Ter gelegenheid van de Ramadan heeft bondskanselier Merkel de moslims in Duitsland gegroet en hen een gezegend feest toegewenst. Kort daarvoor zei ze in verband met Pasen echter geen woord tegen de christelijke bevolking.

Kanselier Angela Merkel (CDU) heeft opnieuw duidelijk gemaakt welke bevolkingsgroepen haar bijzonder na aan het hart liggen. Ze gebruikte de Ramadan, die in Duitsland door ongeveer 4,5 miljoen moslims wordt nageleefd, als een gelegenheid om haar trouwe toewijding aan de religie van de toekomst te uiten. Ze gebruikte Facebook om alle moslims een gezegend feest te wensen.

Op de website van de Duitse regering biedt ze zich aan de mohammedanen in de Turkse en Duitse taal aan. Daar kondigt Merkel aan:

“Ramadan is een tijd van rust, bezinning en het zich wenden tot andere mensen, vooral tot mensen in nood, een tijd van samenkomen voor jullie als moslima’s en moslims. Tegelijkertijd staat het breken van het vasten ’s avonds altijd voor de ontmoeting met mensen van andere religies, een belangrijk teken dat onze verbondenheid en saamhorigheid als samenleving op een bijzondere manier tot uitdrukking brengt.”

Gelukwensen voor de Ramadan – geen groeten voor Pasen

Enkele weken voor Pasen besteedde de kanselier echter geen aandacht aan de christenen in Duitsland, die in vergelijking waarschijnlijk veel sterker vertegenwoordigd zijn. Opnieuw wordt duidelijk wie een eersteklas persoon is voor de Kanselier, schrijft Anonymousnews. Etnische Duitsers horen daar niet bij. In plaats daarvan is Angela Merkel aan het beoefenen om steeds weer op haar knieën te vallen voor de islam.

  Het aantal artsen dat waarschuwt voor C-19 vaccinatie groeit continu - "Ik eis onmiddellijke stopzetting van deze moorddadige inentingscampagne!"

Gezien deze diepe minachting voor haar eigen volk lijkt het bijna niet te geloven dat Merkel volgens de laatste peilingen populairder zou zijn dan ooit tevoren. In deze context zullen onafhankelijke waarnemers een bekende zinsnede binnenvallen: “Vertrouw alleen op de statistieken die je zelf hebt vervalst.”

Alarmfase rood: Gevaarlijke tropische reuzen-teek West-Europa binnengebracht

Vorig artikelVluchtelingkinderen omcirkelen 7 jarig meisje en urineren op haar
Volgend artikelPolitie bestormt christelijke kerkdienst terwijl Ramadan-moslims het politiebureau in brand steken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Onder een betonblok zetten en die laten vallen. Klein is ze toch al en krijg je een mooie langspeelplaat die maar blijft herhalen ‘moslims welkom’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in