Als we om ons heen kijken, zien we veel mensen in de werkende leeftijd die moeite hebben met basistaken, en een grote achteruitgang in normen.

De mainstream media suggereren dat één op de tien mensen die “omicron” heeft gehad, uiteindelijk “long covid” heeft, wat tegenwoordig de gevestigde term lijkt te zijn om alle chronische ziekten en verwondingen door “vaccins” te beschrijven.

De officiële percentages van autisme en dementie stijgen ook in een tempo dat onverenigbaar is met een functionerende samenleving, en dus hebben de “great resetters” grote haast om ons te vervangen door bots en “de dag te redden”.

Het lijden en de achteruitgang in gezondheid zijn zeer reëel en hartverscheurend.

De reguliere geneeskunde, aan de andere kant, is in verval – vooral bezig met het verkopen van establishment praatjes en farmaceutische serums.

Beschadigde mensen, verrotte normen: Anatomie van verval

Door Tessa Lena

Het probleem definiëren

Het “nieuwe normaal” heeft ons opgeslokt. Nee, er zijn geen grote schermen die het gebrabbel van Klaus Schwab uitzenden, verkleed als Ze Big Bro. Er is geen CBDC voor de boeren en geen klimaatlockdowns – nog niet. Maar het “nieuwe normaal” is hier omdat de mensen zijn opgeslokt. U kunt het aan hun gezichten zien.

Veel van de minder weerbare mensen hebben afgehaakt. Het zogenaamde “nieuwe normaal” is in feite een gebrek aan enige vorm van een rationele of eerbare basislijn in de hoofden van de mensen. Er zijn geen normen, geen verantwoording, alleen een kafkaëske vrije val, verpakt in politiek correcte woorden.

Na een zeer lange tijd van fysieke vergiftiging, zielenknijperij, sociaal verval en uitholling van normen – gevolgd door drie jaar opzettelijke kwelling – hebben veel mensen zich gewoon afgesloten. Naar binnen gegaan. Hun basislijn naar een heel laag niveau gebracht om zich “normaal” te voelen in een wereld die dat allesbehalve is.

Aan mijn kant merk ik al sinds 2001 tekenen van verval en Sovjet-achtige absurditeit in de VS. Maar vóór 2020 was het subtieler: De The Transportation Security Administration (oké, misschien niet zo subtiel als het over de TSA gaat), hier en daar een onbeleefde medewerker van de klantenservice, vieze openbare toiletten, paranoia-veroorzakende aankondigingen in de trein om “iets te zien, iets te zeggen”, enzovoort. Maar vandaag is het “glittergordijn” eraf en is de subtiliteit helemaal verdwenen!

Social engineering kost tijd. Er is minstens een hele generatie voor nodig om een solide verschuiving naar een nieuwe psychologische modus te creëren. En dat is wat er gebeurd is. Vandaag de dag zijn de mensen die na 2001 geboren zijn geen kinderen meer, maar jongvolwassenen. De ambitieuze meesters zijn al minstens twee decennia bezig om de waarden van de mensen te verschuiven van “trots consumentenindividualisme” naar “door angst gedreven onderdanigheid” – en het resultaat van hun bedrog is hier.

Niet kunnen werken

Naast de psychologische verschuiving is er ook een zichtbare verschuiving in het vermogen van mensen om te werken:

Ik zie het overal. De normen zijn naar de knoppen. Niemand heeft de energie om er iets aan te doen. De pakketbezorgers kijken je niet in de ogen, ze gooien de spullen gewoon op de grond en haasten zich om weg te komen. Jongere caissières kijken u ook vaak niet aan en reageren niet op begroetingen. Pakketten worden vernield, gestolen en raken kwijt. Traceren werkt niet. Censuuralgoritmen zijn een zwarte doos waar u niets tegenin kunt brengen.

Mensen vragen om na te denken wordt gezien als een arrogante belediging of een persoonlijke aanval. Denken is in feite “snobistisch”. En hebt u die “blijf weg” beschadigde tieners in de trein gezien met lege, mentaal beperkte ogen? Ze zijn misschien onherstelbaar beschadigd; ze zijn er niet. Niet kunnen bereiken. Zoveel mensen kun je gewoon niet bereiken.

Ze voelen zich niet goed en kunnen niet denken. Hen vragen om levend te functioneren is te veel van hen vragen. Het is te veel gevraagd. Hun lichamen slepen, hun hersenen werken niet en ze willen allemaal een metaforische lolly. – When No One Can Work, What Will We Do? Tessa Lena, 31 mei 2023

Over niet werkende hersenen gesproken, kijk eens naar deze tweet van een – ja, leugenachtig en verraderlijk, maar niettemin – “gerenommeerd” tijdschrift:

Yandex machinevertaling

En misschien is het kleinzielig van mij om dit te zeggen, maar de “lezerscontex” is erger dan de kop. De kop kan te wijten zijn aan een gebrek aan kennis van basisgeografie, wat niets nieuws is – maar de reactie is gewoon vreemd vanwege de machine-achtige structuur en het robotachtige gevoel. Het is alsof een zielendief de levenskracht uit iedereen heeft gestolen. Serieus, wie praat er zo? ChatGPT? Oh, wacht …

  WEF-professor zegt dat we een "massabeweging" nodig hebben om pedofielen toe te staan kinderen te kopen voor seks

Chronische ziekte opnieuw definiëren

Hier is een voorproefje van wat komen gaat.

De mainstream media heeft het over “long covid” en hoe “1 op de 10 mensen die Omicron hebben gekregen, eindigt met long covid,” enz. Waar we volgens mij echt getuige van zijn, is het “lange voorbereidende” werk om een “lange gouden gans” op te zetten voor het pretenderen van de behandeling van chronische ziekten – een gans die heel lang door meneer de grote belegger kan worden uitgemolken en geplukt! (Kun je een gans melken? Als het een GMO gans is, ja.)

Chronische ziekte is de echte olifant in de kamer. Wat er volgens mij eigenlijk gebeurt, is dat de mensen de giftige lading niet langer aankunnen. Het gif is te veel. De overvloed aan gifstoffen loopt over en veroorzaakt allerlei hardnekkige onevenwichtigheden die een gezond lichaam normaal gesproken aankan en kan reguleren – maar niet als het voortdurend wordt aangevallen door gif.

We hebben hier te maken met een combinatie van massale fysieke en spirituele toxiciteit. Mensen worden geestelijk misbruikt, lichamelijk beschadigd, psychologisch gecorrumpeerd, gehersenspoeld in het aannemen van zeer lage normen van persoonlijke verantwoordelijkheid (ofwel in de vorm van eigendunk en egoïsme of in de vorm van wraakzuchtige apathie), en supergeëxtrudeerd tot het punt waarop het ze gewoon niets meer kan schelen.

De toxiciteit maakt mensen ook kwetsbaar voor verschillende ziekteverwekkers (waarvan er veel zijn, en ja, infectie bestaat echt – maar een gezond lichaam kan ziekteverwekkers meestal prima aan, terwijl een overbelast lichaam dat niet kan. (Dit is de reden waarom de oorlog tegen supplementen en werkende medicijnen deel uitmaakt van de inspanningen om de “lange gouden gans” in stand te houden). – When No One Can Work, What Will We Do? Tessa Lena, 31 mei 2023

Mijn persoonlijke theorie is dat in ieder geval een deel van wat onder “lange gans” wordt geschaard, het resultaat zou kunnen zijn van brutaal gedrag van ongediagnosticeerde schimmels en parasieten, die de lichamen overnemen van mensen die veel te veel vergiftigd zijn (en, misschien, geïnjecteerd zijn met besmette “vaccins”).

Onze “Westerse hoogmoed” weerhoudt ons ervan om die route te verkennen, maar ik denk dat over 20-30 jaar “iedereen zal weten” dat er bijvoorbeeld een epidemie van ongediagnosticeerde en slopende toxoplasmose is – maar dat zullen ze ons niet vertellen totdat ze een gouden gans hebben opgezet en een nutteloos vaccin om te verkopen.

Trouwens, “long covid” is niet de eerste overkoepelende term voor chronische ziekte. Hier is “postpoliosyndroom”:

Het postpoliosyndroom is een groep mogelijk invaliderende tekenen en symptomen die tientallen jaren na de initiële polioziekte optreden. Deze tekenen en symptomen verschijnen meestal 30 tot 40 jaar nadat u polio hebt gehad. – Post-polio syndrome, Mayo Clinic

En natuurlijk hield de “polio-epidemie” hoogstwaarschijnlijk verband met het gebruik van arsenicum en DDT en eindigde deze met het verbod op DDT. Ik heb er HIER over geschreven. En hier is de kijk van Time Magazine op de “lange griep”:

In wat nu Tanzania is, in het noorden, wordt het postvirale syndroom beschuldigd van het veroorzaken van de ergste hongersnood in een eeuw – de zogenaamde “hongersnood van de knollen” – nadat slopende lethargie de griepoverlevenden ervan weerhield om te planten toen de regens eind 1918 kwamen. – What Long Flu Sufferers of the 1918-1919 Pandemic Can Tell Us About Long Covid Today, Time, 31 december 2020

Maar zelfs Time Magazine geeft toe dat de definitie van long covid “wollig” is, omdat het gedefinieerd wordt als “het niet herstellen [gedurende] enkele weken of maanden na het begin van de symptomen die op covid wezen, of u nu getest bent of niet.”

Wollig, inderdaad! Zoals ik al zei in mijn recente artikel: “Als het gaat om de achteruitgang van de gezondheid, is het probleem echt. Het lijden is echt. De terminologie is een beetje duister. Waarom schimmig? Het lijden wijten aan losjes gedefinieerde ‘long covid’ is een gimmick, want hoe weten ze dat het ‘covid’ is als niemand om te beginnen ‘covid’ kan definiëren, behalve een positieve – frauduleuze – PCR-test?”

“Wat mij betreft moeten de basisprincipes van de epistemologie behandeld worden voordat er een toren gebouwd wordt. Zo werkt dat in een gezonde wereld. En ja, een deel ervan kan te maken hebben met wat ‘covid’ uiteindelijk ook is – het spike-eiwit en wat al niet – maar ik vraag eerst om een epistemologische basis, alstublieft.”

Rockefeller Geneeskunde, “Slapende” Artsen

Het is voor iedereen klote als de mensen die medische zorg verlenen “dwarsliggers” zijn. We gaan meestal naar artsen in de hoop hulp te krijgen, en als we in plaats van hulp een “zombiebehandeling” krijgen – geworteld in vooroordelen en ideologische verslaving aan de trend van de dag, in plaats van een eerlijke analyse van hoe dingen in de echte wereld werken – is dat een grote teleurstelling.

  Klaus Schwab herformuleert ontvolkingsplan als 'humanocratie'

Voor de goede orde: ik ben opgegroeid in een medisch gezin in Moskou, en ik heb het grootste respect voor het medische beroep als zodanig. Ik denk dat de meeste artsen, zelfs de gehersenspoelde dwarsliggers van tegenwoordig, medicijnen gaan studeren omdat ze willen helpen. Bovendien ben ik, als iemand die het grootste deel van mijn volwassen leven in Amerika heeft gewoond, dankbaar om hier te zijn, en ik denk dat de Amerikaanse geneeskunde geweldig is als het gaat om acute zorg, spoedeisende hulp, operaties, enzovoort.

Maar als het gaat om iets complexers, zoals chronische ziekten, lijken veel artsen met hun hoofd stevig in de fictie te zitten – en de reden daarvoor is dat ze in het land van de fictie worden gehouden door machtige financiële belangen zoals de Rockefellers, door de ambitieuze meesters in hoge stoelen.

En zo gaat het maar door. We leven in een prachtige wereld, maar ook in een giftige, ondersteboven gekeerde luchtbel – een kunstmatige werkelijkheid die door de psychopaten is gecreëerd en door hen in onze mooie en genereuze wereld is geïnstalleerd.

Het is alsof degenen die in hoge stoelen zitten een “energiestelend” filter in de hele samenleving hebben geïnstalleerd, een filter dat alles corrumpeert en vergiftigt wat de Schepper ons rechtstreeks ter beschikking heeft gesteld – zodat we niets goeds hebben tenzij we het van hen kopen, op hun voorwaarden.

Hun denkwijze is de denkwijze van een crimineel die graag een heldere vijver zou vergiftigen om waterfilters aan de plaatselijke bevolking te kunnen verkopen. In feite zijn ze precies dat.

Een aanval op kinderen

Wat mij het meest zorgen baart, is de aanval op de kostbare kinderen, de kinderen die afhankelijk zijn van volwassenen en die nog steeds hun basis, hun basislijn aan het vormen zijn. De kinderen zijn op een obscene manier aangevallen in fysieke zin (kijk naar de alarmerende autismecijfers!) – en sommigen van hen zijn ook emotioneel gekaapt door de metaforische vampiers en hun manager-helpers.

Ter verduidelijking, met de uitdrukking “metaforische vampiers” bedoel ik de parasitisch ingestelde individuen wier manier om “voedingsstoffen” voor zichzelf te verkrijgen gebaseerd is op diefstal, bedrog en verkrachting. Ze hebben geen interesse om te investeren in relaties met anderen die geworteld zijn in de vrije wil, ze willen alleen maar “efficiënt” van anderen nemen – en dan de lege hulzen van mensen die “opgebruikt” zijn weggooien.

In de afgelopen drie jaar werden de kinderen van ouders die hun eigen ziel nog niet volledig geheeld hadden – of die niet in staat waren geweest om hun kinderen af te schermen van de Machine – schaamteloos onder de voet gelopen door de koudbloedige parasieten in hoge stoelen. En ja, elke generatie heeft te maken met zijn eigen versie van “vampiermisbruik”, maar het lijkt erop dat deze generatie kinderen een bijzonder gemene dosis heeft gekregen.

Wat is de oorzaak van het afbrokkelen van de normen?

Naar mijn mening zijn er verschillende dingen. Ten eerste wordt de “gecontroleerde degradatie” van normen geïnitieerd en georkestreerd door de metaforische vampiers, die nooit ophouden met oplichterij om lichamen en geesten te vergiftigen. Dat is al heel lang zo.

Aan de andere kant vereist het succes van hun operatie dat de mensen grondig genoeg vergiftigd worden zodat ze hun waardigheid vergeten, ontworteld raken van de realiteit, bezwijken onder het “er nauwelijks zijn”, zombiebestaan – en daar misschien zelfs de voorkeur aan geven.

Ik denk dat de vergiftiging aan de basis ligt van dit alles: “Ja, er is anti-intellectualisme, ja, er is een alfabettenzwendel van ‘wokisme‘, en er is ideologische hersenspoeling. Ongetwijfeld. Maar verder worden de mensen gewoon vergiftigd.”

Ja, onze lichamen zijn wonderbaarlijk. Ja, ons lichaam is speciaal ontworpen om met irriterende stoffen en ziekteverwekkers om te gaan en ons in goede gezondheid te houden. Maar de enorme hoeveelheid gif in ons leven is een schandalige belediging, en ik denk dat we het resultaat zien van het feit dat onze geest en ons lichaam er meer van krijgen dan het lichaam aankan. Dat is de filosofische kern van wat er aan de hand is: overal te veel gif.

  VN verklaart oorlog aan "gevaarlijke" samenzweringstheorieën: "De wereld wordt NIET in het geheim gemanipuleerd door de wereldwijde elite"

Vergif komt van chemische en andere verontreinigingen in de lucht, in het water, in ons voedsel en in de medicijnen van de farmaceutische industrie (inclusief de je-weet-wel). Het komt van geo-engineering. Het komt van onnatuurlijke EMF’s. En nu komt het ook in high-tech vormen, zoals smart dust, genetisch gemanipuleerd voedsel en medicijnen, synthetische biologie, lucratieve en trendy maar rampzalige maar alomtegenwoordige materialen zoals grafeen, enzovoort.

Voeg daar het psychologische misbruik, de opzettelijke isolatie, de vernietiging van sociale banden en het opzettelijk dommer maken van goede mensen aan toe – en we komen absoluut in een lelijk nieuw abnormaal terecht!

Bedrijfsmodel: Vampieren

De metaforische vampiers in hoge stoelen weten precies wat ze doen. Ze hebben de mensen wakker en gezond genoeg nodig om het werk voor hen te kunnen doen – maar geen gram gezonder – want gezonde mensen zouden hun rug kunnen strekken, hun longen kunnen vullen met frisse lucht en kunnen gaan nadenken over hoe de wereld in elkaar zit – en dat is precies wat ze met alle middelen proberen te voorkomen.

Plus, circulaire vergiftiging is goed voor de zaken – goedkopere productie, en ze krijgen een gegarandeerde aanvoer van levenslange klanten die op zoek zijn naar behandelingen voor aandoeningen die er niet zouden zijn als ze de wereld niet hadden vergiftigd.

Kunt u zich voorstellen wat er zou gebeuren als grote aantallen artsen plotseling wakker zouden worden? In wat voor mooie wereld zouden we dan leven?

Maar ja, wie wil dat nou! Zeker niet degenen die het medisch onderwijs vormgeven door middel van invloed en financiering, niet degenen die alleen de onderzoeken financieren die hun gelijk “bewijzen”, en zeker niet degenen die dicteren welke medische meningen als “gerenommeerd” moeten worden beschouwd en welke moeten worden uitgelachen.

Organisaties zoals de Federation of State Medical Boards (“FSMB“) bestaan niet voor niets. Ze bestaan helaas om de veiligheid van het vergiftigingsprogramma te garanderen.

Hoe gaan we nu verder?

Ik bid dat het proces om onze weg te vinden met zo min mogelijk lijden gepaard zal gaan. Gezien de zeer reële erosie van normen en een zeer reële achteruitgang van de gezondheid, denk ik dat het onvermijdelijk is dat we door een fase gaan waarin “officiële” dingen niet meer werken, waarin het eeuwig duurt om basistaken gedaan te krijgen, en waarin zelfs het geld iemand niet kan redden van de absurditeit van de wereld.

Ja, ze zullen waarschijnlijk proberen om massale invaliditeit als “reden” te gebruiken om ons allemaal aan het UBI te zetten en – omdat ze niet echt om iemand geven – het te gebruiken als een legale manier om nog meer op mensen te experimenteren. Naarmate de hersenen van mensen minder worden, en het aantal oudere versus jongere mensen toeneemt, zullen ze waarschijnlijk proberen om veel intrinsiek menselijke taken uit te besteden aan bots zoals deze:

Gevolg Robotica: MiRo voor onderzoek en ontwikkeling, 12 december 2016 (3 min)

Het zal niet werken. Ze zullen het proberen, ze zullen zeker veel geld verdienen, en ze zullen waarschijnlijk veel lijden veroorzaken bij onschuldige mensen – en dan, zomaar, zal de absurditeit uit elkaar vallen.

Wat mij betreft, ik geloof dat nuchterheid te midden van deze waanzin een verstandige keuze is. Een goede strategie is om alle angst te verdrijven, oprecht en met liefde om leiding te bidden en terug te gaan naar de basis en na te denken over waarom we hier op aarde zijn.

We kunnen ons leven zoeter maken door zinvolle relaties aan te gaan, door over kruiden te leren, door verstandig te kiezen en door ons te herinneren dat we hier zijn voor liefde, niet voor angst. We zullen zegevieren.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Schokkende WEF-video stelt voor senioren te euthanaseren “voor de kinderen”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPresident Trump heeft een ontmoeting met Mel Gibson om te bespreken hoe de elite pedofilie kan worden beëindigd
Volgend artikelBritse scholen introduceren WEF ‘genderneutrale’ uniformen voor alle kinderen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. To be well adjusted to a profoundly sick society is not a measure of good health.

  Jiddu Krishnamurti

  To be succesfull in a sick an perverted world is not a measure of succes, it is a measure of perversion. To earn money whilst your fellow humans suffer should cause shame instead of pride. To earn money from the suffering of others is a universal crime, not an accomplishment of succes. People have become parasites by imitating the role model parasites that programm them. The world is ruled by evil and it has infiltrated everything and turned mankind into their helpers and now this evil has taught us that mankind is the parasite and the elites are the solution. We are letting evil lead us and we are letting our children be programmed by evil and we are copying all evil and parasitic behavior that society, schools, and media and politics give us. We need to take responsibility for our own behaviour. Mankind is not evil or parasitic, we are ruled by evil and parasites and they have turned everything upside down and they made us believe WE are the problem instead of them. It’s the oldest scam trick in the world… all criminals do it… they turn everything upside down and blame others for their crimes.

  • @Let God sort them out
   Ik heb Krishnamurti ook gelezen .
   Er is maar een ding blijven hangen .
   Deze uitspraak “Je moet de boom zien zoals deze is en niet zoals je geleerd is om te zien”
   De rest van Krishnamurti interesseert me geen ruk .
   Paaien met andermans uitspraken .
   De bijbel is al erg genoeg 🤨

 2. “The illusion of freedom will continue as long as it’s profitable to continue the illusion. At the point where the illusion becomes too expensive to maintain, they will just take down the scenery, they will pull back the curtains, they will move the tables and chairs out of the way and you will see the brick wall at the back of the theater.”
  Frank Zappa

 3. Rommel even of topic maar heerlijk om weer eens wat andere artikelen te lezen dan Oekraine dat miste ik de laatste tijd hier. Fijn dat het even wat anders is die Oekraine ellende gaat nog wel even door het is een farce en de problemen in Europa stapelen op en zijn voor ons van groot belang dus dank je…

  Merk het inderdaad op mijn werk.

  1 man hartaanval
  2 1 collega lijkt wel een vrouw met het down syndrome voor de vax een manager bij een ander bedrijf.
  3 1 college lymfeklieren als bananen in zijn nek en longontstekingen
  4 meerdere collega´s hoesten meer dan ze kunnen praten
  5 1 collega 3 dagen in eens verlamd
  6 1 collega flauw gevallen in de vrachtwagen met cruise controle heeft nog een kilometer gereden voordat hij zonder verdere bestuurders te raken wakker werd in een weiland.
  7 meerdere collega´s doorbloedingsproblemen
  8 meerdere collega met ernstige huidproblemen
  En zo kan ik nog wel even door gaan…

  4 vax collega´s nergens last van (duidelijk placebo).

  In mijn directe omgeving 4 doden met hartaanval, 1 met hartaanval die heeft het overleefd maar ondergaat nu elke dag zeer veel klachten. 2 mensen ernstig beschadigd met hart en doorbloedingsproblemen. mijn ex zelfmoord gepleegd de pijn was niet meer te dragen. enz.

  Ja beste mensen van de AIVD e.d partijen we weten dat jullie mee lezen en wat hierboven staat is geen fabel maar de keiharde realiteit lees dit maar eens aandachtig en kijk eens goed in uw ziel en hart en kijk wie u verdedigd en beschermt. Ook in uw omgeving gaat dit gebeuren… Maar ach er moet toch brood op de plank komen…. Kom achter ons staan er kan nog een hoop gered worden maar dat kunnen wij niet alleen…

  • Aivd?
   In de ziel kijken?
   Een hart…
   Das of te laat of zinloos.

   Hoe lang verwachten we nog dat we in een dialoog met leugenaars de waarheid boven tafel krijgen…das gewoon sadomasogistisch.

   Als de leugen in hun ogen een waarheid vertegenwoordigd.
   Immers , de leugen bestaat.
   En wat bestaat is waar.

   Ken net zo goed in de sloot springen en vewachten dat we droog blijven als we maar lang genoeg proberen.

   Usupeerders pakken wat ze pakken kunnen
   En claimen het als eigendom
   Hadden we ze maar tegen moeten houden is hun cred0

   Maar chapeua voor de moed de criminelen dan het aivd aan te spreken op hun handelswijzes.

 4. gewoon oprotten, je bent verantwoordelijk voor jezelf en je kinderen de rest is waardeloos, wat die engelsschrijvende paljassen ook mogen beweren…ik vermoed altijd dat die een artikel van iemand anders plaatsen..ben ik wel zeker van eigenlijk !!!! Waardeloos gezeik..

  • Correct
   en voor je daden.
   En de gevolgen van je daden…

   Het heet oorzaak en gevolg.

   Dom zijn is geen misdaad.
   WantvDan had Hitler gelijk toen ie de “beperkten en gehandicapten eutanuseerde zonder mededeling voor lebensraum.

   Zij die zich moedwillig op dommen richten voor eigen gewin zijn gewoon daders.

   I call B.S. op je statement.

 5. De kop van het artikel:
  “Het “nieuwe normaal” heeft ons opgeslokt; mensen en normen zijn gedaald” .

  mensen die normale en fatsoenlijke normen hanteren en daarachter staan laten zich niet opslokken.
  Bij hen waar dat wel gebeurt blijkt dat ze niet in hun eigen norm geloven.
  Dat kan komen a.g.v. ompraten, omkopen, groepsdruk, bedreiging enz.
  Mensen met een sterk normbesef zijn hier ongevoelig voor en worden door de anderen dan ook in allerlei verwijtbare hokjes gestopt.

  Wij, de volwassenen met een sterk normbesef die gaan staan voor de juiste waarden zijn verantwoordelijk om de kinderen te behoeden voor de huidige invloed van buiten.
  Wij moeten ze leren wat de juiste morele normen en waarden zijn.

  Er is veel werk te doen.

  • In onze harten hebben we allemaal dezelfde normen en waarden. In onze gehackte hoofden is alles list en bedrog.

   Het werk dat ons te doen staat is ons geprogrammeerde en gehackte denken loslaten. Ze hebben onze computers (brein) gehackt en geprogrammeerd. Onze harten zijn niet te hacken of te programmeren, daarom doen ze er ALLES aan om ons aan het denken te houden, zodat we niet bij onze harten komen.

   Ons brein/denken is waarmee ze ons besturen. Weet je nog dat Yuval Harari ldie WEF demoon) opschepte dat ze de mensheid hebben gehackt… dit is wat hij bedoelde. Ze hebben ons brein gehackt en ze besturen ons. WIJ wakkeren zijn de eersten die kunnen gaan ontsnappen door terug naar onze harten te gaan.

   Ga uit je brein/denken, want ze zijn ons gek aan het maken zodat we in de macht van hun hack blijven.

   • Loose your mind and come back to your senses, Fritz Perls.
    Culture is not your friend, Terence Mckenna.
    It is no measure of health to be well ajusted to an profoundly sick society, Jiddu Krishnamurti.
    Evil doesn’t take a day off, why should i? Bob Marley.

    Het collectief is ontworpen om je in angst te houden en dat komt voort uit je brein. Je hart is liefde met dezelfde neuronen als het brein, maar heeft een krachtiger elektromagnetisch veld en is daardoor al veel krachtiger. Vandaar dat je met angst gevoed wordt en niet met liefde zodat je verzwakt en een patient blijft.

 6. Correct
  en voor je daden.
  En de gevolgen van je daden…

  Het heet oorzaak en gevolg.

  Dom zijn is geen misdaad.
  WantvDan had Hitler gelijk toen ie de “beperkten en gehandicapten eutanuseerde zonder mededeling voor lebensraum.

  Zij die zich moedwillig op dommen richten voor eigen gewin zijn gewoon daders.

  En aangezien je geen kind van mij bent…

  I call B.S. op je statement.
  En op jou.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in