© Nataliya Vaitkevich / Pexels

ABC weigert RFK Jr. uit te zenden over COVID-19 vaccins. Dit is nog meer overtuigend bewijs van Tucker Carlson’s rapportage dat ABC, NBC, CNN en de rest van de hoerenmedia loyaal zijn aan hun winsten en niet aan de waarheid. De persstituees krijgen miljoenen dollars aan reclame van Big Pharma betaald om allemaal de waarheid over Covid en de vermeende vaccins te onderdrukken. Geen enkele onafhankelijke medische wetenschapper die ik ken, steunt een woord van het officiële narratief. Iedereen die niet in dienst is van Big Pharma, geen subsidies heeft van Big Pharma en geen adviesbureaus heeft bij Big Pharma, begrijpt dat de mRNA-“vaccins” dodelijker zijn dan het Covid-virus, schrijft Paul Craig Roberts.

De hoerenmedia blijven ons vertellen dat Covid miljoenen Amerikanen heeft gedood en dat we allemaal injecties en eindeloze boosters nodig hebben om in leven te blijven. In feite vermoorden de mediahoeren mensen voor winst.

Bijna de enige mensen die stierven aan Covid waren ouderen met eerdere ziektes die geen behandeling kregen tot het te laat was, en die vervolgens door de ziekenhuizen van de bedrijfsgeneeskunde werden gedood met beademingsapparatuur. De bedrijfsgeneeskunde, volledig gecontroleerd door Big Pharma, weerhield hun artsen ervan levens te redden met bekende geneeswijzen zoals Ivermectine en HCQ. De mediahoeren schreven dat Ivermectine een paardenmedicijn was en dat HCQ niet was goedgekeurd door de FDA.

Beide geneesmiddelen worden al tientallen jaren gebruikt en hebben een perfecte veiligheidsreputatie. Beide worden op grote schaal gebruikt in Afrika als preventiemiddel tegen rivierblindheid en malaria. Beide worden in veel landen met succes gebruikt als preventie- en geneesmiddel tegen Covid.

  Voormalig ontwikkelingsmanager van Big Pharma geeft toe dat COVID-prikken ontworpen zijn om "blanken te doden"

ABC, NBC, CNN, NYTimes, NPR, WashPost, logen alsof het gedrukt stond en doodden grote aantallen mensen omwille van hun reclame-inkomsten van Big Pharma. FDA, NIH en CDC zijn marketingagenten voor Big Pharma. Ze reguleren de industrie niet. Ze beschermen de industrie.

Iedereen die vertrouwt op de prescriptieve media is schuldig aan zelfhersenspoeling. Het is een misdaad dat angst werd gebruikt om Amerikanen zichzelf, hun familie en kinderen te laten vermoorden.

Als Amerikanen zo gemakkelijk kunnen worden misleid en tot zelfvernietiging gedreven, hoe kan de VS dan blijven bestaan?

Het ontslag van Tucker Carlson door Fox News is een verder bewijs, samen met de valse Russiagate, Documentgate, Insurrectiongate, Strippergate aanklachten tegen president Trump, Julian Assange’s decennialange opsluiting in strijd met een eerlijk proces, de verdrijving van Matt Taibbi van Rollingstone, Glenn Greenwald van de Intercept, en James O’Keefe van Project Veritas, dat de corrupte heersende elites vastbesloten zijn dat geen enkele waarheid de Amerikaanse bevolking mag bereiken.

Bravo Tucker Carlson:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Robert Kennedy is een Trojaans paard”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPoetin moet waarschijnlijk een opvolger benoemen, niet?
Volgend artikelWat China werkelijk speelt in Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

28 REACTIES

 1. Aanvullende informatieve content: One Health’ — The Global Takeover of Everything

  ´De WHO is volledig gecompromitteerd
  Zoals Bell opmerkte, is de WHO niet meer wat ze was. Om te beginnen hebben particuliere belangen nu een enorme macht over de organisatie. Bill Gates is de grootste financier van de WHO als je de donaties van de Gates Foundation en zijn andere organisaties, zoals GAVI the Vaccine Alliance, bij elkaar optelt.´

  https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2023/05/01/one-health.aspx

 2. Zoveel bewijslast.
  Zoveel onwetendheid.
  Schijnbaar zijn er mensen die de waarheid nooit aandurven, gewoon omdat ze denken dat ze de kracht hiervoor niet hebben.
  Wakkere mensen, wordt alsjeblieft niet moedeloos.
  Blijf deze informatie van jouw medestanders delen met de angstige en geprikte mens.
  Want dan kan de waarheid steeds meer terrein winnen.
  Stay your Ground, stay Strong.

 3. Dmv verborgen verleiders / predictive programmeren, in programma’s tv , internet, posters gaat dit mi een moeilijke zaak worden om iemand van ZIJN/HAAR; WAARHEID BEELD af te laten komen.

  Geldt andersom ook, mijn waarheid is moeilijk om te buigen.
  Nu kun je niet alles op ÉÉN hoop gooien, het is de schuld van….
  Het is een middel om een doel te bereiken, bewust wording is een geleidelijk proces, zie de afgelopen 1000+ jaar .

  • En…. Wat IS waarheid ?
   Ik geloof geen bal van ‘ suddenly dead’
   wat van CDC komt, kun je vraagtekens bij zetten.
   Lijkt, dat wat men “gelooft” meer is het niet, dan een religie. Men alleen zaken aanneemt als het in hun straatje past . De global CDC ,

   • Een ander aspect, wat GEHEEL uit het zicht is verdwenen, in begin vaccin promotie een hot item;
    Nu mogelijk expres uit het zicht gehaald dmv horror vax verhalen.

    De track en tracé, chip om te zien waar je bent binnen een bepaalde straal. Een codering van cijfers.

    Men kon dit checken dmv oude Nokia , voor 2019 bloothooth.
    Ook het verwijderen hiervan was te zien – ( binnen wel afzienbare tijd mogelijk) wat is waarheid ;
    “in het midden van de wip blijven”
    Of dat track en tracé over de gehele wereld zit dmv vax ?
    Of alleen in Europa, USA, Australië, new Zeeland “ the globals” …
    Mi dmv injectie naalden, of in spuit: Anders teveel codes , als dit “een waarheid” is.

 4. Sovjet-toxicoloog – Covid-vaccin is een biowapen voor genocide

  Claims omvatten:

  Trump is een verrader . “Trump nam deel aan de lockdowns en [sociale] distantiëring en schendingen van burgerrechten door de hoogste wet van ons land te negeren. In plaats daarvan volgde hij de regerende regels van Agenda 2030 die meer bestuurlijke macht aan lokale jurisdicties geven. Het was een briljant plan om onze natie te ontmantelen “Een ander bewijs van Trumps loyaliteit aan de wereldorde is dat hij niets heeft gedaan om de illegale bevelen van een van deze gouverneurs of burgemeesters te stoppen. Hoewel we hem horen tieren over de oneerlijkheid, zullen we hem nooit zien stoppen met de oneerlijkheid. Dit is omdat hij aan boord is met het World Economic Forum en Klaus Schwab en andere wereldleiders bij het bevorderen van een Nieuwe Wereld Orde (waaronder het opleggen van onveilige vaccinaties aan de bevolking door middel van militair geweld).”

  Amerikanen ontwapenen met vaccins.”De vaccins hebben helemaal niets te maken met onze gezondheid, maar alles met het beheersen van onze geest en ons lichaam. Ze maken deel uit van de vooraf geplande hoax-pandemie waarmee we onze manier van leven in elk aspect dat we ons kunnen voorstellen, zullen ondermijnen. Ze zullen bepalen wat we eten, waar we heen gaan, wat we doen en hoe we denken als we niet samen in eenheid opstaan ​​en terugdringen. Ze weten dat als ze Amerikanen blijven beroven van meer vrijheden, er uiteindelijk een enorme oppositie zal zijn van gewapende Amerikanen die in opstand komen. …De bevolking snel vaccineren (Operatie Warp Speed) … is een briljante tactiek om honderdduizenden burgers uit te schakelen zonder ook maar één schot te lossen. Hen injecteren met giftige of DNA-veranderende vaccinaties zou langzaam de natie verlammen en de voltooiing van de Grote Reset van de Nieuwe Wereld Orde mogelijk maken.”- Igor en June Shepherd [tekst van hun website]

  Geplande ‘pandemie. ‘ “Eén ding is zeker, VN-Agenda 2030 zou niet mogelijk zijn geweest om dit snel en snel te bereiken zonder de Covid-19-pandemie. Deze pandemie was vooraf gepland om de poort te openen naar het decennialange doel van de wereldwijde elites. om de wereld met ijzeren vuist te regeren. Er is een federaal Duits pandemisch antwoorddocument (beginnend op pagina 55) uit 2012 dat een pandemisch scenario beschrijft dat bijna exact hetzelfde is als we vandaag zien. Het virus in hun scenario heet ‘modi -sars’ (gemodificeerd coronavirus)… Het document is griezelig omdat het voorspelt dat de pandemie 2 tot 3 jaar zal duren, met… ‘golven’ van het virus, strikte reacties, voedseltekorten, burgerlijke onrust en maatschappelijke veranderingen. ” – Igor en June Shepherd [tekst van hun website] Opmerking:
  https://matrixhacker.de/pdf/BT-Bericht_Schmelzhochwasser_E

  Bron
  https://henrymakow.com/2021/05/Covid-Vaccine-is-a-Genocidal-Bioweapon.html

 5. Nee er wordt geen verantwoording voor afgelegd anders dan ‘foutje, bedankt’…Het was tenslotte vrijwillig.

  • Exacta : VRIJWILLIG, dus er is op dit moment niemand anders aansprakelijk en verantwoordelijk voor de narigheid die er uit voortvloeit dan de goedgelovige gebruikers zelf!
   Is door verzekeringen collectief op Europees niveau al in 2018 (!) Bij wet geregeld en vastgesteld (een vooruitziende blik dus).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in