Opnieuw veroorzaakt de hantering van illegale migranten grote verontwaardiging in Italië. Nadat al eerder vermeldt is dat vanwege de Coronavirus-pandemie alle 85.000 (!) illegaal verblijvende buitenlanders in opdracht van het Italiaanse Ministerie van Binnenlandse Zaken in comfortabele hotels moeten worden ondergebracht, worden nu zogeheten “bootvluchtelingen” uit de Middellandse Zee na hun aanlanding direct naar een luxe hotelresort gebracht, inclusief zwembadvoorzieningen. Een luxe waar veel de veel geplaagde Italianen alleen maar van kunnen dromen.

Lampedusa: 32 illegalen overgebracht naar een luxehotel

Volgens de Italiaanse media zijn de laatste dagen weer illegale bootmigranten op het eiland Lampedusa geland. De 32 migranten zijn Tunesische immigranten en zijn per boot op het eiland aangekomen. Na hun aankomst werden ze met de veerboot naar Porto Empedocle op Sicilië gebracht. Van daaruit werden ze naar het resort Villa Sikania gebracht. De burgemeester van de stad Siculiana, Leonardo Lauricella, heeft dit bevestigd:

“Ik kreeg een telefoontje van de prefect die me informeerde over de komst van migranten, waaronder enkele zwangere vrouwen en kinderen. De prefect verzekerde me dat het een tijdelijk verblijf zou zijn.”

Voor de 32 migranten betekent dit een luxe hotel, inclusief een zwembad. Of er daadwerkelijk kinderen en zwangere vrouwen onder de aankomsten waren, kon niet worden bevestigd, schrijft het Duitse nieuwsportaal Unser Mitteleuropa. Minstens een kleine troost voor de “beschermers”: zij moeten immers in quarantaine zijn en mogen het resort niet verlaten.

Luxe hotels voor migranten niet ongewoon

Uit berichten uit het recente verleden blijkt ook dat de Italiaanse staat blijkbaar graag luxe hotelfaciliteiten opent voor migranten. Telkens weer moet het Villa Sikania resort op Sicilië dienen voor de accommodatie. Meest recentelijk voor 70 “bootvluchtelingen”. Het hotel ligt in het bewoonde centrum van Siculiana, een klein stadje aan de rand van Agrigento. Hoe dan ook zijn de bewoners door deze procedure verbijsterd.

  Italië: Illegale arbeidsmigranten dreigen met staking als er geen amnestie wordt verleend
Vorig artikelSpanje: Politieagenten geschorst na het gewelddadig neerslaan van een Corona- regelovertreder
Volgend artikelGeheim plan: EU lanceert grootschalig vestigingsprogramma voor miljoenen Afrikanen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in