In Italië circuleert een videoclip die laat zien hoe een illegale migrant een kat midden op straat aan het roosteren is. Het incident zorgt ervoor dat een passerende vrouw krachtig reageert: “in ons land eten we geen katten”.

De videoclip met de geroosterde kat is gefilmd in de regio Toscane. De migrant op de foto zou een 23-jarige man uit Ivoorkust zijn die in 2018 illegaal naar het land is geëmigreerd. Een vrouw vraagt zich af waarom de migrant zich sigaretten kan veroorloven terwijl hij beweert de kat te grillen omdat hij geen geld heeft voor voedsel.

Salvini: “Linkse politici vernietigen het land”

Voormalig minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini, die de conservatieve partij Lega vertegenwoordigt, heeft de video hergepubliceerd. Hij schrijft dat Italië in shock is over het incident en dat de verantwoordelijkheid ligt bij linkse politici die het ooit mooiste land ter wereld vernietigen. “Maar we geven niet op”, concludeert Salvini.

Backup:

 

Varken levend geslacht en gevlamd op parkeerplaats – Migranten BBQ

  Distributiestrijd dreigt: Migranten eisen alle hulp op - Italianen staan met lege handen
Vorig artikelRusland: Covid-19 kan mannen steriel maken
Volgend artikel14 ton moslim terroristische harddrugs in beslag genomen in Italië
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Wat kan je verwachten? Er is een enkele gorilla die gebarentaal kent.Zijn IQ is getest; is 84; de gemiddelde afrikaan: 64.
    Zij worden in europa gehaald (met credit cards van EU) om alle blanke vrouwen te bezwangeren. Ideetje van de NWO. Proost.

    Somalische mannen boven 18 zijn vorig jaar gescanned in NL; 28% schizofreen; 205 anders geestelijk gestoord. Trots resultaat van inteelt en incest.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in