Oxfordshire County Council heeft een video vrijgegeven over de zogenaamde “verkeersfilters”. Een raadslid van de oppositie vergeleek de video met een “gijzelingsvideo”.

Raadsleider Liz Leffman zegt in de video dat de “complottheorieën” in de nationale media “schade aanrichten”. Ze wil dat ze stoppen met het verspreiden ervan, bericht Uncutnews.

Er circuleerden berichten dat de stad Oxford in zes zones zou worden verdeeld en dat de inwoners hun zones slechts een beperkt aantal keren per jaar zouden mogen verlaten om de “opwarming van de aarde” tegen te gaan.

Oxford Counsel heeft de klimaatlockdown voor auto’s omgedoopt tot verkeersfilters… Je kunt nergens heen zonder permissie van de overheid… en als je dat toch doet, sturen ze je de boete per post.

Leffman zei dat hij veel telefoontjes en e-mails had ontvangen van bezorgde bewoners die vreesden dat ze in hun huizen zouden worden opgesloten. De politie moest ook ingrijpen omdat raadsleden doodsbedreigingen hadden ontvangen.

“We zijn niet van plan een klimaat- of andere lockdown op te leggen,” zei Leffman.

Raadslid Duncan Enright voegde eraan toe dat tegen 2024 zes straten in Oxford zouden worden uitgerust met “verkeersfilters”. “Dit zijn geen fysieke barrières, geen hekken of elektrische poorten, maar gewoon verkeerscamera’s die nummerplaten kunnen lezen.”

Mensen kunnen nog steeds hun familie bezoeken door onder andere de ringweg te nemen om in de buitenwijken te komen, zei Enright. Hij voegde eraan toe dat mensen binnenstedelijke wegen zoveel mogelijk moeten vermijden.

  Klimaatactivisten schreeuwen steeds luider om klimaatrealisten in de gevangenis te zetten

Oppositieraadslid Liam Walker zei dat de video hem deed denken aan een “gijzelingsvideo”. “Het is extreem dystopisch”, zei hij.

Als u door een verkeersfilter rijdt en geen vrijstelling of vergunning hebt, moet u een boete van 70 pond betalen. Er zijn geen beperkingen voor fietsers, brommers, e-scooters, bussen, bestelwagens, taxi’s en hulpdiensten.

Advocaat Sietske Bergsma schrijft sarcastisch: “Toch een geruststellende video.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

KLIMAAT DOSSIER

Greenpeace oprichter: opwarming van de aarde is “de grootste zwendel in de geschiedenis”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe New York Times heeft zojuist toegegeven dat de anti-Russische sancties van het Westen een mislukking zijn
Volgend artikelDe strategische doelen van Rusland – Als consequentie van een instortend Amerikaans Imperium
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

30 REACTIES

 1. Mensen willen niet in een cyberelektronische getto worden opgesloten vol met knetterende zendmasten en al helemaal geen prent ontvangen omdat ze wat te vaak van punt A naar punt B zijn gegaan. Dit gaat een kansloze exercitie worden en gelukkig maar.

 2. het is een feit dat de aarde veranderd, zonder verandering hebben we een dode planeet. Was er een mogelijkheid om die veranderingen wat aangenamer te laten verlopen door menselijk inzicht en aktie. Ja, maar daar is het te laat voor.
  Geniet van de verandering die zich binnen 50 jaar voltrekt.

  • Zout toch op met je gecultiveerde angstbeleving man. Nederland is een speldeknopje op de wereldbol. Het is godbeterd nog nooit zo koud geweest is Siberië……..en als die troep machtsgeile lulhannesen in den Haag zo geweldig o op de hoogte zijn, waarom hebben ze dan iedere vorm van schaalvergroting zwaar gesubsidieerd?……..en dan nou de boeren alles afnemen……hun grond verpatsen aan projectontwikkelaars die daar de boel verder verzieken dan ooit ?

   Ga verdomme protesteren tegen die chemtrails. Dan doe je nog wat zinnigs.

  • Sorry, maar leg de Donald Duck nu eens aan de kant en doe eens goed je huiswerk…..
   Er zit namelijk een mega verschil tussen zgn wetenschap verstekt door de elite (propaganda zooi) en werkelijk wetenschappelijke literatuur en feiten.

   Je kunt zelf een leuk onderzoekje doen.
   Gooi een glas tot de rand vol met ijsklontjes. Vul de lege ruimten in het glas tot aan de rand vol met water. Je zult zien, dat het ijs nu zelfs boven het glas uitsteekt.
   Welnu, dit hebben we ook op onze polen.
   Nu laat je het ijs in het glas gewoon in de verwarmde kamer smelten.
   Als je de sukkel-wetenschappers van de elite moet geloven, stijgt het zeeniveau dramatisch door het smeltende ijs op de polen….. Als dit echt waar is, dan zal jouw glas met het smeltende ijs ook moeten overstromen. Het steekt er immers boven je glas uit….

   Dikke lol, dat gaat niet gebeuren. Een beetje natuurkundige wetjes bestuderen en je komt achter het ECHTE antwoord en waarom dit never zal gebeuren

   Een 2e onderzoekje die jezelf kunt doen is: zoek een hele oude foto van bijv. het vrijheidsbeeld, vanaf de zee genomen. Kijk vooral naar de zeespiegel. Vergelijk nu die hele oude foto eens met een recente foto… Volgens de propagandisten van de elite, moet het water inmiddels en bij wijze van spreken wel tot de enkels van het beeld staan. Wat denk je? In al die jaren is de zeespiegel niet gestegen. Dit is overigens overal ter wereld te doen.

   Een 3e, omdat ik als docent kennis overdragen gewoon leuk vind, nog eentje, die je zelf eenvoudig kunt doen. Zoek in (oude) biologieboeken en encyclopedie eens na op CO2, want is bijvoorbeeld een onmisbare voedingsstof voor praktisch alle flora en fauna. Zoek eens op hoeveel CO2 de oceanen uitstoten. Wow, wel 97% van alle CO2😱😱😱. Neeeee, we noeten direct alle oceanen laten verdwijnen 😂😂😂
   De mens is slechts verantwoordelijk voor een heel klein percentage CO2. E hter…… hoe meer CO2, des te beter het is voor alles wat groeit en bloeit…..
   En oops, N2 (stikstof) is eveneens een broodnodig 100% veilig natuurproduct, dat door de natuur (net als CO2) zelf wordt geproduceerd…..

   Tot slot de Climat Change… Pfffff, hier wordt je echt moe van, maar okay…… Bekijk hiervoor eens de videoclip van emeritus hoogleraar Dr. Pierre Capels column van 2 weken geden “Een leugen om bestwil?”
   https://youtu.be/I7hbDL3uKCM

   Hopelink heb je nu geleerd ietwat kritischer te kijken naar alle onzin en propaganda, die de MSM / elite de dwaze volgzame bevolking wil verkopen…

   Groetjes, 😉

   • Noordpool is drijfijs en dan gaat uw vergelijking met het glas op. Zuidpool is landmassaijs. Als dat smelt kan wel degelijk een overloop van het glas plaats vinden.

    • ben nog steeds aan het wachten op het naar mijn werk moeten gaan in een roeiboot omdat me dertig jaar geleden beloofd was dat het ijs (jouw ‘pakijs’ inbegrepen) zodanig hard ging afgesmolten zijn dat het water tussen een meter en half en drie meter ging gestegen zijn…..
     roeiboot ligt verrot in mijn tuin en doet dienst als paddestoelboerderij….
     en het water???? met moeite een tiende van een milimeter hoger….tot zover….
     maar he…blijf maar slikken wat ze je wijsmaken..
     ps…dat van ‘dertig jaar geleden’??? ben 54….just so you know

   • Wat we op de lagere school al wisten leg je mooi in Jip en Janneketaal uit, maar ook zo bereik je de domme spuitjunks niet…onmogelijk!

  • Wat een onzin geklets, stop is met naar Mainstream Media (Operation Mockingbird) te kijken dat vergiftigt
   letterlijk je gedachte.

   Ik verkies gevaarlijke vrijheid boven vreedzame/vredig slavernij.

   Noodzaak is het argument van tirannen en het credo van slaven.

 3. De enige ECHTE complot-feiten zijn de Terreur-, Klimaat- en Corona hoaxen die door de massa moordenaars constant worden gepushed om de burgers of leeg te trekken of gevangen te houden!

  Degenen die dat ontkennen zullen toch echt met de ware feiten op tafel moeten debatteren…
  Helaas zijn ze daar dan weer te LAF voor!

  • Inderdaad, dat is feitelijk al een klimaatlockdown voor een bepaalde groep mensen, arme mensen, volgens het WEF waarschijnlijk ook useless eaters die gecanceld (opgeruimd) moeten worden…

 4. hendRIK Pieters, esq. februari 6, 2023 at 17:44
  Meneer of mevrouw (dat weet je met trollen nooit)Log eens in bij Climategate en er zal een nieuwe wereld voor u open gaan!

 5. Het WEF is een particuliere organisatie die illegaal wil bepalen wie waar naar toe mag en wie niet.
  Daar het sinds 2015 het faillissement is aangevraagd voor het private organisatie Washington DC, waar het koningshuis ook zijn hoofdvestiging had. Dit faillissement is in 2020 afgehandeld. Het private bedrijf State of the Nederlands was het moederbedrijf van het koningshuis wat nu dus failliet is en daarvan verliep het leasecontract over het voormalig grondgebied Nederland op 19-07-2021. Hiermee zijn ook alle overheidsinstellingen en de coöperatie Staat der Nederlanden waar Rutte de CEO van is ook allemaal failliet.
  Dit geldt ook voor Duitsland waar Merkel toen haar land overdroeg aan het WEF. Vandaar dat in 2015 de poorten open gezet werden voor de massale moslim immigratie.

  Rutte heeft illegaal een contract getekend met de WEF in 2015, om alle bezittingen inclusief de bewoners van de coöperatie overgedragen aan de WEF om zo de schulden af te betalen. Hierin zit ook al op naam van iedere geborene zijn of haar geboorte trusts, die ongeveer 1,5 miljoen euro per jaar per persoon oplevert.
  Deze trusts zijn door de vorige paus vrijgegeven en moest iedere staatscoöperatie deze aan de op naam gezette persoon uitbetaald worden voor september 2013. Dat is nooit gebeurd. Iedere staatscoöperatie is in gebreke gebleven. Daarvan zult u een basisinkomen van krijgen van ongeveer 1000,00 per maand. De rest is voor de WEF. De woorden van de WEF dat iedereen een inkomen moet generen voor de WEF, want anders bent u een nutteloze eter. Daarmee heeft Rutte hoogverraad gepleegd en zo ook het koningshuis. Dat de bevolking gedegradeerd is tot slaaf van het WEF.

  Dat zogenaamde vaccin wat dood en verderf voortbrengt is om onze trusts vrij te laten komen. Want iedere dode levert miljoenen op en hoe ouder u bent, hoe meer ten goede in uw geboorte trusts zit. Dit systeem van geboorte trusts is bijna overal in de wereld ingevoerd. De burgers worden als staatsobligaties verhandeld op de beurzen, alsof we vee zijn. Het WEF is niets anders dan een misdaadsyndicaat om de mensheid te knechten tot slaaf. Door ook met behulp van de zogenaamde vaccin de nutteloze eters al bij voorbaat te kunnen ruimen, zonder direct de schuld te krijgen. De pensioenenpot van 1500 miljard van Nederland is als onderpand aan de EU gegeven en zal wel inmiddels geplunderd zijn.

 6. Kent iemand het Britse recht voldoende, om te weten of vrijheid van beweging (movement) een basisrecht is ? De Magna Charta is in ieder geval van toepassing, maar ook daar vind ik evenmin als in de grondwet, dit recht vermeld.

  Verbijsteringwekkend, dat een lokaal tirannetje de mensen zo kan pesten en nog veel meer weerzinwekkend, dat de politie dit kracht bijzet. De bevolking zou een ultimatum moeten stellen: binnen de week pesterijtjes niet teruggetrokken, dan volgt een arrest van elk lid van de politie en verantwoordelijk politicus. Heel gemakkelijk in te voeren. Wat gaan ze doen ? Schieten of in hun broek … doen ?

  Trouwens, welk zwijn dat zich politieagent noemt, gaat zijn brave medemens terroriseren ? Sowieso moet dat krapuul eruit. In Hanoi, Vietnam, weigerde de politie nog parkeerboetes te schrijven, omdat er zoveel auto’s waren bijgekomen, dat men ze niet meer kon vermijden. Die gasten zijn ex-vietcong. To protect and serve !

 7. alle complotthrorien zijn sinds enkele tijd werkelijkheid geworden evenzo deze hier erbij , ook in NL en Belgie zijn er zone’s waar je niet meer mag komen met een oudere wagen . Dus wat de overheid hier zevert zal vermoedelijk ook werkelijkheid worden.Maar er zal een tegenwind komen en dat gaat niet lang meer duren , ze doen het nu al dun in hun broek .Als ze aan een stuk touw hangen zal het ook dun langs hun benen kopen .Waar rook is is er vuur.

 8. Ik zie een opkomst in koeriers en taxi’s en weer valt een groep buiten de boot hoe vaak gaan ze dit doen. Stop deze regelgeving. Baas over je eigen auto.

 9. Het is geen klimaatlockdown…

  we noemen het gewoon anders en dan is het ok ook al komt het op hetzelfde neer…hm.

  het is als destijds met de EU we wilden er niet in, maar werden er toch via een andere manier in gerommeld.

  ze lullen mooi en doen gewoon door, voor een schoon en groen klimaat, wie kan daar op tegen zijn op die woorden, die woorden… maar wat staat er in de kleine lettertjes, wat zijn de werkelijke doelen…

  zoals bv de UN/VN en of WEF/WHO ook opereren en al die foundations, ze werken allen onder een ‘cover’ het zijn alle ‘under’ cover operations via MSM, ook al is het voor de ‘vrije’ burger een diep zwart gat, ze verkondigen/verkopen het als groen en schoon en voor je oma opa of kleinkinderen en of je kids… ze werken ala Pedo’s hier een lekker snoepje om je in de val te lokken en of te verleiden…

  dat inhumane volk zou van deze aardkloot verwijderd moeten worden, das pas goed voor het klimaat, ons leef klimaat.

 10. Waarom zo moeilijk en mensvijandig.

  Hoelang gaat een auto mee? Laat het gewoon uitsterven en extra uitstoot zal afnemen en stoppen.
  De nog nieuwe autostock terugname voor aanpassing nieuwe uitstootnorm.
  Idem voor 2dehands.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in