Een interessante gebeurtenis vond plaats op het Duitse oefenterrein Eckernförde, waar de voorbereiding van Oekraïense militairen op de operatie begon, met tanks van Duitse makelij Leopard 2. Twee Oekraïense militairen hebben zich tot de Duitse autoriteiten gewend met een verzoek om politiek asiel, meldt The Financial Times.

Volgens de publicatie besloten de Oekraïense militairen, in plaats van te leren rijden met Duitse tanks, Berlijn om hulp te vragen. Ze zeiden dat ze niet wilden sterven in een “zinloos conflict”, bericht TopWar.

De Oekraïense militairen spraken ook over de levering van wapens aan het Kievse regime. Zij geloven dat de overdracht van westerse wapens niet zal bijdragen aan de overwinning van Kiev, maar alleen zal leiden tot een toename van het aantal slachtoffers onder zowel de militairen als de burgerbevolking.

Aangenomen mag worden dat er in de nabije toekomst steeds meer van dergelijke gevallen zullen zijn. Als eerder probeerden Oekraïense dienstplichtigen, op de vlucht voor de mobilisatie, illegaal de grenzen met Polen, Roemenië of Hongarije over te steken. Zullen zij nu hun best doen om in de opleidingscentra van Europese landen te gaan trainen? Daar zal het immers mogelijk zijn om uit de kazerne te ontsnappen en politiek asiel aan te vragen, contact op te nemen met lokale mensenrechtenactivisten – in feite zijn er nogal wat opties.

Interessant genoeg heeft het Oekraïense opperbevel dit scenario niet voorzien. Maar de eerste militairen van de strijdkrachten van Oekraïne hebben al een voorbeeld gesteld, en verder zullen ze volgelingen krijgen, daar bestaat geen twijfel over.

  Oekraïne: Staat de hamer op het punt te slaan?

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Heeft de voormalige Sovjet-Unie ervaren wat Europa te wachten staat?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe strategische doelen van Rusland – Als consequentie van een instortend Amerikaans Imperium
Volgend artikel8 redenen om NOOIT iets te vertrouwen wat de regering zegt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Waar is Zelensky, Biden, Ursula voor de training? het is altijd dezelfde de elite en de rijkere vluchten en kijken op afstand de schade is altijd voor de gewone burger. Iedereen moet de rug geven ook tegen onze overheden om deze oorlog te hebben ondersteund omdat de mest terroristische land in de wereld Amerika bemoeid, weg met de yankees.

 2. Waarschijnlijk zal Duitsland het niet inwilligen. Zoja dan is het hek van de dam, oftewel er gaan er nog vele volgen. Daar zal Zelensky niet erg blij mee zijn en dat zal hij dan ook laten merken. Daar zal nog bij komen dat de families van deze mensen niet veilig zullen zijn, gezien de aard van deze “regering”. Verder is het ook geen goede pr voor de NAVO en VS, stel je voor dat Oekrainers gaan roepen om onderhandelingen, kun je niet erbij hebben. Misschien heb ik het mis, we zullen het gaan zien.

 3. Beste Mensen

  Hiep hiep hiep 3x Wopa Wopa Wopa
  Leef gelukkig
  Wezens mensen die waren gehersenspoeld iets anders te zijn dan mensen
  In dit geval pionnetjes Soldaatjes
  Dienende als verlengstuk van de Farmatie
  Ter promotie van Verband Trommel doos
  Operatie Transplantatie Orgaan Donatie en meer wanpraktijken

  Kan men het samenhangsverband tussen al dezen leggen ?

  Dank U

 4. Logisch……zou ik ook doen in dergelijke omstandigheden…..en als ik gedwongen zou worden om de loopgraven in te gaan met een geweer, schoot ik dat leeg in de rug van het soort hufter wat dat spelletje zo interessant vond.

  Ik zou er iets zinnigs over willen zeggen…..maar dat gaat niet……er niets zinnigs aan.
  Karma…….?!………zou kunnen.

  Ik ben God zelf niet…….en als ik dat was zou ik niet weten wat de zin van dat soort van AFSCHUWELIJKE waanzin betekent.
  Leg het mij maar uit.

 5. We hebben er geen idee van, de Oekraïense terreur tegen de Russisch sprekende bevolking is met geen pen te beschrijven. Zonder had het project van Nuland, McCain en dat gespuis geen schijn van kans bij de CIA-staatsgreep in 2014. Zie maar naar Odessa. In Busha kwamen de doodseskaders terug…

 6. Onder tussen staat militair strateeg ollongren te vertellen hoe we zo snel mogelijk leopard tanks kunnen leveren aan schurk zelensky .
  Laat ze er zelf ook maar mee naar het front gaan met haar partij gajes paternotte en sjoerdsma.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in