Terwijl Italië nog steeds gedeeltelijke in Coronavirus-lockdown verkeerd, varen migrantenboten die met het virus besmette passagiers vervoeren elk uur de havens van Lampedusa binnen. De partijleider van de Liga, Matteo Salvini, bezocht het geteisterde Siciliaanse eiland om de aandacht te vestigen op wat hij noemt “ontschepingen van illegale migranten georganiseerd door een regering die samenwerkt met criminelen”.

Vanaf het moment dat Salvini op Sicilië uit het vliegtuig stapte, werd hij overspoeld door supporters die de leider benaderden met smartphones en camera’s voor foto’s. Zoals altijd is er geen gebrek aan steun of applaus voor de geliefde grenzen-dicht leider.

Dit is geen immigratie, maar chaos. Zoals je de dramatische situatie zelf kunt zien, zijn er 800 mensen in plaats van 190, bijna allemaal volwassenen, mannen, jong, fit en geweldig robuust. Ze zijn geen schipbreukelingen, dit is beschamende mensenhandel waarvan de Italiaanse regering een criminele medeplichtige is. Ik durf me de opofferingen niet voor te stellen die de wetshandhavingsinstanties hier op Lampedusa brengen, verklaarde Salvini.

Tijdens het bezoek van Salvini aan het eiland zond hij de migranten die Lampedusa binnenvielen live uit op Facebook. Migranten worden door de kustwacht naar de haven gebracht. Salvini veroordeelde de regering wegens het helpen en aanmoedigen van de illegalen.

 

Italië heeft uiteindelijk zijn leger naar Sicilië gestuurd nadat potentieel gevaarlijke en zieke illegale migranten uit de overvolle opvangcentra waren ontsnapt. Soldaten patrouilleren langs de stranden van kustplaatsen op het hele schiereiland.

De socialistische regering van Italië onder leiding van premier Giuseppe Conte heeft het immigratiebeleid van Salvini omgedraaid toen hij aan de macht kwam, waardoor Italië NGO-schepen voor mensensmokkelaars weer toegang tot hun zeehavens gaf. Zonder Salvini zullen NGO’s, mensensmokkelaars en de Europese Unie Italië blijven overspoelen met gevaarlijke en Corona-zieke economische migranten.

Journalist bekent: “We mogen de waarheid over de migranteninvasie niet rapporteren”

  Italië arresteert mensensmokkelschip Alan Koerdi
Vorig artikelGeschiedenis van de Arabische slavenhandel
Volgend artikelDuitse politie arresteert man voor het protesteren tegen de ‘oproep tot gebed’ van de door Erdogan gecontroleerde moskeeën
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in