Nadat op zaterdagmiddag een gewelddadige rel uitbrak, zijn alle bezoekers van buitenaf van het strand van Blankeberge door de burgemeester van de stad verbannen. Tijdens de rel werd de politie aangevallen met onder andere masten voor windsurfen en parasols.

Op zaterdagmiddag brak er een gewelddadige rel uit op het strand van Blankenberge aan de Belgische kust, meldt The Brussels Times.

Backup:

 

De rellen begonnen toen een strandwacht een groep van ongeveer 40 mensen vertelde dat het verboden was om op de golfbreker te zitten.

Toen de groep weigerde te verplaatsen, werd de politie gebeld en brak er een groot gevecht uit. Een video van de rellen die op social media wordt verspreid laat zien hoe de politie onder andere met een parasol wordt belaagd.

“Plotseling werd het een massaal gevecht en brak er een totale chaos uit. Parasols en ligmatten vlogen in het rond, windsurfmasten werden gebruikt als wapens”, zegt een bareigenaar.

“Ik vind dit vreselijk. Voor mensen die met goede bedoelingen komen en willen genieten van een dagje Blankeberge, is dit heel erg. Ik denk aan kinderen en hun ouders”, zegt burgemeester Daphné Dumery.

Na de rellen werden verschillende mensen door de politie gearresteerd, en een aantal van de gearresteerden werd uit de stad gedeporteerd.

Op zondag verbood burgemeester Dumery alle bezoeken aan het strand van andere steden. De politie zal controles uitvoeren bij de controleposten.

Belgische politieagenten zeggen dat sommige burgemeesters de kant van no go-zone bendes kiezen

Belgische premier overweegt verplichte vaccinatie: "Het doel is duidelijk: we moeten iedereen vaccineren"
Vorig artikel“Overal ontlasting”: Italiaanse overheid negeert smeekbede van vrouw om hond-etende moslimbezetters van haar terrein te verwijderen
Volgend artikelGod’s straf: 3.000 Turken besmet met het Coronavirus tijdens de inwijding van de Hagia Sophia kathedraal als moskee
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

2 REACTIES

  1. Tja over een onderwerp of issue is zóveel geschreven als de onverdraagzaamheid van deze onaangepaste kansparels welke hun roots op een of ander manier in het Midden-Oosten hebben liggen, een ding is zeker de politieke wil en moed is niet aanwezig bij het grootste deel van de politici, hoe men het wendt of keert wordt deze ellende telkens weer gedownplayed en met een Jantje van Leiden afgedaan door de gekochte media.

  2. Waren het maar eens blanke demonstranten geweest die voor hun vrijheid demonteren waren ze al lang in mekaar geslagen en door honden gebeten vuil nazi politie hebben wij toch.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in