Patiënten die een invasieve operatie ondergaan onder narcose brengen om hun pijn te verzachten is slecht voor de planeet, volgens de klimaatopwarmingssekte.

Nieuw onderzoek, gepresenteerd door Dr. Mohamed Fayed op de recente jaarlijkse conferentie van de American Society of Anesthesiologists, stelt dat het toedienen van één uur anesthesie aan een patiënt gelijk staat aan het rijden met een auto over een afstand van 760 km wat betreft de uitstoot van “broeikasgassen”, schrijft Ethan Huff.

Om de planeet te behoeden voor de opwarming van de aarde, aldus Fayed, “is het van cruciaal belang de stroom narcosegas” naar de patiënten te verlagen. Zeker, ze zullen veel meer pijn hebben, maar Fayed hoeft zich tenminste geen zorgen meer te maken dat de poolkappen smelten en mogelijk zijn tuin onder water zetten.

“De opwarming van de aarde heeft steeds meer invloed op ons dagelijks leven en de vermindering van de uitstoot van broeikasgassen is van cruciaal belang geworden”, aldus Fayed.

“Hoe klein elk effect ook is, het telt wel op. Als anesthesisten kunnen wij aanzienlijk bijdragen aan deze oorzaak door kleine veranderingen in onze dagelijkse praktijk – zoals het verlagen van de stroom narcosegas – zonder de patiëntenzorg te beïnvloeden.”

De behandeling van kankerpatiënten is ook schadelijk voor de planeet, beweert een andere studie

Volgens Fayed zal de patiëntenzorg op geen enkele manier lijden onder het verminderen van het gebruik van anesthesie tijdens een operatie. Patiënten moeten de pijn doorstaan, stelde hij, omdat tot 0,1 procent van de wereldwijde koolstofuitstoot afkomstig is van anesthesie – en dat vindt hij te hoog.

  Perfecte storm: Pandemie, klimaat, oorlog dragen allemaal bij tot voedseltekorten in de wereld

De behandeling van kankerpatiënten draagt ook bij aan de opwarming van de aarde, suggereerde een andere studie, gepubliceerd in het American Cancer Society Journal in 2020:

“Tot op heden hebben geen studies de koolstofvoetafdruk van kankerzorg geschat,” luidt een passage uit die studie.

“De energie-uitgaven in verband met de exploitatie van kankerbehandelingsfaciliteiten en medische apparatuur, evenals de productie, verpakking en verzending van apparatuur en geneesmiddelen, dragen aanzienlijk bij tot de uitstoot van broeikasgassen in de kankerzorg … Sommige kankerbehandelingsfaciliteiten zijn begonnen hun eigen koolstofvoetafdruk te overwegen en zijn een proces gestart om koolstofneutraliteit te bereiken.”

Met andere woorden, levens redden is gewoon te belastend voor de planeet en moet onmiddellijk stoppen of anders zullen de “kokende” oceanen, zoals Al Gore ze noemt, opstijgen en ons allemaal verdrinken.

Wat de anesthesiekwestie betreft: Henry Ford Health is al bezig zijn werkwijze te veranderen door het geneesmiddel desflurane uit alle operatiekamers te weren. De groep beweert dat desflurane de grootste uitstoot van koolstofdioxide (CO2) veroorzaakt en dus niet meer mag worden gebruikt.

Aan onze lezers: zou u zich vertrouwd voelen met zorg op een plek als Henry Ford Health die zich meer zorgen maakt over het klimaat dan over uw welzijn? Zou u erop vertrouwen dat de artsen en verpleegkundigen u in deze context goed verzorgen?

Hetzelfde geldt voor kankercentra die zich meer zorgen maken om “groen” te zijn dan om u te genezen. Sommige ziekenhuizen beweren dat de robotica en andere geavanceerde apparatuur voor de behandeling van kanker te veel energie verbruiken en dus te “vervuilend” zijn om te blijven gebruiken.

  Ondervoed kind bijna dood – kreeg alleen veganistisch eten

De “oplossing” van een arts voor dit probleem is om permanent over te schakelen op “telegeneeskunde”, dat tijdens de covid-scamdemie populair werd als een manier om “de verspreiding te stoppen”. Door patiënten virtueel te behandelen in plaats van in het echt, kunnen kankerartsen hun praktijk “groener” en “milieuvriendelijker” maken.

“Hier is een vraag voor de American Cancer Society: als u een kankerbehandeling nodig hebt, zou u dan naar een kankerbehandelingscentrum gaan dat zich zorgen maakt over zijn koolstofvoetafdruk? Of één die zich zorgen maakt over het leveren van de best mogelijke moderne zorg?” vraagt Marc Morano van Climate Depot.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

KLIMAAT DOSSIER

NASA geeft toe dat de klimaatverandering natuurlijk is en veroorzaakt wordt door de zonVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVideo: Bill Gates zegt dat hij privéjets mag gebruiken omdat hij “de oplossing” is voor klimaatverandering.
Volgend artikelCOVID-19 prik spike-eiwitten worden “afgeleverd” aan ALLE lichaamsorganen, wat resulteert in hyperversnelde veroudering
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. Hoe is het mogelijk dat dit soort idioten een podium krijgen wordt tijd voor een grote schoonmaak van dit soort op mensen gelijkend afval.

 2. Er hangt toch iets in de lucht. Waanzin genaamd. Of het nu door vaccinatie komt of educatie weet ik niet. Het kan ook pure opzet zijn om zoveel mogelijk chaos en verwarring te zaaien en mensen daarmee “murw” te maken.
  Het is opvallend hoeveel onbekwaamheid en totale dwaasheid er momenteel plaats vindt over de hele wereld. Je zou bijna denken dat er opzet in het spel is.

  • @Barry (Er hangt toch iets in de lucht. Waanzin genaamd. )

   Stralende blauwe lucht vanmorgen !!(08-02-2023) Zijn weer bezig een schaakbord te creëren.
   De vergifstrepentrekkers zijn weer volop bezig ons te vergiftigen….!! Elke dag weer, wanneer stopt deze waanzin ??

  • Barry,
   Natuurlijk, er is heel veel aan de hand.
   Maar waar ik steeds vaker aan moet terug denken, is een boek over de ondergang van een imperium.
   Hierin staat oa beschreven dat, indien een imperium ten onder gaat, dit altijd met abusievelijke regels en wetten gebeurd.
   Alsof de laatste der mohikanen zich aan iedere strohalm vast grijpen om hun imperium in stand te houden.
   Maar is de ondergang eenmaal is ingezet, is er geen onderkomen meer aan.
   De vraag blijft alleen, wie gaat dit machtsvacuüm invullen???

 3. Het begint in ieder geval goed duidelijk te worden dat ALLES een leugen is… ALLES. Echt ALLES. Haha… het begint gewoon lachwekkend te worden dat zodra er een leugen zichtbaar wordt, vertellen ze gewoon een nieuwe leugen… hahahaha… die strategie werkte duizenden jaren, omdat wij niks konden uitzoeken en nakijken. De tijd van deze losers zit erop… kwestie van tijd dat hun imperium, van duizenden jaren liegen, in elkaar stort. Het hele kaartenhuis stort in zodra wij helemaal niks meer serieus nemen en alleen nog maar lachen als ze weer met een nieuwe leugen komen.

 4. het moet niet gekker worden, elke dag komt er meer dwaasheid in het openbaar, wij als volk moeten echt ingrijpen want dit kan zo niet meer langer.

 5. Zoiets kan alleen uit de koker van een zwaar zieke geest komen.
  Dit kan je toch allemaal niet meer serieus nemen?
  Het wordt echt met de dag gekker.
  Neem nou deze: men opperde ergens het plan – ik meen in Noorwegen – om notabene hersendode(!) vrouwen als draagmoeder te laten fungeren.
  Wtf?

  • Mensen zijn als kopieermachines… wil je waanzin en chaos? Dan doe je gewoon waanzin en chaos voor en de massa doet het gewoon na… mits de massa DENKT dat dit is wat de massa doet. De meeste mensen zijn domme na-apers. En de na-apers moeten zo gek worden dat ze nergens nog wat van snappen en alles toestaan. Het is gaslighting… oftewel, NLP. Mensen worden eerst gek gemaakt en dan laat men ze volgen. Binnenkort moet we kennelijk weer blind volgen, want de waanzin klotst tegen de plinten. Waarom denk je dat Hugo ineens overal viral gaat terwijl hij zegt dat de polarisatie tegen de plinten klotst… OMDAT DAT DE BEDOELING IS!!! Hugo spreekt letterlijk een spreuk uit en er zijn duizenden mensen die betoverd raken. We moeten deze clowns alleen nog maar uitlachen. De enige remedie is om ze niet meer serieus te nemen en andere mensen (gezond verstand mensen) het podium te geven. We moeten massaal weglopen en de waanzin boycotten.

 6. Lachen om die onzin… En dan nog een schepje bovenop doen door serieus iets geks te verkondigen bijv. dat de opwarming veroorzaakt wordt door de winderigheid van de chirurgen …

 7. en waar krijgen wij al die ziektes en kankers van waardoor we moeten worden geopereerd?
  juist van alle vuiligheid in de wereld
  en dan mogen we niet vervuilen dmv een “behandeling”?
  het is psychopatische satanische kwelgeesterij en vuilspuiterij wat zo’n knakker uitbraakt.
  op de operatietafel leggen,zonder verdoving opensnijden en dan een OD met lachgas toedienen. Boontje komt om zijn loontje….

 8. Satanisten; Geloven mi dat ze de mensheid/ satan dienen door hen om zeep te helpen. Übermensch filosofie. Lastig geval als je een arts nodig hebt – van welk soort heb je dan één. Extreem Hoog risico in 🇳🇱 😓

 9. Meneer Mohammed Fayed kan ook zelf iets doen tegen de Co2 uitstoot, als hij dat zo belangrijk vindt, namelijk zelf stoppen met uitademen.

 10. Geldingsdrang. Hoe leuk is het dat je dat kan bevredigen door geaccepteerde waanzin te verkondigen in een professionele context? Fayed gebruikt de global warming waanzin om zich 13 jaar later te laten gelden in de narcose crowd. Ze hebben kennelijk niks beters te vertellen aan elkaar. Dat gezegd, als je er over nadenkt, dan is de uitvinding van narcose eigenlijk de beste medische uitvinding geweest. De rest van de chemische uitvindingen voor medicinaal gebruik zijn pure troep.

  En overal, in echt elke tak van sport, zit er altijd een alpha mannetje (en soms ook een vrouwtje) die het luidst zit te gillen en heel veel ja-knikkertjes die een beetje mompelen. Er is niemand die de waanzin stopt, dus je komt er niet van af. Waanzin wordt ideologie, wordt norm, wordt huishoudwoord, en dat is het pad naar het verval – entropie. Dood en verderf tegenwoordig in versnelling in onze wereld, dankzij de massa psychose die overal tiert. En de trein dendert door.

  Maar, even terzijde, er wordt tegenwoordig inderdaad minder narcose gegeven, als het mogelijk is een lokale verdoving op een rug zenuw of een borstkas zenuw toe te dienen (je kan zelf meekijken op de monitor als ze dat druppel voor druppel toedienen op de zenuw.) Dit heeft als gevolg dat de persoon niks voelt tijdens de operatie, en veel minder last heeft van het bijkomen van de narcose na afloop. Ook de na-pijn is een heel stuk minder. Het wetenschappelijke artikel van 2010 dat Fayed gebruikt om zichzelf op de borst te kloppen, vergeleek verschillende narcose gassen obv hun ‘uitstoot’ en welke gedumpt kon worden. Niet dat die global warming overal maar voor gebruikt moet worden, maar het aanpassen van het narcose gas was uiteindelijk toch geen slechte verbetering voor de patient. Echter, Fayed wil terug naar de middeleeuwen, zo klinkt het. Maffe alpha-mannetjes zak.

 11. oh mooi, ff al die namen noteren van al die groenen en D66 en VVD land en volk verraders, dan als die namen ooit voorkomen op een operatie lijst, al die zonder narcose of verdoving opereren, dat willen ze vast graag om de planeet en poolkappen te redden, ook al is dat nep, hun doen of het echt is en dus moeten wij dat soort creeps zo gaan behandelen!

 12. Hmmm… zullen we dan de elite ook maar verbieden om voor een operatie naar een ander land te vliegen? Of een heel team van artsen hierheen te halen voor hun operaties? Of… kunnen ‘we’ maar beter stoppen met oorlogen uitlokken?
  Dàt zou pas veel verschil uitmaken voor de hele planeet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in