Dmitri Medvedev, die interim-president van Rusland was en nu een van de machtigste en invloedrijkste leden van Poetins kring is, heeft verklaard dat de junta in Kiev volledig moet worden uitgeroeid, en dat de criminelen en drugsverslaafden die de junta leiden niet mogen vluchten, schrijft Unz.

Dit is op dit moment echt het enige redelijke standpunt. Kiev heeft duidelijk gemaakt dat er nooit zal worden onderhandeld, dus zijn er geen andere opties dan een Irak-stijl onthoofding van de regering.

Hoewel Irak nu in feite een Iraanse proxy is, is het opmerkelijk dat het land op dit moment min of meer stabiel is, ondanks het feit dat de hele leiding van het land systematisch is geëlimineerd.

Omgekeerd is Libië überhaupt niet stabiel. Er is nooit echt moeite gedaan om daar een nieuwe regering op te bouwen, en het lijkt erop (minstens) dat de VS in Libië nog steeds terroristen financiert die het herstel van de orde verhinderen.

Afghanistan is niet vergelijkbaar, omdat de gevestigde regering van het land – de Taliban – nooit is vernietigd, en gedurende de 20 jaar durende oorlog en bezetting een perfect gedisciplineerde structuur heeft gehandhaafd (nog een bewijs dat de Pashtuns het meesterras zijn).

RT:

De voormalige Russische president Dmitry Medvedev heeft opgeroepen tot de “volledige ontmanteling” van het “Kiev-regime”, en tot het toebrengen van “massavernietiging” aan het militaire personeel en de hardware van het land.

Medvedev, die momenteel plaatsvervangend voorzitter is van de Russische Nationale Veiligheidsraad, maakte de opmerkingen in een Telegrampost op vrijdag, waarin hij commentaar gaf op een interview dat de Oekraïense president Vladimir Zelensky onlangs gaf aan verschillende Scandinavische media. Hij beschreef de opmerkingen van Zelenski als bestaande uit eisen om meer wapens van de westerse steunpilaren van Kiev en beloften van een succesvol tegenoffensief inclusief een aanval op de Krim, terwijl hij ook waarschuwde dat het conflict “tientallen jaren” zou kunnen aanslepen.

Haha.

Eeuwen, zelfs!

Het zou de eerste 1000-jarige oorlog kunnen zijn!

Hoewel het interview “tegenstrijdig” en “misleidend” leek, moeten zelfs dergelijke uitspraken niet worden onderschat, waarschuwde Medvedev.

“Men moet zelfs waanzinnige toespraken niet onderschatten. Dit is een hysterisch manifest van het Kievse regime, dat probeert zijn nazi-elites te consolideren, het moreel van de troepen op peil te houden en extra steun te krijgen van zijn sponsors.”

Om de plannen van Kiev met succes te verijdelen, moet Rusland tijdens het veelgehoorde Oekraïense tegenoffensief “massavernietiging van personeel en militaire uitrusting” veroorzaken en het leger van Kiev een “maximale militaire nederlaag” toebrengen, aldus Medvedev. Uiteindelijk moet het “naziregime in Kiev” “volledig worden ontmanteld” en gedemilitariseerd op het gehele grondgebied van “voormalig Oekraïne”, voegde hij eraan toe.

  De westerse reactie op de bevestigde dood van 63 Russische soldaten is veelzeggend!

JA.

Dat is wat we willen horen.

Vanaf nu moet de Kievse junta worden aangeduid als “Het grondgebied van het voormalige Oekraïne”.

Ik vind het ook prima om het te classificeren als een “Whatever Regime”, vergelijkbaar met het Whatever Regime van de Verenigde Slangen.

Afgezien daarvan moet Rusland degenen die erin slagen te vluchten, vervolgen en “vergelding” eisen tegen de “sleutelfiguren van het naziregime, ongeacht hun locatie en zonder verjaringstermijn”, benadrukte Medvedev. De ex-president meent dat alles wat minder is, niet volstaat.

“Anders zullen ze niet kalmeren, en kan de aan drugs verslaafde onzin werkelijkheid worden en zal de oorlog lang aanslepen. Dat heeft ons land niet nodig”, aldus Medvedev.

Ik sta 100% achter de jacht op al deze ratten, hun berechting en hun executie.

Ik zou nooit durven spreken namens de toekomstige Fuentes regering van Amerika, maar als ik zou durven spreken namens de toekomstige Fuentes regering van Amerika, dan zou ik de heer Medvedev verzekeren dat de Verenigde Staten volledig zullen meewerken aan het proces om de hohol oorlogsmisdadigers op te pakken en ze in Moskou of Donetsk of waar dan ook te berechten.

Ik zou echter nederig willen verzoeken om de militairen een vuurpeloton te geven. Ik denk dat het ergste van de processen van Neurenberg het ophangen van militairen was. Welke misdaden de hoeren ook begingen, als ze op het slagveld een uniform droegen, verdienden ze een vuurpeloton. Dat is een van die dingen die alles overstijgen, in elk geval. (Ik begrijp dat er argumenten zullen zijn dat de hohols geen militairen zijn maar een bende bandieten en piraten, maar van wat ik gezien heb, voeren zij een oorlog, dragen zij een nationaal insigne dat verbonden is aan hun geboorteland, en ik pleit voor het vuurpeloton).

Zelensky, die overigens een acteur is, zou moeten worden opgehangen als een paardendief of kiddie fiddler. Het feit dat hij rondloopt in een groen t-shirt maakt hem nog geen militair, of geeft hem het recht op de eer van een vuurpeloton.

Medvedev is troonopvolger, toch?

Volgens mij is Medvedev de huidige troonopvolger, tenzij Poetin een goed gedisciplineerde tienerzoon van zijn turnvriendin voortbrengt. Zelfs als Poetin zou besluiten publiekelijk een zoon te presenteren, zou hij te jong zijn en zou Medvedev regent zijn.

  Oorlogsupdate - Waarom geen grote pijlen? Kessler-syndroom, De Equalizer en verdere Oekraïense mobilisaties

Ik denk dat dit op een gegeven moment officieel moet worden gemaakt. Poetin wordt er niet jonger op.

Ik heb ook gewezen op de president van de DPR, Denis Pushilin, als mogelijke opvolger.

Wat we niet willen, is een situatie waarin Poetin ziek wordt en er een machtsstrijd ontstaat waarop de Amerikanen enige invloed zouden kunnen uitoefenen, en iemand die neonazistische cosmeticagezinde psychopaat Navalny uit de gevangenis vrijlaat en probeert een mars naar Moskou te houden.

Mijn kritiek op China is dat ze dit soort voorstellen nooit doen. Ze hebben dat extremistische ideaal van nationale autonomie voor hun bondgenoten waarbij ze dit soort kwesties niet eens durven aan te kaarten. Als ik Xi was, zou ik de kwestie van de opvolging ter sprake brengen en om duidelijkheid over de weg vragen.

De geruchten dat Poetin aan de steroïden zou zitten, aan 17 verschillende vormen van kanker zou sterven en cyborgledematen zou hebben, waren natuurlijk erg dom, en hij lijkt überhaupt gezond, maar nogmaals – niet jonger worden en geen erfgenaam hebben in een land dat volledig op de rug van één man is gebouwd, is een zorgwekkende situatie. Eerlijk gezegd, als Poetin 50 was, zou het zorgwekkend zijn. Ongelukken gebeuren, moorden gebeuren, en als het volk tenminste een algemeen idee heeft wie de koning als erfgenaam heeft gekozen, is er veel minder ruimte voor problemen.

Ik weet niet genoeg over de interne Russische politiek om te weten of er na Medvedev, Poesjilin en een mogelijke zoon van Poetin nog een vierde optie is.

Voor alle duidelijkheid, sinds de scheiding van Poetin (ja, een man die aantoonbaar de machtigste man ter wereld is, was niet goed genoeg voor een vrouw), heeft hij naar verluidt slechts één vriendin gehad, met wie hij zeer serieus is geweest – Alina Kabaeva, een Olympische turnster met goud, die kort in de politiek zat.

De algemene overtuiging is dat zij samen 3 of meer kinderen hebben. Poetin is altijd terughoudend (misschien zelfs verlegen) geweest over de hele zaak en heeft het duidelijk geheim willen houden, maar is niettemin bij verschillende gelegenheden met haar in het openbaar verschenen.

  Eindspel Oekraïne; Poetin's strijdplan

Het eerste kind zou waarschijnlijk in 2008-2009 zijn geboren, waardoor het een jonge tiener zou zijn. Poetin heeft de gewoonte om “Dos Equis” te stoken, zoals ze zeggen (ik weet niet of ze dat zeggen, ik denk dat ik het gewoon verzonnen heb, maar het is best grappig, niet?), dus het is mogelijk dat er geen zoon is, zelfs als er 4 kinderen zijn.

Het andere probleem is dat Poetin juridisch nog steeds niet de feitelijke tsaar is, zoals Xi nu juridisch de feitelijke keizer is. Er zitten in Rusland nog steeds knagende elementen van de westerse democratie in de boeken (die overigens alleen maar voor problemen hebben gezorgd).

De manier waarop ik het zou doen, is de monarchie (die een erfgenaam heeft) officieel opnieuw instellen als officiële soevereiniteit van het land, en de monarchie vervolgens Poetin laten benoemen tot “president voor het leven” met de status van opperste leider (in dienst van de tsaar en met de zegen van de patriarch van Moskou, uiteraard). Dit zou de monarchie de officiële mogelijkheid geven om de door Poetin gekozen opvolger te benoemen. Dit betekent ook dat het idee van een of andere maffe neonazistische homoseksuele democratie-gelovige die de troon uitdaagt een non-starter wordt, en een revolutie van het Lenin-type zou vereisen, wat vermoedelijk onmogelijk is.

Het punt is dat de oorlog het perfecte moment is om een nieuwe grondwet in te voeren, waardoor Poetin een opvolger zou kunnen benoemen, en zelfs iets 18e-eeuws zou kunnen doen, zoals zijn zoon met Medvedev als regent benoemen (dat zou niet de term zijn, want in mijn scenario zou Poetin geen tsaar zijn, maar opperste leider). Poetin zou zichzelf natuurlijk ook gewoon tot tsaar kunnen kronen, maar dat zou vreemd zijn en niet echt voordeel opleveren. Rusland heeft een extreem historisch besef, dus de officiële erfgenaam zijn troon teruggeven is het meest logisch.

Dit is wat ik elke week zou adviseren als ik bij de vergaderingen was. Maar niemand nodigt mij uit voor de vergaderingen. Ik weet niet waarom, maar niemand nodigt mij uit voor de vergaderingen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De verschrikkelijke betekenis van de toespraak van Poetin op 21 februariVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHoeveel de burgers van de NAVO betalen voor de oorlogen van de NAVO
Volgend artikelZal er ooit verantwoording worden afgelegd voor massamoord door het Covid “vaccin”?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. het zou een idee zijn, een soort van republikeinse monarchie
  klinkt contradictorisch, is het echter niet als je er ’s zeer goed over nadenkt….:p

 2. Dit is dezelfde Liss Truss die het voortouw wilde nemen om Rusland te nuken.

  Liz Truss werd beschuldigd van het stelen van pantoffels en badjassen
  De voormalige Britse premier Liz Truss heeft £ 12.000 ($ 15.000) in rekening gebracht voor pantoffels, badjassen, eten en drinken die verdwenen uit Chevening House toen ze minister was.

 3. Immer dieser “Nazi”-Propagandabegriff. Die ukrainischen Azov-Nazis sind eine Minigruppe. Die Russen machen ständig Propaganda gegen die NS-Nazis. Man lese Viktor Suworow, “Stalins verhinderter Erstschlag” über die jüdisch-bolschewistische Angriffspolitik.
  Natürlich gibt es außer dem Juden Zelensky noch die paar Dutzend jüdischen Milliardäre in der Ukraine, die jüdische Zerstörungspolitik betreiben und Russen und Ukrainer gegeneinander ausspielen.
  Aufgrund des Nürnberger Rache-Tribunals wurden unschuldige Angehörige der reichsdeutschen Führungsschicht ermordet. Alles andere ist Propaganda.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in