FENIXX KLASSIEKEN

De legendarische milieustrijder en Greenpeace oprichter Patrick Moore neemt nu het blad van zijn mond. In een interview stelt hij dat de theorie van de door de mens veroorzaakte klimaatverandering “de grootste zwendel in de geschiedenis” is.

In een interview met Breitbart gaat Patrick Moore hard ten aanval op de klimaattheorie en degenen die ervan profiteren.

Volgens hem gaat de klimaatcampagne over het verspreiden van angst en slecht geweten.

Angst is door de geschiedenis heen gebruikt om de geesten, portemonnees en al het andere van mensen onder controle te krijgen, de klimaatramp is strikt genomen een angstcampagne – nou ja, angst en schuldgevoelens – je bent bang dat je je kinderen vermoordt omdat je ze in je SUV rondrijdt en kooldioxide in de atmosfeer uitstoot. Er is geen sterkere motivatie dan die twee, zegt Moore.

Hij beschrijft de klimaatbeweging als de grootste bedreiging voor de Verlichting sinds de tijd van Galileo. De moderne klimaatbeweging is “een giftige mix van ideologie, politiek en religie” die de wetenschap overneemt, aldus Patrick Moore.

Het neemt de wetenschap over met bijgeloof en een soort giftige mix van ideologie, politiek en religie. Er zit geen waarheid in. Het is een compleet bedrog en oplichterij.

Moore beschrijft kooldioxide als het “manna van het leven” en verwerpt de bewering van moderne klimaatactivisten dat het natuurlijke levengevend gas eigenlijk een fatale verontreiniging zou zijn.

Hij waarschuwt dat wetenschappers worden gecorrumpeerd door politici en bureaucraten die belang hebben bij het verspreiden van de klimaatclaim om hun eigen macht te centraliseren. De grote mediabedrijven hebben dan de taak om de klimaatclaims te verspreiden om de bevolking met beweringen dat de wereld ondergaat bang te maken.

De media herhalen keer op keer voor iedereen dat ze hun eigen kinderen vermoorden.

Patrick Moore trok eerder de aandacht toen hij Alexandria Ocasio-Cortez bekritiseerde op Twitter, rapporteert RT. Ocasio-Cortez is een geradicaliseerde linkse activistische politica die onlangs werd verkozen in het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden en pleit voor een “nieuw groen geschenk” in de vorm van sterk verhoogde klimaatbelastingen.

Donatie-Schandaal: Het Rode Kruis heeft met een half miljard dollar exact 6 huizen gebouwd

Moore is echter in het bijzonder kritisch over de klimaatorganisatie Sunrise Movement, die zou zijn ontstaan op initiatief van “jongeren” die zich zorgen maken over het klimaat.

Ze hersenspoelen de kinderen om te geloven dat de wereld in tien jaar zal vergaan. Daar moeten miljardairs achter zitten, zegt Patrick Moore.

11 REACTIES

 1. Hmmm…..NA dus eerst jaren meer dan genoeg te hebben geboerd , doe je nou opeens je klep open meneer Michael Moore . Eerst VOLOP meewerken aan die onzin en leugens en dan , wanneer je om een of andere reden , misschien niet meer fit genoeg bent voor “actieve dienst” bij GREENPEACE , kom je met zulke verklaringen . Die ongetwijfeld TERECHT en WAAR zullen zijn , maar WEL laten zien dat jij , Michael Moore , NET zo CORRUPT en HYPOCRIET bent als de mensen die dit initieren en faciliteren , namelijk de MILJARDAIRS die politici en bureaucraten in hun zak hebben om “wetenschappers” te corrumperen en/of af te persen etc etc etc Maar goed , m.i. zou het BETER zijn geweest , wanneer je op een of andere wijze een bepaald TV-station had benaderd en een BELANGRIJKE NIEUWS uitzending hieraan gewijd was en dan WERELDWIJD zou zijn UITGEZONDEN / gebroadcast , dan had je nog enige indruk kunnen maken op mij….Een ding is echter wel goed, en dat is dat je uiteindelijk TOCH met de waarheid naar buiten komt…. WEL veel te laat , aangezien de huidige problemen WERELDWIJD die te danken zijn aan GREENPEACE protesten die VELE aangelegenheden hebben stopgelegd . Je bent dus NET zo schuldig .

 2. Beste heer Moore,

  U spreekt over zwendel, wilt u ons a.u.b. uitleggen wat de oorzaak is van deze opwarming?

  Dank voor uw wetenschappelijke onderbouwing!

  • Wat dacht u van de variatie in zonne-activiteit, de minimale maar voortdurende verandering van de aard-as en andere gebruikelijke variaties in het klimaat??? Momenteel bevind de aarde zich tussen twee ijstijden in . . . enz. Gewoon logisch nadenken en je door niemand wat wijs laten maken.

 3. Lees het UN-IPCC 2019 onderzoek, daarin wordt getoond dat de opwarming al begon voor het begin van de industriële revolutie.

 4. Ondertussen kunnen we zeggen dat de CO2 zwendel gezakt is naar de tweede plaats.
  De Covid-19 zwendel staat nu op de eerste plaats van grootste zwendels allertijden.
  De CO2 en Covid-19 zwendel zijn echter wel allebei afkomstig van dezelfde linkse ‘con-artiesten’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here