Ik heb een deel van mijn vakantie op 4 juli in een bioscoop doorgebracht, iets wat ik al jaren niet meer heb gedaan, en ik deed het niet omdat ik vermaakt wilde worden, maar omdat ik geïnformeerd wilde worden, schrijft Leo Hohmann.

De film Sound of Freedom, een waargebeurd verhaal gebaseerd op het leven en werk van ex-Homeland Security agent Tim Ballard en zijn “Operation Underground”, was veel meer dan ik had verwacht. Ik werd geïnformeerd, woedend, tot tranen toe geroerd en geïnspireerd. Ik raad iedereen ten zeerste aan om het te zien.

Alles wordt nu duidelijker waarom het Biden-regime de grens tussen de V.S. en Mexico heeft opengesteld en de wereld heeft uitgenodigd om naar hem toe te komen. Hij werkt samen met de mensensmokkelkartels die meer geld verdienen dan ooit, en ze zijn hier al heel lang mee bezig.

De Verenigde Staten zijn de grootste producent van kinderporno en de grootste consument in de kinderseksslavenindustrie. Dit is zowel beschamend als vernietigend. Sound of Freedom werd vijf jaar geleden voltooid, maar de producenten moesten talloze hindernissen overwinnen, waaronder het feit dat ze werden uitgesloten door degenen die films financieren, distribueren en promoten. Minstens één grote studio wilde de film financieren en trok zich toen terug. Maar uiteindelijk hebben ze dit meesterwerk op de markt gebracht en hij draait nu in de bioscoop. Als genoeg mensen hem zien, zie ik de mogelijkheid voor grote veranderingen in Amerika. Laten we bidden dat het zo is.

Jim Caviezel, die de rol van Ballard speelt, noemt de kindersekshandel “het grootste kwaad dat de mensheid kent,” en het “gebeurt op dit moment.”

  De Grote Reset: De klok van de beschaving terugdraaien

En de Amerikaanse regering dekt deze industrie in, net als de corrupte mainstream media en hun ingehuurde “factcheckers”.

Als u een politicus was, of iemand met invloed op een politicus, dan zou ik denken dat alle andere kwesties in vergelijking met deze verbleken. Toch zwijgen ze.

De neocons kunnen maar niet ophouden met plannen maken voor een oorlog met Rusland, maar ze willen niet praten over deze donkere smet op de morele status van Amerika in de wereld.

Waarom zwijgen ze? Omdat het verkopen van kinderen voor winst big business is in Amerika en de rijkdom ook over veel andere landen wordt verspreid.

Dit is een handel van 152 miljard dollar per jaar, aldus Caviezel. Het heeft de illegale wapenhandel overtroffen en is de tweede plaats na illegale drugshandel.

De kartels kunnen één keer een kilo cocaïne verkopen. Maar ze kunnen een kind vijf tot tien keer per nacht verkopen.

Hieronder staat een interview dat Caviezel vorige week deed met War Room podcast Steve Bannon.

Caviezel heeft het ook over het verband tussen de kindersekshandel en de Amerikaanse biolabs in Oekraïne en andere landen.

De “agentschappen met drie letters” van de Amerikaanse overheid zijn erbij betrokken, zei hij, en hij voegde eraan toe: “Het is mijn mening dat dit iets is dat ze niet willen oplossen.”

Dit moet stoppen. Zoals de film aan het einde zegt: “Gods kinderen zijn niet te koop.”

Openbaring 18:11-13 spreekt over dit soort demonische activiteiten in de laatste dagen. Er staat dat een herleefd Babylonisch systeem genadeloos vernietigd zal worden wanneer een coalitie van naties zich ertegen keert en het tot de grond toe afbrandt. “De kooplieden der aarde zullen wenen en treuren” over de vernietiging van Babylon, “want niemand koopt hun koopwaar meer.” Vervolgens worden een aantal artikelen opgesomd die door het Babylonische systeem van de eindtijd gekocht en verkocht werden, waaronder “kaneel en wierook, welriekende olie en wierook, wijn en olie, fijn meel en tarwe, runderen en schapen, paarden en strijdwagens, en de lichamen en zielen van mensen.

  Topadviseur WEF zegt dat mensen "biometrische sensoren" zullen dragen, en "voortdurend gecontroleerd" zullen worden door Chinese regering, Facebook, Google

Mel Gibson werkt naar verluidt ook aan een film over de handel in seksslaven en zegt dat zijn leven bedreigd is.

De eerste stap in het uitroeien van dit probleem is bewustwording, zei Gibson, en voegde eraan toe: “Ga Sound of Freedom zien.”

Als u de film gezien heeft, laat me dan hieronder weten wat u ervan vindt.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Mel Gibson: Hollywood-elite probeert me te vermoorden voor onthullen pedofiele ringVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMet betrekking tot de aanstaande NAVO-top, ik zou het niet beter kunnen schrijven
Volgend artikelAchtergronddocument: Rusland, Verenigde Staten & Oekraiene
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

30 REACTIES

 1. wat bezielt die ziekelijke psychopaten !
  er bestaan zoveel bewijzen en toch gaat het maar verder ……… dus de ene moet zwijgen voor de anderen en zo gaat et de doofpot in !!!!!!!!! ik blijf hopen dat dit stopt !!!!!!!!!!!!

  • De wereld is overbevolkt, volgens dit soort lieden
   De Eugenetica weten daar wel raad mee…..
   Google Bill Gates zijnVader maar eens…….HIJ TREEDT KEURIG IN ZIJN VOETSPOREN. ZIJN VADER ZOU TROTS OP HEM ZIJN😡

   Het klimaat geeft problemen
   er zijn voedsel tekorten,
   Het weer geeft droogte of wateroverlast.
   Zeeen worden te warm.
   Er is onvoldoende olie volgens deze profeten.
   Enr zijn geen grondstoffen genoeg.
   Er zijn ziekten die we niet kunnenbehandelen
   Enz enz enz enz ze willen alles tegelijk aan pakken……..
   let op u zelf en uw naasten‼️

 2. Nou massaal dat filmpje kijken en weer naar de orde van de dag. Zolang en geen zinvol geweld gebruikt gaat worden tegen deze misdadigers blijven zij doorgaan

  • Die film is een vorm van zinvol geweld! Het is dom om te denken dat je dit op kunt lossen door met elkaar op de vuist te gaan. Dit is zo groot, dit moet slim, héél slim aangepakt worden. Deze film/docu is daar het begin van.

   • Eh, nee. Geweld is je spieren gebruiken. Dat komt als laatste.

    Bewustwording is fase 1. Blootleggen 2. Zet het zoeklicht erop. Daar houden dit soort mensen helemaal niet van.

  • De vs zien er heel normaal uit maar zijn een heel erg vreemd land:

   Bijna alles Wat daar misgaat kun je zien als een psyop:
   Ze hebben er de acteurs voor, 100.000 ‘den tot misschien wel een paar miljoen – hollywood is enorm.
   De phoney kerken, die vooral draaien om geld en macht
   Vermist kinderen, zo’n 100.000 per jaar, die op pakken melk komen te staan,
   – gezellig bij het cornflakes ontbijt kijken wie er nu weer het karton siert.
   De drugs die opzettelijk bij gemeenschappen van minderheden werd / word binnen gebracht.

   Zolang het jouw niet raakt kun je wegkijken en denken het bestaat niet,
   maar als het ongeluk je treft is er bitter weinig wat je kunt doen tenzij je rijk en machtig bent.
   Hoewel kijk naar familie BIden, ook getroffen door drugs.
   Of familie Musk getroffen door transgender waanzin.

   Het uiterst nihilisme waarmee ze hun economy sturen – boom – bust, giftig GMO voedsel, vergiftigd milieu.
   https://www.esa.int/Applications/Observing_the_Earth/Envisat/Global_air_pollution_map_produced_by_Envisat_s_SCIAMACHY
   https://www.ewg.org/interactive-maps/pfas_contamination/
   Of Hier ook met fraaie plaatjes
   Google: pollution map usa water En dan kies: images + water resources of aquiver
   Kan ook kiezen: europe

   Kan ook zijn dat het in usa brutaler “In your face” gebeurd en afgedaan word en hier
   In europa nederland het een veel geliktere gluiperige operatie is.
   Pfas vervuiling in NL en Belgie is echt afschuwelijk, wereldkampioen, die milieu instituten hebben zitten slapen.

   • Joris III,
    Vermiste kinderen in de Verenigde Staten…..850.000 kinderen in 2022. Wereldwijd verdwijnen er 3 tot 4 Miljoen kinderen per jaar, en dat worden er steeds meer.

 3. I saw the movie and I didn’t expect it to be that good. It’s really a great movie – in addition to the message it brings. Yes it will move you to tears, anger, shock perhaps if you didn’t know the vastness of this horrible practice of child trafficking; but you will leave the theatre not with sadness or depressed, but with a sense of HOPE. That is the greatest accomplishment of the movie, bring a sad topic but fill you with hope and encouragement. I was afraid I would be sad or depressed afterwards, but I was NOT. Great, great job!
  Now let’s spread the word, watch the movie when you can. If there is one thing the globalist elites can’t stand, is YOU knowing the TRUTH.

  • Jonas juli 7, 2023 at 14:02
   Without a doubt pedocriminality is very pervasive. I will check out the movie when i get a chance .Thanks for your review.

  • Tnx gor the heads up

   I already knew the truth, but it is sooo hard to convince others. This movie will be a great help.

 4. Sprak eens een gevluchte Afghaan, modern en zijn vrouw zonder hoofddoek, hij zei dat 2 keer per week een groot Amerikaans militair vliegtuig landde en de ruwe geoogste opium mee nam om er heroïne van te maken en op een listige wijze het op de markt brachten, dit alles om de Amerikaanse jeugd kapot te maken en het verdiende geld wordt gebruikt voor geopolitieke operaties ect.

  • wat dacht je van de cocaïne fabriek in amsterdam ,eigenaar de oranjes.
   de coke werd in de eerste en tweede wereldoorlog verkocht aan de vijand en ook aan de geallieerden om de soldaten meer moed te geven en ze door konden vechten.

   Dat fijne koningshuis van nederland

   • De Oost Indische Compagnie is groot geworden door onder hun ladingen thee ( waar nauwelijks aan verdiend werd) opium te vervoeren.

  • En wat dacht je van de Queen? De opium in China waar ze het hele land een eeuw mee onder de duim hielden. De Chinezen zijn dit nog niet vergeten hoor!

   En het vuurwater voor de Sioux etc.

 5. wat ze voor ons plannen en planden , aandeden en aandoen , zal hun zelf ten dele vallen.
  dat weten ze en hierom zullen ze doen wat trump reeds voorspelde.
  zaken waar de duivel zich zelf niet aan zou branden ,
  rekenend op hun aloude vermeend winnende formule van harder dreigen , harder slaan en harder straffen
  tekenen bij het kruisje aub.

  what goes around comes around.
  ongeschreven onveranderbaar en onvervreemdbaar.

   • PS: Volgens dit artikel zou ‘woke’ Disney de laatste Indiana Jones film ook weer doorspekt hebben met allerlei ‘woke’ boodschappen:
    “Conversely, critics and fans skewered the latest installment of the “Indiana Jones” series as “weak” and “unfunny” with “woke” messaging that alienated its audience.”

  • In Europa duurt het altijd vanwege de ondertitels. Àls hij hier komt.

   Anders op een streaming service over 6 mnd.

   Ik kon een glimlach niet onderdrukken dat Disney, het kinderlokker paradijs, het onderspit delft tegen deze budget film. Mensen hadden al een miljoen kaartjes voor besteld zodat de bioscopen de film wel moesten draaien.

   Indiana Jones – dial of dispair in een woke windei. En koste 300 miljoen. De actrice van Fleabag, zo’n feministisch uitgestreken onaantrekkelijk kutwijf, speelt de spontaan alleskunnende dochter van Indy die een totale has-been loser moet spelen.

   Deze zelfde actrice speelde ook de stem van de robot van Han Solo’s latere Millennium Falcon computer in Star Wars – Solo. Die ene rol verpeste de hele film. Gigantisch irritante feministische Karen figuur.

   Beide flops, net als de laatste 3 Star Wars films allemaal onder Kathleen Kennedy, de voormalige tassendrager van George Lucas. De fans haten haar als de ziekte en zelfs Bob Iger (dir Disney) wil nu van haar af.

   Over Disney: hij was een zeer matig tekenaar die mensen uitbuitte. Een ware tiran. Maar vooral zijn pedofiele neigingen zijn bekend. Zijn pretparken schijnen heel veel faciliteiten (ondergronds) te hebben om kinderen te hersenspoelen (mk-ultra programma) en te misbruiken.

   Er is ook een film met Eddy Murphy waarin een pretpark voorkomt met geheime tunnels waar allerlei criminele dingen gebeuren. Ik weet de titel even niet.

   Maar erg ironisch dat juist pedosexueel Disney het onderspit delft.

 6. Ben bang dat deze film niét in de Nederlandse bioscopen te zien zal zijn, daar zal kindervriend Rutte wel een stokje voor steken.

  • Het Babylon in Openbaring 18 betreft een religieus systeem, dat wel claimt namens GOD te spreken, maar het nalaat de Bijbelse waarheid te verkondigen. Het heeft in dit verband dus geen enkele betrekking op de fratsen van de cabal in dit artikel, en is uit zijn bredere Bijbelse verband gehaald. (omdat veel kerken het ware Woord niet verkondigen, begrijpen maar weinigen wat de Bijbel echt te zeggen heeft.)

   De Godelozen zijn per definitie al verloren, en niet voor de eeuwigheid bestemd.
   Want wie zijn VADER niet wil erkennen, kan ook zijn ervenis (eeuwig leven) niet claimen.

   Ondanks dat toch hartelijk bedank voor uw werk!

   Ga naar:Shepherd’s chapel Y.T.voor gedegen Bijbel studie. Met name betreffende het boek Openbaring

   De enige die ik van harte kan aanbevelen!

 7. “Dit moet stoppen. Zoals de film aan het einde zegt: “Gods kinderen zijn niet te koop.””

  Als je contact met Hem hebt, heb je er wel aan gedacht hiervoor te bidden? Liefst in groepsverband.

  Dit kan echt situaties veranderen en kinderlevens redden.

  • Dat mag zo zijn. En het kan misschien helpen.
   Echter, ik geloof toch iets anders; mensen zijn (geestelijk/spiritueel) de kinderen van god. En god verwacht dat ze opgroeien. Het is niet juist om ‘papa’ altijd maar alles op te laten lossen; mensen moeten zelf de stap zetten. En dat kan beginnen op heel eenvoudige manieren, bv door dit soort onderwerpen in gesprekken op te nemen, dit soort films en documantaires aan te bevelen. Steeds opnieuw. Misschien dat 999 mensen het wegwuiven, maar die 1 die wel wordt bereikt is belangrijker.
   Voor diegenen die verder willen gaan; hulp bieden aan de slachtoffers, bv door vrijwilligerswerk te doen. Of slachtoffers tijdelijk een veilig thuis te bieden. Uiteraard kun je geld doneren aan organisaties die dat doen, maar dat is toch niet helemaal hetzelfde.
   Het gaat er om dat meer mensen zich bewust worden van de corruptie, de misselijkmakende gore misstanden en dat die mensen zich meer en meer gaan uitspreken. Pas als het een onderwerp is dat constant besproken wordt (dus uit de schaduwen wordt gehaald) is er een kans om het aan te pakken.

   En he, er zijn altijd wel kleine groepjes, danwel individuen, die toch het recht in eigen hand nemen. Of dat de juiste stap is? Moeilijk te zeggen, maar niksdoen is sowieso geen optie.

 8. In welke tijd leeft u eigenlijk?
  Het is anno 2023, het jaar dat het LHBTQ+ gezwel alsmaar toeneemt, verdedigd wordt en beschermd door politici. De tijd dat zeer jonge kinderen seksuele handelingen worden bijgebracht en hen meteen ook verteld wordt dat seksuele handelingen met volwassenen helemaal niet verkeerd zijn. De tijd ook dat zij gepusht worden om vooral van geslacht te veranderen, hetgeen weerom gesteund en toegejuigd wordt de overheid en al haar onderafdelingen.
  Van welke planeet stamt u eigenlijk af, of bent u net ontwaakt uit een jarenlange coma!?!

 9. Sorry, maar je snapt er niks van. Ik zei “als je contact met Hem hebt”. Degene die het aangaat snapt het direct. Jij hebt nog niet eens het respect om een hoofdletter te gebruiken. Dit geeft aan dat je Hem niet kent en dus geen idee hebt waar ik het over heb. Je hebt geen idee van de achterliggende strijd.

  Ik weet wat Caviezel bedoelt met “kinderen van God”. Hij bedoelt het net zo als jij. Maar ik weet ook dat hij het ook specifieker bedoelt.

  Jij wilt geen contact? Prima. Maar ga mij niet onderuit halen.

  Het is “èn – èn” niet ‘of – of’ zoals jij valselijk poneert. Christenen lopen niet ‘aan papa’s handje’. Christenen zijn aangenomen kinderen van God. Geen bastaard meer (Grieks begrip in opvoeding). Een geaccepteerd kind wordt opgevoed om later het huis (patriarchaat) te kunnen leiden. Dat wil zeggen, actief geleid in contact met de vader om actie te ondernemen en volwassen te worden.

  Hij test ons en helpt waar nodig. Ik ken het uit ervaring. Ik geloof het niet, ik probeer het en test het. En het werkt.

  In het leger krijgen soldaten ook orders van boven. Je moet contact hebben met de legerleiding. Daarom zeg ik: vraag om orders en vraag luchtsteun aan om het strijdtoneel voor te bereiden.

  Jij denkt dat je generaal bent en schiet in het wilde weg. Omdat iedereen maar wat doet is het een puinhoop terwijl de vijand zeer goed georganiseerd is.

  Ik probeerde het bij een korte oproep te houden voor insiders.

 10. Beste Mensen

  Eigenlijk bestaat er geen klok
  Zoals die word waar genomen
  In Maya Illussie
  Dan heeft een Rand de b … Via de All infiltrator Iets geks in de hersenpan gekregen
  Vervolgens ging die met dat gekke idee aan de slag
  Tot grote verbazing is de dag hierdoor verdeeld in 4 delen
  Vervolgens kwam die op nog meer dictatoriale ideen
  Jaren Maanden Weken Dagen Uren Minuten Seconden
  Zo werden alle waanideeën aan de Burger mens gedwongen opgelegd
  Vervolgend de Paplepel Pollepel theorie toe gepast
  Zogenaamd van jongst af aan
  Dus men weet het niet anders
  Vandaar dat de Huidig levende mens met hun doolhofs symbool als Kerken Synagogen Moskeeën en meer
  En dus die gedeelten der mensheid gedwongen opgelegd en de Mensheid daarin aan het verdwalen zijn geraakt
  Voorbeeld :
  De Corona Kerk is een van de Nieuwste uitvindingen
  Want Angst is de Grootste troef kaart om de zaak op wieltjes te laten rollen voor het leugen

  Daarin tegen de Waarheid nodigd alles maar dan ook echt alles uit
  Van kom maar Verdwaalde mens U kan worden getoond waar de mensheid de fout is ingegaan

  Zegt men tegen iemand continu dat die slecht is
  En verteld het tot anderen om die gene zus en zo te noemen
  Doen al die mensen dat
  Dan gaat de gedupeerde op den duur zichzelf afvragen
  Waarom zeggen mensen dat ?
  Vervolgens beginnen te twijfelen aan zichzelf
  Van het zou wel eens kunnen kloppen ?
  Anders zouden toch niet iedereen hetzelfde boodschap tot gedupeerde overbrengen ?!
  En dan word zo een persoon anders dan de Mens hoort te zijn
  Deze theorie heet Psychologie

  Een van de laatste GodDuivelse Leugens is het albekende Coronana Covidos-21 als het maar word begrepen
  Er zijn al reeds veel meer nieuwere leugens bedacht en die zijn al lang en breed in de test vase
  Test vase is de Braindrain Hersenspoel traject in den beginne
  Vervolgens na acceptatie word het een gewoonte
  Die heet het leed vermaak verdien model
  Van God alias Duivel de symbolisanten van èèn keerzijde der Medaille
  Te weten De Negatieve keerzijde
  Bekend onder de Namen : De infiltrator , All , Aliën , De Doorzichtige ookwel het Blanke genoemd
  Deze allen zijn dus geen Mensen maar
  Door braindrain hersenspoeling opleggers opleggingen via :
  Het gespleten Tong
  Zoete Helft God geheten
  Zure helft Duivel geheten
  Samen met God Duivel bevinden alle andere opgesomden en nog meerderen onder bescherming Dekmantel Paraplu geheten : in het Oosten Shaytaan = in het Westen Satan
  Aangezien de tong door toedoen van allerlei Negatieven zoals koude en onmenselijke dus verkeerde voedsel een beetje stijfjes is geworden waardoor Souplesse verdwijnt
  Dus ontstaat er een taal barrière

  De mensheids massa blijf hierdoor achterna hollen als Slaven een handjevol familieleden
  Bekend als de 13 families
  Die 13 families inclusief omringende dichte aanhang eerste tweede derde graads vormen al behoorlijk wat
  Zo een 13 tot 25 Miljoen tellend
  Daarom ook her invoeren de oude Alcatraz in nieuw jasje
  Te weten Groot Brittannië
  En alle Criminelen daar naartoe deporteren
  Electronica afschaffen
  Leid tot rust in de Brein
  Helder denken is het resultaat
  En nog veel meer aan Positieven
  Dan is al een begin gemaakt om de gedachtengang der mensheid richting de juiste weg op terug te doen keren
  Vriend en vijand van een mens is dat mens zelf
  Welk verdwaald en zichzelf in tween gaat delen
  Vervolgens door angst creatie via hokjes theorie gaat werken
  Jij Jou Ik Mij
  Mijn hokje is goed jou hokje is slecht
  Split personality
  Goed Slecht – Positief Negatief en bedenk maar zelf allerlei tegengesteldheden
  Zulke mensen kunnen er niet genoeg van krijgen
  Die kikken erop om anderen als hun voetveeg te hebben
  U alle zijt bekend met die als Mensen Uitzienden

  Dank U

 11. U hebt geen idee van wat ik geloof en maakt aannames gebaseerd op belachelijke veronderstellingen.
  Zoals het idee sat ik denk dat ik een generaal zou zijn in dit alles? Met alle respect, maar dat verzint u hier ter plekke.
  Wij staan (waarschijnlijk) aan dezelfde kant. Maar dat soort vooringenomen gedrag maakt het soms wel moeilijk.
  In feite is dat exact waarom conservatieven zo’n moeite hebben een blok te vormen tegen anarchistisch/satanisch links; veel te veel gefocused op hun eigen kleine visie

  • Beste mensen

   The one man gang
   Weest stabiel
   Denkende aan de kinder jaren
   Een kind trekt heel graag grotere schoenen aan en altijd andersom linkervoet in Rechterschoen en rechtervoet in Linkerschoen
   Dus
   Men trekke de schoen aan die precies past
   Zo hoeft men nooit bang te zijn voor glei partijen
   Laat staan alle andere ongevallen
   Vorm nooit Clubjes
   Ga nergens bij aansluiten
   Denk zelf na
   Anders smeek erom in 100% overgave tot het geheel dat wel te mogen kunnen .
   Wat ?
   Nadenken ….
   Okè
   De enige redmiddel voor de mensheid aan de mensheid om de mensheid in de mens te kunnen redden
   Met 100% overgave in 100% Universele Liefde
   Let wel
   Liefde heeft niks van doen met Lust & Verlangens de toorn inblazen waar dus Sexen een gevaarlijke onderdeel van is
   Dus levenden in doolhoven stopt met associëren met het gecreëerde doolhofje
   Stapt eruit
   Zie het Universum is onmetelijk groot
   Het Universum kan niet verpakt worden in een doolhofje want dat is er al aanwezig
   Ook in die doolhof
   Het woord Sanatan staat ervoor : Universum
   Terwijl de spiegelbeeld Paraplu Satan staat voor : Beschermer van respectievelijk èèn klein doolhofje laat staan de dienders van in die doolhoven zoals All Alien de Doorzichtigen het split personallity genaamd God Duivel Syndroom dienders van het gespleten Tong Zoete helft Zure Helft enzovoorts
   Mensen Alstublieft smeekbede
   Leeft gewoon open
   Leeft

   Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in