FENIXX KLASSIEKEN

De legendarische milieustrijder en Greenpeace oprichter Patrick Moore neemt nu het blad van zijn mond. In een interview stelt hij dat de theorie van de door de mens veroorzaakte klimaatverandering “de grootste zwendel in de geschiedenis” is.

In een interview met Breitbart gaat Patrick Moore hard ten aanval op de klimaattheorie en degenen die ervan profiteren.

Volgens hem gaat de klimaatcampagne over het verspreiden van angst en slecht geweten.

Angst is door de geschiedenis heen gebruikt om de geesten, portemonnees en al het andere van mensen onder controle te krijgen, de klimaatramp is strikt genomen een angstcampagne – nou ja, angst en schuldgevoelens – je bent bang dat je je kinderen vermoordt omdat je ze in je SUV rondrijdt en kooldioxide in de atmosfeer uitstoot. Er is geen sterkere motivatie dan die twee, zegt Moore.

Hij beschrijft de klimaatbeweging als de grootste bedreiging voor de Verlichting sinds de tijd van Galileo. De moderne klimaatbeweging is “een giftige mix van ideologie, politiek en religie” die de wetenschap overneemt, aldus Patrick Moore.

Het neemt de wetenschap over met bijgeloof en een soort giftige mix van ideologie, politiek en religie. Er zit geen waarheid in. Het is een compleet bedrog en oplichterij.

Moore beschrijft kooldioxide als het “manna van het leven” en verwerpt de bewering van moderne klimaatactivisten dat het natuurlijke levengevend gas eigenlijk een fatale verontreiniging zou zijn.

Hij waarschuwt dat wetenschappers worden gecorrumpeerd door politici en bureaucraten die belang hebben bij het verspreiden van de klimaatclaim om hun eigen macht te centraliseren. De grote mediabedrijven hebben dan de taak om de klimaatclaims te verspreiden om de bevolking met beweringen dat de wereld ondergaat bang te maken.

De media herhalen keer op keer voor iedereen dat ze hun eigen kinderen vermoorden.

Patrick Moore trok eerder de aandacht toen hij Alexandria Ocasio-Cortez bekritiseerde op Twitter, rapporteert RT. Ocasio-Cortez is een geradicaliseerde linkse activistische politica die onlangs werd verkozen in het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden en pleit voor een “nieuw groen geschenk” in de vorm van sterk verhoogde klimaatbelastingen.

MMA-fighter doet afstand van zijn titel - wil niet vechten tegen andere moslims

Moore is echter in het bijzonder kritisch over de klimaatorganisatie Sunrise Movement, die zou zijn ontstaan op initiatief van “jongeren” die zich zorgen maken over het klimaat.

Ze hersenspoelen de kinderen om te geloven dat de wereld in tien jaar zal vergaan. Daar moeten miljardairs achter zitten, zegt Patrick Moore.

15 REACTIES

 1. Hmmm…..NA dus eerst jaren meer dan genoeg te hebben geboerd , doe je nou opeens je klep open meneer Michael Moore . Eerst VOLOP meewerken aan die onzin en leugens en dan , wanneer je om een of andere reden , misschien niet meer fit genoeg bent voor “actieve dienst” bij GREENPEACE , kom je met zulke verklaringen . Die ongetwijfeld TERECHT en WAAR zullen zijn , maar WEL laten zien dat jij , Michael Moore , NET zo CORRUPT en HYPOCRIET bent als de mensen die dit initieren en faciliteren , namelijk de MILJARDAIRS die politici en bureaucraten in hun zak hebben om “wetenschappers” te corrumperen en/of af te persen etc etc etc Maar goed , m.i. zou het BETER zijn geweest , wanneer je op een of andere wijze een bepaald TV-station had benaderd en een BELANGRIJKE NIEUWS uitzending hieraan gewijd was en dan WERELDWIJD zou zijn UITGEZONDEN / gebroadcast , dan had je nog enige indruk kunnen maken op mij….Een ding is echter wel goed, en dat is dat je uiteindelijk TOCH met de waarheid naar buiten komt…. WEL veel te laat , aangezien de huidige problemen WERELDWIJD die te danken zijn aan GREENPEACE protesten die VELE aangelegenheden hebben stopgelegd . Je bent dus NET zo schuldig .

  • oud-marinier; Zo gaat het toch altijd. Tijdens hun werkzame leven krijgen ze een vorstelijk salaris om dingen te doen die niet door de beugel komen en om te zwijgen over de misstanden, terwijl ze na hun uittreding plotseling als een blad van de boom omslaan. Hetzelfde zag je bij een topman van Phizer. Nadat deze bij Phizer wegging ging hij – het vaccin – zwart maken als zijnde zeer giftig. Het geld wat stom is maakt alles recht wat krom is. Maar Owee als dat geld niet meer beschikbaar is. Alles in deze wereld word beheerst door geld. Wie er erg veel van heeft kan de wereld naar zijn hand zetten. Voorbeelden zijn de Wereldbank, Blackstone, Rockefeller, het IMF, Soros en Bill Gates. Het is vreselijk om machteloos te moeten toekijken hoe zij alles naar de bliksem aan het helpen zijn.

   • Zeker BigLJohn , zo gaat het (bijna) altijd. Uitzonderingen daargelaten . Ergens kan ik het hen ook niet kwalijk nemen , ik denk dat 999 op de 1000 mensen hetzelfde zouden doen. Ja , die top-man van Pfizer …ook zoiets ja. Maar nogmaals , die was betrokken bij de ontwikkeling ervan en ontdekte dat het NIET goed was en daarna vertrok. Geld is een noodzakelijk kwaad . De mensen en instanties die je opnoemt…tja …, wat moet je ermee … afschieten , opblazen …!!!??? Ha ha ha …. Machteloos zijn we (we the people) NIET ….als men maar zou willen inzien dat WIJ (het VOLK) de macht hebben , en niet die halve zolen . Als WIJ met z’n allen NEE zeggen , is het afgelopen. PUNT . (Maar velen zijn zo verslaafd aan hun mo(DE)bieltje , …enfin …. Je brgrijpt wel wat ik bedoel.

 2. Beste heer Moore,

  U spreekt over zwendel, wilt u ons a.u.b. uitleggen wat de oorzaak is van deze opwarming?

  Dank voor uw wetenschappelijke onderbouwing!

  • Wat dacht u van de variatie in zonne-activiteit, de minimale maar voortdurende verandering van de aard-as en andere gebruikelijke variaties in het klimaat??? Momenteel bevind de aarde zich tussen twee ijstijden in . . . enz. Gewoon logisch nadenken en je door niemand wat wijs laten maken.

  • Ooit gehoord van HAARP?
   Bestaan over de hele wereld ieder land heeft zo een toestel . Weermanipultatie..verdiep je eens in materie.. wereldleiders als sommige wetenschappers zijn gesponsord door elite groep .net als covid plandemie. Ben al 6 jaar aan het uitzoeken waarom dit word achtergehouden. Niet te vergeten wie Greta T sponsord indeed Bill gates

 3. Lees het UN-IPCC 2019 onderzoek, daarin wordt getoond dat de opwarming al begon voor het begin van de industriële revolutie.

 4. Ondertussen kunnen we zeggen dat de CO2 zwendel gezakt is naar de tweede plaats.
  De Covid-19 zwendel staat nu op de eerste plaats van grootste zwendels allertijden.
  De CO2 en Covid-19 zwendel zijn echter wel allebei afkomstig van dezelfde linkse ‘con-artiesten’.

 5. Leuk overzicht van reacties. Eerst de (oud)militairen, die op de man spelen. Dan de mensen die het echt ter harte nemen en die over de inhoud spreken. Mooi zo, goed doorzichtig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here