Rapport: Noorwegen wordt geconfronteerd met een steeds hoger percentage immigrantencriminaliteit

2

Een golf van zinloos geweld heeft de inwoners van de hoofdstad Oslo van streek gebracht. De publicatie van een controversieel rapport, dat de correlatie tussen criminaliteit en het land van herkomst van criminelen documenteert, geeft aanleiding tot zorgen.

Noorwegen is, net als Denemarken en zijn Scandinavische buren, een van die voorbeeldlanden die altijd bovenaan de internationale ranglijst staat als het gaat om economische of sociale prestaties. Zelfs de grote migratiestromen die de afgelopen jaren over Europa zijn gestroomd, lijken de rust van deze vriendelijke bewoners niet veel te hebben verstoord. Zo leek het tenminste.

Zowel “Leven in harmonie” als tolerantie zijn in het DNA van de Noren gegrift, en het is niet verwonderlijk dat het Scandinavische koninkrijk een van de minst “racistische” landen ter wereld is. Maar dit idyllische concept is op brute wijze aan diggelen geslagen door een golf van fysieke aanvallen, meldt de Free West Media.

Geografisch geïsoleerd van de migratiestromen, heeft Oslo nooit gevreesd dat het ondergedompeld zou worden door mensen die cultureel verschillend zijn. Om die reden heeft het land de afgelopen jaren bijgedragen aan de verspreiding van migranten, voornamelijk uit het Midden-Oosten en sub-Sahara Afrika.

Integratie, zo werd gezegd, verloopt goed en niets kan de Noorse rust verstoren. Maar het centrum van Oslo is tegenwoordig het toneel van frequente aanvallen op “van oorsprong” Noorse mannen.

De strategie is nu bekend bij de politieagenten, die bendes van jonge immigranten bij elkaar oproepen, met aantallen die meestal variëren tussen de 5 en 10 personen. Twintig van deze aanvallen, van uitzonderlijk geweld, werden op slechts één zaterdag 19 oktober 2019 geregistreerd.

  Het is tijd voor de deugmensen om de handen uit de mouwen steken, hun huizen te openen en uit eigen zak te betalen

Een jongeman uit een beter gesitueerde wijk van de stad werd in elkaar geslagen en kreeg verschillende schoppen in zijn gezicht. Tegelijkertijd werden bij de oom van de minister van Justitie, de jongere Jøran Kallmyr, verschillende ribben gebroken.

Het weekend daarop werden verschillende auto’s in brand gestoken tijdens gevechten tussen Turkse en Koerdische gemeenschappen. Maar in Noorwegen durven maar weinig politici commentaar te geven op de toename van de criminaliteit onder jonge immigranten.

Ondanks de politiek correcte berichtgeving van de mainstream media verzwakt de pro-immigratie consensus beetje bij beetje. De libertariërs van de Fremskrittspartiet (de Vooruitgangspartij) hebben het Bureau voor de Nationale Statistiek herhaaldelijk gevraagd om de correlatie tussen criminaliteit en het land van herkomst van de dader te becijferen, maar zonder resultaat.

We weten alleen dat 14 procent van de bevolking van Oslo buitenlands is, waarbij Somalië, Pakistan en Irak de eerste plaats innemen onder de niet-OESO-landen van herkomst.

Tot slot is er een rapport over dit onderwerp gepubliceerd en de conclusies zijn duidelijk: immigranten van bepaalde herkomst, met name Palestijnen, Irakezen en Afghanen, zijn geneigd veel meer gewelddadige misdaden te plegen dan de rest van de bevolking.

Niet-Noorse burgers zijn oververtegenwoordigd in 65 van de 80 criminele categorieën. Evenzo zijn immigranten uit niet-westerse landen geneigd acht keer zoveel gewelddadige criminaliteit te plegen. Tot slot, en dit is een detail dat de rest van Europa zorgen zou moeten baren: immigranten van de tweede generatie lijken meer geneigd dan hun ouders om de wet op deze manier te overtreden.

Deens onderzoek concludeert het voor de hand liggende: Etnische diversiteit vernietigt de sociale cohesie

De belangrijkste reden tot bezorgdheid in verschillende hoofdstedelijke gebieden, waar het aandeel immigranten soms meer dan 40 procent bedraagt, is dat deze trend zal toenemen.

Jongeren groeien vandaag de dag op in een omgeving waar bedreigingen en geweld aan de orde van de dag zijn, waar volwassenen soms bang zijn om in te grijpen en waar hun wordt verteld dat de politie racistisch is, aldus politicus Heidi Vibeke Pedersen, in een Facebook-post.

Onze buurt wordt steeds meer verdeeld. We hebben regio’s die voornamelijk ‘Noors-Noors’ zijn, en andere met een sterke meerderheid van immigranten. Het is duidelijk dat diversiteit niet werkt, maar links van Noorwegen negeert het probleem liever.

Deze cijfers interesseren me niet [….]. We hoeven mensen niet tegen elkaar op te zetten, antwoordde de leider van de Arbeiderspartij, Kamzy Gunaratnam, in het Noorse Dagbladet.

Golf van vernederingsovervallen in Noorwegen zet schrik in autochtone jeugd

Vorig artikelAsielzoeker schopt asielzoeker dood – zaagt hem in stukken en kookt de lichaamsdelen
Volgend artikelPoetin noteert dat de Amerikaanse ambassade in Moskou door homo’s wordt bestuurd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in