Uitsnede beeldmateriaal © HRR Brigteon.com

De enige eerlijke beoordeling van de linkse vaccinzeeloten die iedereen op agressieve wijze de gevaarlijke dodelijke vaccins opdringen, is dat zij deel uitmaken van een vaccinzelfmoordsekte.

Net zoals de Heaven’s Gate sekte in Californië zijn volgelingen ertoe aanzette zelfmoord te plegen omdat zij dachten dat een buitenaards moederschip hen zou “redden” terwijl het  zich verscholen hield achter de komeet van Haley, geloven de huidige vaccinzeloten dat zij zullen worden gered door dezelfde farmaceutische monsters die er alles doen om de winsten op vaccins te maximaliseren, ongeacht hoeveel mensen er daarbij omkomen, schrijft Mike Adam.

Het vaccinfanatisme is zo ver voorbij elk bereik van redelijkheid of “feiten” gegaan, dat het alleen nog maar correct als een cultus aangeduid kan worden. En het is een zelfmoordcultus, omdat zovelen zich opmaken voor de dood door de bijwerkingen op middellange termijn die eindigen in afschuwelijk lijden, bekend als Antilichaam Afhankelijke Versterking oftewel ADE.

Dit staat ook bekend als een “hyperinflammatoire reactie” bij blootstelling aan Coronavirus stammen in het wild, en het vormt een zeer reëel risico op massale sterfte onder degenen die zo dom zijn geweest om in de rij te gaan staan om het experimentele mRNA-vaccin te nemen dat iedereen door de strot is geduwd.

Volgens het Amerikaanse Centrum voor ziektecontrole en Preventie CDC heeft ongeveer een kwart van de Amerikaanse bevolking al minstens één dosis van het Covid-19 vaccin gekregen, en het officiële doel is om ten minste 100 miljoen Amerikanen twee doses te laten nemen. Als dit vaccin gruwelijk misgaat, kunnen we in de komende paar jaar letterlijk tientallen miljoenen Amerikanen zien sterven.

Schotse gezondheidsautoriteit data: 83% van de Covid-19 sterfgevallen waren in de afgelopen maand onder de volledig gevaccineerden

Om deze vaccinzelfmoord-hersenspoeling te bereiken, wordt alles in het werk gesteld om iedereen te censureren, belachelijk te maken en in diskrediet te brengen die ook maar één vraag durft te stellen over de effectiviteit van de vaccins, de werkzaamheid of de tests van de vaccins. Alleen al door te verklaren dat meer dan 20 Europese landen het dodelijke AstrZeneca-vaccin in verband met sterfgevallen door bloedstolsels hebben stopgezet, wordt u verbannen als een “anti-vaxxer”. Niemand mag enige bezorgdheid over de veiligheid aanhalen, zelfs niet die geuit door andere regeringen.

Zo dom dat ze er bijna om smeken om te worden gezelfvermoord

De Covid-19 vaccin en mondkapje pushers zijn zo ongelooflijk dom – bijna onvoorstelbaar – dat zij nu “neusmaskers” op de markt brengen, zodat mensen kunnen blijven praten en eten terwijl zij een masker dragen.

Maar als de hele bedoeling van het dragen van een mondkapje is om geen virussen met de mond in te ademen, dan is een neusmasker medisch gezien zinloos en dient het als niets meer dan een symbool van blinde, domme gehoorzaamheid aan een krankzinnige plandemische leugen. Maar ook een gewoon mondkapje is zinloos, weten we nu, en helpt niet tegen inademing of verspreiding van een infectieuze ziektekiem.

Miskramen als gevolg van Covid-19 vaccins zijn in het Verenigd Koninkrijk trouwens met 366% gestegen, wat eens te meer aantoont dat vaccins werkelijk zijn ontworpen als ontvolkingswapens tegen de mensheid.

In de VS wordt het volksgezondheidsbeleid nu geleid door een zwaarlijvige transgender genaamd Rachel Levine, die het perfecte symbool is van complete krankzinnigheid, zelfdestructie en een gebrek aan volksgezondheid. Je zou denken dat de volksgezondheid geleid zou moeten worden door iemand die werkelijk mentaal gezond en verstandig is, maar niet onder het regime van Biden. Ze proberen opzettelijk zo dom en slecht mogelijk te zijn, en daarom verklaarden de Democratische senatoren Hirono en Duckworth – die beiden toegegeven racistische dwepers zijn – nu dat ze tegen elke “blanke” persoon voor Biden’s kabinet zullen stemmen, met de belofte hen te weren op basis van hun huidskleur.

Voormalig lijnvluchtpiloot zegt dat luchtvaartalarmmeldingen met 12.400 procent zijn gestegen in het tijdperk van COVID vaccin en 5G invoering

Hirono en Duckworth zouden zich thuis hebben gevoeld bij het runnen van de gasovens van Nazi-Duitsland, waar ze degenen die ze niet mochten uitroeiden. Vandaag de dag zitten ze in de Amerikaanse Senaat, die is uitgegroeid tot een corrupte kliek van duivels kwaad, corruptie, verraad en fraude. In geen enkele maatschappij die geworteld is in echte gerechtigheid zou een zittende senator openlijk mogen verklaren dat hij mensen zal verbannen op basis van hun huidskleur, ongeacht hun kwalificaties. Hirono en Duckworth zijn het pure kwaad en zouden in schande uit de Senaat moeten worden gezet.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Biden’s hoofdadviseur voor gezondheidskwesties shockeert social media

3 REACTIES

  1. “Hirono en Duckworth zouden zich thuis hebben gevoeld bij het runnen van de gasovens van Nazi-Duitsland, waar ze degenen die ze niet mochten uitroeiden.”

    Jammer dat jullie dit soort leugens verspreiden.

  2. Ik snap het probleem van de ‘vaxisten’ niet. Als ze denken dat ze beschermd zijn als ze gevaccineerd zijn, hoeven ze zich immers geen zorgen te maken over mogelijke besmetting door ongevaccineerde mensen.

  3. Ach wat…..doordenker…..er valt niets te snappen . Alles met het niveau van een gehangen gans en het vermogen tot zelfreflectie van een blok schokbeton….doof als een betonmolen en de emotionele ontwikkeling van het achtereind van een varken, wordt bloedgeil van de camera.
    Aandacht….. hoera….aandacht….meer…. meer…. meer. Zwijnen aan de trog van de NOS.
    Het roeit zichzelf wel uit. De leegte die ze achterlaten vervangt ze volkomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here