Titanium onderdelen

Tot Joe Biden aantrad, dacht ik dat George W. Bush de prijs voor de “domste blunder in de geschiedenis van het buitenlands beleid” in ontvangst mocht nemen. Zijn besluit om Irak binnen te vallen in plaats van Al Qaeda uit te schakelen heeft de Verenigde Staten schade berokkend en het internationale terrorisme aangewakkerd. Maar laat het maar aan Joe Biden over om W. te overtreffen door Rusland sancties op te leggen die in de Verenigde Staten en Europa een economische holocaust aanrichten. Knap werk, Joe.

De ogenschijnlijke reden om Rusland te “straffen” met sancties die in feite het westen treffen, was de invasie van Poetin in Oekraïne. Nu weten wij allemaal dat Oekraïne de armste natie van Europa was/is. Toch? schrijft Larry Johnson.

Oekraïne is een van de armste landen na de ineenstorting van de USSR. Het is het armste land van Europa, ondanks het feit dat het een enorme lucht- en ruimtevaartindustrie heeft, natuurlijke hulpbronnen en een van de vruchtbaarste gronden voor de landbouw. Tijdens het communistische tijdperk was Oekraïne de graanschuur van de Sovjet-Unie. Ondanks dit alles hebben de Oekraïners verschrikkelijke hongersnoden meegemaakt, zoals de stalinistische Holodomor.

Vandaag de dag is de situatie niet veel beter. Afgezien van het feit dat het een oorlog met Rusland moet doorstaan, is zijn politieke systeem bijzonder corrupt. Bijna de hele economie is in handen van grote oligarchen: miljonairs die fortuinen vergaren dank zij hun connecties met de politieke macht.

Ik wil u graag deelgenoot maken van enkele cruciale feiten over Oekraïne en zijn economisch potentieel. Wanneer u deze feiten in overweging neemt, zult u zich waarschijnlijk afvragen waarom Oekraïne niet een van de rijkste landen van Europa is.

OEKRAÏNE IS:

🌐 1e in Europa wat betreft bewezen winbare uraniumertsreserves;
2e plaats in Europa en 10e plaats in de wereld wat betreft titaniumertsreserves;
2e plaats in de wereld wat de geëxploreerde reserves van mangaanerts betreft (2,3 miljard ton, of 12% van de wereldreserves);
De 2e grootste ijzerertsreserves ter wereld (30 miljard ton);
De 2e plaats in Europa wat betreft kwikertsreserves;
🌐 3e plaats in Europa (13e plaats in de wereld) wat betreft schaliegasreserves (22 triljoen kubieke meter)
🌐 4e plaats in de wereld wat betreft de totale waarde van de natuurlijke hulpbronnen;
7e plaats in de wereld wat de steenkoolreserves betreft (33,9 miljard ton)

Oekraïne is een belangrijk landbouwland:
🌐 1e plaats in Europa wat de oppervlakte akkerland betreft;
🌐 3e plaats in de wereld door de oppervlakte van chernozem (25% van het wereldvolume);
🌐 1ste plaats in de wereld wat de uitvoer van zonnebloem en zonnebloemolie betreft;
2e plaats in de wereld voor de gerstproductie en 4e plaats voor de gerstexport;
🌐 3e grootste producent en 4e grootste exporteur van maïs in de wereld;
🌐 De 4e grootste aardappelproducent ter wereld;
De 5e grootste roggeproducent ter wereld;
5e plaats in de wereld voor honingproductie (75.000 ton);
8e plaats in de wereld voor de export van tarwe;
9e plaats in de wereld voor de productie van kippeneieren;
🌐 16e plaats in de wereld voor de uitvoer van kaas.

  Wagner verklaart volledige controle over Soledar (Video 21+)

Oekraïne kan in de voedselbehoeften van 600 miljoen mensen voorzien.

Oekraïne was een belangrijk industrieel ontwikkeld land:
🌐 1e in Europa in de productie van ammoniak;
De 2e en 4e grootste aardgaspijpleidingsystemen ter wereld;
🌐 3e grootste in Europa en 8e in de wereld wat betreft de geïnstalleerde capaciteit van kerncentrales;
3e plaats in Europa en 11e in de wereld wat betreft de lengte van het spoorwegnet (21.700 km);
🌐 3e plaats in de wereld (na de VS en Frankrijk) wat de productie van opsporings- en navigatieapparatuur betreft;
🌐 3e grootste ijzerexporteur ter wereld;
🌐 De 4e grootste exporteur van turbines voor kerncentrales in de wereld;
🌐 De 4e grootste
🌐 De 4e grootste fabrikant van raketlanceerders ter wereld;
🌐 De 4e plaats in de wereld wat de export van klei betreft;
🌐 4e plaats in de wereld in de export van titanium;
8e plaats in de wereld voor de export van ertsen en concentraten;
9e plaats in de wereld voor de uitvoer van defensie-industrieprodukten;
🌐 De 10e grootste staalproducent ter wereld (32,4 miljoen ton).

Ik vond deze lijst verbluffend. Een land met deze natuurlijke rijkdommen zou economisch aan de top van de wereld moeten staan. Maar Oekraïne blijft achter bij de rest van Europa. De verklaring is eenvoudig: westerse politici en zakenlieden, zoals Mitt Romney, John Kerry, Joe Biden, Nancy Pelosi, John McCain en een legioen anderen, hebben hun klauwen in Oekraïne geslagen en onteigenen de Oekraïense rijkdommen voor hun eigen verrijking.

Bedenkt u eens dat Oekraïne de 4e grootste exporteur van titanium is. Wat zijn de belangrijkste producten die van titanium afhankelijk zijn?

Lucht- en ruimtevaartindustrie – In westerse landen, zoals de Verenigde Staten, wordt 60% van de titaniummaterialen gebruikt in de lucht- en ruimtevaart. Maar met de snelle ontwikkeling van de Aziatische lucht- en ruimtevaart in de afgelopen jaren zal het verbruik van titanium in de lucht- en ruimtevaart navenant toenemen.

Auto-industrie – De beste manier om het gewicht van auto’s te verminderen is de traditionele automaterialen zoals staal te vervangen door lichte materialen met een hoge sterkte, zoals aluminium, magnesium en titanium.

Medische industrie – Titanium heeft een groot aantal toepassingen op medisch gebied. Titanium staat dicht bij menselijke beenderen, heeft een goede biocompatibiliteit met menselijke weefsels, en heeft geen toxische bijwerkingen. Menselijke implantaten zijn speciale functionele materialen die nauw verband houden met het leven en de gezondheid van de mens. Vergeleken met andere metaalsoorten heeft het gebruik van titaan en titaanlegeringen vooral de volgende voordelen: lichtgewicht, lage elasticiteitsmodulus, niet-magnetisch, niet giftig, corrosiebestendig, hoge sterkte, en goede taaiheid.

Chemische industrie – Titanium is een van de belangrijkste anticorrosieve materialen in de chemische uitrusting geworden en heeft zijn status van corrosiebestendigheid in de chemische uitrusting gevestigd. Als ideaal materiaal in de chemische uitrusting heeft titanium ook meer en meer de aandacht getrokken van ingenieurstechnici.

Zeevaarttechniek – Titanium heeft een uitstekende weerstand tegen corrosie door zeewater en wordt veel gebruikt in de ontzilting van zeewater, schepen, de ontwikkeling van thermische energie op zee, en de onderzeese winning van grondstoffen.

Sportindustrie- Titanium wordt gebruikt in sportartikelen wegens zijn lichte gewicht en grote sterkte. Het gebruik van titanium heeft zich geleidelijk uitgebreid van de vroegste tennisrackets en badmintonrackets tot golfkoppen, golfclubs en raceauto’s.

Met deze overvloed aan natuurlijke hulpbronnen had Oekraïne, in theorie, in de economiezetel moeten zitten en Duitsland moeten overtreffen als economische grootmacht. Maar corruptie en handel met voorkennis kregen de overhand en het Oekraïense volk leed, terwijl de families Biden, Clinton, Kerry en Romney zich verrijkten.

  Breaking News: China stuurt troepen naar Wit-Rusland - Boodschap aan NAVO

Ik ben nog niet diep gedoken in de delen van Oekraïne die deze verschillende mineralen en chemicaliën voortbrengen, maar ik vermoed dat veel van het grondgebied dat Rusland in Oekraïne bezet de plaats is waar veel van deze rijkdommen zich bevinden. Gezien wat Poetin de afgelopen 20 jaar in Rusland tot stand heeft gebracht door de monopolistische controle te ontrukken aan de handen van onverzadigbare oligarchen en Westerse politici en bedrijven met “goede” connecties, durf ik te wedden dat de delen van Oekraïne die nu deel gaan uitmaken van Rusland, een betere, rijkere toekomst tegemoet gaan.

Dat zal Rusland economisch alleen maar sterker maken. Matt Bowen en Paul Babbar, die in The Hill schrijven, wijzen op een potentieel nijpende uitdaging waarvoor het Westen zich op het gebied van kernenergie gesteld ziet:

De Westerse leiders moeten onmiddellijk nadenken over hun blootstelling aan de Russische export van kernenergie en maatregelen nemen om die te verminderen, anders krijgen zij te maken met een nieuwe energieschok door toedoen van Poetin.

Er zijn verschillende segmenten van de commerciële nucleaire waardeketen waar een Russische leverancier gevolgen zou kunnen hebben voor de beschikbaarheid van een reactor in het Westen om stroom te leveren. Voor splijtstoffen zijn dat de winning en het malen van uranium, de conversie, de verrijking en de splijtstoffabricage. Voor bestaande reactoren van Russisch ontwerp gaat het onder meer om het leveren van unieke reserve-onderdelen en diensten door de fabrikant van originele uitrusting.

Rusland heeft een aanzienlijk marktaandeel in veel van deze onderdelen van de nucleaire toeleveringsketen via zijn nucleaire staatsbedrijf Rosatom. Om die reden zitten verschillende landen in de wereld in een moeilijke situatie, waaronder de VS. Zij willen zich misschien losmaken van de aankoop van kernenergie van Rosatom om het risico van de toeleveringsketen te verminderen en geen geld meer naar Rusland te sturen, maar tegelijk zijn zij momenteel afhankelijk van Russische diensten en materialen om hun reactoren te laten werken. – What’s at risk due to Russia’s nuclear power dominance?

  De Karelsprijs voor hypocrisie en massamoord

Als u heeft gezwoegd onder het valse narratief dat Rusland een economische dwerg is die probeert mee te spelen met de zogenaamde “grote jongens van de eerste wereld”, dan tonen deze feiten aan dat u een massaal, vals narratief te horen heeft gekregen. De natuurlijke hulpbronnen van Rusland zijn groter dan die van Oekraïne. Een verenigd Rusland en Oekraïne vormen een echte economische grootmacht. Die twee landen maken werkelijk dingen en hebben de interne hulpbronnen die nodig zijn om ze te produceren. De Verenigde Staten en Europa hebben dat niet. En er zijn geen opslagplaatsen van alternatieve voorraden in andere landen die kunnen vervangen wat Rusland en Oekraïne delven en oogsten. Daarom zijn de Verenigde Staten en Europa zo wanhopig om Rusland te verzwakken. Het staat voor iedereen op de muur te lezen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De bubbel is nu aan het barsten: de resultaten van slecht karma worden verwezenlijkt, misschien al deze winter, zo niet eerderVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGazprom heeft de gaslevering aan Europa met meer dan een derde verminderd – In slechts één dag de gasprijzen met 10% gestegen
Volgend artikelMariupol II: Ongeveer 2.500 Oekraïense krijgslieden omsingeld in chemische fabriek “Asot” van Severodonetsk, onder hen honderden buitenlanders
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Het westen heeft nooit handel gedreven op een normale manier, zij koloniseren gewoon het land en roven dat compleet leeg. De plaatselijke bewoners ruimen ze gewoon op, als zij er niet aan mee werken om hun land vrijwillig aan de piraten geven of met wurgcontracten hen de keus te laten. Dat doen ze al vele eeuwen. De pogingen om alle rijkdommen van Rusland te stelen/roven hebben vele geprobeerd. Nu is de beurt aan het zionisten rijk, zij hebben Rusland al decennia lang omsingeld met hun vele buitenlandse militaire basissen. Daar speelt ook de NAVO een dubieuze rol in, eerst met afpersingen en chantage om zo een marionet als president te kunnen neer zetten door militaire invallen op soevereine landen zonder mandaten of wat dan ook. Om gehele steden plat bombarderen uit het niets onder het mom van vrede en democratie te brengen. Koloniseren zij land naar land, om het leeg te kunnen roven.

  Nu ze lik op stuk hebben gekregen van Rusland en hun gekoloniseerde land Oekraïne waarschijnlijk helemaal kwijt raken, is de paniek groot. Want zonder die geroofde rijkdommen, zal het zionisten rijk wel eens kunnen imploderen. Dus alle mogelijke middelen zijn geoorloofd om hun doel te kunnen halen. Het is nu alles of niets. Maar zij zullen geen kernwapens gebruiken, want anders vernietigen zij alle rijkdommen die zij willen inpikken. De desbetreffende bevolking zien zij enkel als een wegwerp product. Die worden dan ook uit de weggeruimd, als ze te lastig worden. Zoals nu met de experimentele genetische modificatie injecties, die ze liefkozend vaccins noemen. Ga je er niet aan dood van die prikken, dan ben je wel inmiddels aangesloten op het internet van lichamen. Zodat zij alles over jouw kunnen bepalen.

  • Goed gezien. Het is Napoleon, Hitler niet gelukt en ook het zgn democratische Westen zal het nooit lukken. De walgelijke westerse politiek. In plaats van gezond verstand, samenwerking en handel die welvaart voor alle volkeren brengt, moet en zal men gehoorzamen aan de Westerse knoet.
   Jammer, dat vieze spelletje gaat nu dus niet op.

 2. @Rommel; ik hoop dat je dit lees (verwijder dit bericht na lezen i.v.m. offtopic];

  Vandaag heb ik de BlueTooth challenge gedaan……. ik heb ALLEMAAL IP adressen gespot. Van mensen!!

  Het klopt…. ik heb ook collega’s gescand…..

  Ze hebben allemaal codes!
  IP adressen. 100%

  Traceerbaar door een 12 cijferig nummer.
  Niets meer dan dat; geen namen.. puur IP nummers met letter digit…

  Het is immens veel….heb ik gevonden.

  🙁 gewoon search met je eigen bluetooth op je telefoon!!!

  Zoals dit bericht zegt; het klopt;

  “Gevaccineerd” die Bluetooth-codes uitzenden

  De COVID-19-vaccins van Pfizer bevatten nanotechnologie om mensen te volgen, zeggen wetenschappers.

  “Gevaccineerden” zenden Bluetooth-codes uit. Er is een fenomeen gaande dat de “Bluetooth-uitdaging” -video’s wordt genoemd. Normaal gesproken hebben Bluetooth-apparaten namen, maar wat er nu gebeurt, is dat wanneer iemand een drukke kamer vol gevaccineerde mensen binnengaat, er anonieme Bluetooth-adressen verschijnen. Het zijn anonieme adressen van gevaccineerde personen die een signaal uitzenden.

  Een Frans onderzoeksteam bevestigde dit toen ze willekeurige vrijwilligers in een park tegenhielden. Het team verdeelde de groepen in gevaccineerde en niet-gevaccineerde personen en testte hun gadgets. Het team ontdekte dat de gevaccineerden een naamloos MAC-adres registreerden.

  Voor alle duidelijkheid, het MAC-adres is een machine dresscode, alle elektronische hardware die ze draadloos identificeerbaar maakt. Het is een uniek adres van het apparaat, dus het is slechts een hexadecimaal nummer dat bepaalde hardware identificeert, en elke gevaccineerde persoon verspreidt een afzonderlijke en unieke code.

  Hebben Bluetooth-apparaten een permanente ID (zoals een MAC-adres)? JA.

  Elk Bluetooth-apparaat heeft een uniek 48-bits adres. De Bluetooth-adressen zijn alfanumeriek en bestaan uit 12 hexadecimale cijfers.

  Zou het mogelijk zijn om het te gebruiken om systemen te bouwen om de aanwezigheid van mensen te volgen, bijvoorbeeld op het werk of op school, met behulp van Bluetooth uniue mac-adres?

  Ja, dit kan

  Zou dit mogelijk zijn zonder dat die mensen ervoor kiezen om hun apparaat te koppelen? Ja.

  Als u de nieuwe Bluetooth Low Energy-functie gebruikt, wordt adverteerder genoemd.

  De “adverteerder” zal worden verzonden vanaf het internet der dingen, iot en 5G-zendmasten of -apparaten.

  Als je de Jab hebt, kun je worden “gekoppeld” dat wil zeggen verbonden met iets waar je geen weet van hebt of waarmee je je niet wilt identificeren.

  Dat zou je unieke heaxdecimel MAC-adres zijn dat in je lichaam is ingebed via de covid “vaccin” -prik! (Voorbeeld 24:4B:03:3C:3F:A9)

  Wanneer je begint wat onderzoek te doen naar hoe blue tooth unieke mac-adressen samenwerken met hoe blue tooth werkt, zul je het covid “vaccin” nanotechnologie grafeenoxide in de prikverbinding beginnen te zien.

  Dit is de reden waarom de overheid er zo op uit is om je op te zetten met het “vaccin”.

  Het had niets te maken met het voorkomen van het covid-virus.

  Het heeft ALLES te maken met het volgen van u 24/7 zonder een elektronisch apparaat zoals uw mobiele telefoon.

  Als je de prik hebt gekregen, kan de overheid je elke beweging 24/7 volgen.

  Als je het covid-“vaccin” hebt, heeft de overheid je nummer, een unieke mac-adresidentificatie die uniek is voor jou alleen.

  BLUETOOTH-UITDAGING: EXPERIMENT BEWIJST DAT VAXXED MAC-ADRESSEN UITZENDT

  grafeenoxide.pdf (Dit alles is mogelijk omdat alle covid “vaccins” grafeenoxide bevatten.)

  5G EN NANOTECH IN DE COVID-PRIKKEN

  De verbinding tussen 5G – Nanotech – Een Covid “Vaccin” (U zult geschokt zijn.)

  Noot van de redactie

  De test in de video toonde wel aan dat de “gevaccineerde” groep mac-adressen uitzond.

  Een mac-adres is een hexadecimaal getal dat een stuk elektronische hardware identificeert, zoals een cel, computer, enz.

  Het artikel zei dat elke gevaccineerde persoon een afzonderlijke en unieke code overdraagde, verspreidde. Niet 666.

  Deze unieke code die de “gevaccineerde? persoon die verzendt, kan worden gebruikt om hem of haar te identificeren als een uniek stuk “hardware” met een uniek adres!

  Mac-adressen worden gebruikt in elektronische apparatuur.
  Als u bent “gevaccineerd”, heeft u een geïmplanteerde identificatie die uw unieke identiteit doorgeeft en kan worden gebruikt om uw activiteit te volgen! 24/7
  Een MAC-adres is het fysieke adres van het medium van laag twee en blijft over het algemeen bij de hardware waaraan het is toegewezen – in een fysieke nic bevindt het zich in de firmware of flash op de nic.

  MAC-adressen kunnen worden vervalst, zoals bij macchanger op Linux, dus zoals gewoonlijk is niets concreet. Ze kunnen ook in flits worden gewijzigd – in sommige gevallen vrij eenvoudig. Omdat het MAC-adres echter gebonden is aan hardware, verandert het MAC-adres met hardwarewijzigingen, niet met netwerkwijzigingen.

  In het geval van virtuele hardware is het grotendeels dezelfde deal, behalve dat de toewijzing van een mac-adres aan de host is, in feite “creëert” het de nic die aan de gast wordt gegeven, en dus aangezien niets ervan echt is, is de mac verzonnen en kan deze op elk moment worden gewijzigd. Dat is het echter zelden.

  Een mac-adres dat statisch blijft, is goed voor virtuele platformproviders, omdat ze allerlei dingen kunnen meten op basis van mac en natuurlijk IP-adressen toewijzen.

  De Freedom Convoy 2022 Truckers protesteren tegen het ‘vaccin’-mandaat.

  Hoogstwaarschijnlijk weten ze samen met mensen die de prik of het ‘covidvaccin’ hebben gekregen niet dat de prik je ook verandert in een zender die 24/7 je unieke identiteit uitzendt.

  The number one reason not to get the jab is it can kill you.

  The number two reason not to get the jab that contains the Deadly Shot Of Graphene Oxide In Every Covid “vaccine” and “boosters” (Causes blood clots and forms unique mac address in your body for identification.)

  If you don’t want to become a “transmitter” don’t get the jab!

  The number three reason not to get the jab is Covid19 Vaccines Ingredients List

  Bottom line is dit:

  Mensen die de prik hebben gekregen, “vaccin”, zijn ergens op voorbereid.

  Heb je de covid-prik?

  Net zoals een mobiele telefoon een uniek mac-adres heeft om alleen die mobiele telefoon te identificeren, doe jij dat ook.

  Dit is geen sciencefiction maar realiteit.

  GRAFEENOXIDE, 5G EN COVID PRESENTATIE EN OPMERKINGEN OVER SGT RAPPORT (LEES EN BEKIJK DIT!)

  Het is GEEN medische reden voor het covid “vaccin” om grafeenoxide te bevatten, behalve om te worden gebruikt voor iets anders dan om te voorkomen dat u het covid “virus” krijgt

  Red Alert!

  Grafeenoxide is al gebruikt in een griepvaccin

  https://www.graphene-info.com/graphene-oxide-gives-boost-new-intranasal-flu-vaccine

  ————————————————

  ENGELSE VERTALING
  “Vaccinated” Emitting Bluetooth Codes

  Pfizer’s COVID-19 vaccines contain nanotechnology to track people, scientists say.

  “Vaccinated” are emitting Bluetooth codes. There is a phenomenon going on called the “Bluetooth challenge” videos. Normally, Bluetooth devices have names on them, but what’s happening now is that when someone goes into a crowded room full of vaccinated people, there are anonymous Bluetooth addresses that show up. They’re anonymous addresses from vaccinated individuals who are emitting a signal.

  A French research team confirmed this when they stopped random volunteers in a park. The team separated the groups into vaccinated and unvaccinated individuals and tested their gadgets. The team found that the vaccinated registered an unnamed MAC address.

  To be clear, the MAC address is a machine dress code, all electronic hardware that makes them identifiable wirelessly. It’s a unique address to the device, so it’s just a hexadecimal number that identifies particular hardware, and each vaccinated person is disseminating a separate and unique code.

  Do Bluetooth devices have a persistent ID (like a MAC address)? YES.

  Any Bluetooth device has a unique 48 bit address. The Bluetooth addresses are alphanumeric and consists a 12 hexadecimal digits.

  Would it be possible to use it to build systems to track people’s attendance, say, at work, or at school, using Bluetooth uniue mac address?

  Yes, this can be done

  Would this be possible without those people choosing to pair their device? Yes.

  If you use the new Bluetooth Low Energy feature called advertiser.

  The “advertiser” is going to be transmitted from the internet of things, iot, and 5G cell towers or devices.

  If you got the Jab you could be “paired” ie connected to something you don’t know about or don’t want to be identified with.

  That would be your unique heaxdecimel MAC address embedded in your body via the covid “vaccine” jab! (Example 24:4B:03:3C:3F:A9)

  When your start do do some research on how blue tooth unique mac addresses work along with how blue tooth works you will begin to see the covid “vaccine” nano technology graphene oxide in the jab connection.

  This is why the government is so hell bent on getting you set up with the “vaccine”.

  Its got nothing to do with preventing the covid virus.

  Its got EVERYTHING to do with tracking you 24/7 without an electronic device such as your cell phone.

  If you got the jab the government will be able to track your every move 24/7.

  If you have got the covid “vaccine” the government will have your number, a unique mac address identifier that is unique to you alone.

  BLUETOOTH CHALLENGE: EXPERIMENT PROVES VAXXED EMIT MAC ADDRESSES

  grapheneoxide.pdf (All this is possible because all the covid “vaccines” contain graphene oxide.)

  5G AND NANOTECH IN THE COVID JABS

  The Connection Between 5G – Nanotech – An The Covid “Vaccine” (You will be shocked.)

  Editor Note

  The test in the video did show that the “vaccinated” group were emitting mac addresses.

  A mac address is a hexadecimal number that identifies a piece of electronic hardware such as a cell phome, computer etc.

  The article said each vaccinated person was transmitting, disseminating, a seperate and unique code. Not 666.

  This unique code that the “vaccinated? person is transmitting can be used to identify him or her as a unique piece of “hardware” with a unique address!

  Mac addresses are used in electronic equipment.
  If you have been “vaccinated” you have an implanted identifier that transmits your unique identity and can be used to monitor your activity! 24/7
  A MAC address is the physical address of the layer two medium, and in general will remain with the hardware it is allocated to – in a physical nic, it resides in the firmware or flash on the nic.

  MAC addresses can be spoofed such as with macchanger on linux so as usual, nothing is concrete. They can also be altered in flash – in some cases fairly easily. However, as the MAC address is bound to hardware, the MAC address changes with hardware changes, not with network changes.

  In the case of virtual hardware, it is largely the same deal, except the allocation of a mac address is up to the host, effectively it “creates” the nic that is given to the guest, and so seeing as none of it is real, the mac is made up, and can be changed at any time. It rarely is however.

  A mac address remaining static is good for virtual platform providers as they can measure all sorts of things based on mac, and of course, allocating IP addresses.

  The Freedom Convoy 2022 Truckers are protesting the “vaccine” mandate.

  Most likely they along with people who have got the jab or “covid vaccine” don’t know that the jab also turns you into a transmitter that broadcasts your unique identity 24/7.

  The number one reason not to get the jab is it can kill you.

  The number two reason not to get the jab that contains the Deadly Shot Of Graphene Oxide In Every Covid “vaccine” and “boosters” (Causes blood clots and forms unique mac address in your body for identification.)

  If you don’t want to become a “transmitter” don’t get the jab!

  The number three reason not to get the jab is Covid19 Vaccines Ingredients List

  Bottom line is this:

  People who have got the jab, “vaccine”, have been primed for something.

  Have you got the covid jab?

  Just like a cellphone has a unique mac address to identity only that cellphone so do you.

  This is not science fiction but reality.

  GRAPHENE OXIDE, 5G AND COVID PRESENTATION AND NOTES ON SGT REPORT (READ AND WATCH THIS!)

  The is NO medical reason for the covid “vaccine” to contain graphene oxide, except to be used to for something other than to prevent you from getting the covid “virus”

  Red Alert!

  Graphene Oxide has already been used in a Flu Vaccine

  https://www.graphene-info.com/graphene-oxide-gives-boost-new-intranasal-flu-vaccine

 3. Binnenkort allemaal in Russische handen, en terecht. Al wacht ik nog even met Putin te feliciteren, het kan nog spannend worden.

 4. Het aanrichten van die holocaust in de EU gebeurt juist heel bewust. Alles om er voor te zorgen dat mensen zullen smeken om een 1 wereld regering. Nog een paar epidemieën, een grote hongersnood, en misschien nog een (beperkte) derde wereld oorlog moet burgermans helemaal klaar stomen om de 1 wereld macht te accepteren. De sociale cohesie tussen mensen totaal afbreken (Cultureel sociaal Marxisme) zodat er geen weerstand meer wordt geboden. Dat is waar ze al een paar decennia mee bezig zijn.

 5. Het zal welkom zijn voor de Russen.
  Maar ik vraag me af wie het meeste belang hadden bij de grondstoffen: buitenlanders of de oekie elite.

  Zolang de Zwitsers hun nummer rekeningen hebben, is daar niet achter te komen.
  Raad eens wie er buiten Zwitserland er voor zorgen dat dat zo blijft?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in