5 vragen om aan je vrienden te stellen die van plan zijn het Covid-vaccin te nemen

21

Velen van ons hebben vrienden of familie die van plan zijn het vaccin te nemen. Misschien geloven ze echt dat ze in gevaar zijn. Misschien denken ze dat het beter is om het zekere voor het onzekere te nemen. Misschien willen ze gewoon weer naar de kroeg kunnen gaan.

Als u iemand kent die van plan is zich te laten vaccineren tegen Covid19, stel hem dan deze vijf vragen. Zorg ervoor dat ze precies begrijpen waar ze om vragen, schrijft Kit Knightly op Off-Guardian.

1 Wist je dat we nog nooit met succes tegen een Coronavirus hebben gerevaccineerd?

Er is nog nooit een succesvol vaccin tegen een Coronavirus ontwikkeld.

Wetenschappers proberen al jaren een SARS- en MERS-vaccin te ontwikkelen, maar dat heeft niets opgeleverd. Sommige van de mislukte SARS-vaccins veroorzaakten zelfs overgevoeligheid voor het SARS-virus. Dit betekent dat gevaccineerde muizen de ziekte mogelijk in ernstiger mate konden krijgen dan niet-gevaccineerde muizen.

2 Wist je dat het meestal 5-10 jaar duurt om een vaccin volledig te ontwikkelen?

De ontwikkeling van vaccins is een langzaam, moeizaam proces. Gewoonlijk duurt het vele jaren voordat een vaccin ontwikkeld, getest en uiteindelijk goedgekeurd is voor gebruik door het publiek. De verschillende vaccins voor Covid zijn allemaal in minder dan een jaar ontwikkeld en goedgekeurd.

Hoewel de mainstream media er snel bij zijn om massaal “verklarende artikelen” aan te bieden, waarin “vooruitziendheid, hard werken en geluk” worden aangehaald als de redenen waarom we zo snel een Covid-vaccin hebben weten te ontwikkelen “zonder de kantjes ervan af te lopen”, laten ze allemaal belangrijke informatie achterwege.

  De Britse regering en corrupte wetenschappelijke adviseurs moeten terechtstaan voor "Misdaden tegen de Mensheid en Massamoord"

Namelijk dat geen van de vaccins nog aan deugdelijke proeven is onderworpen. Veel van deze vaccins zijn helemaal niet onderworpen aan proeven in de vroege stadia, en de proeven op mensen in de late stadia zijn ofwel niet peer reviewed, hebben hun gegevens nog niet vrijgegeven, zullen pas in 2023 klaar zijn of zijn stopgezet na “ernstige bijwerkingen”.

3 Wist je dat het Covid-“vaccin” gebaseerd is op een nieuwe technologie, die nog nooit is goedgekeurd voor gebruik op mensen?

Terwijl traditionele vaccins werken door het lichaam bloot te stellen aan een verzwakte stam van het micro-organisme dat de ziekte veroorzaakt, zijn deze nieuwe Covid-vaccins mRNA-vaccins.

mRNA-vaccins (messenger ribonucleic acid) werken theoretisch door virale mRNA in het lichaam te injecteren, waar het zich in je cellen vermenigvuldigt en je lichaam stimuleert om de “spike-eiwitten” van het virus te herkennen en er antigenen voor te maken. Er wordt al sinds de jaren negentig onderzoek naar gedaan, maar vóór 2020 is geen enkel mRNA-vaccin ooit goedgekeurd voor gebruik.

4 Wist je dat de farmaceutische bedrijven niet kunnen worden aangeklaagd als het vaccin iemand letsel toebrengt of doodt.

In het voorjaar van 2020 hebben veel regeringen over de hele wereld vaccinfabrikanten immuniteit tegen wettelijke aansprakelijkheid verleend, hetzij door zich te beroepen op bestaande wetgeving, hetzij door nieuwe wetten te schrijven.

De Public Readiness and Emergency Preparedness Act (PREP) van de VS verleent immuniteit tot ten minste 2024.

De productvergunningswet van de EU doet hetzelfde, en er zijn berichten over vertrouwelijke aansprakelijkheidsclausules in de contracten die de EU met vaccinfabrikanten heeft gesloten.

  Finse premier waarschuwt dat Corona-restricties een populistische opstand zullen ontketenen

Het VK is zelfs nog verder gegaan en heeft de regering en haar werknemers permanent wettelijk gevrijwaard voor schade die wordt aangericht wanneer een patiënt wordt behandeld voor Covid-19 of “vermoedelijk Covid-19”.

5 Wist je dat 99,8% van de mensen Covid-19 overleeft?

Het sterftecijferratio van Sars-Cov-2 infectie is al maanden een twistpunt, maar hij is zeker veel lager dan alle aanvankelijke modellen voorspelden.

Het werd aanvankelijk sterk opgeblazen, waarbij de WHO een percentage van 3,4% gebruikte.

Latere studies hebben uitgewezen dat het veel lager ligt, in sommige gevallen zelfs lager dan 0,1%. In een in oktober gepubliceerd rapport in het eigen onderzoeksbulletin van de WHO wordt een sterftecijferratio van 0,23% gevonden “of mogelijk aanzienlijk lager”.

Dit betekent, zelfs volgens de WHO, dat ten minste 99,77% van de met het virus geïnfecteerde mensen zal overleven.

Stel je vrienden deze vragen. Geef ze gedetailleerde antwoorden.

Het is een overhaast en ongetest vaccin, gemaakt met behulp van ongekende technologie, zonder rechtsmiddelen indien het je schade berokkent, om een virus te behandelen dat 99,8% van de mensen zal overleven.

Dus de vraag die er echt toe doet is: Wil je, of moet je, dat risico echt nemen?

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Duitse artsen en apothekers steunen niet langer meer de inentingscampagne: geen informatie over risico’s voor Corona-gevaccineerden

Vorig artikelPasgeborenen en zwangere vrouwen zullen worden gebruikt als laboratoriumratten in Big Pharma’s Covid-19 vaccin proeven
Volgend artikelCritici moeten het zwijgen worden opgelegd om miljardairs te laten blijven profiteren van de pandemie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Veeg deze 2 vragen er ook maar bij

  Wist je dat de vaccins slechts voorwaardelijk zijn goedgekeurd onder de Noodverordening?
  Wist je dat de onderzoeken van het Pfizer vaccin nog niet zijn afgerond en dat je dan meedoet in de klinische testfase 3 die loopt t/m januari 2023 ?

  • Ja, dit was mij bekend. Vroeger was iedereen ongewild proefpersoon. Zelfs als je in het ziekenhuis lag, kon je nog medicijnen toe bedeeld krijgen, die niets met je ziekte te maken hadden. Later is er een wet gekomen, die dit ongebruikelijke wijze van testen verbood. Toen werden er instanties gecreëerd die proefpersonen gingen werven. Mensen die mee deden, kregen zelfs een kleine vergoeding hiervoor. Het werd gepromoot als een soort gratis vakantie. In feite lijkt mij deze klinische testfase betreffende de Corona vaccins onwettelijk. Of hier iets tegen te doen valt, weet ik niet.

   • ooit kreeg ik onder deze regeling een slaapmiddel was me dat een nacht ook mijn buur op de kamer was bijna dood, er waren meer verplegers in onze kamer dan in het hele ziekenhuis.

 2. Ja gevrijwaard van schadeclaims. Dat zegt al genoeg. Ik heb mij voor genomen dat wanneer iemand in mijn naaste omgeving sterft na toedienen van het vaccin, ik de verantwoordelijken zal opjagen en doden.

  • Ieder mens is verantwoordelijk voor hun eigen beslissingen. Als mensen in mijn naaste omgeving het verdommen om zichzelf te informeren voordat ze een vaccin nemen, dan heb ik er ook geen medelijden meer mee als er iets gebeurt. Er ligt genoeg info voor het oprapen, ook in de msm. Als ze willens en wetens hun eigen gezondheid schaden, dan zoeken ze het maar uit; naaste of niet.

 3. Ik krijg hele nare reacties van mijn omgeving wanneer ik dit thema met hen bespreek.
  Dat loopt uiteen van “ik weet “t allemaal niet” tot, ik vind dit allemaal negatief en heb geen zin het er over te hebben, laten we t positief houden, tot, ben jij specialist op het gebied van vaccins? Nee? Hou dan je mond of ga uit mijn huis!
  Aan dergelijke lui heb ik helemaal geen boodschap meer, ze mogen zich van mij die cocktail aan chemische bagger laten inspuiten en verrekken.
  Zelfs mijn familie.
  Het boeit me niets meer.
  Ezels die niet eens willen luisteren bekijken t maar.
  Ik wens ze een kwaal volle dood zo ongeveer.

   • Hopelijk neemt het aantal linksigen in zijn geheel inderdaad fiks af wanneer deze vaccinatiestrategie achteraf dodelijk blijkt te zijn.
    Niets erger dan een land delen met linkse saboteurs.

  • 666 is ook de code van de streepjes code op elke mirochip! Toeval of toch de waarheid in de bijbel! Bil Gates in mmisschien wel de antichrist de verpersoonlijking van het kwaad!

 4. Als je een “vaccinatie”neemt, ga je akkoord met het gegeven, dat je deel bent van een test die duurt tot dec 2023.

  Een vaccin is een vloeistof met een deel van het virus (dood) een oplosstof; die moeten het afweer mechanisme in e lichaam activeen.

  Dit is geen vaccin, maar een aanval op je DNA.
  Haal een aap uit de jungle, en laat hem een harttransplantatie doen; zelfde kans op succes.

  De enige vraag die je moet stellen:waarom wil je zo graag dood? Beter sneller pijnlozer met en pistool.

 5. Denk dat het een aanvulling is op de natuur, met een uitbreiding van “natuurlijke selectie”.

  Note:
  –er is van alle kanten gewaarschuwd egen dat “vaccin”
  –het is ruimschoots bekend, dat er weinig bekend is over DNA en het functioneren ervan
  –het is bekend dat niets voldoende getest is
  –de doden en andere bijwerkingen zijn bekend
  –het streven naar NWO van sommigen, en het pushen van “vaccinatie”voor gehandicapten en bejaarden is een herhaling van Duitsland jaren dertig.
  –eeniedermet enig verstand en kritisch denken neemt die vaccinatie niet..

  • Is het nu vaccintie in NS Duitsland? Ik dacht dat ze met dieselgas gedood werden met van Russische buitgemaakte tanks! Het is allang bewezen, dat diesel, niet dood, maar alleen erge koppijn geeft en bij langdurige blootstelling eraan het longklachten kan geven! Waarom gebruikten ze diesel generatoren in de mijnen, zeker om mijnwerkers te vergassen! Euthasie was niet zo makkelijk iin NS Duitsland, er werd altijd met de ouders overlegd, maar het werd juist niet makkelijk gemaakt er zijn daar zelfs rechtszaken over geweest, het is grotendeels propaganda van de door joden geadviseerde geallieerde regeringen! Maar daar hoor je niets over in de media! Onlangs is er een test op een paar studenten en een aapje gedaan, na een half uur gebeurde er
   nog niets, ze klaagden alleen over hoofdpijn! Het filmpje met het aapje in een glazen kooi, waar het aapje meer als een half werd blootgesteld aan diesel heeft het gewoon overleefd! Deze test bewees dat diesel nit direct dodelijk is! Het filmpje is dezelfde dag nog door you tube verwijderd! De waarheid mogen wij niet horen!

 6. Ik heb ook zo’n buurman die van geen wijken weet, hij is zo overtuigend dat vaccins de uitkomst zijn en is ook pro voor elke coronamaatregel. Al leg je hem in hap klare brokken alles uit, dan nog zou ik het volgens hem het verkeerd zien. Hij heeft dan ook de volle 100% vertrouwen in de regering en dat de regering het beste met hun volk voor hebben. Voor mij leeft hij in een ondoordringbare gewenste utopia bubbel.

 7. In Engeland is 95% gevaccineerd het aantal doden door corona is nog maar heel klein.Waarom de mensen angst aanpraten om ze te niet te laten vaccineren?Ook hier in West europa gaat door dat mensen gevaccineerd zijn weer de goede kant op.Het aantal besmettingen daalt, het aantal doden door corona daalt, Stop met angst zaaien

  • Stoort het je, dat we niet allemaal zo stom zijn geweest om de gif prik te nemen?
   Jij bent nou toch beschermt, dus wat loop je dan te zeuren.
   Of twijfel je toch nog een beetje of het nou wel zo slim is geweest.
   Vergeet je masker niet te dragen buiten, anders wordt je weer ziek.

 8. Maar de belangrijkste vraag staat er niet bij , weten jullie nu nog niet dat er geen spuit voor corona bestaat en weten jullie nog niet dat ze jullie aan het doden zijn, wat ik wel weet is dat jullie heeeeel erg dom zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in