In Thüringen staat de Linkse premier Bodo Ramelow sinds donderdag 23 april weer toe dat er religieuze bijeenkomsten worden gehouden. Wat een toeval! Dit jaar begint de islamitische Ramadan – u raadt het al – precies op 23 april.

Foto: Bodo Ramelow (DIE LINKE) © Anonymousnews

In Thüringen zijn, ondanks de Coronapandemie, vergaderingen, demonstraties en religieuze diensten weer sneller toegestaan dan gepland. Volgens de MDR verwees de links-groene deelstaatregering van Thüringen onder leiding van de Bolsjewistische Bodo Ramelow (Linke partij), naar de laatste uitspraak van het Grondwettelijk Hof van Duitsland als reden voor deze stap. De rechters in Karlsruhe hadden een dringend beroep van een aanklager tegen het verbod op een demonstratie in Stuttgart bekrachtigd.

Met ingang van donderdag 23 april is het op grond van een kabinetsbesluit van woensdag mogelijk om tot 30 deelnemers in gesloten ruimten of tot 50 deelnemers in de open lucht te verzamelen.

En wat een frappant toeval: net op 23 april van dit jaar begint het islamitische Ramadan-circus. Terwijl met Pasen de kerken stevig gesloten waren vanwege de Corona-bedingen en de christenen hun hoogfeest thuis moesten vieren – kunnen de “juiste gelovigen” nu hun riten zonder grote beperkingen naleven.

Ramelow’s burgers voelen zich bedrogen

Hoewel de Thüringer Groenen nu – en niet al met Pasen – luid en duidelijk pleiten voor de afschaffing van de starre bovengrenzen en de versoepeling van het bijeenkomst-verbod in het land toejuichen, maken de vooral bange MDR-lezers zich zorgen of de maatregelen niet te vroeg komen en bedelen ze om nog langere beperkingen.

  Corona-massavaccinatie in het Verenigd Koninkrijk: "Mensen worden als vee verwerkt"

De overgrote meerderheid heeft echter het gevoel – te oordelen naar de reacties op MDR-Twitter – om het kort en bondig te zeggen, verneukt worden:

“Ik heb geen moment getwijfeld aan het feit dat de beperkingen van bijeenkomsten aan het begin van de islamitische #Ramadan zouden worden versoepeld. Wetende dat de gewelddadige aanhangers van deze ideologie zich er toch niet aan zouden houden.”

“Pasen maakt geen kans, maar Ramadan is oké. Verraad aan Duitsland.”

“Waarom ben ik niet verrast? Ramelov en zijn moslims! Zodat de orgieën van de Ramadan kunnen beginnen!”

“Omdat we langzaam genaaid worden. Het is om te kotsen.”

Duitsland: Afrikaan flipt in Aldi-filiaal

Vorig artikelCriminaliteit onder asielzoekers in Nederland in 2019 sterk toegenomen
Volgend artikelFacebook censureert kritiek op de communistische regering van Vietnam
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Als die minister de ramadam toelaat voor moslim, en voor ons de maatregelen beperkt, is dat dat een racist ?
    -laat die groep maar doodgaan
    -houd die andere groep maar gevangen met de maatregelen

    Hoe kan je neutraal beschouwd worden als je met verschillende maten en gewichten werkt?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in