Forbes publiceerde onlangs een stuk met de titel “Eat Bugs! It’s What for Dinner.” Waarom promoot een zogenaamd financieel tijdschrift insecten als avondeten? Het antwoord is conditionering. Zo begint elke “biologische” beweging. Grass roots is eigenlijk astro turf, schrijft Mike Stone.

Conditionering is hoe de hele transgenderbeweging begon. In 2007 interviewde Barbara Walters Jaron Bloshinsky, een tienjarige jongen die beweerde een meisje te zijn. Dat was de eerste stap om het publiek tranny-manie te laten accepteren. Het werd gevolgd door een subtiele toename van nieuwsberichten over “transseksuelen” en hoe ze per ongeluk in de verkeerde lichamen zijn geboren. Totale onzin, maar kijk eens waar we nu zijn.

Zo worden deze agenda’s doorgedrukt. Ze beginnen met wat lijkt op een onschuldige vraag of een verlicht nieuwsbericht dat door de media wordt gebracht om de publieke perceptie te peilen. Geleidelijk aan nemen die verhalen in aantal toe totdat het publiek volledig is geconditioneerd, en dan begint de push.

Insecten als avondeten is het nieuwste. Het wordt sterk gepromoot door het World Economic Forum, en wanneer Klaus Schwab van het World Economic Forum zegt: “Spring”, vragen de presidenten van de grote landen: “Hoe hoog?”

Onder druk van het WEF heeft de Europese Unie vlees kankerverwekkend verklaard. Hun aanbevolen vervanging? Insecten.

Bill Gates heeft het überhaupt voorzien op het eten van insecten. Hij is een belangrijke investeerder in Beyond Beef, een nep-vleesbedrijf. Hoe meer mensen hij kan overtuigen om geen vlees meer te eten, hoe meer geld hij zal verdienen.

Vlees vervangen door insecten is een onderwerp waar maar weinig mensen zich momenteel bewust van zijn. Noem het, en de gemiddelde persoon zal hardop lachen en je niet serieus nemen. Wat zijn ze blind. Net als trannyisme zien ze het pas als een bord gebakken kakkerlakken hen recht in het gezicht staart.

  "Ze hebben van iedereen het levensgeluk gestolen"

DE SLIMME STAD VERBINDING

Als u een onderzoekend type bent, kunt u zich afvragen of de “insecten als avondeten”-campagne verband houdt met andere gebeurtenissen van de afgelopen twee jaar, zoals treinontsporingen waarbij giftige stoffen vrijkomen en duizenden dieren omkomen. Of branden in de voedselverwerkende industrie. Of duizenden boeren die beweren dat hun kippenvoer is vergiftigd. Is het allemaal toeval?

Kan er een verband zijn tussen de stijgende voedselprijzen en de druk om insecten te eten? Wie zit er eigenlijk achter de pogingen om de prijzen van vlees en natuurlijk voedsel te verhogen tot boven wat de gemiddelde mens zich kan veroorloven? De prijzen van vlees, eieren en zuivelproducten staan op een historisch hoogtepunt.

De “klimaattsaar” van de VS, John Kerry, zei onlangs dat inbeslagname van boerderijen door de overheid “niet van tafel is”. Zou dit een andere tactiek kunnen zijn om de voedselprijzen torenhoog op te drijven?

Vergeet niet dat een van de hoofddoelen van het World Economic Forum is om iedereen in “Smart Cities” te duwen. Dat gaat een stuk makkelijker als je ze insecten voert. Kijk eens hoe weinig land en arbeid je nodig hebt om insecten te kweken voor menselijke consumptie in vergelijking met vee en gewassen. Mensen die zich geen echt voedsel kunnen veroorloven, kunnen worden veranderd in insecteneters als hen wordt verteld wat een gezond alternatief insecten zijn voor vlees en zuivelproducten. Insecten zijn immers een eiwitbron.

LAFAARDS EN VERRADERS ONDERWERPEN ZICH AAN ALLES.

Als u denkt dat het Amerikaanse volk zich niet zal onderwerpen aan het eten van insecten, denk dan nog maar eens na. Dikke, domme Amerikanen hebben tijdens de recente virusfraude precies laten zien wie ze zijn. Ze waren doodsbang voor een niet-bestaand virus en injecteerden zichzelf moedwillig met gif. U denkt toch niet dat mensen die vrijwillig een doodsprik hebben genomen, zullen stoppen bij het eten van insecten als dat alles is wat ze zich kunnen veroorloven? U denkt toch niet dat mensen die zich verscholen achter gezichtsluiers en gelaatsschermen nee zullen zeggen tegen een diner van sprinkhanen en kakkerlakken?

  Trudeau verklaart oorlog aan de vrije meningsuiting: $70K boetes voor 'samenzweringstheorieën', levenslange gevangenisstraf voor 'haatzaaiende taal'

Bedenk ook hoezeer de menselijke voeding de afgelopen vijftig jaar is veranderd. Stelt u zich uw overgrootouders voor rond de vorige eeuwwisseling. Stel u voor dat u hen had verteld dat mensen in de toekomst Twinkie’s, Ho-Ho’s, snoeprepen, Cheese Puffs, Doritos, fastfoodhamburgers en frietjes zouden eten, en dat allemaal zouden wegspoelen met frisdrank en softdrinks. Ze zouden je uitgelachen en gek genoemd hebben. Maar kijk eens waar we nu staan.

Natuurlijk is een van de gemakkelijkste manieren om mensen aan het eten van insecten te krijgen, te beginnen met de kinderen. Daarom doen scholen in het hele Westen nu subtiele pogingen om het eten van insecten te bevorderen. Onderschat het vermogen van commie-kots leraren niet om uw kinderen te hersenspoelen. Als ze jongens zichzelf meisjes kunnen laten noemen, en meisjes zichzelf jongens, kunnen ze alles. Kijk maar wat er gebeurt. Als je dacht dat de lunchprogramma’s van Michael Obama slecht waren, dan heb je nog niets gezien.

De waarheid is dat als uw kinderen naar school gaan en schoollunches gebruiken, ze waarschijnlijk al insecten eten. U weet het alleen niet en de school zal het u zeker niet vertellen.

Als u een soort verwerkt voedsel eet – alles wat in een wikkel, zak, doos of blik zit – eet u nu waarschijnlijk ook insecten. U denkt toch niet dat dezelfde regelgevende instanties die net hebben geholpen miljoenen mensen te vergiftigen met een nepvaccin, zullen stoppen bij het smokkelen van insecten in uw voedsel?

Klaus Schwab is hier zeer uitgesproken over. Hij zegt dat u de insecten zult eten en gelukkig zult zijn. Heeft hij gelijk?

  Breaking: De klantenlijst van Epstein is vrijgegeven

Als je niet net hebt geantwoord met een volmondig “Nee, nooit!”, moet u op de grond gaan liggen en 100 push-ups doen.

Als je een jongere bent op school en een rozeharige communistische lerares probeert je insecten te laten eten, zeg haar dan dat ze de pot op kan.

Als je alleenstaand bent, trouw dan niet met een man tenzij hij belooft je vlees te eten te geven.

De insecten komen eraan.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

EU: Fabrikanten hoeven niet aan te geven dat voedsel insecten bevatVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBaby’s die borstvoeding krijgen van moeders die mRNA-vaccins hebben genomen, sterven in ongewoon grote aantallen
Volgend artikelEen verrassingslanding van Oekraïne in de Dnjepr-delta resulteerde in het zinken van haar landingsschip “Yuriy Olefirenko” en de dood van 150 man (Video)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

47 REACTIES

 1. Insecten. Er zit weinig vlees aan. Het idee alleen al… Maar is de garnaal ook niet een soort van insect? Een zee-insect? En de oester, is dat ook niet een soort van zee-insect? Hier is de volgende, die de BBQ gaat vervangen: de trog. De goy-trog. Voor die gezellige familie bijeenkomsten van de gevaxxten. Met gratis virus-spiesjes.

  • Volgens Leviticus 14 uit het Oude Testament zijn ‘zeevruchten’ als garnalen en oesters, maar ook insecten onrein.

 2. De aboriginals uit het Australische continent deden dit al voor de kolonisten daar heen kwamen, bij gebrek aan voedsel in dat vreselijk warme gebied, en wat bleek het bevatte veel goede voedingsstoffen en nee ik wil het niet proberen maar ik weet wel dit feit met een ieder hier te delen

   • Precies, één insect is niet zo erg, per ongeluk opgegeten geen probleem. Maar nu ga je dus GMO massaproductie eten, los van de bacteriën en ziektes dat die beesten met zich meedragen. kakkerlakken vreten? En zo tientallen bacteriën en of ziektes mee naar binnen krijgen, succes met het heerlijk knapperig gezond maaltje. Wordt je een paar dagen later wakker met de larves die onder je huid krioelen en zich een weg banen naar buiten. Wat, bewegende apenpokken?

  • Klopt, maar zoals Crocodile Dundee al in de jaren 80 zei: “you can live on it, but it tastes like shit”
   Mischien kunnen we ook vlees van politici op het menu zetten. Als het vies smaakt heb je er tenmiste “geen actieve herrinnering aan” “Rutte-lapjes in pittige de-Jonge-saus op een bedje van Kaag-ragout”………Sorry

 3. “Ze” willen genetisch gemanipuleerde parasieten zoals die ook in de diverse “vaccins” zijn aangetroffen meegeven aan de insekten.

  “there are huge bug farms being built now, some above-ground, many below-ground. Elon Musk’s tunnel boring company is doing some of this.”

  https://stateofthenation.co/?p=152480

 4. “Als je alleenstaand bent, trouw dan niet met een man tenzij hij belooft je vlees te eten te geven” Als er zo’n zin in een artikel staat haak ik af! Niemand geeft mij te eten, ik ben volwassen en eet zelf. “Waarom promoot een zogenaamd financieel tijdschrift insecten als avondeten? Het antwoord is conditionering. Zo begint elke “biologische” beweging” Dit verhaal is dan toch ook conditionering? Het werd hier ook al een aantal keer herhaald, conditionering dan toch?

  • Misschien een herinnering. !
   Bij de eerste berichten heb ik mijn hele eetsysteem omgegooid. Maar er zijn er vast die denken dat het geen doorgang vindt. Dan weten ze het nu.
   Eerst de aankondiging. Vervolgens een tijdje niets maar intussen de insecten overal aan toevoegen om later te zeggen dat men het al heeft gegeten. Tja en dan ben je er aan gewend. En Claus eet vlees van shogu koeien.

    • Pas geleden trof ik zelfs een insecten pootje in mijn appelmoes aan. Echt bah of ie per ongeluk erin is gekomen of niet, die pot appelmoes hoef ik niet meer en ik wacht nu tot onze appelboom weer lekkere appels geeft.

 5. In de Chinese geneeskunde TCM werden [ik noem 1 voorbeeld] aardwormen gebruikt dit is een probaat middel[met andere kruiden er bij] tegen heet slijm in de longen zoals een hardnekkige infectie van de bronchiën.
  dit werd verboden om te kopen.
  nog een voorbeeld , na een hepatitis C werde een kuur met een wortel van een kruid voorgeschreven, dit moest echter vervolgd worden met kruiden die doordringen in de kleine bloedvaten en geleid met weer kruiden die het kruid naar de lever brengen…; er moest ontgift worden daar een ontsteking giffen nalaat en de lever ruimt dat niet op ;dit zijn kakkerlakken …ook verboden….
  En nu moeten wij larven gaan eten?
  Ik las ook al dat er larven van een lijken etende vlieg worden verwerkt…je snapt het allemaal bullshit. En smerig…..
  Maar wel handig die larven van de vechtvlieg….als er vele doden zijn kunnen zij gratis worden gevoed…je snapt het al die film over die koekjes die werden vervaardigd uit geëuthanaseerde mensen die iedereen at….science fiction is happening!!!

 6. “Veilig en gezond” voedsel bestaat niet meer, tenminste, niet voor het ‘gewone volk’!

  De elite eten natuurlijk speciaal gekweekt voedsel dat schoon en ongemanipuleerd zal zijn, net als dat zij (en hun kinderen/familie) zich niet laten injecteren met hun lab-gif eten zij ook geen lab-voedsel. Dat is specifiek gereserveerd voor het domme klootjesvolk dat zich ook vrijwillig laat afmaken door de massamoordenaars.

 7. Klopt, maar zoals Crocodile Dundee al in de jaren 80 zei: “you can live on it, but it tastes like shit”
  Mischien kunnen we ook vlees van politici op het menu zetten. Als het vies smaakt heb je er tenmiste “geen actieve herrinnering aan” “Rutte-lapjes in pittige de-Jonge-saus op een bedje van Kaag-ragout”………Sorry

 8. Dit is echt iets voor de partij voor de dieren. Dat is toch marteling voor die insecten. Je zou maar gekookt en opgegeten worden.
  Ik vraag me echt af wat die idioten bovenin met de mensheid willen. Eerst genocide door de prik, dan nu insecten vreten en dan…
  Zouden ze wel beseffen dat wanneer er niemand meer over is, dat ze dan zelf moeten koken, zelf afruimen, zelf schoenenpoetsen, zelf. ….. ( vul maar in)
  Die lui zijn totaal geschift. Barsten van de poen, hebben niets te doen, dan maar oh- en met elkaar en wegdromen in de meet krankzinnige ideeën.
  Arm volk dat zulke idioten heeft.
  Gewoon met z,n allen er NIET aan meedoen. Laat ze barsten!!!

 9. Nederlandse ondernemers waren bijna de eersten die zich toelegden op het kweken van dit walgelijk voedsel, natuurlijk een zetje in de rug gekregen van het WEF regime, nou net zoals Van Speijk zei: dan liever de lucht in, dan honger ik mij liever dood.

 10. P.s. – vergeet ook niet, dat tegen de tijd van 2030, als Gates of Hell en zijn climatechangers er in slagen om het dak van ons huis te vervangen door een zonblokkering, dan sterven de dieren ook. Als het GMO spuitje goed werkt bij je, en je bent nog in leven, dan is het dus gedaan met je ribeye en je picanha. Dan zul je toch echt kakkerlakken en krekels moeten eten, want die kunnen nog wel overleven omdat ze geen vibratie nodig hebben met de natuurlijke zenuwbaan rondom de Aarde. Just sayin’…

  • Immortal mei 31, 2023 at 19:51
   Dus we hebben nog 7 jaar te gaan.
   yaiks dan ben ik nog net geen 60.
   Ik denk dat het tegen hen zelf gekeerd gaat worden
   (hoop ik)

   • Ja DM, a hard rain’s a gonna fall. En dat voor een jonge man. Maar ik denk ook dat het zich tegen ze gaat keren, vooral als meer mensen uit de roes komen. Het is echt te zot voor woorden dat er zo’n boyscout club as de Extinction Rebellion is die niet verder kijkt dan de neus lang is, en met potjes soep gooit. Terwijl HAARP er achter zit, en Gates of Hell met zijn climate cowboys aan het sleutelen zijn. Waarom denk je dat er elke dag gesproeid wordt… heb je die strepen trouwens gezien vandaag – lange, dunne witte strepen die vet uitdijen, hoog in de lucht. Er hangt alweer een grijzige film over een soort van blauwe lucht hier boven mijn hoofd. Ik zit te wachten tot de parasieten ook in de gaten krijgen wat er boven hun hoofd hangt. Want die underground bunkers worden het ook niet, als die er ueberhaupt zijn. En over de ijsrichel naar het beloofde land galopperen, hahahah! Dat wordt een soort van Donner Pass, en dan gaan ze elkaar opeten, terwijl wij hier de krekels grillen. Lachen toch.

 11. Wat te denken van giftige exoskeletten welke voor de mens onverteerbaar zijn deze bevatten Citine, slechts weinig gram is genoeg om ziek te worden, lekker met de gezondheidszorg die alleen dan toegankelijk blijkt te zijn als je genoeg sociaal crediet op je typhus GSM hebt.

  • Vroeger had je garnalenpelsters die duizenden garnalen pelden voor een bijverdienste, firma Heijkoop bracht ze toen naar Marokko waar de moslima’s het werk overnamen.

   Feitelijk heb ik geen problemen met het eten van garnalen, kokkels, oesters, maatjes haring maar ik kokhals als ik aan slakken denk no way.

   • Gek he. Ik heb dat met hersenen.. tsjonge ik stond op het punt te kotsen toen de waiter langskwam om te vragen of alles naar wens was. Ik hield het nauwelijks binnen en rende toen snel naar buiten.

    En ik kwam die garnalen man een keer tegen hier in de buurt, hij vertelde me over die oude vrouwtjes die de hele dag garnalen pelden in Marocco. Ik had geen idee… vroeger visten we ze zelf in een net op Ameland. Those were the days…

    • Ohhhhh man…… ik weet niet of ik huilen moet of keihard lachen. Niet normaal. Nu begrijp ik wat ik altijd tegen die vette stem van Dylan had. Die stem, vreselijk. Dus hij was ook een pedo. Die uitvoering van Bryan Ferry is heel tof. Geniet van de avond.

     • Immortal mei 31, 2023 at 23:59

      Zeker de verjaringstermijn overschreden of een andere juridisch steekspel, enfin Immortals, ook weigerde hij om persoonlijk aanwezig te zijn om de Nobelprijs te aanvaarden, hoe het verder daarmee afgelopen is dat interesseerd mij niet meer, pedofilie ik noem het liever pedoseksualiteit zijn beesten en de elite is er mee vergiftigd met deze smeerlapperij.

      • Ook Bob Dylan heeft lang geleden zijn geweten overgedragen aan heer satan om carrière te kunnen maken m.b.v. de buitengewoon kwaadaardige muziekindustrie.

 12. De kans is groot dat het spul in de schappen blijft liggen, waar je wel voor uit zult moeten kijken is eten in restaurants. Enigszins vergelijkbaar is dat mensen in Amerika die WOKE-onzin niet willen, de boycots van Bud-light (door die idiote ’trans-vrouw’-reclame, Target (wegens verkoop van WOKE-kleding voor kinderen), Kohl’s (wegens verkoop van WOKE-kleding voor baby’s) zijn erg effectief, die bedrijven hebben enorme klappen op de beurs gehad, zelfs het gratis weggeven van blikjes Bud-light werkt niet, niemand wil ermee gezien worden. Ook de nieuwe Disney-film Little Mermaid, met een meisje met een donkere huid die de meermin speelt, loopt voor geen meter en zal Disney waarschijnlijk een hoop geld gaan kosten.
  Kohl’s WOKE baby kleding: https://www.youtube.com/watch?v=tfyvcGuTIGA
  Little Mermaid valt tegen in Amerika, flopt volledig in Azië: https://www.youtube.com/watch?v=_ewLFCvCZjQ

 13. Ik eet ook geen Garnalen, Oesters en ook geen Slakken. Bill Gates wel hoor. Eet hij liever dan die rommel wat in zijn fabrieken wordt gekweekt. Van hem is geweten dat hij nu al bijna geen poot meer op de grond durft te zetten. Hij blijft bijna 24/7 in één van zijn drie luxe privé-Jets rond vliegen met vlieg-bevorading. Wat die elite met de bevolking op aarde van plan zijn weten wij allen al heel lang. Daar niet meer over lullen , wij weten het .

 14. Beste Mensen

  Men gaat van een Super Slechte naar een Slechte manier van leven
  Dat is toch veel beter ?
  Of niet soms ?
  Neuken een Stuk minder
  Vermorsen een stuk minder
  Verwoesten een stuk minder
  Zo blijft er ookal nog steeds te weinig toch iets meer over voor de weerlozen , Onschuldigen
  Ten opzichte van de enige wezens die door het Blank bezeten kunnen worden
  Namelijk de Hersenloze wezens Mensen
  Beter bekend als de verschrikkelijke bezeten monsterlijke wezens die Mensen heten
  Die bezetenheid zal verdwijnen als die Wezens uitziende Mensen Universele Liefde hebben leren geven
  Dus Liefde tot Alles
  Dat wil helaas niet zeggen dat die Hersenlozen dan maar met alles en nog wat kunnen gaan Rollebollen
  Want dat heeft niks met Liefde te maken
  Maar met Lust en Verlangens de Toorn in blazen in het belang van het Ego ik
  Met als eindresultaat een kind welk vervolgens weer diezelfde liefde nodig heeft als word bedoeld in deze schrijven

  Dank U

  • Aanvulling
   Onder de Grote Negative entiteiten beschermer Paraplu genaamd Shaytaan = Satan bevind het Ego ik vervolgens de All Alien met vertakking’s benamingen als Het KwallenRas De Doorzichtigen Het Blanke waardoor en waarlangs de bezetenheid der Hersenlozen genaamd Mensen word bewerkstelligd via infiltratie
   Die Wezens Hersenloze Mensen kunnen worden Bezeten door deze laatst genoemde AliBaba’s
   Met als gevolg
   De rugzak die ze mee krijgen
   Met de lading aan bijelkaar gesprokkelde afval mee te sjouwen
   Scholen zijn die hersenspoel bedrijven
   Hier word bijgebracht hoe met die Afval te sjouwen en tot overmaat van ramp ermee te gaan pronken

   Dank U

 15. Beste Mensen

  Voorbeelden op voorbeelden van hoe het dus Nu Gaat
  Men gaat van een Super Slechte naar een Slechte manier van leven
  Dat is toch veel beter ?
  Of niet soms ?
  Neuken een Stuk minder
  Vermorsen een stuk minder
  Verwoesten een stuk minder
  Zo blijft er ookal nog steeds te weinig toch iets meer over voor de weerlozen , Onschuldigen
  Ten opzichte van de enige wezens die door het Blank bezeten kunnen worden
  Namelijk de Hersenloze wezens Mensen
  Beter bekend als de verschrikkelijke bezeten monsterlijke wezens die Mensen heten
  Die bezetenheid zal verdwijnen als die Wezens uitziende Mensen Universele Liefde hebben leren geven
  Dus Liefde tot Alles
  Dat wil helaas niet zeggen dat die Hersenlozen dan maar met alles en nog wat kunnen gaan Rollebollen
  Want dat heeft niks met Liefde te maken
  Maar met Lust en Verlangens de Toorn in blazen in het belang van het Ego ik
  Met als eindresultaat een kind welk vervolgens weer diezelfde Liefde nodig heeft als word bedoeld in deze schrijven

  Zie als het kan de Heele Film
  THE SHINING
  https://youtu.be/FLvMRLhLcu0

  https://youtube.com/@MrAlienUSA

  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in