Feiten die de homolobby in de doofpot wil stoppen

11
2881
Pride Stockholm

In de loop der jaren zijn er veel studies en onderzoeken uitgevoerd die de afwijkende aspecten van homoseksueel zijn, in vergelijking van heteroseksueel zijn, laten zien. Dat het zich niet alleen maar handelt om het liefhebben van iemand van hetzelfde geslacht.

Observeer dat de onderstaande tekst verschillende studies en onderzoeken met bijbehorende bronvermeldingen beschrijft. FRONTNIEUWS legt geen enkele waarde in de resultaten vast en publiceert deze niet om ​​tegen een bepaalde bevolkingsgroep op te hitsen of te kwetsen, maar uit pure publieke belangstelling voor onderzoek naar dit onderwerp. Weet u dat u zich snel gekrenkt en misschien door dit artikel beledigd voelt, dan raden wij u aan om nu te stoppen met lezen.

De homolobby heeft als een van haar doelen om homoseksualiteit te verheffen, niet alleen als iets zo normaal als heteroseksualiteit, maar ook iets beter en wenselijker. De onderstaande informatie wil niet dat de homolobby bij u bekend is. Het zijn tragedies en trauma’s die u, die de homolobby ondersteunen, helpt creëren door deze levensstijl te verheffen.

Promiscuïteit

28% van alle homoseksuele mannen heeft seks gehad met meer dan 1000 partners. 43% heeft seks gehad met meer dan 500 partners. Van de heteroseksuele mannen heeft slechts 25% meer dan 10 partners gehad.

79% van de homomannen geeft aan dat meer dan de helft van de sekspartners die ze in het leven hebben gehad, onbekende mannen zijn geweest.

Ontrouw komt veel vaker voor in homoseksuele relaties dan in heteroseksuele relaties. Voorbeelden hiervan zijn te vinden in Nederland, waar homoseksuelen die beweren in “stabiele” verhoudingen te zijn, gemiddeld 7-8 keer per jaar toch ontrouw zijn. In Canada is slechts 25% van alle mannelijke homoseksuelen trouw aan hun partner, ook al hebben ze een “solide” relatie.

Merkel over de asieltsunami-crisis in 2015: "Ik zou hetzelfde opnieuw gedaan hebben"

Lichamelijke gezondheidsproblemen

Promiscuïteit leidt vaak tot SOA’s. In de Britse hoofdstad Londen heeft 12,5% van alle homoseksuele of biseksuele mannen HIV en dit ondanks de enorme resources die worden besteed aan het voorkomen van de verspreiding. Over het geheel genomen heeft een homoseksuele man 60 keer meer kans om aan hiv te lijden dan een heteroseksuele man.

Bovendien komt hepatitis B bij homoseksuele mannen 15 keer vaker voor dan bij heteroseksuele mannen. Zelfs syfilis komt terug in deze omgeving. In de Verenigde Staten worden homoseksuele mannen geschat op 1% van de bevolking, maar deze groep is nog steeds goed voor 83% van de syfilis van het land. Anale kanker komt 17 keer vaker voor bij actieve homoseksuele mannen dan bij andere groepen.

Geestelijke ongezondheid

Het woord “gay” betekende oorspronkelijk gelukkig en zorgeloos. Dit betekent dat de huidige betekenis als zeer misleidend kan worden gezien, omdat homoseksuelen veel meer last hebben van psychische aandoeningen dan heteroseksuelen. Er komen bijvoorbeeld veel vaker depressies en angsten voor.

Het komt meer dan tien keer vaker voor dat een homoseksuele man ernstige eetstoornissen heeft dan een heteroseksuele man en er is ook onder homoseksuele vrouwen een duidelijke oververtegenwoordiging. Overigens komt het meer dan twee keer zo vaak voor bij homovrouwen met overgewicht als bij heteroseksuelen. Het komt ook zes keer zo vaak voor dat een homoseksuele man zelfmoord pleegt als een heteroseksueel.

Drugsproblematiek, psychische aandoening en leveraandoeningen komen vaak om de hoek kijken. Het komt minstens twee keer zo vaak voor dat homoseksuelen lijden aan alcoholmisbruik als heteroseksuelen, tien keer zo vaak bij het misbruiken van heroïne en twaalf keer zo vaak bij het misbruiken van amfetamine.

Het Romeinse Rijk ging ten onder als Europa

Overig

Een ander ding dat interessant zou kunnen zijn om te weten over het onderwerp is dat echtscheidingen 50% vaker voorkomt tussen homoseksuele mannen dan bij heteroseksuele paren – onder vrouwelijke homoseksuelen komt het zelfs nog vaker voor. Vanwege de wijdverspreide ontrouw zou men een cultuur kunnen aannemen waar dit wordt geaccepteerd, aangezien de aantallen toch niet nog hoger zijn. Een andere reden voor echtscheidingen zou kunnen zijn dat het twee keer zo vaak voorkomt dat een homoseksuele vrouw door haar partner geslagen wordt dan een vrouw die in een heteroseksuele relatie leeft.

Tot slot kan worden vermeld dat ongeveer de helft van alle seriemoordenaars in de geschiedenis homoseksuelen zijn geweest, ook al zijn ze verre van de helft van de bevolking.

Duitse Groenen politicus: Seks met 12-jarigen moet worden vrijgesteld van straf

11 REACTIES

 1. Ondanks de verleiding is en blijft homoseksualiteit een keuze.
  Je hoeft er niet aan toe te geven.
  Ga jezelf niet zielig vinden maar bid tot God voor een oplossing.
  God verhoort je zeer zeker, maar natuurlijk niet met de knip van je vinger, want de verhouding is God – kind en niet Kind – god.

  • Ongelooflijk dat er mensen zijn die niet kunnen accepteren dat er ook personen bestaan met een andere leefwijze, levensbeschouwing en seksuele voorkeuren. De treurigheid zit hem in het feit dat u veronderstelt dat er iets mis zou zijn met homoseksualiteit en deze mensen gered zouden moeten worden. Persoonlijk respecteer ik mensen die een religie aanhangen en vind dat iedereen voor zichzelf een keuze mag maken hoe men het leven invulling geeft. Wel jammer dat u het blijkbaar nodig vindt om mensen af te leukeren en vervolgens uw geloofsovertuiging op te dringen aan een ander. Laat iedereen gewoon in zijn of haar waarde. Waarschijnlijk is het niet de bedoeling om God en religie te misbruiken voor het propageren van haat, verdeeldheid, discriminatie of stigmatisering. Zelf geloof ik niet in een God maar vermoed dat ik een beter persoon ben die mensen respecteert zoals ze zijn en mensen probeert te behandelen, zoals ik zelf ook behandeld zou willen worden. Daar heb ik geen God voor nodig, dat komt uit mijzelf. Ongeacht mijn seksuele voorkeur, geloofsovertuiging of levensbeschouwing. AMEN!!!

 2. @ Jantje.
  Goed geantwoord, Jantje !!!
  Homoseksualiteit KAN een keuze zijn, maar dat is in dat geval dan een geestelijke stoornis.
  Homoseksualiteit door natuurlijke afwijking, hang of drang, kan een overweldigende last zijn indien je dat in feite niet wilt.
  Maar als je volgens de Bijbel wilt leven, die de geboren-homo op zich NIET veroordeelt maar daarentegen de seksuele omgang tussen mensen van gelijke geslacht zowel in het O.T. als ook in het N.T. als gruwel aanmerkt, ten strengste veroordeelt en bedreigt, heb jij de juiste weg gewezen:
  Bid God voor leiding en oplossing.

 3. Het is zo simpel.
  Eerst-en dar is een heleboel gezeur over: gender.
  Als eenkind wordt geboren, bepalen de aanwezige geslachtdelen wat het wordt; m/v. Meer smaken zijn er niet.

  dan is er nog de hormoontjes; kan zijn dat er een tegengesteldhormoon structuur is; datkan medisch worden bijgesteld; is een keuze.

  Homofilie is niet “normaal”; het is niet dienstbaaraan de instandhouding of kwaliteit van hetsoort.
  Het is deviant gedrag; wordt getolereerd, niet geaccepteerd.

  Net als bij kudde dieren; de kudde accepteert het , maar laat de homo niet in de kudde leven. Daarom wordt het homo-kudde-dier eerder sachtoffer van roofdieren.
  ==================
  Homo’s vertegenwoordigen een degeneratie;zie Rutte, Klaver, Jetten.

 4. nog een goeie nadenker.

  In de USA bajes, langgestraften, leeft 96% als homo; dwz, ze neuken of laten zich neuken door/met mannen

  Een jaar na vrijlating, leeft nog maar 4% als homo; dus iets minder als in NL in de normale maatschappij.
  (de linksen niet meegerekendd)

 5. Mijn mening is, dat het in de natuur ook voorkomt, bv bij
  koeien die op elkaar springen, hondjes die dat doen, kippen die spontaan hun geslacht wisselen! Vraag het maar aan een veeboer, die kan je het zo vertellen! Ik ben inderdaad wel tegen het opdringen en promoten, van deze dingen, in parades en op scholen! Maar je kunt niet redeneren dat het niet voorkomt, het is er altijd geweest en zal er altijd zijn! Maar hou het wel discreet!

 6. Het is beter dat homo’s en lesbiennes zich niet voorplanten via een ‘dienstdoende’ heteroseksuele relatie, want dan maken hun afwijkende seksuele geaardheid genen minder kans om zich via hun nakomelingen verder te zetten en uit te breiden.

 7. Regeboogvlag? No way.,een meerkleurenvlag
  Om een regenboogvlag te mogen heten moeten ook alle kleuren van het teken vN zhod’s trouw getoont worden:
  Rood
  Oranje
  Geel
  Groen
  Blauw
  Indigo
  Violet
  De regenboogvlag heeft 7 kleuren getal van de volheid van G’d

  De vlag die op deze foto en zo vaak wordt uitgestojken als zijne…. heeft maar 6 kleuren..6: het getal van de mens.

 8. Laten we eens stoppen met het propageren van het soort onzinnige zaken zoals sexuele geaardheid of religieuze ideëen en voorkeuren. Houd dat voor je en verveel daar alleen jezelf en eventuele gelijkgestemden mee.
  Kom met concrete nuttige info, of iets vrolijks maar niet meer die kwatkezerij die alleen maar tussen je eigen oren bestaan.
  Bij voorbaat hartelijk dank!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here