© U.S. Secretary of Defense / Wikimedia (CC-BY-2.0)

Een 18-jarige Italiaanse volleyballer is dood en Italiaanse aanklagers dreigen opnieuw met aanklachten wegens doodslag tegen artsen, bericht thecovidblog.com.

Davide Bristot (in sommige Italiaanse media gespeld als “Bistrot“) kreeg op 17 juni de eerste injectie met het experimentele Pfizer mRNA, aldus True News. Hij ondervond geen onmiddellijke nadelige gevolgen. Maar rond 10 juli begon hij last te krijgen van slopende hoofdpijn. De Corriere Del Veneto meldt dat Bristot op dinsdag 13 juli met vrienden in een pizzeria rondhing. De hoofdpijn hield niet alleen enkele dagen aan, maar hij moest die nacht ook minstens twee keer overgeven.

Davide’s ouders, Paolo en Barbara Bristot, brachten hem om ongeveer 22:30 die avond naar het Belluno ziekenhuis. Artsen deden een paar klinische tests en brachten voor een uur een infuus in zijn arm aan voordat ze hem naar huis stuurden. Ze zeiden dat hij een gezonde, 18-jarige atletische man was en dat er dus niets meer mis kon zijn. Davide ging onmiddellijk slapen toen hij thuiskwam.

Barbara kreeg de volgende ochtend argwaan toen Davide niet uit zijn kamer kwam. Ze opende zijn deur en ontdekte het levenloze lichaam van haar zoon aan het voeteneind van zijn bed, op woensdagochtend 14 juli.

Zelfde liedje van Italiaanse aanklagers

Luca Zaia, de president van de regio Veneto in Italië, stuurde eind vorige week een team van inspecteurs naar het ziekenhuis van Belluno. Zij kregen de opdracht de methoden en procedures te onderzoeken die op Davide werden toegepast de nacht voor zijn dood. Maar zij hebben reeds de experimentele mRNA-injectie als doodsoorzaak uitgesloten.

  Dr. Sucharit Bhakdi: "Ik ben er absoluut van overtuigd dat mRNA-vaccins je zullen doden"

Belluno plaatsvervangend officier van justitie Alberto Primavera opende een onderzoek naar mogelijk doodslag. Maar we hebben deze blafmentaliteit, maar geen bijtmentaliteit reeds in 2021 eerder gezien van de Italiaanse officieren van justitie. De aanklagers van Syracuse hadden een onderzoek naar doodslag geopend tegen de arts en de verpleegster die de AstraZeneca-spuit hadden toegediend aan marineonderofficier Stefano Paternò. Hij overleed 24 uur na de injectie. De aanklagers van Gela verklaarden dat zij een onderzoek instelden naar de dood van mevrouw Zelia Guzzo. Zij was hersendood 15 dagen na de AstraZeneca injectie. Maar niemand is ter verantwoording geroepen voor een van deze onderzoeken.

Davide Bristot zou in september aan zijn laatste jaar van de middelbare school begonnen zijn. Hij en zijn familie zijn doortrokken van de Italiaanse volleybaltraditie. Paolo, Davide’s vader, speelde voor het Italiaanse nationale volleybalteam. Alessandro Bristot, Davide’s jongere broer, speelt voor de Italiaanse nationale ploeg onder 17-jarigen. Davide was een aanvaller in volleybal. De Italiaanse volleybalfederatie heeft haar condoleances overgebracht aan de familie.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

AstraZeneca: wat u moet weten over Covid-19 virale vectorinjectiesVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelNieuwe Waarschuwingsbrief voor zowel BioNTech als Moderna en ook voor Janssen en AstraZeneca – Aanleiding o.a. verhoogde hartspierontstekingen 
Volgend artikel18.928 DODEN 1,8 miljoen gewonden (50% ernstig) gemeld in de EU-databank van bijwerkingen van COVID-19 injecties
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in