(Public Domain)

We moeten de sancties handhaven. Want de sancties geven Rusland het geld om deze oorlog te betalen en hun leger nog verder op te bouwen,” zei Nancy Pelosi, de voormalige huisvoorzitter in Washington op de veiligheidsconferentie in München. Andere leden van het panel, waaronder de minister van Buitenlandse Zaken van Oekraïne, keken haar nogal vreemd aan en vroegen zich af of ze precies had willen zeggen wat ze had gezegd. Natuurlijk was het een Freudiaanse verspreking. Ze wilde eigenlijk het tegenovergestelde zeggen, maar de MSC conferentie, die was wat het dit jaar was – een flop – absorbeerde de absurditeit van het moment, samen met vele anderen, schrijft Martin Jay.

De MSC conferentie in München van dit jaar hield niet echt stand en velen vroegen zich af wat het nut is van deze mondiale veiligheidsconferenties als Iran en Rusland – twee landen waarmee je echt in gesprek wilt gaan als je serieus over het onderwerp bent – niet waren uitgenodigd. Vijftig staatshoofden kwamen opdagen, waaronder natuurlijk de Duitse leider Olaf Scholz, die erin slaagde om met succes te voorkomen dat hij een fatsoenlijk Engelstalig antwoord gaf op alle scriptvragen die hem werden voorgelegd door een van de journalisten die waren uitgenodigd om de discussies voor te zitten. Als er voor de conferentie al enige twijfel bestond over het feit dat de man een volslagen idioot is, dan heeft zijn interview, dat hij in het Engels gaf, dat voor eens en altijd rechtgezet. Het was onmogelijk om hem te horen doordrammen en je niet voor te stellen dat hij in een nazi-uniform over de telefoon met een ondergeschikte over inventarissen aan het praten was. Onze man Olaf zou toch zeker boekhouder zijn geweest tijdens de Tweede Wereldoorlog. En nog een tweederangs ook.

  Het Ministerie van Defensie van de VS geeft eindelijk toe in een openbaar document dat er 46 door het VS leger gefinancierde biolabs in Oekraïne zijn

De conferentie was overmatig gepland en overmatig voorbereid, zodat alle vragen en antwoorden van tevoren al klaar waren. Ursula von der Leyen begon haar monoloog met het eisen van meer geld voor de EU. Ongelooflijk. Jens Stoltenberg bracht iedereen in slaap door te praten over de speciale relatie tussen de VS en de EU en te onderbouwen wat een geweldige investering het voor de EU is om belastinggeld in de oorlog in Oekraïne te pompen. Het is alsof de westerse elites allemaal hebben besloten dat de enige manier om hun gezicht te redden in de kaken van de nederlaag is om alles te doen wat in hun macht ligt om ervoor te zorgen dat de oorlog doorgaat. Tegen elke prijs. Houd deze bloedige oorlog gewoon aan de gang en zorg dat het geld in het industriële militaire complex blijft stromen, of in het geval van het recente EU-geld, in de Oekraïense schatkist, waarvan we allemaal weten dat het vooral in de achterzak van Zelensky verdwijnt.

De conferentie in München ging in feite helemaal niet over veiligheid. Het ging over het in leven houden van onderwerpen, zodat de elites zelf nog banen hebben waarachter ze zich kunnen verschuilen als de rechtszaken voor corruptie komen. De enige verdediging die de kern van de zaak vormt, zijn de individuen zelf die voor zichzelf opkomen en de staande ovatie voor Zelensky had iedereen een idee moeten geven wie de conferentie organiseerde en met welk doel. Het applaus was net zo vulgair en ongepast als de gebeurtenis die samenviel met de dood van Aleksej Navalny en de aasgieren zoals Ursula von der Leyen die ervan smulden om te proberen de EU te projecteren alsof het een democratie is. Misschien was dat wel de bedoeling van de brutale glimlach – die de vrouw van Navalny niet kon onderdrukken. Heeft ze het interview van VDL gezien waarin ze het had over “Europese waarden” toen ze klaagde over de dood van de politieke activist? Zijn dat dezelfde waarden van Israël dat 28.000 burgers vermoordt in een genocide die de EU steunt? Of Julian Assange die wordt opgesloten zonder dat er nog een aanklacht is.

  De fluwelen handschoenen gaan uit: Meer dan 50 Oekraïense generaals en officieren gedood bij raketaanval

Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Wereldwijde Force Majeure op komst die rechten, pensioenen en meer teniet kan doenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelFrankrijk balanceert op de rand
Volgend artikelAvdiivka: de significantie van de inname door de Russen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Zuur pruimen vooral ze kijken ook zo droevig en triest uit hun ogen wat je ook ziet bij ollongren .bruin slot ,en van gennip zouden ze toch op een of andere manier bewust zijn van hun eigen falen?

 2. Een off topic bericht. Extinction Rebellion (2018) heeft aangegeven komende zaterdag 24.02 de zuidelijke ringweg A10 te willen bezetten nabij het voormalige door bilderbergbilly van Amsberg in 2002 geopende ING-hoofdkantoor (poenschoen) vanwege de ‘klimaatnoodtoestand’.
  De Amsterdamse burgemeester & en voorzitter van de Veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland Femke Halsema (wil dit jaar herbenoemd worden) heeft XR opgeroepen van de demonstratie af te zien. Mede door haar toedoen is David Icke de toegang tot ons land ontzegd (en de 26 Schengenlanden) om op de vredesdemonstratie op 06.11.2022 het woord te voeren. Halsema ging snel door de knieën van de Nederlandse B’nai B’rith-afdeling CIDI vanwege Ickes zogenaamd antisemitisme & holocaustontkenning, hetgeen absoluut onjuist is.
  Tijdens de demonstraties op het Museumplein tegen de cojonamaatregelen heeft deze dame haar ware gezicht getoond door vredelieve demonstranten te laten aftuigen door romeo’s & ME’ers met gummiknuppels te paard. Als Black Lives Matter (BLM, 2013) actie voert, laat Halsema graag haar ‘progressieve’ gezicht zien.
  Laten we ook niet uit het oog verliezen dat kartelpartij GroenLinks (groene khmer) tijdens de bilderbergconferentie in 2019 in het Zwitserse Montreux werd vertegenwoordigd door het toenmalige slaapkamerlid Kathalijne Buitenweg.

  • @Ron ik moet eerlijk zeggen dat ik helemaal niet bezig ben met die door de staat (ons belastinggeld dus) betaalde nep demonstranten. Ik denk dat het 1 grote poppenkast is om de klimaatagenda door te drukken. Ik filter steeds meer dingen weg. Dit soort belachelijke woke figuren geef ik geen aandacht meer. Politiek vermijd ik tegenwoordig ook (ook poppenkast). Ik lees af en toe nog wat alternatief nieuws en verder kunnen ze allemaal de pot op, ik laat me niet meer opfokken, lekker rustig 😉

 3. als je die huichelachtige zelfingenomen snuiten ziet van die arrogante kutten à la Van der Leugen en Nancy Pelushi, daar zou je toch naast willen staan in de wetenschap dat er een raket op hun mottige kop gaat vallen, zelfs als je er zelf aan ten onder gaat, toch ? IK WEL ! Opofferingsgezindheid noemt men dat ….

 4. Ongekozen lui die het volk minachten en alleen denken aan der eigen egootje. Weg ermee en vooral Nexit, NU.
  Streef verdomme naar vrede ipv dit krankzinnige oorlogophitserij. Flikker die yankees eruit en voer een eigen Europees beleid. En waarom niet samen met Rusland, dat is toch ook Europa. Wat je nu ziet is dat de escalatie steeds verder gaat omdat ome Bill, dus de militaire rotzooi industrie in usa, daar grof aan verdient. (Dus de bekende aandeelhouders, die nog meer dollars en nog meer macht over het volk willen)
  Daarnaast is in Duitsland de deindustralisatie al volop bezig en einde Duitsland betekent ook einde EU en Europa. D. Betaalt 30 miljard per jaar aan de Brusselse bende en als dat niet meer gaat……, dan joepie!

 5. Zoals WC eend die een vergadering belegt om WC eend aan te prijzen. Verschil met MSC is dat WC eend onschuldig is, en deze criminelen met ons leven spelen

 6. Sancties, sancties, sancties, HAHAHA, Duitsland gaat door (Russisch) gastekort, ipv 0,08 cent betalen ze liever 1,10 € aan de kloten lng gas yanks, volledig naar de kloten, de Duitse industrie keldert snoeihard naar beneden, geen meelij mee, de Russische economie draait op volle toeren, hahaha geweldig wat een ongelofelijke stommiteit haalt de eu op zichzelf af, chapeau, ik neem er nog een mooie wijn op 👍🏼😁🥂

 7. Ja von der leyden is een mens die afstamt van de vroege nationalisten in Duitsland die het eerst goed voor hadden met de arme bevolking in Duitsland maar daarna monsters waren geworden die de mensen aanzetten tot moordmachines maar het schapenvolk doet nu ook weer de geldwolven volgen die hen optvreten tot makke lammetjes die tot alles in staat zullen zijn Dus ook soldten die gewillig naar het front gaan en dit keer indienst van zelinski die ieder wijf die hij ontmoet op de knieen krijgt Dus ook van der L. is zo een trut die bovendien nog corrupt is ook Maar de politiek in alle staten van de EU wordt al min of meer geleid door dat type mens De mannen lopen er als loose honden achteraan en doen wat die trutten willen Ook Macron (die slappezak) roept al dat hij zijn troepen zal sturen tegen poetin ndat van der l. een sukkel gevonden heeft die dt werkelijk wil doen Maar de navo is er fallikant tegen omdat ze dan een bommetje op hun domme hersens gegooid krijgen waardoor de EU in brand staat DE vraag is gaan debielen daa naar toe om afgeschoten te worden als neutraal land Frankrijk die door een slapzak geregeerd wordt,,,,,,,,, ONGELOOFLIJK!!!!!!!!!!!! debiel kereltje is die Macron,,,,,, toch!!!!!!!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in