In Italië circuleert een videoclip die laat zien hoe een illegale migrant een kat midden op straat aan het roosteren is. Het incident zorgt ervoor dat een passerende vrouw krachtig reageert: “in ons land eten we geen katten”.

De videoclip met de geroosterde kat is gefilmd in de regio Toscane. De migrant op de foto zou een 23-jarige man uit Ivoorkust zijn die in 2018 illegaal naar het land is geëmigreerd. Een vrouw vraagt zich af waarom de migrant zich sigaretten kan veroorloven terwijl hij beweert de kat te grillen omdat hij geen geld heeft voor voedsel.

Salvini: “Linkse politici vernietigen het land”

Voormalig minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini, die de conservatieve partij Lega vertegenwoordigt, heeft de video hergepubliceerd. Hij schrijft dat Italië in shock is over het incident en dat de verantwoordelijkheid ligt bij linkse politici die het ooit mooiste land ter wereld vernietigen. “Maar we geven niet op”, concludeert Salvini.

Backup:

 

Varken levend geslacht en gevlamd op parkeerplaats – Migranten BBQ

Clown World: Kunstenaar verkoopt onzichtbaar beeldhouwwerk voor 18.000 dollar

3 REACTIES

  1. Wat kan je verwachten? Er is een enkele gorilla die gebarentaal kent.Zijn IQ is getest; is 84; de gemiddelde afrikaan: 64.
    Zij worden in europa gehaald (met credit cards van EU) om alle blanke vrouwen te bezwangeren. Ideetje van de NWO. Proost.

    Somalische mannen boven 18 zijn vorig jaar gescanned in NL; 28% schizofreen; 205 anders geestelijk gestoord. Trots resultaat van inteelt en incest.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here