Migranten proberen met geweld door te breken bij de Hongaarse grensovergang

1

Een groep van 19 migranten heeft vrijdag twee pogingen gedaan om vanuit Servië met geweld Hongarije binnen te komen, meldde de politie van het Zuid-Hongaarse Csongrád op zaterdag. De poging werd op vrijdag verricht, slechts twee dagen na een andere soortgelijke poging van een groep van zo’n 100 migranten afgelopen woensdag.

Volgens informatie van de politie gooiden de gemaskerde mannen stenen en voorwerpen toen ze vrijdag rond 10.35 uur probeerden Hongarije binnen te komen, maar de politie en de grenswachters hebben de migranten tegengehouden. Nadat de groep twee tevergeefse pogingen had gewaagd, trokken ze zich terug op Servisch grondgebied, aldus Remix.

Maar ze gaven niet op. Zaterdagmorgen om 3.35 uur meldde de politie dat ze een groep van zes illegalen in het dorp Hercegszántó in hechtenis hadden genomen die allemaal beweerden uit Syrië te komen. De politie gelooft dat deze groep in verband staat met de eerdere oversteekpoging van de avond ervoor.

Op 9 augustus hield het Hongaarse Directoraat Georganiseerde Criminaliteit van de Nationale Opsporingsdienst vijf passagiers en de bestuurder van een Mazda-auto aan op de M6 die naar Oostenrijk leidt. Als er voldoende bewijs wordt gevonden, zou dit een ernstig geval van mensensmokkel kunnen zijn en zouden de initiatiefnemers 10 tot 20 jaar gevangenisstraf kunnen krijgen.

Volgens de laatste berichtgeving heeft de politie van de provincie Csongrád in het weekend de toegang van 45 personen verhinderd. De Hongaarse politie heeft in het hele land 92 buitenlanders opgepakt en teruggestuurd naar de plaats van binnenkomst en heeft nog eens 65 andere migranten de toegang ontzegd.

  Orban in strijd met Soros: "Het Soros-netwerk wil van Europa een immigratiecontinent maken"

“De politie van de provincie Csongrád is voorbereid voor gelijkaardige pogingen in de toekomst”, zegt bovengenoemde wetshandhaving in een verklaring met betrekking tot de poging van de Vrijdag.

Hongarije waarschuwt dat Europa zijn identiteit verliest – islam penetreert zonder verzet

Vorig artikelMedia blackout: Zwarte man zwenkte zijn SUV met opzet in blanke jongens – geen haatmisdaad aanklacht
Volgend artikel“Overal ontlasting”: Italiaanse overheid negeert smeekbede van vrouw om hond-etende moslimbezetters van haar terrein te verwijderen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Victor Orban voor EU president, andere ” staatshoofden ” verraden hun eigen bevolking door de Tsunami van derde wereld figuren te accepteren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in