Tijdens de ReAwaken America Tour in Colorado Springs besprak de Amerikaanse arts Christiane Northrup de ingrediënten van de covid-19 vaccins. Northrup zei dat de injecties luciferase en SM-102 bevatten – iets dat je kan traceren.

Ze zei dat een vriendin van haar door de veiligheidscontrole op de luchthaven ging en te horen kreeg: “We weten dat je niet gevaccineerd bent. Weet je waarom? Ze hebben er iets in gestopt waardoor ze je kunnen traceren.”

En om het mRNA in je cellen te kunnen transporteren, moesten ze iets in je immuunsysteem veranderen, zodat het namaak-mRNA, het kunstmatige mRNA, niet langer als een indringer zou worden herkend, aldus Dr. Northrup.

Zij veranderden een nucleotide, met als resultaat dat de aangeboren immuniteit wordt uitgeschakeld, wees zij erop. “Mensen krijgen de prik, dan komt de gordelroos terug en mensen die hersteld waren, krijgen weer kanker. Het is overweldigend.”

De vaccins bevatten ook foetaal DNA en polyethyleenglycol, “waarvoor 70 procent van de mensen allergisch is”. Het bevat ook polysorbaat 80, een emulgator die helpt de bloed-hersenbarrière te passeren,” aldus de arts.

“Ze zijn hier al tientallen jaren mee bezig. Decennia,” zei ze. “Het is een moordwapen.”

Via One America News Network Rumble-account


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Biochemist – “Als je de dodelijke injectie hebt genomen…”Volg Frontnieuws op Telegram

  Schokkende video: Dr. Zelenko waarschuwt dat als hij sterft, het een moordaanslag op de waarheid is
Vorig artikelPremier Ardern brengt zichzelf in verlegenheid met vaccinatiepost – 30.000 reacties onthullen vaccinletsels en sterfgevallen
Volgend artikelEen plan voor wereldheerschappij – of ben ik gewoon een dwaas?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. En inderdaad dus, nanotechnologie in gebruik om ziektes te veroorzaken. Dan weten we nu dus ook dat die verwoestende aandoening van de covid inderdaad veroorzaakt werd door nanotechnologie, en niet door het eoa griepje. Zoals ik zelf van af het begin herhaaldelijk heb aangegeven hier en op andere sites. Maar wie had gedacht dat dit zou kunnen, als je je nooit verdiept hebt in nanotechnologie, en zeker niet als een mogelijke toepassing om lichamelijk weefsel verwoesting te veroorzaken? Wat ik al eerder schreef, Leuren Moret in de USA waarschuwde ons jaren geleden al voor die nanoparticles, die ook middels smart meters in beweging gezet kunnen worden. De mensheid is de haas nu. Het is alleen maar wachten nog op de omvang van de vernietiging. Mogelijk om die rotzooi uit je lichaam te verwijderen, maar er wordt ook al heel erg aangedrongen op boosters, om die stap teniet te doen. Dus…

  • @ Edwin – Bedankt voor dit filmpje. Vraag: sta jijzelf hiermee open voor deze rommel in je lichaam? Ik persoonlijk word liever een outlaw of een dode outlaw dan dat ik mezelf hiermee laat inspuiten. In geval van verkrachting met deze spuit-ellende – en hetgeen al gebeurd op bepaalde locaties – heb ik geen antwoord… Dit staat mijn inziens niet gelijk aan ‘schorpioenen en slangen’. Openbaring 14:9-12. Er zijn ondertussen ook christenen overleden aan de spuit, zo zul je wel weten. Frontnieuws heeft hieromtrent gerapporteerd. Ik vrees & weet ondertussen dat er vele christenen zijn die zich (hebben) laten inspuiten vanwege gebrek aan kennis en inzicht en door misleiding… Hetgeen ikzelf overigens als nogal teleurstellend ervaar…

   Ik hoop dat jij je licht hierover wilt/kunt laten schijnen en dat dit is toegestaan door onze Rommel.

   @ Rommel ??? – Kun/wil je hier bij voorbaat fiat aan geven A.J.B. ?! Zo niet of bij gebrek daaraan adviseer ik Edwin op mijn vragen daar dan beter niet op in te gaan. Bij twijfel niet inhalen tenslotte.

   @ Edwin – N.B. Het filmpje welke je doorgaf omtrent de platte aarde bleek – toen ik het wilde bekijken – gecensureerd en niet langer beschikbaar. Zoals al vele filmpjes op Bitchute zoals ik heb geconstateerd.

  • @ Edwin – Vandaag ontving ik het antwoord: Bouwen aan / op vertrouwen. Het eerste gekoppeld aan het laatste, maar dan ‘net even anders’ en inherent voorgaande getuigenissen.

   Een fijne dag toegewenst.
   Greengo

 2. Beste Mensen,
  Dank voor alle comments, posts, wetenschappelijke verslagen, ik probeer alles in de juiste context te lezen en te zien.
  Vanuit mijn pharmaceutische achtergrond, hoewel meest theoretisch, heb ik dit begin deze eeuw zien aankomen gezien de ontwikkelingen welke de hele westerse wereld overspoelden. Het spijt me dat ik het goed gezien heb, de consequenties zijn onrustbarend, ik vrees ook onomwendbaar!
  Ik ben bijna 84 jaar, geen “gentherapie” in my body uiteraard, het doet pijn om zoveel generaties na mij, deze verdoemde wereld voor hen achter te laten. Mvg. Mary-Ann…….

 3. Alle mensen die hier gereageerd hebben, mijn hartelijke dank voor het uitspreken van de waarheid. Inderdaad klei en ijzer kan je niet mengen. Lees ook in Daniel, zeer interessant en wist dus toen al wat ons staat te gebeuren. Laten we allen samen gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in