De onderstaande door RAIR Foundation USA vertaalde video belicht een ontredderde vrouw in Lampedusa, Italië, die klaagt over illegale migranten die haar land bezetten, zelfs nadat ze het probleem herhaaldelijk bij de autoriteiten heeft gemeld. Naast de “matrassen”, “flessen alcohol” en “uitwerpselen” legt Rosy Matinais uit dat de moslimmigranten al haar dieren hebben opgegeten, inclusief de honden, met uitzondering van de varkens.

Mevrouw Matinais, een boerin die leeft van de gewassen op haar land, verdient haar brood met het fokken van boerderijdieren. “Ze hebben de kippen, de geiten en de honden opgegeten”, zegt ze. “Ik kan geen dieren meer hebben. Ik heb alleen nog maar varkens”. De illegale migranten hebben vier van haar honden opgegeten door ze te villen en te grillen, legt ze uit.

Volgens de Italiaanse krant ilgiornale.it, kocht haar vader het landgoed op het eiland in 1967. Maar Lampedusa, Italië, in het meest zuidelijke deel van Italië, is een epicentrum geworden voor de door de socialisten gedreven illegale migranteninvasie. Het kleine eiland, een Italiaanse toeristische bestemming, heeft een bevolking van ongeveer 6.000 mensen. Er zijn momenten geweest dat de migranten in de meerderheid waren. De socialistische premier Giuseppe Conte keerde het immigratiebeleid van Salvini om toen hij aan de macht kwam, zoals eerder gemeld gemeld door Frontnieuws:

Salvini doet verslag: “Dit is geen immigratie, maar chaos”

“Ik vraag aan de Guardia di Finanza, de burgemeester [Totò Martello], de assessor en de bestuurder van het district . Kunt u mij vertellen of ik niet de eigenaar van mijn eigen grond kan zijn?”, klaagt ze. Rosy’s hulpverzoeken zijn niet alleen genegeerd door politici, maar ook door wetshandhavers.

  Gevaccineerde Italianen verbranden hun Covid-19 vaccinpaspoort uit solidariteit met de ongevaccineerden

Het lokale verslag legt uit dat de migranten haar en haar dochter lastigvielen. “We vroegen de politie om hulp”, wordt ze geciteerd. “Ze vertelden ons dat de migranten onaantastbaar zijn. Ze doen wat ze willen”.

Rosy betreurt het dat haar vader niet meer leeft, hij zou “het jachtgeweer” hebben gebruikt op de migranten die hun terrein bezetten. Ze uit verder haar woede over de burgemeester Totò Martello voor het niet helpen van de situatie.

Ondanks de aanhoudende berichten over migranten die huisdieren van burgers eten, plaatste de burgemeester op Facebookeen bericht  dat haar beschuldigingen “nepnieuws” zijn. In de tussentijd lijkt Rosy haar vier honden te missen en is ze in de steek gelaten door degenen die zijn gekozen om haar te beschermen.

Zoals eerder vermeld door Frontnieuws, werd een 23-jarige migrant door een vrouw uitgescholden voor het villen en openlijk koken van een kat op een stoep bij het Campiglia Marittima treinstation Livorno, Italië. “Dit arme schepsel, kijk hier eens, schande! Schande! Je zou terug moeten gaan naar je eigen land”, riep de vrouw uit.

Illegale migrant grilt kat op straat

Honderden migranten landen dagelijks in deze prachtige Zuid-Italiaanse kustplaats die overleeft van het toerisme. Rosey en haar inheemse Italianen zijn in de steek gelaten door linkse politici die koste wat het kost een open grensbeleid opdringen. Deze gekozen leiders zijn niet alleen doof voor de onuitsprekelijke problemen waarmee burgers worden geconfronteerd, maar ze besmeuren iedereen die met hun verhalen naar buiten gaat.

Bekijk hier de door RAIR vertaalde video:

  Proces tegen Salvini: "Er was een vertaalfout bij de Ministeriële rechtbank"

Rome: illegale migrant gooit het oog van een jonge vrouw eruit

Vorig artikelMigranten proberen met geweld door te breken bij de Hongaarse grensovergang
Volgend artikelRel op Belgisch strand – politie aangevallen met parasols
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in