De legendarische milieustrijder en Greenpeace oprichter Patrick Moore neemt nu het blad van zijn mond. In een interview stelt hij dat de theorie van de door de mens veroorzaakte klimaatverandering “de grootste zwendel in de geschiedenis” is.

In een interview met Breitbart gaat Patrick Moore hard ten aanval op de klimaattheorie en degenen die ervan profiteren.

Volgens hem gaat de klimaatcampagne over het verspreiden van angst en slecht geweten.

Angst is door de geschiedenis heen gebruikt om de geesten, portemonnees en al het andere van mensen onder controle te krijgen, de klimaatramp is strikt genomen een angstcampagne – nou ja, angst en schuldgevoelens – je bent bang dat je je kinderen vermoordt omdat je ze in je SUV rondrijdt en kooldioxide in de atmosfeer uitstoot. Er is geen sterkere motivatie dan die twee, zegt Moore.

Hij beschrijft de klimaatbeweging als de grootste bedreiging voor de Verlichting sinds de tijd van Galileo. De moderne klimaatbeweging is “een giftige mix van ideologie, politiek en religie” die de wetenschap overneemt, aldus Patrick Moore.

Het neemt de wetenschap over met bijgeloof en een soort giftige mix van ideologie, politiek en religie. Er zit geen waarheid in. Het is een compleet bedrog en oplichterij.

Moore beschrijft kooldioxide als het “manna van het leven” en verwerpt de bewering van moderne klimaatactivisten dat het natuurlijke levengevend gas eigenlijk een fatale verontreiniging zou zijn.

Hij waarschuwt dat wetenschappers worden gecorrumpeerd door politici en bureaucraten die belang hebben bij het verspreiden van de klimaatclaim om hun eigen macht te centraliseren. De grote mediabedrijven hebben dan de taak om de klimaatclaims te verspreiden om de bevolking met beweringen dat de wereld ondergaat bang te maken.

De media herhalen keer op keer voor iedereen dat ze hun eigen kinderen vermoorden.

Patrick Moore trok eerder de aandacht toen hij Alexandria Ocasio-Cortez bekritiseerde op Twitter, rapporteert RT. Ocasio-Cortez is een geradicaliseerde linkse activistische politica die onlangs werd verkozen in het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden en pleit voor een “nieuw groen geschenk” in de vorm van sterk verhoogde klimaatbelastingen.

  Honderden klimaatwetenschappers eisen onmiddellijke stopzetting van Bill Gates' genocidale "zonnestralen verduistering"-project

Moore is echter in het bijzonder kritisch over de klimaatorganisatie Sunrise Movement, die zou zijn ontstaan op initiatief van “jongeren” die zich zorgen maken over het klimaat.

Ze hersenspoelen de kinderen om te geloven dat de wereld in tien jaar zal vergaan. Daar moeten miljardairs achter zitten, zegt Patrick Moore.

Vorig artikelDeugvrouw wilde niet toegeven dat ze door een Afrikaan beroofd en mishandeld was – “ik ben tegen een muur gebotst”
Volgend artikelZweeds gezin nam Mohamed in hun huis – verkrachtte meteen hun minderjarige dochters
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

50 REACTIES

 1. Hmmm…..NA dus eerst jaren meer dan genoeg te hebben geboerd , doe je nou opeens je klep open meneer Michael Moore . Eerst VOLOP meewerken aan die onzin en leugens en dan , wanneer je om een of andere reden , misschien niet meer fit genoeg bent voor “actieve dienst” bij GREENPEACE , kom je met zulke verklaringen . Die ongetwijfeld TERECHT en WAAR zullen zijn , maar WEL laten zien dat jij , Michael Moore , NET zo CORRUPT en HYPOCRIET bent als de mensen die dit initieren en faciliteren , namelijk de MILJARDAIRS die politici en bureaucraten in hun zak hebben om “wetenschappers” te corrumperen en/of af te persen etc etc etc Maar goed , m.i. zou het BETER zijn geweest , wanneer je op een of andere wijze een bepaald TV-station had benaderd en een BELANGRIJKE NIEUWS uitzending hieraan gewijd was en dan WERELDWIJD zou zijn UITGEZONDEN / gebroadcast , dan had je nog enige indruk kunnen maken op mij….Een ding is echter wel goed, en dat is dat je uiteindelijk TOCH met de waarheid naar buiten komt…. WEL veel te laat , aangezien de huidige problemen WERELDWIJD die te danken zijn aan GREENPEACE protesten die VELE aangelegenheden hebben stopgelegd . Je bent dus NET zo schuldig .

  • oud-marinier; Zo gaat het toch altijd. Tijdens hun werkzame leven krijgen ze een vorstelijk salaris om dingen te doen die niet door de beugel komen en om te zwijgen over de misstanden, terwijl ze na hun uittreding plotseling als een blad van de boom omslaan. Hetzelfde zag je bij een topman van Phizer. Nadat deze bij Phizer wegging ging hij – het vaccin – zwart maken als zijnde zeer giftig. Het geld wat stom is maakt alles recht wat krom is. Maar Owee als dat geld niet meer beschikbaar is. Alles in deze wereld word beheerst door geld. Wie er erg veel van heeft kan de wereld naar zijn hand zetten. Voorbeelden zijn de Wereldbank, Blackstone, Rockefeller, het IMF, Soros en Bill Gates. Het is vreselijk om machteloos te moeten toekijken hoe zij alles naar de bliksem aan het helpen zijn.

   • Zeker BigLJohn , zo gaat het (bijna) altijd. Uitzonderingen daargelaten . Ergens kan ik het hen ook niet kwalijk nemen , ik denk dat 999 op de 1000 mensen hetzelfde zouden doen. Ja , die top-man van Pfizer …ook zoiets ja. Maar nogmaals , die was betrokken bij de ontwikkeling ervan en ontdekte dat het NIET goed was en daarna vertrok. Geld is een noodzakelijk kwaad . De mensen en instanties die je opnoemt…tja …, wat moet je ermee … afschieten , opblazen …!!!??? Ha ha ha …. Machteloos zijn we (we the people) NIET ….als men maar zou willen inzien dat WIJ (het VOLK) de macht hebben , en niet die halve zolen . Als WIJ met z’n allen NEE zeggen , is het afgelopen. PUNT . (Maar velen zijn zo verslaafd aan hun mo(DE)bieltje , …enfin …. Je brgrijpt wel wat ik bedoel.

    • oud marinier —ik zou het niet beter kunnen verwoorden , verschrikkelijk hoe ze met dat ‘Mobieltje ‘ door de CIA is ontworpen ding -overal meezeulen zelfs diegenen die menen dat ze goed bezig zijn ?!

  • Ook dokter R .Melone komt pas later met een spijtbetuiging dat hij vindt dat zijn uitvinding verkeerd gebruikt is geworden…. Ook Albert Einstein gaf pas veel later dat dat zijn uitvinding en ontwikkeling verkeerd gebruikt is geworden door de rijken der aarde!? Zou Rutte en Hugo deze spijtbetuiging ook gaan doen dat ze het volk misleidt hebben en aangezet hebben om de Corona spuiten te nemen die ze verkeerd gebruikt hebben? Deze wereld is rot tot op het bot en dat komt telkens door menselijke hebzucht en bezit ziekte manie Het grote probleem van de mensheid is dat die zich teveel heeft voortgeplant en dat nu pas verkeert is gebruikt volgens de rijken der aardkloot…..De wet ga heen en vermenigvuldig u is ook door de mens verkeerd gebruikt en toegepast!

 2. Beste heer Moore,

  U spreekt over zwendel, wilt u ons a.u.b. uitleggen wat de oorzaak is van deze opwarming?

  Dank voor uw wetenschappelijke onderbouwing!

  • Wat dacht u van de variatie in zonne-activiteit, de minimale maar voortdurende verandering van de aard-as en andere gebruikelijke variaties in het klimaat??? Momenteel bevind de aarde zich tussen twee ijstijden in . . . enz. Gewoon logisch nadenken en je door niemand wat wijs laten maken.

  • Ooit gehoord van HAARP?
   Bestaan over de hele wereld ieder land heeft zo een toestel . Weermanipultatie..verdiep je eens in materie.. wereldleiders als sommige wetenschappers zijn gesponsord door elite groep .net als covid plandemie. Ben al 6 jaar aan het uitzoeken waarom dit word achtergehouden. Niet te vergeten wie Greta T sponsord indeed Bill gates

   • Huh??
    GT dat mompelende kind, verstopt in lange haren??
    Heb er niets mee…
    Áls ze echt met BG verbonden is, snap ik waarom de rillingen over mn rug lopen als ik haar zie

  • Nooi officieel onderzocht: maar welk effect hebben de ruim 2100 kernproeven gehad op ons klimaat. Er zijn proeven geweest die een drukgolf meerdere keren rond de aarde heeft doen gaan. Wellicht dat de stand ten opzichte van de zon daardoor is veranderd?!

  • De zgn ‘opwarming’ is gebaseerd op onrealistische computermodellen. In feite is de werkelijke opwarming veel lager en vormt geen bedreiging. Vergelijk met de computermodellen van Neil Ferguson die massale sterfte aan Covid voorspelden, wat in de praktijk helemaal niet bleek te kloppen. Alles wordt zeer helder uitgelegd in een editie van De Andere Krant. Deze editie is nog na te bestellen. Ik geloofde ook altijd in het opwarmingsverhaal. Wat er echter wèl aan de hand is: grootscheepse milieuvervuiling en ontbossing. En daar zouden we tegen in verweer moeten komen. Bestel de Andere Krant met als thema klimaat: https://www.deanderekrant.nl/bestellen

  • Tijd geleden vid op YT gezien van echte wetenschappers, geblokkeerd en verbannen van de MSM. De wetenschappelijke studies zijn al lang geleden gedaan. Klimaatsverandering gebeurt niet door broeikasgassen maar door wolkenvorming. sinds deze Lockdown is de lucht door het massale Chemtrailen voortdurend totaal bewolkt. 1 + 1 is meesstal 2. Geoengineering veroorzaakt dus klimaatsverandering, terwijl ons wijs gemaakt wordt dat het ons van te felle zonnestralen beschermd

   • De zielig mens zal nooit te weten komen waaraan dat precies ligt omdat hij/zij veel te kort leeft De meeste mensen weten niet meer wat het weer was van de vorige week laat staan van een miljoen jaar geleden!

 3. Lees het UN-IPCC 2019 onderzoek, daarin wordt getoond dat de opwarming al begon voor het begin van de industriële revolutie.

 4. Ondertussen kunnen we zeggen dat de CO2 zwendel gezakt is naar de tweede plaats.
  De Covid-19 zwendel staat nu op de eerste plaats van grootste zwendels allertijden.
  De CO2 en Covid-19 zwendel zijn echter wel allebei afkomstig van dezelfde linkse ‘con-artiesten’.

 5. Leuk overzicht van reacties. Eerst de (oud)militairen, die op de man spelen. Dan de mensen die het echt ter harte nemen en die over de inhoud spreken. Mooi zo, goed doorzichtig.

  • Niet alleen verbieden , geachte Lucas Dijk…, maar ook Greenpeace organisatie , laten toegeven dat het 1 grote zwendel is PLUS alle tot nu toe gedoneerde donaties , TERUG laten betalen aan iedere donateur .

 6. Greenpeace en andere milieuorganisaties zoals MilieuDefensie zijn…. controlled opposition. Ik ben daarvan lid geweest, totdat ze door hun eigen acties (die zich intern afspeelden) hun ware aard lieten zien. Eigen ervaringen, lang verhaal. Heb daarna uiteraard meteen mijn lidmaatschap opgezegd.

 7. Wie is nog te vertrouwen en wie is Controlled Opposition. Feit blijft dat ook voor de mensen met een goed hart zij pas wakker worden als ze wakker worden en dat niemand een ander dat kwalijk moet nemen. Ik wist ook niet dat Louis Pasteur met zijn virustheorie al 100 jaar geleden totaal ontkracht was. Dr Stefan Lanka met zijn Virussen bestaan niet wist ik wel van, maar pas de laatste tijd begint dat kwartje echt te vallen en de consequenties daarvan. Terwijl ik een complementaire gezondheidsadviseur ben en me al decennia verdiep in gezondheid en alternatieve geneeswijzen.

  • Ik heb ook iets opgepikt over dat virussen niet bestaan, maar het lijkt me zo gek; je kunt ze toch gewoon zien onder de microscoop? Waarom denk je dat en wat zijn dan de consequenties volgens jou?

   • Iets waarnemen onder een microscoop is 1 ding. Het virussen noemen een ander. dr Stefan Lanka won zijn rechtszaak in Duitsland. Het is niet aan te tonen dat het Mazelenvirus bestaat. Het is de procedure. Die geeft hetzelfde resultaat ook als er niets aan toegevoegd wordt wat men virusisolaat noemt. Kijk de docu Terrain van dr Andrew Kaufman, dr Tom Cowan, dr Stefan Lanka en anderen. Overigens werd dat 100 jaar geleden al bewezen en Louis Pasteur de bedenker van virussen volledig ontkracht. hetgeen hij toegaf op zijn doodsbed. Exosomen, stervend celmateriaal en zgn virussen zijn hetzelfde.

  • Een gedegen opleiding. Complementaire Geneeeskunde een uitgebreid veld. Maar geen Universitaire studie van 7 jaar of langer. Daar echter leren ze niets over vaccins en vaccinatieschade, voeding en andere ziekmakende belastingen voor het lichaam. Beetje denigrerend comment. En nee ik heb er mijn inkomen niet mee gegenereerd. Een eigen praktijk opzetten er niet van gekomen. Ik kwam er ook achter dat ik een consult aan iemand die me eindeloos energetisch leeg tankte niet interessant vond en hou het liever bij adviezen delen. Overigens kreeg mijn zus van de reguliere oncoloog in 2013 nog 3 maanden te leven. Ook zij koos het pad van complementaire geneeskunde waardoor de tumoren in longen verdwenen en zij nog steeds leeft.

   • Beste Gertrude,

    Is complentaire geneeskunde, simpel gezegd, niets anders dan het uitgaan van geneeskunde adhv de (enige juiste) “terrain theory”, afkomstig van in eerste instantie Claude Bernard, welke later werd vervolmaakt door Antoine Béchamps?

  • Jema

   Inderdaad, wat moet dat voorstellen een Complementaire gezondheidsadviseur.

   Het moet niet nog gekker worden.

   De sprookjes van Grimm verbleken erbij.

   Tegenwoordig verzinnen ze gewoon een beroep om interessant over te komen lijkt mij.

 8. Virussen en infecties bestaan al eeuwen en in feite sinds de mens op deze aardkloot rondloopt Echter de oermens ontdekte daar al middelen voor die ze in de natuur vonden…. Echter door de commercie van heden ten dage zijn alle natuurlijke middelen vervangen door chemische substanties die buiten natuurlijk zijn…… Momenteel is de covid spuit er een duidelijk voorbeeld van dat de artsen en virologen zijn overgestapt naar chemische middelen waar meer geld aan te verdienen valt….. Dat er miljoenen mensen sterven aan deze neo middelen boeit niemand….. Ook de WHO is er op overgestapt en zaait nog meer desinformatie dat de mens niet meer sterven moet/zal en daardoor alles experimenten met zich laat doen!

  • Dr Stefan Lanka won zijn rechtszaak. Niet aan te tonen. Hetgeen betekent dat er op een hele andere manier gekeken moet worden naar wat mensen ziek maakt. Vaak is de oorzaak te vinden in de chemische pesticiden die in de buurt van epidemien gebruikt werden of zoals bij de Spaanse griep de vaccins die aan US soldaten gegeven werden.

 9. Heel vreemd dat er nog artsen en ander medisch personeel actief zijn.

  Of is dat soms… dankzij… al die besmettelijke ziekten en dodelijke virussen.

  • Wat een domme opmerking. Als je je been breekt of iets anders dan doen artsen en medisch personeel heel goed werk. Zij zijn opgeleid dingen te geloven die niet waar zijn. Net als ieder mens. Een docu over amsterdamse oncologen maakte duidelijk dat deze zelf al door hebben dat het Marktwerking is die bepaald welk medicijn in produktie wordt genomen. Marktwerking of de juiste personen kennen. Ik vermoed zelf het laatste. Het medicijn, in hun onderzoek bewezen te werken, is waarschijnlijk nooit in produktie genomen. Big Pharma draait om geld en macht en om zoveel mogelijk te verdienen aan patienten in hun stervensproces, maar is nooit bedoeld als genezing. Remdesivir al in veel eerder onderzoek bewezen dodelijk te kunnen zijn, in China bewezen zero effekt te hebben op Covid, wereldwijd het middel wat door ziekenhuizen toegepast wordt, met bijbehorende premies aan die ziekenhuizen. Hydroxychloroquine, Ivermectin en andere middelen, een anti Covid protocol werden zelfs verboden.

   • Beste Gertrude,

    Wat maak je hier een harde opmerking.
    Voor jou is deze opmerking wellicht dom, maar Jema heeft kennelijk geen idee, dus is haar opmerking/vraag gerechtvaardigd.

    Aan Jema:
    Artsen en ziekenhuizen zouden zich alleen maar moeten bezig houden met acute trauma’s.
    Genezen moeten we uiteindelijk zelf doen, zonder alle petro-chemische “medicatie” die ze ons opdringen.
    Die troep heeft niets te maken met echt genezen.

    Just my 2 cents 🙂

    • Aanvulling op mijn reactie:
     Voor artsen geldt dat ze naast het bezig houden met acute trauma’s, ze ook de taak hebben om mensen een juiste leefwijze aan te reiken volgens de “terrain theory”.
     Zie ook de oorspronkelijke eed van Hippocrates.

 10. Als iemand de polikliniek binnenkomt, kan de arts of verpleegkundige niet aan de neus van de bezoeker zien of hij al dan niet besmettelijk is.
  M.a.w als er werkelijk dodelijke/gevaarlijke virussen zouden bestaan, dan zou er
  geen medisch personeel meer in leven zijn.
  Aan de andere kant zijn er de giftige vaccins die veel ziekten veroorzaken.
  Zie: The Poisoned Needle van E. McBean.
  Groet, Jema

 11. Het probleem is de overbevolking op aarde, daar hoor ik niemand over, alles is eindig,
  De op hol gelsagen aangroei van de wereldbevolking en de exponentiële explosie van de industriële maatschappij hebben geleid tot een verkwistende wijze van verbruik van energie en andere hulpbronnen, tot een verontreiniging en vergiftiging van grond, water en lucht, in dezelfde beweging tot de aantasting en vernietiging van diverse biotopen, waardoor dier- en plantensoorten de uitroeiing nabij zijn en uiteindelijk de toekomst van de mens zelf op het spel staat.
  Kijk naar de bevolkings groei in de 3de wereld landen, bv Niger, één van de armste landen ter wereld, in het jaar 2000, 11.3 miljoen inwoners, in 2021 meer dan 25 miljoen, is op amper 20 jaar tijd meer dan verdubbeld, minder dan 10 procent van het land kan gebruikt worden voor voedsel etc…. bijna de helft van de bevolking is 15 jaar of jonger, (kweken gelijk konijnen) eten hebben ze niet, de vertiliteit van de vrouw is daar 7.6, het land heeft zo goed als geen infrastructuur, etc…. desastreus.

  • Overbevolking is niet het probleem. U kijkt te veel bullshit media als u deze stelling gelooft. Met thorium kan er genoeg energie geproduceerd worden om armoede de wereld uit te helpen. Bewust wordt deze technologie niet gebruikt.
   Al zou er al sprake zijn van overbevolking dan heeft niemand het recht om te bepalen wie het veld moet ruimen. Laat de natuur zijn de selectie maar maken deze is zelfregulerend. De macht in de wereld bestuurd met angst en leugens, u bevestigt deze in uw post waardoor u duidelijk aangeeft dat u daarin meegaat. Wordt wakker!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in