Wie met veel gevaccineerden omgaat of een kijkje neemt in groepen van mensen die getroffen zijn door vaccinbijwerkingen komt vaak berichten tegen over een bijzonder verschijnsel: velen klagen dat ze zich sinds de Covid-prik nauwelijks meer kunnen concentreren, dat ze zich dingen maar slecht kunnen herinneren en dat ze het dagelijks leven met “hersenmist” ervaren. De berichten komen overeen met die van sommige covid-patiënten die soortgelijke neurologische stoornissen constateren na het overwinnen van een infectie. Dr. Yuhong Dong, een deskundige op het gebied van infectieziekten en de ontwikkeling van antivirale geneesmiddelen, heeft onlangs voor The Epoch Times de oorzaken van deze stoornissen onder de loep genomen en manieren voorgesteld waarop lijders hun cognitieve vermogens kunnen verbeteren, bericht Report24.news.

In feite is de wetenschappelijke gemeenschap terughoudend om deze kwestie aan te pakken. Er zijn enkele artikelen over het covidvaccin dat symptomen veroorzaakt die lijken op die van “Long Covid”, maar dit wordt consequent beschreven als “zeer zeldzaam”. Helaas komen degenen die met de getroffenen spreken tot een heel andere conclusie.

Het beschreven verlies van concentratie en geheugen en problemen met denken worden gewoonlijk “hersenmist” (brainfog) genoemd. Dit begrip is geenszins nieuw en wordt ook herhaaldelijk toegepast op “Long Covid” patiënten. Er klagen echter talloze mensen over hetzelfde probleem die nooit met SARS-CoV-2 geïnfecteerd zijn geweest – maar wel een vaccinatie hebben gekregen.

De gezondheidsautoriteiten tonen geen belangstelling voor deze gevallen en trekken ze niet na, wat gericht onderzoek zeer moeilijk maakt. Naast cognitieve stoornissen zijn mogelijke symptomen vermoeidheid, ernstige hoofdpijn, zenuwpijn en schommelingen van de bloeddruk. Voor de getroffenen betekenen deze problemen aanzienlijke beperkingen in het dagelijks leven, waar ook de psyche zwaar onder te lijden heeft. Telkens weer hoort men van gevallen waarin mensen hun werk niet meer kunnen voortzetten en hun bestaan dienovereenkomstig bedreigd wordt.

Voor Dr. Yuhong Dong zijn deze stoornissen als gevolg van het Covidvaccin nauwelijks verrassend:

“SARS-CoV-2 kan verschillende soorten hersenbeschadiging veroorzaken, waaronder een vermindering van de neuronale overleving, encefalitis bij muizen, hersenontsteking en de vorming van Lewy-lichaampjes (een kenmerk van de ziekte van Parkinson) bij apen, en een vermindering van het hersenvolume bij patiënten. De vaccins bevatten synthetisch mRNA dat gebaseerd is op de genetische sequentie van SARS-CoV-2. Aangezien het virus schadelijk is voor menselijke neuronen, is het waarschijnlijk dat het vaccin hetzelfde doet.”

  Waarom ik de COVID-19 prik niet neem - En waarom u misschien voorzichtigheid wilt betrachten, voor uzelf of voor uw kinderen

In wezen betekent dit dat vaccinaties veel meer mensen zullen blootstellen aan de risico’s van de covid-ziekte die voortdurend in de media worden belicht: Hoewel veel mensen een besmetting met SARS-CoV-2 zonder noemenswaardige symptomen overleven of nooit geïnfecteerd raken, betekenen de massale vaccinaties en de beoogde vaccinatiegraad van de hele bevolking dat iedereen toch blootgesteld zal worden aan de mogelijke negatieve effecten van het spike-eiwit. Op dit punt moet ook gewezen worden op de waarschuwingen van mRNA-onderzoeker Dr. Robert Malone en patholoog Dr. Ryan Cole: beiden waarschuwen dat het synthetische mRNA van de vaccins moeilijk in het lichaam kan worden afgebroken, waardoor in het lichaam van de gevaccineerden gedurende lange tijd zeer hoge hoeveelheden spike-eiwitten worden aangemaakt.

Volgens studies kan het S1-eiwit (een subeenheid van het spike-eiwit dat door de vaccins in het lichaam worden aangemaakt) de bloed-hersenbarrière passeren. Daar komt nog bij dat het synthetische mRNA van de vaccins extra problemen voor het lichaam veroorzaakt, aldus Dr. Yuhong Dong: Volgens Dong gaat de complexiteit van de reactie op het synthetische mRNA veel verder dan de productie van antilichamen.

“Men heeft ontdekt dat de mRNA-vaccins het immuunsysteem ertoe kunnen brengen verschillende onderdelen van zichzelf aan te vallen.”

Zij wijst op door vaccins veroorzaakte bloedklonters: die ontstaan doordat het vaccin het lichaam antilichamen doet aanmaken die de bloedplaatjes aanvallen.

Antilichamen vallen ook het zenuwstelsel aan

Op het risico dat mRNA gevaccineerde mensen chronische auto-immuunziekten kunnen ontwikkelen ten gevolge van een te grote productie van antilichamen werd al vroeg door kritische wetenschappers opgemerkt. Volgens studies leidt het virus zelf tot een hoge prevalentie van auto-antilichamen tegen immunomodulerende eiwitten – met andere woorden, tot auto-immuunziekten.

In een verslag van de Harvard Universiteit, gepubliceerd in Clinical Immunology, werd vastgesteld dat patiënten met een Covid-19 infectie antilichamen hadden aangemaakt tegen virale eiwitten die het zenuwstelsel, het bindweefsel, het bewegingsapparaat, het cardiovasculaire systeem, het maag-darmstelsel, de lever en, op cellulair niveau, de celkern en de mitochondriën kunnen aantasten, waardoor de energievoorziening van het lichaam wordt aangetast en die dus waarschijnlijk de aanhoudende diepe vermoeidheid van “Long Covid”-patiënten verklaren. Andere wetenschappers waarschuwden uitdrukkelijk dat het spike-eiwit tot auto-immuunziekten kan leiden, niet alleen bij covid-patiënten, maar ook bij gevaccineerde personen.

Een groot deel van de bekende en gemelde bijwerkingen van het Covidvaccin zijn in feite te wijten aan auto-immuunprocessen: Volgens Dr. Dong is van het Pfizer-vaccin gemeld dat het auto-immune demyelinisatie, auto-immune myocarditis, auto-immune hepatitis, auto-immune myositis en auto-immune nefritis veroorzaakt. Deze problemen blijven geenszins beperkt tot het mRNA-vaccin.

  Bill Gates waarschuwt voor volgende pandemie: "Tien keer erger"

Vaccinatie tast immuunsysteem aan en maakt vatbaar voor infecties

Wrang is ook dat het Covidvaccin ook het menselijke immuunsysteem beïnvloedt in zijn strijd tegen ziekten:

“Normale cellen kunnen, wanneer zij door bepaalde stoffen gestimuleerd worden, interferon produceren. Volgens een publicatie in Frontiers in Immunology onderdrukt het spike-eiwit de mRNA-expressie van ACE2 en type I interferonen in primaire bronchoalveolaire long lavage (BAL) cellen van naïeve resusapen – wat impliceert dat deze downregulering van ACE2 en type I interferonen rechtstreeks bijdraagt tot de met Covid samenhangende longziekte.”

Het Covidvaccin bevat echter ook fragmenten van spike-eiwitten die de long-immuuncellen van het lichaam in een kwetsbaarder toestand brengen, waardoor ze vatbaarder worden voor het virus. Dit verklaart ook de Covid doorbraakinfecties die na vaccinatie ontstaan. De bijwerkingen van Pfizer vaccins omvatten vele virale infecties van andere soorten, zoals het parainfluenzavirus, het respiratoir syncytieel virus, het herpesvirus, enzovoort,” legt Dr. Dong uit.

Wat politici altijd negeren is volgens de deskundige eigenlijk van het grootste belang: het overdreven versterken van het immuunsysteem. Eveneens om de negatieve gevolgen van vaccinatie te verzachten.

Hoe de symptomen te bestrijden

Wat de verlichting van neurologische verschijnselen na vaccinatie betreft, vertrouwt Dr. Dong niet op medicijnen, maar pleit hij voor het zelfherstellend vermogen van het lichaam, en voor bevindingen uit de psychoneuro-immunologie. Zij ziet het lichaam als een “verfijnd, complex en zichzelf in stand houdend en herstellend systeem”. Degenen die neurologische problemen krijgen na vaccinatie (of Covid-ziekte) moeten daarom al die factoren die de zenuwcellen beschadigen verwijderen.

Minder suiker

Dr. Dong noemt drie aspecten hiervan: ten eerste moeten lijders hun suikerconsumptie verminderen. Recent onderzoek heeft geraffineerde suiker en overmatige suikerconsumptie in verband gebracht met Alzheimer: de Alzheimer-achtige symptomen van vaccinatieschade vereisen soortgelijke herstelmethoden.

De hersenen hebben suiker nodig en gebruiken 60 procent van de glucose van het lichaam als brandstof om goed te kunnen functioneren. Maar te veel suiker heeft juist een schadelijk effect op de hersenen. Een studie van de Boston University School of Medicine toonde aan dat slechts één extra portie vruchtensap geassocieerd werd met een lager totaal hersenvolume en onmiddellijk lagere scores op het gebied van logisch geheugen. Een teveel aan suiker tast ook de brain-derived neurotrophic factor (BDNF) aan – waarvan gedacht wordt dat het een belangrijke rol speelt bij het verminderen van angst- en stressreacties.

  100% van alle gemelde uitkomsten van geïnjecteerde moeders verloren hun baby's

Gezond slapen

Ten tweede hebben de hersenen een goede, kwalitatieve slaap nodig om te kunnen functioneren. Dong legt uit:

“Geheugen en informatie worden in de hersenen opgeslagen als een bibliotheek. Een goed geheugen is als een goede bibliothecaris. De slaap is de bibliothecaris die helpt de informatie te sorteren en in de hersenschors te bewaren. De hippocampus, verantwoordelijk voor het kortetermijngeheugen, is als een computerwerkgeheugen (RAM); en de hersenschors, verantwoordelijk voor het langetermijngeheugen, is als een harde schijf.”

Een goede slaap is van het grootste belang voor de consolidatie van het geheugen. Voldoende uren en regelmatige slaap- en waaktijden moedigen de hersenen aan om zichzelf te genezen.

Een positievere houding

Ten derde heeft een positieve houding ook invloed op de gezondheid op elk niveau – van het geestelijke, mentale tot het lichamelijke, cellulaire. Degenen die door neurologische gebreken getroffen zijn, komen door hun beperkingen snel in een neerwaartse psychologische spiraal terecht, wat een extra negatief effect op het herstel heeft. De studie van de psychoneuro-immunologie heeft aan het licht gebracht dat de menselijke geest, het zenuwstelsel en het immuunsysteem als geheel nauw met elkaar verbonden zijn. Bijgevolg kan de mentale houding de genexpressietoestand van menselijke cellen beïnvloeden op een microscopisch materieel niveau.

Dr. Dong legt uit:

“‘Proceedings of the National Academy of Sciences Research’ heeft ontdekt dat mensen met een meer altruïstische mentaliteit minder ontstekingsfactoren hebben en een hogere expressie van interferon, wat bevorderlijker is voor het zelfherstel van cellen en weefsels. Zoals eerder gezegd, veroorzaakt het vaccin een vermindering van de interferonproductie in de cellen. Als gevolg daarvan kunnen chronische ontstekingen ontstaan. Dus als mensen met een betrekkelijk gezonde mentaliteit gevaccineerd worden, omdat hun cellulaire zelfherstelmechanisme betrekkelijk sterk is, kan dit de negatieve effecten van vaccins op menselijke cellen compenseren.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Grafeen COVID-19 dodelijke injecties: Laat het bewijs voor zichzelf sprekenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOngelooflijk! Duitse minister van Buitenlandse Zaken wil een atoomoorlog niet “helemaal uitsluiten” en “de risico’s duidelijk maken”
Volgend artikelOnthulde Pfizer-documenten bevestigen vaccinatieholocaust: Sterftecijfer proefpersonen was 3,7%!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. De arts kan uit leggen wat hij wilt het volk komt niet tot rust nu weer de oorlog dan het klimaat asielzoekers voedsel te kort hoe kan en mens die Smorgens naar zijn werk gaat en in de avond kapot terug komt nog zijn in tressen tonen in deze vuile politiek het gaat helemaal niet om mensen het gaat om het grote geld en daar is dan ook nog de macht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in