Foto: Fdesouche

Een illegale migrant gooide stenen naar een jonge vrouw, waardoor ze een oog verloor. De inwoners van Casilino drukken hun woede uit: “Het wordt erger en erger”.

Alice Tarquini, 32 jaar, uit Rome, werd slachtoffer van een gewelddadige aanval waarbij ze een oog verloor. Een illegale immigrant gooide stenen naar haar auto en trof haar in het gezicht. Ze was net in haar auto op weg naar huis toen ze op een kruispunt werd aangevallen.

Ik was bijna thuis. Eerst realiseerde ik me niet eens dat ik door een steen was geraakt, maar mijn gezicht werd ineens bloederig. De pijn die gepaard ging met het bloeden was ondraaglijk. Ik herinner me alleen dat ik enkele ogenblikken eerder het silhouet van een persoon op de stoep had gezien (…). Ik begreep niet echt wat er gebeurde.

De dader werd al snel geïdentificeerd: een zekere Balbir Cumar, 42, met Indiase staatsburgerschap. Geen vaste verblijfplaats, geen werk en natuurlijk geen verblijfsvergunning in Italië. Maar een illegale immigrant met een lang strafblad. Hij deinsde zelfs niet voor de Carabinieri terug, maar wierp zich in woede op hen toen ze hem probeerden te arresteren.

Het wordt elke dag erger en erger. Drugsdealers en dronkaards zijn onze buurt en andere delen van Rome binnengedrongen. En niemand doet iets om de mensen die hier wonen te beschermen, klagen de inwoners van Casilino.

Illegale migrant grilt kat op straat

Italië: 60% van de migranten-pensioentrekkers heeft nog nooit gewerkt

2 REACTIES

  1. Leve de “democratie” in de EUSSR van Fransje Timmermans, Gerrit Verhofstad en Ursula v.d. Leyen; wát een klère-zootje !!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here