Jewish Autonomous Oblast vlag, via Wikipedia

De Russische president bespot de vlag van de Amerikaanse ambassade. De vlag van Birobidzjan voor de Joodse Autonome Regio in de Sovjet-Unie stond model voor de ‘pride’-vlag van de homolobby.

Gisteren, vrijdag, liet de Russische president Vladimir Poetin doorschemeren dat het ambassadepersoneel van de Amerikaanse ambassade in Moskou homo en vulgair is.

De Amerikaanse ambassade had de zogeheten Pride-vlag gehesen, waarvan het ontwerp geïnspireerd is op de vlag van de Joodse Autonome Regio (Jewish Autonomous Oblast) die in 1928 door Josef Stalin in de Sovjet-Unie werd opgericht en Birobidzjan als hoofdstad heeft.

De regio werd gesticht met als doel een Joods Zion te creëren en daar gouderts te breken voor machtige Joden in wat toen werd beschouwd als ’s werelds grootste goudvoorraad.

De Russische president liet doorschemeren dat het hijsen van de vlag op de Amerikaanse ambassade de seksuele geaardheid van het ambassadepersoneel weerspiegelt, meldt het Zweedse dagblad Aftonbladet.

Tijdens een videoconferentie vertelde een parlementslid aan president Poetin dat de pride-vlag buiten de Amerikaanse ambassade werd gehesen.

“Wie werkt er in het gebouw”, vroeg Poetin zich toen af en kreeg het antwoord: “Amerikanen”.

Laat ze het vieren. Het onthult immers iets over de mensen die er werken, zei de president glimlachend.

De uitwisseling vond plaats op dezelfde dag dat Poetin de grondwetswijzigingen ondertekende die eerder deze week door het Russische volk waren aangenomen. In een van de bijlagen staat dat het huwelijk volgens de wet moet worden gedefinieerd als een relatie tussen man en vrouw, in overeenstemming met de orde van de natuur.

Daarom heeft de Amerikaanse minister van Defensie Lloyd Austin de Russische minister van Defensie gebeld - Er heerst paniek!

Seksualiteit – een persoonlijke kwestie

Sinds 2013 is er een wet die homoseksuele relaties met minderjarigen verbiedt. De wet is meerdere malen gebruikt om verschillende homolobby evenementen in Rusland te verbieden.

Laat een persoon opgroeien, volwassen worden en zelf beslissen over zijn of haar eigen pad. Dwing het niet iemand op, zei Poetin.

Aftonbladet schrijft dat de Amerikaanse ambassade de regenboogvlag heeft gehesen “om hulde te brengen aan de rechten van de LGBTQ-mensen”, maar de vlag werd niet gehesen voor de rechten van deze mensen, die de Verenigde Staten zelf volledig reguleert in haar land. In plaats daarvan was het een politieke propagandahandeling die gericht was op het veroordelen van Rusland vanwege de Russische wetten die op dezelfde dag van kracht werden.

Dat het politieke propaganda tegen Rusland was, gecoördineerd door verschillende westerse landen, werd aangetoond door een aantal andere landen, waaronder Groot-Brittannië die – juist op deze dag – ook de vlag hadden gehesen om de seksuele perversie te prijzen – met de bedoeling om Rusland te bekritiseren.

Feiten die de homolobby in de doofpot wil stoppen

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here