtingen van voor de release, die uitgingen van inkomsten tussen $11 en $15 miljoen over een periode van zes dagen, door de grens al op één dag te overschrijden.

Sound of Freedom is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van voormalig overheidsagent Tim Ballard, die zijn baan opgaf om zelfstandig kinderen te redden van mensenhandelaren en pedofielen. De film portretteert Ballards inspanningen om twee kinderen en een groep van meer dan 50 anderen te redden, gebaseerd op een waargebeurde missie waarbij Ballard en zijn team in totaal 123 mensen redden, waaronder 55 kinderen.

Tegen het einde van de film, tijdens de aftiteling, spreekt acteur Jim Caviezel, die Ballard vertolkt, het publiek toe met een welgemeende boodschap. Caviezel wijst op de obstakels waarmee de film tijdens de productie te maken kreeg en benadrukt de misdaden en verschrikkingen van de sekshandelindustrie. Vervolgens moedigt hij de kijkers aan om een QR-code te scannen waarmee ze kaartjes kunnen kopen voor mensen die ze anders niet zouden kunnen betalen.

Neal Harmon, de CEO van Angel Studios, toonde zich enthousiast over het succes van de film en zei: “Deze film is nu een eigen leven gaan leiden en is iets meer dan dat geworden, een volksbeweging.” Harmon benadrukte het belang van mond-tot-mondreclame en de steun van gepassioneerde fans en investeerders om ervoor te zorgen dat de film een groter publiek bereikt.

  VACCIN TAPIJTBOMMEN: Er worden aërosolvormige "vaccins" ontwikkeld die op bevolkingssteden kunnen worden gespoten voor automatische ontvolking

Tim Ballard, de CEO en oprichter van Operation Underground Railroad, die mensenhandel wereldwijd bestrijdt, dient als inspiratiebron voor “Sound of Freedom”, waarin de begindagen van het werk van de organisatie worden vastgelegd.

Hoewel er nog geen informatie is over wat president Trump en Mel Gibson hebben besproken, voegt het zeker een extra laag intrige toe aan een toch al bewogen weekend, waarin politiek, entertainment en het aanhoudende succes van Sound of Freedom worden vermengd.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

VIDEO: Ster van ‘Sound of Freedom’, de krachtigste klokkenluidersfilm die in decennia is uitgebracht, zegt dat Amerikaanse ‘drieletteragentschappen’ betrokken zijn bij kindersekshandelVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelTurkije’s Erdogan verraadt Poetin
Volgend artikelHet “nieuwe normaal” heeft ons opgeslokt; mensen en normen zijn gedaald
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

42 REACTIES

 1. Nu komen de mensen met TDS weer bovendrijven. Orange man bad en grab ‘em by the pussy en russia russia russia en cryptojood en MAGA satanist. Hahaha… dit is 9D schaken, maar de meeste mensen kijk met een 1D bewustzijn. The enemy of my enemy is my friend. Maar we leven in de eindtijd, dus wat goed is, is slecht en wat slecht is, is goed. Als je nog in 1D bewustzijn leeft, kijk je niet verder dan je neus lang is en papegaai je de mockingbird media na. Dus kom er maar in met de TDS reacties.

  • @God Het is wel zeer goed voor de bewustwording van de mensen maar ik denk dat deze film alleen gemaakt is om de gewenste volkswoede/burgeroorlog uit te lokken waar die hufters met smart op zitten te wachten…

   Zodat zij hun martial law in kunnen zetten, wapens eindelijk in beslag kunnen nemen en hun nieuwe wapens op de mensen los kunnen laten.

   Ze willen chaos om dingen te kunnen verantwoorden die ze willen gebruiken. Maar beste vriend zoals het op de tekentafel bedacht is werkt het niet altijd in de praktijk dus wie weet gaat dit averechts voor ze werken het zal niet de eerste keer zijn.

   • Ik denk dat het kinderhandel/misbruik uitkomst het laatste is waar de ‘elite’ op wacht.
    Drugs kun je één keer verkopen. Een kind tien keer per dag.

  • Dank je Arno dat zegt inderdaad wel wat. Maar kan 2 dingen betekenen of ze weten wat er voor hun aan komt of er komt snel weer een reset en ze weten dat alles vernietigd gaat worden wereldwijd (moddervloed, watervloed, plasmawapens…) en ze gaan ergens veilig zitten terwijl hun stulpjes worden vernietigd…

 2. Zoals zoveel ‘op waarheid beruste’ films die zijn uitgebracht zal deze, hoe goed hij ook is, het verschil niet maken want die smeerlappen komen er altijd mee weg door te zeggen; ‘het is maar een film’ en als je de ‘feiten’ in zo een film geloofd dan geloof je ook dat Startrek met warf aandrijving ook echt bestaat, of binnenkort wel mogelijk is en dat Amerikaanse piloten onoverwinnelijk zijn in een luchtgevecht als je ’top gun” mag geloven.
  Tot nu toe heb ik nog nooit gehoord dat hooggeplaatste leden van die 3-lettergrepen diensten echt zijn opgepakt en veroordeeld want zij controleren ook de rechtspraak.

  • Maar ook voor de elite gaat het tij keren als steeds meer mensen ‘wakker’ worden. Deze film, en het BBC pedo-schandaal kan dan net het kantelende zetje zijn!

   De waarheid kan niet eeuwig worden verzwegen of met BS worden afgetroefd. Eens gaan de muren vallen, GOD zij dank.

 3. GEEN ENKELE BIOSCOOP IN NEDERLAND HEEFT DEZE OP DE AGENDA STAAN !?!?!?

  Enkel en alleen via streaming en wordt daarop achteraan in de lijstjes gezet, zodat mensen deze film niet zullen zien ????

  Nederland is een belangrijk centrum voor deze duivelse praktijken…..
  Rutte met zijn verrotte cluppie is medeschuldig door FACILITERENDE WETGEVING.

  • Nederland is de bakermat van dit systeem. Nederland bedacht in 1600 de economie obv rente en schulden. Het vaticaan heeft dat systeem in 1666 wereldwijd geïntroduceerd… lees opgedrongen zoals ze nu de CBDC’s opdringen. Alles wat we meemaken is al duizenden keren gebeurt… ze resetten ons elke honderd jaar en roven dan rechten en middelen en kennis en vrijheden en gezondheid enz enz enz… ze doen dit al heel lang en dit keer willen ze de grootste reset ooit doen.

   Nederland is echt één van de duisterste plekken op aarde… zoniet de aller duisterste plek op aarde. Nederlanders hebben niet eens door dat we in het hol van satan leven, sterker nog… Nederlanders geloven dat Nederland een voorbeeld is van hoe de hele planeet zou moeten zijn. Nederland is gidsland… dat horen we al decennialang… omdat Nederland de punt van de speer is waarmee de satanisten de mensheid naar hun totalitaire gevangenis ‘gidsen’. China is schattig, maar alle Chinezen weten hoe het zit… Nederlanders denken te weten hoe het zit, maar wij zijn geïsoleerd legbatterij kippen die bestaan uit puur egoïsme. Het enige dat in Nederland nog telt is graantjes pikken en negeren dat we in een gevangenis leven.

   • >Het Vaticaan heeft dat systeem in 1666 wereldwijd geïntroduceerd<

    zou daar het duivelsteken door zijn geïntroduceerd? als zijnde duivels? 1666 anders te toevallig 🙂

    • Er er was toch ook een leen/credit-systeem opgezet door de kruisridders/Tempeliers tijdens de Kruistochten rond 1100?

     Wel in opdracht van de Jezuieten, natuurlijk!

   • @Let God sort them out
    Wat kun jij negatief lullen maat .
    Verlaat nederland zo snel mogelijk vriend !!
    WTF .
    Je breekt wel ff los .😑

  • Coby juli 10, 2023 at 10:02

   Hi Coby herinner je nog de film Midnight Express (1978) toen deze film in premierre ging in de bioscopen die werden geboycot door nationalistische Turkse gastarbeiders, alles kan en gaat in Nederland het overbevolkte gidsland van de New World Order.

   https://youtu.be/Mqfwbf3X8SA

  • Amerikaanse films komen hier altijd een paar maanden later in roulatie. Het is de vraag of er hier een distributeur voor te vinden is. De lange arm van het kwaad kan alles tegenhouden, als ze willen.

   Maar dit debuut en ‘overnight’ succes zal moeilijk te ontkennen of negeren zijn en ik hoop van harte dat de film ook in NL en de EU zal worden uitgebracht.

   Misschien dat de kritische maatschappelijke tegenwind steeds meer bestuurders zal doen ‘nadenken’ over hun eigen rol in dit systeem van perverse uitbuiting, misbruik en verwoesting van mensenlevens!

 4. in België kregen ze de opdracht om een opstel te schrijven..van de rechtbank/rechter..na groepsverkrachting..de smerige noord-Afrikaanse..enz.. verder deed niemand er iets aan.. Niemand hé.. België…🤬

 5. 17 augustus – Jared Kushner – De Clown Prins van Pennsylvania Avenue

  ” Jared Kushner heeft meer schade toegebracht aan het presidentschap en de Trump-agenda tijdens zijn vierjarige regering van fouten op 1600 Pennsylvania Avenue dan wie dan ook” door Peter Navarro

  “In het koude licht van een West Wing-dag in januari was er gewoon geen andere verklaring dan nepotisme om te verklaren hoe deze uitgesproken ongekwalificeerde Clown Prince uiteindelijk als een moderne Raspoetin aan de rechterhand van Trump zat .”

  https://henrymakow.com/2022/08/august-17—Jared-Kushner.html

  • Jared is actief onderdeel van “De laster van hen die zeggen dat zij joden zijn en zijn het niet, maar zij zijn van de synagoge van de satan.”

   Trump wordt continue opzettelijk dwarsgezeten en ondermijnd door de usual suspects! Sommige beloftes is hij ook nog niet nagekomen. Is wel een tegenvaller, moet ik toegeven. EN hij heeft actief moeten meewerken aan de CVPlandemie, waarschijnlijk hebben ze hem tegen de muur gezet en een aanbod gedaan dat hij niet kon afslaan? Anders hadden ze hem in de media afgemaakt met aanklachten van massamoord.

   Ik twijfel nog steeds over Trump want ALLES wat in het maatschappelijke en rol speelt is deel van het systeem en het probleem, dus hij ook…

  • Een vette kankerfilm. Helemaal geen docu.
   Sound of Freedom is ook helemaal niet nodig.

   Hoge Raad Nederland zou eens openheid moeten geven om massa-pedoXzaken.

   Ik heb een probleem met privacy omdat mensenhandel en pedozaken niet vaak worden aangepakt.
   AIVD/NCTV, etc……..heeft kinderhandel en kindermisbruik niet voorrang?

 6. https://eindtijdnieuws.com/wp-content/uploads/2023/07/Freemason-and-Actor-Jim-Caviezel-hand-gestures-1024×1024.jpg

  Desinformatie propaganda van de elite in de filmindustrie. Wat is het werkelijke doel van deze film, naast het promoten van onzuivere informatie?

  Acteur Jim Caviezel, pronkend met de één oog symboliek, ofwel het Alziend Oog van Lucifer, ook wel het oog van Horus genoemd. Het is de god en de stem voor de Illuminati, die hen leidt.

  The Sound of Freedom, vertaald in het Nederlands, betekent: Het Geluid van de Vrijheid.

  Een waargebeurd verhaal?

  Legt deze film, gespeeld door de elite Hollywood acteurs, daadwerkelijk kinderhandel, en de volledige waarheid hierover, bloot?
  Voor degenen, die niet bekend zijn met ‘The Sound of Freedom’, uitgebracht op 4 juli, de film is naar verluidt gebaseerd op een ‘waargebeurd verhaal’ van voormalig CIA-agent Tim Ballard, die zogenaamd de CIA verliet, om de kindersekshandel te bestrijden, en kinderen redde in Zuid-Amerika. Natuurlijk kunnen we dit verhaal met een grote korrel zout nemen.

  Tegen pedofilie?

  Want in werkelijkheid is Tim Ballard een desinformatieagent van de Mormoonse kerk, de Mormonen, en wordt hij gebruikt als gecontroleerde oppositie, die beide kanten bespeelt. Zo is hij zogenaamd tegen het pedofilienetwerk, met het doel om desinformatie te verspreiden en om de QAnon psyop te promoten.
  Hij zou hebben gewerkt voor de Department of Homeland Security (het Amerikaanse Ministerie van Binnenlandse Veiligheid), waar hij werd getraind en geconditioneerd, voordat hij zijn nieuwe rol kreeg toegewezen. Voor deze doeleinden richtte hij de Operation Underground Railroad (OUR) en The Nazarene Fund op.

  Ja, zelfs hun zeer verfijnde websites zijn gecodeerd, die ik hier nu niet zal noemen, vragend om uw donaties en vooral ook uw betrokkenheid. Data is goud waard! Val ook niet voor hun online winkel, waar ik heel even twee pentagram sieraden zag langskomen…

  CIA… FBI… ze zijn allemaal geïnfiltreerd! En zo zijn de Mormonen, etc.

  ‘Veel van de bestuurders en directeuren bij de FBI zijn ook Illuministen. De CIA hielp na de Tweede Wereldoorlog, om Duitse wetenschappers over te brengen naar de VS. Veel van dezen waren ook Illuminati leiders in hun eigen land. En ze werden met open armen ontvangen door de Amerikaanse groep! Ze hebben ook alle informatie die ze leerden, doorgesluisd naar de Illuminati.
  De Mormonen sloten zich jaren geleden aan, bij een ontmoeting met de Illuminati leiding in de jaren ‘50. Hetzelfde geldt voor de Jehova’s Getuigen.’ – ‘Svali’

  Angel Studios aan het licht gebracht

  In de film speelt de acteur Jim Caviezel de rol van Tim Ballard, net als in de Jezuïtische provocateur Mel Gibsons ‘Passion of the Christ’. De film wordt geproduceerd door ‘Angel Studios’, wat pure spot is en symbolisch voor de keuze van Jim Caviezel als hoofdrolspeler.

  Herinnert u zich nog de valse Jezus van ‘The Chosen’?

  Ook deze film (een serie) wordt gepresenteerd door dezelfde ‘Angel Studios’, in samenwerking met Mormonen. Miljoenen zijn reeds door deze film misleid! Let ook op de extra benadrukte ‘G’ van de Vrijmetselarij in het logo van Angel Studios.

  Angel.com = 22, 66, 444

  Leer hun handgebaren te onderscheiden om hen sneller te herkennen…

  Want de Vrijmetselarij is momenteel doorgedrongen in alle facetten van het leven. Hier maakt Jim het bekende 666 handgebaar met zijn handen:

  https://eindtijdnieuws.com/wp-content/uploads/2023/07/Freemason-Jim-Caviezel-showing-the-666s.jpg

  En natuurlijk is de [fallen] Angel app gratis, opdat de hele wereld gemakkelijk bereikt en misleid kan worden.

  Jim Caviezel, lid van de occulte Broederschap, deel van de club

  Hij blijkt ook lid te zijn van de internationale Vrijmetselaars Broederschap ‘Sigma Chi’, net als Brad Pitt, Woody Harrelson, Tom Selleck, David Letterman, en vele andere gecontroleerde marionetten van de Illuminati.

  Wees niet naïef om te geloven dat dit soort films onafhankelijk zijn, en opkomen tegen de ‘gevestigde orde’. Ze dienen als gecontroleerde oppositie en desinformatie propaganda, om te beschermen wat er werkelijk plaatsvindt achter gesloten deuren (wat vaak nog veel ernstiger is), om de hogere echelons binnen de Illuminati buiten schot te houden, om u bezig te houden met alles wat u van God aftrekt, en u bovendien nog eens op te zetten tegen de ‘gevestigde orde’, het liefst met geweld!
  Verstandig is het daarom om geen Hollywood films te kijken, en ook geen TV.

  • Edwin,
   U heeft zich er wel heel erg in verdiept, daar heb ik veel respect voor, dank voor al die informatie, kritisch zijn en vooral nuchter zo sta ik in de wereld, veelal autonoom denkend!!!

 7. Ik heb geen idee wie die kerel(?) met dat geblondeerde haar en dat roze flikker jasje is, maar daar knap ik meteen op af.

  • @ àntichrist zit in t Vaticaans.
   Roger stone, zelfverklaarde zi0nist.

   Dus deze foto en het hele verhaal lijkt weer te wijzen op het feit dat we het toch echt zelf motten doen.
   Trump , dana white en de twintowers (twee worstelaars die neer moesten) wwf .
   Stone keihard zi0nist.

   Er is niemand rijk en bekend die dat is geworden zonder toestemming hun idool van de knaken.
   En je ken nou eenmaal geen twee unipolaire goden dienen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in