De Verenigde Staten zijn onbetwistbaar leider in defensie-uitgaven, zowel in absolute cijfers als per hoofd van de bevolking. In het laatste geval is de kloof echter niet zo dramatisch: sommige Scandinavische landen tonen een indrukwekkende neiging om hun burgers te laten betalen voor oorlog.

Klik voor groot

Via Strategic Culture.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Een nanoseconde voor middernacht – MUST READVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Rusland waarschuwt dat verarmd uranium als een nucleair wapen zal worden beschouwd
Vorig artikelPlanning Oekraïens tegenoffensief wordt duidelijk
Volgend artikelPoetin moet waarschijnlijk een opvolger benoemen, niet?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. https://mises.org/wire/why-fox-fired-tucker-blackrock-replacement-theory-and-adl

  In zijn artikel over het ontslag van Tucker Carlson bevestigt Michael Rectenwald in feite dat Blackrock de landen van EU en de NAVO laat betalen voor de huidige plunderingen van Ziomerica om op die manier de kwijlende stakeholders uit te betalen. En je weet ondertussen ook wie hen daarbij helpen – zelfaangestelde hoofdrolspelers Zelensky en Urusla von der Leyen en haar entourage. Rusland boeit het overigens niet dat EU doodbloedt; bovendien maakt het de kans groter dat het zich dan vrijwillig bij Rusland voegt straks. (Vandaar dus ook dat Xi van China in het oor van Macron fluisterde dat hij er beter voor kan zorgen dat EU ook een soeverein en krachtig geheel blijft.)

  Uit het artikel:

  “In February, BlackRock Inc. increased its position in Fox Corporation (FOXA). BlackRock now owns 15.1 percent of the company. BlackRock’s enhanced position in Fox Corporation explains, in part, the Tucker dismissal, and it was a dismissal, not Tucker’s choice.”

  “BlackRock also has enormous holdings in pharmaceuticals companies, as one of the three largest shareholders of Pfizer, Johnson & Johnson, and Merck. And Tucker recently interviewed Robert Kennedy, Jr. A presidential candidate, Kennedy has lambasted the covid-19 vaccines as “deadly and worthless.” ”

  “Carlson has also been critical of BlackRock’s push for environmental, social, and governance (ESG) investing, claiming, rightly, that ESG is a means of circumventing legislation and thus subverting democratic processes. ESG thwarts the will of the people and installs a “climate change” dictatorship in its place.”

 2. In BE slaagt de roverheid er zelfs niet meer in een illegale rave party met 10.000 feestvierders, op een militair domein notabene, te ontruimen. De nutteloze, overtollige ministers en tutti quanti stonden erbij en keken er naar.

 3. Nederland en luxemburg hebben natuurliijk de hoogste defensie uitgaven volgens de kaart. Vandaar dus dat de meest oorlogzuchtigen ter wereld en de grootste vijanden van de mensheid hier te vinden zijn met die hoge offensieuitgaven aan die zogenaamde “vredesmissies”,dus dat voor een groepje van 17 miljoen mensen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in