Pixabay

Dr. Vladimir Zelenko, de eerste die hydroxychloroquine (HCQ) en zink aanbeval als een vroege remedie voor het Covid-19 virus, is woedend dat de wereld gegijzeld is door een “groep sociopaten” die vaccins, paspoorten, en andere autoritaire maatregelen pushen als de remedie voor de plandemie, schrijft Ethan Huff.

Tijdens een recent interview met LifeSiteNews’ Claire Chretien, legde Dr. Zelenko, een huisarts in New York, uit dat niets wat de regering en het medisch establishment als “oplossingen” aandragen voor het covidvirus steekhoudend is. En de dingen die dat wel zijn, zijn en worden nog steeds systematisch onderdrukt.

Dr. Zelenko heeft het afgelopen jaar ruwweg 3.000 patiënten gezien die “positief” getest zijn op de Covidgriep. Hiervan werden er 1.000 geïdentificeerd als “hoog risico” en Dr. Zelenko was in staat hen succesvol te behandelen met HCQ en zink, hetgeen “het sterftecijfer terugbracht van 7,5 procent tot minder dan een half procent”.

Dit is aanzienlijk beter dan de 80-90 procent van de Covid-19 patiënten die stierven nadat ze aan de beademing waren gelegd, wat Tony Fauci en andere nep-artsen afgelopen voorjaar propageerden.

“Dat is een reductie van 84 procent in ziekenhuisopname en overlijden”, zegt Dr. Zelenko over de superioriteit van zijn behandelmethoden. “Van de 600.000 dode Amerikanen die we hebben, hadden we kunnen voorkomen dat er 510.000 naar het ziekenhuis gingen en stierven”.

Zoals u waarschijnlijk weet, belandde HCQ al snel op de zwarte lijst van de regering van de medicijnen die niet voorgeschreven mochten worden voor de behandeling van Covid-19 nadat ontdekt was dat het FDA-goedgekeurde medicijn uitzonderlijk goed werkte bij de behandeling ervan.

  De sobere stilte voor de winter

Omdat Fauci en trawanten een gevestigd belang hebben in het promoten van experimentele gentherapie-injecties, lockdowns en Chinese mondkapjes, werd het gebruik van HCQ in het grootste deel van het land verboden, ondanks het feit dat het al tientallen jaren veilig en werkzaam is.

“Het is omarmd door wereldwijd vooraanstaande artsen die eerlijk zijn en in staat tot deductief redeneren en niet geïndoctrineerd zijn”, vertelt Dr. Zelenko aan LifeSiteNews. “Helaas is 90 procent van de artsen in dit land niet in staat tot onafhankelijk denken”.

“Het netto resultaat is dat ze blindelings de aanbevelingen van hun werkgevers of overheidsinstanties opvolgen zonder hun gezond verstand te gebruiken. Ze volgen gewoon bevelen op, zoals de nazi’s deden”.

De overheid en conventionele geneeskunde zijn wat mensen dood, niet “Covid”

Dr. Zelenko is een uitgesproken tegenstander van Covid-19 virusinjecties, vooral bij jonge kinderen die geen enkel risico lopen om te sterven aan de ziektekiemen.

Degenen die wel “positief” testen zullen meer dan waarschijnlijk nooit symptomen ontwikkelen, en als ze een vroege behandeling volgen met HCQ, zink en andere voedingsstoffen en “superfoods” zoals groene thee, zullen ze waarschijnlijk voorkomen dat ze in het ziekenhuis moeten worden opgenomen.

Ivermectine is een ander geneesmiddel dat volgens Dr. Zelenko veelbelovend is, hij legt uit dat “er tientallen studies zijn die het gebruik ervan bevestigen” als een veilig en effectief middel tegen Covid-19.

“Dit is de remedie tegen tirannie”, zegt Dr. Zelenko over zijn geneesmiddelen, en hij merkt op dat degenen die zich ertegen verzetten, bezig zijn met een “oorlog tegen God”. De enige reden waarom mensen sterven, zegt hij, is vanwege “de regering waaronder je leeft, en de dokter die je kiest”.

  Epidemiologisch rapport: De vaccinatiegraad heeft geen invloed op de Covid-statistieken in 168 landen en 2.947 Amerikaanse districten

“Als ik je kan vertellen: Ga naar de apotheek en haal quercetine, vitamine C, vitamine D en zink, die allemaal over de toonbank gaan, en als je ze in de juiste dosering gebruikt, zul je beter worden en gezond blijven”, legt Dr. Zelenko verder uit over hoe gemakkelijk het is om veilig te blijven tegen het Covid-19 virus door simpelweg je immuunsysteem te ondersteunen.

“Plotseling heb ik het individu in staat gesteld om niet onderworpen of gebrutaliseerd te worden door vreselijk bestuur en mishandeling van artsen en wanpraktijken”.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Professor Bhakdi over COVID-19 vaccinaties: We stevenen af op een rampVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelIsraëlische internist onthult ineffectiviteit van vaccinatie: “Het lijkt erop dat de efficiëntie bijna nul is”
Volgend artikelVaccinbezetene: vrouw raakt verlamd na COVID-19 prik, zegt dat ze zich weer zou laten injecteren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. De man heeft meer dan gelijk.

  Maar de echte schuldigen zijn de politici; die zijn schuldig aan dood door schuld, corruptie en machtmisbruik.

  Van de week ging de deviant tekeer tegen Sylvana ; hij voelde zich beledigd.
  Maar idd:hij en dat schoften kabinet zijn schuldig aan:
  –dood door schuld–ook door politiek verbod op werkende medicijnen
  –dood door schuld–door opzettelijk foute behandel methoden
  –enorme economische en sociale schade door overbodige lockdown
  –enorme schade door “herstel plan”voor rijke landen

  Maar de NL bevolking iste verlinkst om te denken

  • Steun je volledig, dat de volledig verrotte corrupte /gechanteerde politiek de schuldigen zijn van dit coronacircus. Met een groep hebben we honderden mails gestuurd, met de eis dat het bewijs van het zogenaamde virus, dmv , verifieerbare genetische code, foto of isolaat zou vrijgegeven worden. NIKS ontvangen. Hadden ze bewijs gehad, dan zou de omgekochte media, het 25 uur per dag uitzenden ipv de frauduleuze “besmettingscijfers” die door corrupte ambtenaren op basis van een zogezegde, ( ongeschikte) “test” worden vrijgegeven.

   • Hadden jullie met die ploeg en 100den emails nou werkelijk verwacht dat je ook maar 1 antwoord zou krijgen op welke vraag dan ook?
    Je zou de eerste zijn in al die jaren dat mensen hier al mee bezig zijn.
    Deze mensen hebben geen enkele behoefte om aan wie dan ook enige verantwoording af te leggen.
    Zelfs onder mekaar liegen ze nog alles bij elkaar.
    Je zelf overladen met valse hoop lijkt mij erg zinloos om je tijd aan te besteden.
    Je zal iets anders moeten bedenken als je vind dat niks doen geen optie meer is.

 2. Fijn om te weten dat de wereld gegijzeld is door een groep scoio- of psychopaten. Dat is stap 1. Nu moet er nog een Beroemd Iemand komen om uit te leggen WAAROM. Dan kan er iets gedaan worden met focus.

  • De mensen die hier achter zitten worden aangestuurd door een niet menselijke kwaadaardige kracht.
   Daarom doen ze dingen waarvan wij denken: dat kan toch niet, zoiets zouden ze toch nooit doen?
   Als je meer wil weten daarover kan je vb de boeken van David Icke lezen, vb fantoomzelf.
   Wat er gedaan kan worden is in je oorspronkelijke bewustzijnskracht staan en niet meegaan in de agenda van het kwade. Wij zijn met 99 procent, zij met 1 procent, Als we onze macht terug nemen en ons als mensheid verbinden en samenkomen en niet langer in de verdeel en heers agenda trappen, dan zijn we eindeloos veel sterker en creatiever en onoverwinnelijk want de laag frequente wezens die ons nu gevangen willen houden in angst kunnen niet bestaan temidden van hogere frequenties zoals die van zelfvertrouwen en zelfverantwoordelijkheid en innerlijke vreugde en soevereiniteit en in je waarheid en liefde en kracht en compassie staan. Het licht maakt zichtbaar wat er in het duister schuilde, het was er ongemerkt altijd al, nu we het zien kunnen we ons ervan bevrijden, niet door strijd of geweld maar door ons te herinneren wie we echt zijn en vandaaruit te leven, dan zal de nachtmerrie voorbij zijn en kan de mensheid een nieuwe droom dromen en leven.

 3. Dat is een fijn verhaal maar het legt niet uit WAAROM die kwaden het eea doen en HOE ze dat doen. En daar gaat het om als je iets wilt bestrijden: je moet eerst weten WAT er mis is.

  • lieve ..zonder reden……………alles heeft een reden, en hoe dat (anders dan waarom? antwoord: daarom? ) zo kwam, aan mij, jou en anderen om uit te ZOEKEN hoe? ik/jij/anderen zijn zij die het antwoord vinden. WIJ ZIJN HET ANTWOORD, DAT IS WAARVOOR WE HIER ZIJN, toch? werken dus, hoe dat is? begin en ervaar….mooie dag weer.

  • Als je alle geld hebt wil je ook alle macht. Deze schepsels willen concureren met de echte schepper. Ze willen net zoveel impact hebben op de evolutie van de mensheid. Door aan het menselijk erfgoed te prutsen hopen zij het eeuwig leven te kunnen krijgen. Wij zijn de proefkonijnen. Om te beginnen moeten wij alle grenzen en obstakels verwijderen en ons bewust zijn dat we allen een zijn. Daarna moeten we het financieel systeem hervormen en alle misbruik ongedaan maken.PZG.

 4. Wel beetje jammer dat hij toch ook de narratief volgt als in dat er zoiets bestaat als een virus en dus alszodanig ’te behandelen’ is 🙁
  Virussen bestaan niet. Period! Doe gvd beetje onderzoek. Dat geldt helemaal voor deze zg. ‘specialisten’. Stuk voor stuk opgeleid / brainwashed door de Rock a fellah medicin.. Fantastisch maar niet heus.

  Iemand die werkelijk goed begrijpt wat er gaande is is dr. Amandha Vollmer (natuurgeneeskundige).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in