Deze poging heeft echt een averechtse uitwerking gehad: de Nieuw-Zeelandse premier Jacinda Ardern wilde zich in een Facebook-post bijzonder ruimdenkend en open voor dialoog tonen, waarschijnlijk om “samenzweringstheoretici” en tegenstanders van vaccinatie de wind uit de zeilen te nemen. In het belang van de wereldwijde vaccinatielobby wilde zij “de bezorgdheid serieus nemen” en ingaan op de argumenten van vaccinatiesceptici, zoals Gumshoenews.com meldt.

Naïeve beschrijving van ervaring door linkse premier

Het hoofd van de regering bracht verslag uit over haar eigen vaccinatie, waarna haar arm een beetje pijn deed (“het deed me denken aan de tetanusinenting”) en zij “een beetje moe” werd, maar over het geheel genomen was alles vrij onschuldig. Het bericht eindigt in de trant van “in geval van bijwerkingen, raadpleeg uw arts of apotheker”, met een verwijzing naar informatiepagina’s van de overheid en de aanbeveling om de eigen huisarts te raadplegen.

Wat Adern niet had verwacht, waren de reacties op haar post: binnen zeer korte tijd werd de commentaarsectie daaronder een aanklacht-forum van vaccinatieslachtoffers, hun familieleden en degenen die getroffen zijn door allerlei ernstige bijwerkingen. Dit zijn opzienbarende, authentieke getuigenissen uit de eerste hand die het onachtzame optimisme van de politiek logenstraffen; een politiek waarvan de meedogenloosheid niet minder uitgesproken is in Nieuw-Zeeland dan in Europa.

Duizenden opmerkingen van verwonde mensen

Inmiddels zijn er ruim 34.000 reacties op haar post – die van Adern’s account “een forum voor het documenteren van vaccinatieverwondingen” maken, zoals een gebruiker opmerkt. Zelfs wie slechts oppervlakkig door de commentaren bladert, zal het snel doorhebben: hier zijn niet een paar gekke vaccinatie-tegenstanders samengekomen, hier is niets gepland, niet geplaatst door PR-deskundigen of meesters in het voeren van politieke campagnes, maar hier worden de gevolgen van een grootschalig medisch experiment uit de eerste hand onthuld, meldt Report24.news.

Jacinda Ardern is een overtuigd globalist en lid van de “Young Global Leaders” van Klaus Schwab. In haar land pusht zij met volle kracht elke agenda van mondiaal links, bijvoorbeeld “transgender” kwesties.

Ik heb de reacties gescand, en het is duidelijk, het is een forum geworden voor het melden van vaccinatieschade. Ik heb er hieronder een paar toegevoegd. Ik ga echt niet door 30.000 reacties heen, dus hieronder een “kleine greep” selectie, schrijft Kim L. Coppersmith.

Mijn vader kreeg een hartaanval een week na zijn eerste injectie. Hij werd in een ernstige toestand per helikopter naar Waikato gebracht. Hij is weliswaar 81 jaar, maar zes weken daarvoor was zijn hart grondig gecontroleerd en was hem verteld dat zijn hart in uitstekende conditie was voor zijn leeftijd. Hij is/was zeer actief en fietste 5 dagen per week 40 kilometer. De hartaanval was te wijten aan bloedstolsels. Hij neemt geen tweede injectie.
Al Jonson Kim L. Coppersmith Veel liefs toegezonden aan jou en Daniel en je vader. De leugens moeten stoppen.
Julie King

Een van onze chauffeurs vader had een hartaanval 2 dagen geleden een week na de prik. Onze vriend is een maand later half verlamd en voelt zich nog steeds niet goed.
Stace Da Ace Thompson

Maar niemand kan ons vertellen wat er over een jaar, 5 of 10 jaar kan gebeuren, toch? Alleen de tijd zal het leren en als 90% van het land gevaccineerd is zouden we allemaal veilig moeten zijn? Zelfs de 10% die dat niet zijn zoals Politie, Politici die het niet verplicht zijn ?
Nimmi Valia

  Het IPCC Rapport & de Omslag van Covid naar Klimaat

We moeten in staat zijn om onze eigen keuze te maken Jacinda Ardern. Dit vaccin is niet voor iedereen geschikt, omdat iedereen anders is en op verschillende dingen anders reageert. De regering moet dit begrijpen.
Ik had mijn eerste en had voor het eerst in mijn leven anafylaxie. Het is een NEE van mij voor de 2e! Dank u wel!
Laurel Kells

Laten we het eens hebben over het verwijderen van de NZ Facebook groep die ieders persoonlijke bijwerkingen opsomde.
Suze Crawley

Een zwager van een goede vriendin is overleden, en een andere vriendin heeft een sterfgeval op hun werk gehad. Een meisje uit mijn schooltijd is bijna flauwgevallen in het vaccincentrum en kon zich een paar dagen niet bewegen en ik heb gehoord van een ander contact die een Bell’s palsy heeft gehad … mijn directe familie heeft alleen pijnlijke armen en vermoeidheid gehad. Veel mensen zijn OK MAAR veel ook niet, het is erg verontrustend.
Letetia Kelly

Ik denk niet dat dit gaat zoals jij het wilde Jacinda.
Molly Mahoney Mundell

Lees je de reacties wel Jacinda? Verhaal na verhaal… dit vaccin is niet geschikt voor alle mensen. Heb wat respect voor individuele behoeften, stop met je land te tiranniseren. Laat ons vrij leven op basis van wat het beste is voor ons en onze families, niet op basis van wat het beste is voor uw reputatie.
Chris Jacko Jackson

Laten we het ook hebben over de mensen die de opgelopen schuld van 114 miljard dollar moeten terugbetalen. Slechts 2,5 miljard aan loonsubsidies. 0,2% daarvan is gereserveerd voor geestelijke gezondheidszorg. Hoeveel miljarden worden er uitgegeven aan reclame/brainwashing. Ons land heeft momenteel de grootste schuldenlast ooit en de belastingbetaler is verantwoordelijk. Mijn achterkleinkinderen zullen deze schuld betalen.
Brooke Manukau

Nou, dit ging net als een vat lood naar beneden, of niet? Het werd tijd dat de waarheid aan het licht komt.
Flossie Drake

Mijn ouders kregen allebei griepachtige symptomen na hun tweede vaccinatie. Mijn moeder werd gevaarlijk onwel en kreeg longontsteking. Ze werd twee weken opgenomen in het ziekenhuis. Heel beangstigend. Het is nu 6 weken geleden en ze is nog steeds onwel.
Sharon Alice Regan

Ik heb medelijden met de tieners want dat zijn degenen waar ze naar toe gaan…. John Key zei dat als ze niet meer naar concerten of R&V gaan, ze snel in de rij zullen staan voor de prik. Dit is intimidatie en chantage… het is walgelijk waar een regering zich toe verlaagt. De laatste twee weken zijn het wanhopige maatregelen op de radio en tv die constant zeggen dat je gevaccineerd moet worden, laat staan dat er vaccinatiebussen staan bij KFC etc. toen Auckland in level 3 ging … vaccineren terwijl je wacht.
Mensen moeten het recht hebben om te kiezen, en er mag absoluut geen discriminatie zijn.
Sujean Elgar

Mijn vriendin belandde in het ziekenhuis aan een infuus en kon niet stoppen met overgeven. Ze vertelde de verpleegster dat ze de dag ervoor was ingeënt en de verpleegster wees haar af en zei dat het niets met het vaccin te maken had en dat lijkt het probleem hier te zijn, gewoon zo worden afgewimpeld.
Chloe Mansfield

  Franse studie kijkt naar het potentieel van volledig covid geprikten om "shedding" bijproducten op anderen af te geven

Mijn vader heeft nu hartproblemen na het nemen van uw experimentele prik … het lijkt het niet zo veilig en effectief.
Chris Jacko Jackson

Ik doe alleen wat ik wil, ik verzet me tegen de eisen. Als we gedwongen worden om deze injectie te nemen, zijn we dan echt vrij om te kiezen? Als ik gedwongen word, zal ik niet rustig toegeven, niet omdat ik een radicaal ben, maar omdat ik geboren ben met rechten die niemand mij mag afnemen. Vergeet niet dat iedereen met deze rechten is geboren en dat je ermee kunt doen wat je wilt. Einde discussie.
Jac Watson

23 jarige kreeg de prik op een vrijdag en was zaterdag dood met een hartaanval. Het gebeurt zoooo vaak. Jonge mensen zouden niet op deze manier aan hartaanvallen moeten sterven!!!
Duncan Beall

Mijn schoonvader heeft twee weken ernstig onwel in het ziekenhuis gelegen en worstelde met zijn ademhaling. Hij reageerde onmiddellijk op de eerste prik en de dokters zeiden dat hij het niet zou halen. Hij haalde het wel, maar het was kantje boord en sindsdien horen we via vrienden dagelijks van meer en meer mensen die ernstige bijwerkingen hebben gehad. Het is schrijnend voor ons om in de media als een grap te worden behandeld, zowel op het nieuws als in het Nzh. We worden tot zwijgen gebracht omdat het zo polariserend is en wij niets hebben gedaan om dit te veroorzaken. Het is beledigend om te spotten dat wij al ons onderzoek online hebben gedaan, want ik weet zeker dat de mensen in de media geen microfiches of encyclopedieën gebruiken. Wij zijn echte mensen die echte mensen kennen die dingen zijn overkomen en dit zijn niet zomaar toevalligheden en we worden belachelijk gemaakt en veroordeeld. Dit is niet de NZ die wij kenden. Als u de novavax had, zouden wij de eersten zijn om het te krijgen, maar met pzifer zal geen dreigement van verlies van vrijheid of vriendschappen ons van de wijs brengen. We hebben te veel gezien en weten te veel.
Dave Baldwin

Afgezien van het feit dat ik een vriendin heb gezien (op video) terwijl haar moeder stierf aan bloedstolling als gevolg van grensbeperkingen, wil ik het graag hebben over de bijwerkingen die ik ervaar (zoals ongetwijfeld vele anderen). Ik wil jullie vertellen over de black dog die me elke dag bezoekt. Het overweldigende gevoel van hopeloosheid dat zelfmoord tot een zeer reële optie maakt. De hopeloosheid die in de eerste plaats wordt veroorzaakt door het krankzinnige beleid en het gebruik van ondeugdelijke wetenschap, dat nu wordt gevolgd door dreigementen met verplichte vaccinaties en straffen tegen degenen die gewoon hun eigen keuzes willen maken, vreedzaam naar hun werk willen gaan en dicht bij hun gezin willen zijn. Denkt u werkelijk dat het gepast is dat Chris Hipkins dreigt dat hij jacht op ons zal maken en de rest van uw regering op te jagen om niets dan angst aan te jagen? Denkt u niet dat het tijd is om uw pers vrij te laten, zodat ze vrijuit kunnen praten over wat er hier en overzee werkelijk gebeurt? Denkt u dat het nu tijd is om “SORRY” te zeggen tegen het team van 5 miljoen?
Amanda Klein

  Tot het bittere einde

Het zijn geen “bijwerkingen” Jacinda, het zijn “ongewenste bijwerkingen” en vele zijn ernstig. Ik heb begrepen dat jouw select committee een document heeft ontvangen waaruit blijkt dat slechts 5% ooit wordt gemeld.
Bhavisha Patel

Ik ben niet anti-vaccinatie en ben volledig gevaccineerd, maar het ging niet van een leien dakje voor mij. Ik had hoofdpijn, koorts, misselijkheid, duizeligheid en een zere arm na mijn eerste dosis. Na mijn tweede dosis was het veel erger – al mijn spieren, gewrichten en zenuwen hadden scherpe pijnen, ik had hartkloppingen en pijn op de borst, misselijkheid, duizeligheid, hoge koorts, pijnlijke arm en voelde me lusteloos. Ik merk nu nog steeds hartkloppingen en mijn tweede dosis was bijna een maand geleden – om nog maar te zwijgen van het feit dat ik pas 26 ben en mezelf als gezond beschouw. Het was een verschrikkelijke ervaring en ik denk dat deze meer nadelige bijwerkingen openlijk bekend moeten worden gemaakt en gemeld, zodat mensen elk detail kennen en een weloverwogen beslissing kunnen nemen voor hun lichaam en leven. Nogmaals, ik ben niet tegen het vaccin, maar gewoon voor open, volledige en eerlijke informatie – misschien als ik had geweten hoe vaak het voorkwam, was ik toen niet zo bang geweest
Michael van Heerden

Bijwerkingen die een tot twee dagen aanhouden is een lachertje, ik kreeg mijn eerste vaccin omdat ik geloofde dat het het juiste was om te doen, een week later kan ik nog steeds niet veel doen omdat ik last heb hoofdpijn, ik kan niets inspannends doen omdat ik me uitgeput voel en moet gaan slapen, gisteren is een goed voorbeeld, ik sliep omdat ik geen keus had en ik sliep 7 uur, werd wakker om 4 uur en tegen half tien viel ik weer in slaap. Leven met hoofdpijn is niet leuk. Mijn leven is de afgelopen week in negatieve zin veranderd. Wie dank ik dat ik mijn leven heb gereduceerd tot korte momenten waarin ik niets kan doen. Ik zal de tweede prik niet nemen, de risico’s wegen niet op tegen de voordelen.
Julia Bockett

De vader van mijn vriend overleed een week na zijn tweede prik. Mijn schoonmoeder heeft voortdurend pijn in haar arm en wordt ’s morgens wakker met een pijnlijke dode arm, zij heeft haar prikken weken geleden gehad. Artsen melden dit niet bij CARM. Waarom wordt dit genegeerd?
Jess Knight

En hoe zit het met het arme meisje in Auckland dat 5 dagen na haar 2e prik een aanval kreeg? Haar aanval was zo hevig dat ze haar nek brak in de badkamer en overleed als gevolg daarvan. De dokters zeiden dat het geen reactie was op het vaccin omdat het 5 dagen erna was!!! Hoe zit het met haar? Haar huisgenoot die haar vond? En haar familie, Jacinda? Ja…alsjeblieft…laten we hierover praten?


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

5 vragen om aan je vrienden te stellen die van plan zijn het Covid-vaccin te nemenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe grootste angst van politici – BLM en Trump-aanhangers marcheren samen tegen vaccinatieplicht
Volgend artikelArts: Er zit iets in het Covid-vaccin waarmee ze je kunnen traceren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Als ze dan toch depopulatie doen, doe het dan zo humaan mogelijk.

  Maar het feit dat ze weten en beseffen dat wat mensen overkomt en het leed dat men lijdt wegwuift, maakt het onmenselijk wreed.

  Ook als je het mensen verteld dan gaan ze er niet op in. Waarom zou ik iemand een gruwelijk verhaal vertellen? Ik heb er zelf geen baat bij of plezier aan. Maar ze snappen het niet.

 2. “Jacinda Ardern – a new kind of leader” – oef, uit welke grot is die naar buiten gesleept… alleen die tanden al. Ze graast zo alles onder je voeten vandaan. En de gifspuit helpt haar daarbij. Pas op voor dat wrede onmens en trap niet meer in het bedrog van dat “vaccin” Aussies! Het moet nu toch duidelijk zijn dat dit geen “vaccin” is? Wat kreeg dat griezelige mens zelf ingespoten?? Was ze wel echt “ingespoten”? En staat iedereen nog steeds te trappelen voor de gifspuiterij? Ik kan alleen nog maar met mijn hoofd tegen de muur slaan… het voelt zo goed als je dan ophoudt.

   • Ze is niet de enige. Tegenwoordig zitten er heel veel van dit soort kenau’s op hoge plekken van Bedrog en Destructie. Deze ambitieuze multitaskers worden echter wel door kerels uit de riolen getrokken en aangestuurd. Dat gelul over hoe ze het moederschap en hun hoge positie kunnen beheren maakt je misselijk. En het NLse Kaagdier, bijvoorbeeld, is ook niet veel beter dan dit heksenmormel. Het is een trend geworden, die begon met het feminisme. Het feminisme was ook slechts een strategie om de nucleaire familie te ontwrichten. Nu moet iedereen transgender worden. Nog meer ontwrichting van de nucleus van de samenleving – de familie. En dat onmens Ardenr, die helpt keihard mee met haar fukzinazi propaganda.

   • Hahaah! lijkt er wel op… mss een jockstrap? 😉 Ik denk eerder dat het een XL maandverband is dat wil ontsnappen. Als deze kenau echt een man is/was, dan zou je naar haar schoenmaat moeten kijken.

    • Schoenmaat zie je niet op de film helaas whahahahaha
     Maar dat andere bungelen zie je des te meer hoor.
     Denk eraan dat veel nwo-ers trans zijn.
     Kijk maar naar Barry Soetoro (6 jaar geleden The Obama Conspiracy – Fake Illuminati Family, Barry Soetoro Gay, Michelle Obama Pregnant)
     Niets is wat het lijkt en alles is anders dan men denkt

     • Top Aad. 😉

      Zelf ooit eens een mooi filmpje gezien van ‘Michelle’ Obama in dunne wat wijde broek waar duidelijk te zien was dat …

      Het fenomeen penisnijd ken ik wel, maar om nou ‘de vrouwen’ almaar als schuldig en incapabel te verklaren terwijl men dan voor het gemak even voorbij gaat aan alle mannelijke k* lijders, vind ik eigenlijk nogal enorm stompzinnig. Dat zegt mijn inziens minder over vrouwen en meer iets over degenen die dit soort uitspraken doen.

       • @ Aad – Grappig dat je deze naar voren haalt. In een artikel op Frontnieuws over dit personage heb ik namelijk precies hetzelfde geopperd; met exact dezelfde link. Ben verheugd te mogen constateren dat ik niet de enige ben die het ziet. 😉

      • @Greengo:
       Let op de snor van “haar/het”, die moet nodig geschoren worden.
       Nogmaals:
       Niets is wat het lijkt en alles is anders dan men denkt.

      • Ja, grappig hè? Vrouw op hoge positie is het kwaad: alle vrouwen zijn het kwaad.
       Man op hoge positie is het kwaad: ja, dat is alleen DIE man, je moet het gewoon vervangen voor een andere man en dan komt het goed.
       Rare gedachtenkronkels hebben sommigen toch. Het zegt inderdaad meer over de persoon die zoiets schrijft. En dan blijkt een groot gedeelte van de “vrouwen” niet eens vrouw te zijn. Oef.

       • Ongelooflijk griezelig onmens…Ik vrees dat het wel een vrouw is. Ze worden door mannen aangesleept en gebruikt. Zgn dan om aan te tonen dat vrouwen ook “rechten” hebben, maar in het echt is het allemaal nep, omdat tzt de vrouw als mensdier helemaal overbodig zal zijn als de Mens 2.0 in een petrischaaltje wordt gekweekt. Hahah! Wat een zielige zooi toch…

 3. Oh nog wat – ze bracht zichzelf “in verlegenheid”????? Misschien moeten we zeggen “haar smerige propaganda backfired.” Eindelijk heeft éen van die klootzakken terugslag veroorzaakt…Het kan niet anders. En nu weg met dat ratten gespuis.

 4. In Israël was door door wat ze overheid noemen een eender soort actie begonnen. Resultaat waren tienduizenden reacties. Echter daar wisten ze niet hoe snel ze het konden wissen.
  En nog steeds in de msm: Bijwerkingen hoezo? Valt wel mee hoor. Conform de notulen van de overheid.

  • Ja, en het probleem is dat zolang het iemand niet in zijn eigen huis raakt, of aan zijn eigen hart, dat hij de gifspuit blijft aanbidden. Hoeveel mensen hebben familie of kennissen die dood neergestort zijn of aan het stuiptrekken zijn? (Ik ken alleen wat collega’s die goed ziek thuis zaten, maar nu weer in orde zijn). Alle berichten over bijwerkingen zijn de “ver van mijn bed show” en het zal wel want ik had geen last van de spuit! Nee hoor, helemaal geen last, waar hebben ze het over die zeurpieten, die anti-vaxers, die wappies, die egoistische niet-gevaccineerden! Ik neem gewoon de spuit, dan ben ik van al het gezeik af en kan ik weer lekker schransen met jansen. Ohh en ik ben zo trots op mijn QR code! Ik ben eindelijk wat!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in