Black Lives Matter is een organisatie die alles steunt wat comfortabel in hun racismeverhaal past. De sporadische berichtgeving van BLM’s leiders valt alles aan wat zij als racistisch beschouwen. Veel van hun onderwerpen zijn verre van racistisch, schrijft Outline.com.

Vrijwel allemaal zijn het valse beweringen over het blanke privilege in de Verenigde Staten. Wie de protesten van de BLM heeft gevolgd, die in de schijnwerpers kwamen te staan na de dood van George Floyd, kan gemakkelijk de neiging zien om hun standpunt aan te passen aan de agenda.

De meeste verhalen die door BLM-activisten worden gespuid, zijn vurige steunbetuigingen aan de links-liberale tak van de Democratische Partij. Zij marcheren en steunen alles wat iemand kan onderuit halen met de veelgebruikte valse verwijzing dat Amerika systemisch racistisch is.

Welnu, de geleidelijke neiging van liberale politici om een of andere vorm van COVID-vaccinmandaat te steunen heeft een nieuw portaal geopend voor de BLM.

Tijdens het laatste protest ging de basis voor hun ongenoegen niet over racisme, maar over een overheidsmandaat dat in strijd is met de grondwet van de V.S.

Wat nog interessanter is, is het feit dat Trump-aanhangers hun krachten bundelden met de BLM om te protesteren tegen de vaccinmandaten tijdens een protest in New York!

Beide kanten komen samen – de corrupte politici ergste nachtmerrie!

Video hieronder:

BLM keert de partij de rug toe die hun radicaal anarchistische ideologieën lang heeft gesteund. Heeft de liberale factie van de Democratische Partij een vijand binnen hun eigen gelederen gevonden?

  Qatar WK werd een journalistengraf! Derde Plotseling Dood: Brit Roger Pearce overleden

In ieder geval is dit de manier waarop we als Amerikanen als één moeten optreden in de strijd tegen de tirannen!


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Zou het dan toch een plan voor bevolkingsvermindering kunnen zijn? Dr. Simone Gold (Nederlands ondertiteld)Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVolledig gevaccineerd met Pfizer? Je hebt 6 tot 13 keer meer kans om Delta te krijgen dan iemand met natuurlijke immuniteit, zegt een studie
Volgend artikelPremier Ardern brengt zichzelf in verlegenheid met vaccinatiepost – 30.000 reacties onthullen vaccinletsels en sterfgevallen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

  1. De grootste angst van politici is eendracht bij de bevolking…macht door aantal breekt de macht(smisbruik) van overheid/politici altijd…daarom lopen ze het vuur uit hun sloefen om verdeeldheid te blijven zaaien en de allerdomsten trappen nog steeds in verdeel-en-heers, zie de corona volksverlakkerij die steeds waanzinniger vormen aanneemt door de medewerking van meelijwekkende angsthazen die ook nog zichzelf ophangen als vrijwillig proefkonijn voor dit medisch experiment.

  2. De octopus in het westen die alle maatschappelijke vitale onderdelen in hun greep hebben zijn de parasitaire grijpgrage Chazaren. Met maar 1 doel: vernietigen christendom en de blanken elimineren. Deze eenhoud is een goede stap in het volledig uitroeien van die Chazaarse maffia.

  3. @ Jan. inderdaad Jan.
    Hahahaha. Hoogmoed komt voor de val. De jongens en meisje van de club der grijpgrage uitverkorenen van Satan dachten dat de buit al binnen was. ?. Negers en anders-gepigmenteerden gebruiken om de blanken en het christendom te slopen, de resterende ichtbruine brei met schoenmaat-IQ verder op maat spuiten en Check!! Het paradijs.

    Deze hadden ze niet zien aankomen ondanks hun perverse paradijsplannen: ze kunnen natuurlijk ook niet verder kijken dan hun neus lang is. Daarom worden ze uiteindelijk altijd overal uitgegooid: hun platvloerse, egocentrische materialisme heeft geen inhoud en geen draagvlak: ze zijn hun eigen ergste vijand.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in