Een man werd zondag vermoord in Rogers Park, Chicago, “Iemand” ging naar hem toe en schoot hem van achteren in het hoofd.

Angelo D. Pullum, 36 jaar, werd naar het Saint Francis Hospital in Evanston gebracht waar hij dood werd verklaard, zegt de Cook County Medical Examiner’s Office. Hij woonde in Rogers Park.

Onderstaande video toont een executie binnen het gebouw van het Howard House in Brooklyn, de politie heeft een nieuwe video vrijgeven van de moordenaar die een Afro-Amerikaan op maandag doodschoot.

Black Lives Matter Afro-Amerikaan in de VS: “Kill all white babies!”

  Nieuw wetsvoorstel om IT-giganten aan te kunnen klagen voor selectieve censuur
Vorig artikelPoetin noteert dat de Amerikaanse ambassade in Moskou door homo’s wordt bestuurd
Volgend artikelEpstein’s handlangster gereed om namen te noemen – nu vragen mensen zich af wanneer ze ‘zelfmoord’ pleegt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

 1. Zou iemand eens kunnen uitrekenen wat die slavernij nu eindelijk gekost heeft aan die landen , waar de slaven weggehaald werden. Maw wat zijn de jaarlijkse inkomst dervingen ( in Afrika) geweest?

  En dan daarnaast zetten wat er allemaal aan ontwikkelingsgeld naar Afrika gestuurd is, al die jaren.
  En wat er allemaal aan uitkeringen aan die lui betaald is.
  Wat ze ons allemaal aan overige subsidies , Verzorging, woonruimtes, ziekte kosten e.d. gekost hebben.

  Dan nog maar te zwijgen van de beveiligings kosten die nodig zijn, door die lui.
  En nog maar te zwijgen van de schade die ze allemaal aanrichten.

  En realiseren ze wel dat ze anders nu nog onder een boom in Afrika zouden zitten, terwijl de grond vol met rijke grondstoffen zitten, er voldoende water en zon is om alles te kunnen verbouwen?

  Maar ze doen niets anders, als al honderden jaren over ons klagen!

  Ga met je luie reet aan het werk, dan krijg je vanzelf wel respect.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in