Feiten die de homolobby in de doofpot wil stoppen

23

In de loop der jaren zijn er veel studies en onderzoeken uitgevoerd die de afwijkende aspecten van homoseksueel zijn, in vergelijking van heteroseksueel zijn, laten zien. Dat het zich niet alleen maar handelt om het liefhebben van iemand van hetzelfde geslacht.

Observeer dat de onderstaande tekst verschillende studies en onderzoeken met bijbehorende bronvermeldingen beschrijft. FRONTNIEUWS legt geen enkele waarde in de resultaten vast en publiceert deze niet om ​​tegen een bepaalde bevolkingsgroep op te hitsen of te kwetsen, maar uit pure publieke belangstelling voor onderzoek naar dit onderwerp. Weet u dat u zich snel gekrenkt en misschien door dit artikel beledigd voelt, dan raden wij u aan om nu te stoppen met lezen.

De homolobby heeft als een van haar doelen om homoseksualiteit te verheffen, niet alleen als iets zo normaal als heteroseksualiteit, maar ook iets beter en wenselijker. De onderstaande informatie wil niet dat de homolobby bij u bekend is. Het zijn tragedies en trauma’s die u, die de homolobby ondersteunen, helpt creëren door deze levensstijl te verheffen.

Promiscuïteit

28% van alle homoseksuele mannen heeft seks gehad met meer dan 1000 partners. 43% heeft seks gehad met meer dan 500 partners. Van de heteroseksuele mannen heeft slechts 25% meer dan 10 partners gehad.

79% van de homomannen geeft aan dat meer dan de helft van de sekspartners die ze in het leven hebben gehad, onbekende mannen zijn geweest.

Ontrouw komt veel vaker voor in homoseksuele relaties dan in heteroseksuele relaties. Voorbeelden hiervan zijn te vinden in Nederland, waar homoseksuelen die beweren in “stabiele” verhoudingen te zijn, gemiddeld 7-8 keer per jaar toch ontrouw zijn. In Canada is slechts 25% van alle mannelijke homoseksuelen trouw aan hun partner, ook al hebben ze een “solide” relatie.

  Migrantencrises: Onze dieren zijn niet langer veilig in Europa

Lichamelijke gezondheidsproblemen

Promiscuïteit leidt vaak tot SOA’s. In de Britse hoofdstad Londen heeft 12,5% van alle homoseksuele of biseksuele mannen HIV en dit ondanks de enorme resources die worden besteed aan het voorkomen van de verspreiding. Over het geheel genomen heeft een homoseksuele man 60 keer meer kans om aan hiv te lijden dan een heteroseksuele man.

Bovendien komt hepatitis B bij homoseksuele mannen 15 keer vaker voor dan bij heteroseksuele mannen. Zelfs syfilis komt terug in deze omgeving. In de Verenigde Staten worden homoseksuele mannen geschat op 1% van de bevolking, maar deze groep is nog steeds goed voor 83% van de syfilis van het land. Anale kanker komt 17 keer vaker voor bij actieve homoseksuele mannen dan bij andere groepen.

Geestelijke ongezondheid

Het woord “gay” betekende oorspronkelijk gelukkig en zorgeloos. Dit betekent dat de huidige betekenis als zeer misleidend kan worden gezien, omdat homoseksuelen veel meer last hebben van psychische aandoeningen dan heteroseksuelen. Er komen bijvoorbeeld veel vaker depressies en angsten voor.

Het komt meer dan tien keer vaker voor dat een homoseksuele man ernstige eetstoornissen heeft dan een heteroseksuele man en er is ook onder homoseksuele vrouwen een duidelijke oververtegenwoordiging. Overigens komt het meer dan twee keer zo vaak voor bij homovrouwen met overgewicht als bij heteroseksuelen. Het komt ook zes keer zo vaak voor dat een homoseksuele man zelfmoord pleegt als een heteroseksueel.

Drugsproblematiek, psychische aandoening en leveraandoeningen komen vaak om de hoek kijken. Het komt minstens twee keer zo vaak voor dat homoseksuelen lijden aan alcoholmisbruik als heteroseksuelen, tien keer zo vaak bij het misbruiken van heroïne en twaalf keer zo vaak bij het misbruiken van amfetamine.

  EU-top: De pandemie zal de migratie doen toenemen

Overig

Een ander ding dat interessant zou kunnen zijn om te weten over het onderwerp is dat echtscheidingen 50% vaker voorkomt tussen homoseksuele mannen dan bij heteroseksuele paren – onder vrouwelijke homoseksuelen komt het zelfs nog vaker voor. Vanwege de wijdverspreide ontrouw zou men een cultuur kunnen aannemen waar dit wordt geaccepteerd, aangezien de aantallen toch niet nog hoger zijn. Een andere reden voor echtscheidingen zou kunnen zijn dat het twee keer zo vaak voorkomt dat een homoseksuele vrouw door haar partner geslagen wordt dan een vrouw die in een heteroseksuele relatie leeft.

Tot slot kan worden vermeld dat ongeveer de helft van alle seriemoordenaars in de geschiedenis homoseksuelen zijn geweest, ook al zijn ze verre van de helft van de bevolking.

Duitse Groenen politicus: Seks met 12-jarigen moet worden vrijgesteld van straf

Vorig artikelScotland Yard oud-rechercheur onthult hoe elite pedofiele ringen worden beschermd
Volgend artikelSavile Town in Engeland is volkomen etnisch, religieus en cultureel homogeen – precies zoals de omvolkers die om diversiteit schreeuwen willen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. Ondanks de verleiding is en blijft homoseksualiteit een keuze.
  Je hoeft er niet aan toe te geven.
  Ga jezelf niet zielig vinden maar bid tot God voor een oplossing.
  God verhoort je zeer zeker, maar natuurlijk niet met de knip van je vinger, want de verhouding is God – kind en niet Kind – god.

  • Ongelooflijk dat er mensen zijn die niet kunnen accepteren dat er ook personen bestaan met een andere leefwijze, levensbeschouwing en seksuele voorkeuren. De treurigheid zit hem in het feit dat u veronderstelt dat er iets mis zou zijn met homoseksualiteit en deze mensen gered zouden moeten worden. Persoonlijk respecteer ik mensen die een religie aanhangen en vind dat iedereen voor zichzelf een keuze mag maken hoe men het leven invulling geeft. Wel jammer dat u het blijkbaar nodig vindt om mensen af te leukeren en vervolgens uw geloofsovertuiging op te dringen aan een ander. Laat iedereen gewoon in zijn of haar waarde. Waarschijnlijk is het niet de bedoeling om God en religie te misbruiken voor het propageren van haat, verdeeldheid, discriminatie of stigmatisering. Zelf geloof ik niet in een God maar vermoed dat ik een beter persoon ben die mensen respecteert zoals ze zijn en mensen probeert te behandelen, zoals ik zelf ook behandeld zou willen worden. Daar heb ik geen God voor nodig, dat komt uit mijzelf. Ongeacht mijn seksuele voorkeur, geloofsovertuiging of levensbeschouwing. AMEN!!!

   • Beste Dave
    Weet je wat nu het grote probleem is bij dit soort mensen. Dat 99% van de bevolking de misselijkmakende wantoestanden van deze 1% maar moet accepteren tot het je strot uitkomt. Ze zijn niet zielig maar ziekelijk. Eerst samenwonen, dan trouwen, dan kinderen adopteren of zelf krijgen en nu wordt ook pedofilie door dezelfde groep gepromoot. Hoe meer er wordt toegelaten, hoe ranziger het wordt. En zeg er niks van want dan ben je homo hater, anti democraat, racist of een psychopaat. Dit is de omgekeerde wereld maar daar zijn we al een hele tijd goed mee bezig. Door dit te blijven accepteren en alles toe te laten, komt er van een maatschappij niks terecht. Ze promoten de hele L…+ shit ,ik wil het woord niet eens opschrijven, zelfs in de basisscholen. Mensen hebben normen en waarden nodig en geen slappe beleidsvoering waar alles kan en mag. De instanties puilen uit van de jeugd met een identiteitscrisis. Niet verwonderlijk met de dagelijkse propaganda in de media. Wij moeten hen maar respecteren maar zij hebben totaal geen respect voor onze normen en waarden, laat staan dat van onschuldige kinderen.
    Wil je L…+ zijn? Hou het alsjeblieft voor in je eigen slaapkamer en laat de andere 99% van de bevolking met rust zonder een aanstoot te zijn, in het bijzonder de kinderen. En dat er een God is die ons bepaalde richtlijnen geeft is een stuk beter dan het zootje dat nu heel Europa naar de kl*ten helpt met hun links liberaal denken en hun onberedeneerde regeltjes. Een groot wespennest is het. We weten hoe het met Sodom is afgelopen en trouwens met elke natie die zo losbamdig leefde.

 2. @ Jantje.
  Goed geantwoord, Jantje !!!
  Homoseksualiteit KAN een keuze zijn, maar dat is in dat geval dan een geestelijke stoornis.
  Homoseksualiteit door natuurlijke afwijking, hang of drang, kan een overweldigende last zijn indien je dat in feite niet wilt.
  Maar als je volgens de Bijbel wilt leven, die de geboren-homo op zich NIET veroordeelt maar daarentegen de seksuele omgang tussen mensen van gelijke geslacht zowel in het O.T. als ook in het N.T. als gruwel aanmerkt, ten strengste veroordeelt en bedreigt, heb jij de juiste weg gewezen:
  Bid God voor leiding en oplossing.

  • Inderdaad. Voor zover ik weet behoort de anus inderdaad tot het spijsverteringskanaal. Bijgevolg is het geen voortplantingsorgaan. Dat op zich zegt eigenlijk al genoeg.

 3. Het is zo simpel.
  Eerst-en dar is een heleboel gezeur over: gender.
  Als eenkind wordt geboren, bepalen de aanwezige geslachtdelen wat het wordt; m/v. Meer smaken zijn er niet.

  dan is er nog de hormoontjes; kan zijn dat er een tegengesteldhormoon structuur is; datkan medisch worden bijgesteld; is een keuze.

  Homofilie is niet “normaal”; het is niet dienstbaaraan de instandhouding of kwaliteit van hetsoort.
  Het is deviant gedrag; wordt getolereerd, niet geaccepteerd.

  Net als bij kudde dieren; de kudde accepteert het , maar laat de homo niet in de kudde leven. Daarom wordt het homo-kudde-dier eerder sachtoffer van roofdieren.
  ==================
  Homo’s vertegenwoordigen een degeneratie;zie Rutte, Klaver, Jetten.

 4. nog een goeie nadenker.

  In de USA bajes, langgestraften, leeft 96% als homo; dwz, ze neuken of laten zich neuken door/met mannen

  Een jaar na vrijlating, leeft nog maar 4% als homo; dus iets minder als in NL in de normale maatschappij.
  (de linksen niet meegerekendd)

 5. Mijn mening is, dat het in de natuur ook voorkomt, bv bij
  koeien die op elkaar springen, hondjes die dat doen, kippen die spontaan hun geslacht wisselen! Vraag het maar aan een veeboer, die kan je het zo vertellen! Ik ben inderdaad wel tegen het opdringen en promoten, van deze dingen, in parades en op scholen! Maar je kunt niet redeneren dat het niet voorkomt, het is er altijd geweest en zal er altijd zijn! Maar hou het wel discreet!

 6. Het is beter dat homo’s en lesbiennes zich niet voorplanten via een ‘dienstdoende’ heteroseksuele relatie, want dan maken hun afwijkende seksuele geaardheid genen minder kans om zich via hun nakomelingen verder te zetten en uit te breiden.

 7. Regeboogvlag? No way.,een meerkleurenvlag
  Om een regenboogvlag te mogen heten moeten ook alle kleuren van het teken vN zhod’s trouw getoont worden:
  Rood
  Oranje
  Geel
  Groen
  Blauw
  Indigo
  Violet
  De regenboogvlag heeft 7 kleuren getal van de volheid van G’d

  De vlag die op deze foto en zo vaak wordt uitgestojken als zijne…. heeft maar 6 kleuren..6: het getal van de mens.

 8. Laten we eens stoppen met het propageren van het soort onzinnige zaken zoals sexuele geaardheid of religieuze ideëen en voorkeuren. Houd dat voor je en verveel daar alleen jezelf en eventuele gelijkgestemden mee.
  Kom met concrete nuttige info, of iets vrolijks maar niet meer die kwatkezerij die alleen maar tussen je eigen oren bestaan.
  Bij voorbaat hartelijk dank!

 9. Tegenwoordig wordt een zwangere vrouw met 22 weken al “gevaccineerd”, tenminste als zij dat wil. Is tot nu toe nog niet verplicht. Maar in dat “vaccin” en in alle andere (kinder)vaccins zitten naast stoffen als aluminium, kwik, anti-biotica, formaldehyde, kippeneiwit e.a. ook cellijnen. Cellijnen, klinkt onschuldig, maar zijn weefsels en die kunnen van dierlijke oorsprong zijn (o.a. apennieren), maar zijn ook o.a. van geaborteerde menselijke foetussen. Dat kunnen mannelijke of vrouwelijke foetussen zijn. Wat zou er gebeuren als men al tijden (vanaf de geboorte of al daarvoor) de meisjesbaby’s injecteert met mannelijke hormoonachtige stoffen en de jongens met vrouwelijke hormoonachtige stoffen? En hetzelfde doet met de kinderen van deze personen.
  Zou dat misschien een bewust gestuurde oorzaak kunnen zijn van alle problemen met jezelf wel of niet thuis voelen in je lichaam?
  Daarnaast speelt nog de (hormonale) drang tot voortplanting, die ook voor het hiervoor genoemde gedrag (zoals Heinrich noemt) bij dieren en mensen zorgt. En dan is er ook nog dat kinderen worden klaargestoomd voor de transhumanistische agenda. Zie https://www.ellaster.nl/2022/06/03/kinderen-worden-klaargestoomd-voor-de-transhumanistische-agenda/

  We kunnen er alleen maar naar raden hoelang dit al stiekem aan de gang is en of de hiervoor genoemde “(kinder)vaccins” hier al een voorbereiding op waren. Organisaties wereldwijd als ook in Nederland besteden al heel veel jaren aandacht aan de bewustwording dat (gif)stoffen via vaccins in het lichaam worden gebracht die leiden tot (chronische) ziekten op korte of langere termijn na het vaccineren. Toen ging het nog over “normale vaccins” voor zover je een vaccin normaal kunt noemen. En nu zijn er de genetisch modulerende “vaccins” die op allerlei lichaamsgebieden een niet-gewenste uitwerking hebben. Om het maar netjes uit te drukken.
  Toch een fijne dag gewenst!

  • Dank voor deze info. Eindelijk een inzichtelijke reactie…. Kinderen worden ingespoten met hormonaal verstorende vaccinaties, waardoor ze niet meer weten of ze een jongen of een meisje zijn. Als gevolg: non-binairen en interseksen, half jongen/half meisje of ‘weet het niet’. Totaal hormonaal verstoorde mensen zijn daaruit ontstaan. En dat wordt bewust gecreëerd. Overigens, ik denk dat de oude LHB-generatie zich hier totaal niet in herkent of mee identificeert.

 10. idd klien, je slaat de spijker op zijn kop.
  Vanaf 1980 is men als kweekmedium van vaccinaties, overgestapt van dierlijke naar menselijke…..oftewel….de inentingen die ik als kind heb gehad waren nog op ganze/kippe eieren/foetussen enz. gekweekt. Dierlijk dna dus, wat jouw lichaam afbreekt. Maar sinds 1980 is men stilzwijgend overgestapt op geaborteerde foetussen, dit dna is er niet goed uitgefilterd, dus als u dochtertje een vaccinatie/inenting krijgt met een vervuilde spuit met mannelijk dna………dan worden er dus vanaf 1980 homo’s gekweekt!!!!Ook autisme en a.d.h.d. is vanaf 1980 de lucht in geschoten.
  Minister plassterk was hier al mee bezig, dat is een bioloog, en zeer geintereseerd in genen. Hier in Leiden liggen de abortuskliniek en jansen en jansen naast elkaar snap je?
  Lees vaccinvrij eens, en stop met het vergiftigen van je eigen kind!!!! Bill Gates roept het al jaren; we moeten 1 generatie “kapen “.

 11. Eens met Medusa en Klien over de vaccins die ertoe bijdragen.
  Hetkont de ‘ Elite’ heel goed uit dat de homopropagandawet en transgenderagenda nu wordt uitgerold.
  Het uiteindelijke doel is toch de bevolking terugbrengen tot een half miljard.
  Daartoe dienen de ‘vaccins’ ( lees : gifprik tegen corona ) zoals Bill Gates zelf zegt en voorgenoemde agenda’s die verhinderen dat mensen zich nog kunnen voortplanten.
  Duivelse agenda.
  Overigens staat in de Bijbel dat het een gruwel is in God’s ogen, je kan wel homo zijn maar je mag het niet praktiseren.
  Dat is een zwaar lot overigens maar God laat een mens niet in de steek,je kan bidden om kracht.
  Voor degenen die niet geloven is het extra zwaar .
  Ik oordeel niet, een mens heeft een vrije wil gekregen en is zelf verantwoordelijk voor de keuzes die hij maakt.

 12. Homosexualiteit is doorgaans ontstaan door een afwijkende of gestoorde psycho sexuele ontwikkeling. Significant zijn homo’s vaak promiscue. Uit een Amerikaans onderzoek blijkt dat homo’s die kind(eren) opvoeden dat opvallend hoog cijfer vsn die kinderen in de jeugdhulpoverlening bij een psycholoog of psychiater met grote psychische of gedragsproplemen aangemeld worden. Blijkt dat 1 of beide homo opvoeders bewust of onbewust homoactivistisch is waardoor het kind niet zichzelf kan zijn of ontwikkelen. Zoals het artikel ook zegt. Vele homohuwelijlen lopen spaak. Daaom is het zgn homohuwelijk een belachelijk gegeven. Kortom homo’s horen erbij. Respect voor homo’s die celibatair leven of werkelijk 1 partner hebben. Homosexualiteit is niet normaal.

 13. Er is een verschil tussen “onnatuurlijk” of “in de natuur voorkomend”. Het krijgen van kanker komt in de natuur voor, maar is verre van natuurlijk.

  Ja, sommige dieren ervaren ook sexueel verkeer met hetzelfde geslacht. Maar het blijft onnatuurlijk en tegennatuurlijk. Dat is DE reden waarom het een gruwel is. Het veracht de scheppende kracht door de bedoeling van voortplanting te aborteren. Het argument van “de natuur houdt zo de balans” faalt ook, want de natuur zou mildere manieren vinden om de balans te houden. Als dit argument echt serieus sterk zou zijn, zou dat bekrachtigen dat homosexualiteit een vorm van degeneratie en devolutie is. In dat geval is het argument meer dan welkom in een debat.

  Er is geen enkele filosofische basis voor het praktiseren van homosexualiteit. Ondanks dat enkele filosofen dat wel deden.

  Ik heb niets tegen mensen die homosexueel geaard zijn. Ik heb tevens niets tegen mensen die “intiem” zijn in hun slaapkamer (of dat van een hotel o.i.d.). Ik ben echter wel avers van publiekelijk uitdragen van lusten die tegennatuurlijk en onfilosofisch (en dus niet opbouwend, maar destructief) zijn.

  En het gaat ook enkel maar om lusten. Want meer is het niet. Ja liefde kun je voor iedereen (en alles) voelen. Maar gezien de statistieken hierboven vermeld gaat het niet in de eerste plaats om liefde maar om geldingsdrang. Elke serieus opgezette studie naar het gedrag rond deze tegennatuurlijke lusten zou moeten uitwijzen dat het pure geldingsdrang is. Freud en Jung kun je daarin niet vertrouwen want hun agenda was het perverser maken van de verhoudingen in de samenleving.

  En dan de kinderen: waarom veranderd het lichaam zich langzaam om voorplanting mogelijk te maken? Omdat kinderen er nog niet aan toe zijn om met menselijke complexe verstandhoudingen om te gaan. En ja, sexualiteit is een belangrijk onderdeel van die verstandhoudingen. Net als elders in de natuur. Waarom zou je dat willens en wetens willen verstoren? Om de devolutie en degeneratie te bespoedigen?

  Uiteindelijk: welk belang hebben de voorstanders en pushers er bij om iedereen deze tegennatuurlijke lusten op te dringen? Alleen maar geldingsdrang? Dominantie? Nogmaals, er is geen enkele filosofische basis voor. Dus wat dan wel?

  • Kanker niet natuurlijk? Kanker is een manier van de natuur om een probleem op te lossen! Als je niet in staat bent dat op te lossen dan is het beter om opgeruimd te worden. De meeste mensen hebben niet meer benul van de natuur dan op zondagmiddag filelopen tussen een paar struiken.

   Ook nog wat algemene reacties:
   pedofilie: imo een ziekte. Die acceptabel is zo lang je je beseft dat je van kinderen af moet blijven, en je niet probeert argumenten te verzinnen om dat toch acceptabel te maken.

   Ongebruikelijke sexuele voorkeuren en gender: leven en laten leven zou ik zeggen. Geef een ander het respect dat je zelf ook verwacht! Jullie zijn boos toch??? Omdat onze regering geen rekening met je houd???
   Emotionele problemen van dergelijke groepen: natuulijk! Maar is dat oorzaak of gevolg?? Nogmaals: hoe gaat het emotioneel met JOU in deze periode? Waarom de haat??

   Geloof: we weten allemaal dat bij de streng gelovige mensen de grootste hypocrieten rondlopen. Met de mond het ene zeggen, en dat wat je met je mond veroordeeld toch doen. Ik kan het je niet eens kwalijk nemen: bloed kruipt waar het niet gaan kan. Je onderbewustzijn doet zijn eigen ding. Het probleem is dat je niet in contact stat met jezelf!! Ik ken er een hoop: de stiekeme hom’s en travestieten. Dan hebben we ook nog zo’n zogenaamd christelijke minister… die ze van mij aan de hoogste boom mogen opknopen.

   Daarnaast: wat exact de oorzaak voor dergelijke afwijkingen van de norm is, is onbekend en zoals gewoonlijk een samenstel van verschillende factoren: sociaal, toxines, genetisch, etc. Zaken waar we allemaal een steentje aan hebben bijgedragen!!

   • Blanche fijn om te weten dat mensen zoals ik die lijden aan kanker en niet weten hoe ze het kunnen verhelpen best mogen sterven volgens jou. Ik wens je het beste en hoop dat je nooit met kanker geconfronteerd wordt.

 14. Ik accepteer alle mensen, zolang ze hun vunzigheid niet in mijn buurt uitdragen, uitvoeren, en door de strot willen duwen. Maar je kunt geen tv o.i.d meer aanzetten of een terrasje pikken, of je ziet ze vozen met elkaar. Dat vind ik trouwens ook van hetero’s die te pas en te onpas hun hitsigheid in het openbaar uitvoeren i.p.v de slaapkamer. Da’s geen liefde, da’s smeerlapperij ten top. Leuk als je met kleine kinderen ergens heen gaat.. en waar de tot nu toe verborgen pedofielen onder deze groepen in de nabije toekomst ook hun smerige tengels naar uit willen gaan steken, omdat ze ook seksuele wezens zijn! Zum kotzen! Laat ze mij dan maar betitelen als homofoob, of wat voor populaire naam ze er voor willen verzinnen. Ik hou me gewoon aan normale normen en waarden. Alles wat daar van afwijkt, is dus afwijkend gedrag en niet normaal of natuurlijk, da’s een feit en geen op zichzelf staande mening. Al willen ze je met alle geweld doen geloven dat JIJ dan niet normaal bent. Maar er lopen tegenwoordig heel veel mensen rond die geen eigen mening uit durven te dragen, onder het motto; we moeten alles respecteren uit “liefde”. Ik respecteer geen mensen die hun ranzigheid aan mij op willen dringen als normaal, en er binnenkort een wet door willen krijgen die pedofilie accepteert. Maar het gross heeft geen ballen meer, te laf om te zeggen wat ze eigenlijk denken omdat ze dan niet meer geaccepteerd worden door het gross. Laat staan ‘ouders’ (gelukkig nog veel uitzonderingen daargelaten) die hun kinderen hier willens en wetens aan bloot stellen omdat ze van ze ‘houden’ en vinden dat ze hun opgedrongen ‘zelf’ moeten kunnen zijn, i.p.v ze te beschermen tegen vingervlugge aanranders en genderverminking, wat toch de eigenlijke taak is. En zo is het tegenwoordig met bijna alle maatschappelijke ‘onderwerpen’.. vooral niks zeggen, je klep houden en meelopen.. over ‘liefde en acceptatie gesproken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in