Farmaceutische reus Johnson & Johnson test haar experimentele Covid-vaccin op pasgeborenen 

3

Een paar dagen nadat de Amerikaanse gezondheidsautoriteit FDA het Covid-vaccin van J&J had goedgekeurd voor noodgevalgebruik, kondigde het bedrijf plannen aan om het vaccin te testen op pasgeborenen, ondanks de risico’s van het vaccin en sterk bewijs dat Covid vrijwel geen risico’s oplevert voor gezonde kinderen.

Op vrijdag verleende de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) Emergency Use Authorization voor het Covid-vaccin van Johnson & Johnson (J&J), waarmee de weg is vrijgemaakt voor toediening van het eenmalige vaccin vanaf deze week.

De Centers for Disease Control and Prevention (CDC) hebben het vaccin ook aanbevolen voor mensen van 18 jaar en ouder. Op zondag onthulde J&J plannen om het eenmalige vaccin te testen op zuigelingen, inclusief pasgeborenen, zwangere vrouwen en mensen met immuno-incompetentie. De uitgebreide klinische proeven werden uiteengezet in de aanvraag en informatiemateriaal van het bedrijf voor goedkeuring voor noodgevalgebruik dat aan de FDA werd verstrekt en kort werd besproken tijdens de vergadering.

Een woordvoerder van Janssen Biotech, een dochteronderneming van J&J, bevestigde dat het bedrijf van plan is om de klinische tests uit te breiden naar kinderen — eerst naar kinderen tussen 12 en 18 jaar, en onmiddellijk daarna naar pasgeborenen en adolescenten, en vervolgens naar zwangere vrouwen en immuno-incompetente personen.

“Het vaccineren van jonge mensen zal nodig zijn om de kudde-immuniteit te benaderen en de verspreiding van Covid-19 in de Verenigde Staten aanzienlijk te vertragen. Hoewel ze typisch minder symptomen hebben dan volwassenen met Covid-19, kunnen kinderen de ziekte nog steeds verspreiden”.

Children’s Health Defense President en General Counsel Mary Holland was het hier niet mee eens, stellende dat decennia van intensieve inspanningen “geen kudde-immuniteit hebben bereikt voor welke kinderziekte dan ook”. Holland heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de geschiedenis van het vaccinatiebeleid.

  Apple wordt gedwongen Telegram te verwijderen

Immunoloog Tetyana Obukhanych, Ph.D., en anderen zijn het erover eens dat staatsambtenaren het concept van kudde-immuniteit gebruiken als een “troefkaart om alle maatregelen te rechtvaardigen, vaak in strijd met de persoonlijke keuzevrijheid, die tot doel hebben de naleving van vaccinaties te verhogen”, meldt The Defender.

Het grootste deel van de wereld-vaccinmarkt bestaat uit pediatrische (kindergeneeskunde) vaccins, schrijft de New York Times, dus het is niet verrassend dat J&J zou willen profiteren van een relatief niet-aangeboren markt voor zijn Covid-19 vaccin. Zoals Defender in februari rapporteerde, zette Bill Gates vorig jaar de toon voor een pediatrisch initiatief door te verklaren dat hij Covid-19 vaccins “deel wil laten uitmaken van het routinematige immunisatieschema voor pasgeborenen”, ondanks het feit dat 99,997% van de jongeren in de leeftijd van 0-19 jaar Covid-19 overleeft, waarbij de meesten milde of helemaal geen symptomen ondervinden.

Een studie gepubliceerd in het European Journal of Pediatrics toonde aan dat slechts een zeldzame subgroep van kinderen – meestal kinderen met ernstige onderliggende medische aandoeningen – een ziekenhuisopname of erger door Covid ervoeren.

Het Amerikaanse Centrum voor Ziektecontrole en Preventie, CDC, stelt:

“Covid-19 komt bijna niet voor bij pasgeborenen geboren uit moeders die Covid-19 hadden tijdens de zwangerschap. Sommige pasgeborenen zijn kort na de geboorte positief getest op Covid-19, maar het is onbekend wanneer zij aan het virus kunnen zijn blootgesteld. De meeste baby’s en pasgeborenen die positief testten op Covid-19 hadden milde of geen symptomen en herstelden”.

Volgens de het Amerikaans academisch medisch centrum ‘Mayo Clinic’:

“Hoewel alle kinderen in staat zijn om het virus te krijgen dat Covid-19 veroorzaakt, worden ze niet zo vaak ziek als volwassenen. De meeste kinderen hebben milde symptomen of geen symptomen”.

De mogelijke bijwerkingen van J&J’s experimentele vaccin zijn nog relatief onbekend. In tegenstelling tot de Covid-19-vaccins van Moderna en Pfizer die op nieuwe mRNA-technologie berusten, heeft J&J in hun vaccin gebruik gemaakt van een uitgeschakeld adenovirus. Bestaande adenovirusvaccins omvatten het controversiële Ebola-vaccin en het respiratoire syncytiale virus.

  Genadeloze Corona-dictatuur: het Merkel-regime wil mondkapjesweigeraars in de gevangenis zetten

“Willen we onze kinderen echt inlijven in de oorlog tegen een besmettelijke ziekte wanneer ze weinig of geen risico lopen om Covid te krijgen? Deze vaccins zijn per slot van rekening medische ingrepen waarvan het Amerikaanse Hooggerechtshof heeft erkend dat ze onvermijdelijk onveilig zijn. We moeten ons deze moeilijke vraag stellen: is het potentiële risico voor baby’s of kinderen het potentiële voordeel voor de samenleving waard?”, vraagt Lyn Redwood, voorzitter van Children’s Health Defense, zich af.

De FDA oordeelde dat het het Covid-vaccin van J&J slechts 67% effectief is in het voorkomen van matige tot ernstige symptomen ten minste 14 dagen na vaccinatie, en 66% effectief in het voorkomen van matige tot ernstige symptomen ten minste 28 dagen na vaccinatie.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Militaire biologische mRNA wapens zijn vergelijkbaar met “Covidvaccins”

Vorig artikelVrouw klaagt aan: “Ze spuiten gewoon onze grootouders weg!”
Volgend artikelDramatische stijging van sterfgevallen onder bejaarden sinds “Corona-bescherming vaccinaties” begonnen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. En nog steeds weigert, in alle landen, de zogenaamde politieke oppositie , om een verifieerbaar bewijs te vragen van het bestaan van het virus, dmv , genetische code, foto of isolaat aan de volksverraders.!

 2. ALS JE EEN ZIEKTE MAG BEHANDELEN MET EEN EXPERIMENTELE GENTHERAPIE MET DE GEHELE WERELDBEVOLKING ALS PROEFKONIJN, DAN IS HET METEN MET TWEE MATEN, ALS JE DEZE ZIEKTE IN DE EERSTELIJNSZORG NIET MAG BEHANDELEN DOOR GEBRUIKTE MAKEN VAN IN PRAKTIJK BEWEZEN VEILIG EN GOED WERKENDE GENEESMIDDELEN / SUPPLEMENTEN, ZOALS IVERMECTINE , HYDROXYCHLOROQUINE EN INTRAVENEUS VITAMINE C.
  Dit stinkt naar de misdaad omdat het een misdaad is. Het mRNA “vaccin” is GEEN vaccin maar is een experimentele gentherapie. Het voldoet NIET aan de definitie van een vaccin zoals in onderstaande video door Dr. David E. Martin wordt uitgelegd. Op basis van patenten blijkt dat NIET geclaimd wordt dat het “vaccin” bescherming biedt tegen het corona-virus en ook dat NIET geclaimd wordt dat het “vaccin” transmissie voorkomt. Je vraagt je af waarom en met welk recht dan toch de hele wereld met dat gif moeten worden geïnjecteerd. Er is op beide onderwerpen, bescherming en transmissie, NIET getest!! Er wordt alleen geclaimd dat de ziekte milder voor de patiënt milder verloopt en daar is WEL op getest en met een positief resultaat. Als het niet als een vaccin kan worden aangemerkt dreigen er grote schadeclaims, want dan geldt de legal immunity niet meer en daar heeft David Martin een sterk punt.

  https://www.brighteon.com/babd6d9f-bf51-4f51-ba43-de7e52e49857

  Downloaden van het Fauci/Covid-19 dossier via onderstaande website. Dit dossier wordt in bovenstaande video besproken.
  https://foreignaffairsintelligencecouncil.wordpress.com/2021/02/18/the-fauci-covid-19-dossier/
  Het bovenstaande inzake besmetting en transmissie wordt ook met zoveel worden toegegeven door Fauci (NIAID) en door Soumya Swaminathan (WHO)!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in