Federale rechtbanken van de VS verwerpen Biden’s tirannie, maar Oostenrijk toont zijn ware nazi-kleuren. Het Amerikaanse politieke systeem, gebaseerd op de scheiding der machten, heeft voorlopig stand gehouden tegen de tirannieke ontwikkelingen die de burgerlijke vrijheid in het “vrije Westen” wegvagen. Het Amerikaanse Hooggerechtshof heeft Biden’s mandaat dat werknemers van particuliere bedrijven geïnjecteerd moeten worden met het gevaarlijke Covid “vaccin”, ondanks het bewijs dat het “vaccin” geen bescherming biedt tegen Covid maar wel letsel en de dood veroorzaakt, overboord gegooid. Het Hooggerechtshof oordeelde dat de president geen wettelijke bevoegdheid heeft om een dergelijk mandaat uit te vaardigen, een voor de hand liggende uitspraak aangezien in de VS de wet onder de bevoegdheid van het Congres valt, schrijft Paul Craig Roberts.

Nu heeft federale districtsrechter Jeffrey Brown beslist dat Biden ook niet bevoegd is om een mandaat uit te vaardigen om alle federale werknemers met het Covid “vaccin” in te spuiten. De bevoegdheid van de president is beperkt tot “gedrag op de werkplek” en een gedwongen medische procedure valt niet onder gedrag op de werkplek.

Zoals ik al meldde heeft de Britse regering geweigerd met de tirannie door te gaan en heeft zij een einde gemaakt aan alle Covid-paspoorten, maskermandaten en werkbeperkingen.

Maar buiten de VS, Engeland en Zweden is de rest van het niet langer vrije Westen in tirannie aan het ineenstorten. Australië stopt mensen in concentratiekampen. Canada lijkt niet ver achter te liggen. Duitsland, Italië en Oostenrijk, de fascistische mogendheden van de Tweede Wereldoorlog, hebben opnieuw de burgerlijke vrijheid van hun gevangengenomen bevolking volledig verworpen. De heersende Duitse nazi’s willen de ongevaccineerden huisarrest opleggen. De Italiaanse fascisten beboeten degenen die zich niet laten inspuiten met het potentieel dodelijke “vaccin” en schorsen zonder salaris overheidsambtenaren die zich niet laten inspuiten. Een Italiaanse journalist die nog niet is uitgeschakeld, meldt dat:

  Superparamagnetische nanodeeltjes toegediend via vaccins - gepubliceerde wetenschap legt alles bloot

“Het is nu onmogelijk om postkantoren en banken binnen te gaan zonder vaccinatie.

Het is nu onmogelijk om de winkels binnen te gaan en algemene boodschappen te doen als je zonder vaccinatie bent: alleen “noodzakelijke goederen”, maar welke goederen noodzakelijk zijn wordt door de regering bepaald.

Het is nu totaal onmogelijk om naar de sportschool te gaan zonder vaccinatie en een masker.

Het is nu onmogelijk voor wie niet gevaccineerd is om naar de tabakswinkel te gaan en een krant te kopen.

Voor wie niet gevaccineerd is, is het nu onmogelijk om te skiën.

Het is nu onmogelijk voor wie niet gevaccineerd is om een boekwinkel binnen te gaan.

Voor wie niet gevaccineerd is, is het nu totaal onmogelijk om gebruik te maken van een langeafstandstrein of -vliegtuig.

Het is nu onmogelijk voor de ongevaccineerde inwoners van een eiland om op het vasteland van Italië aan te komen. Sardinië is geïsoleerd. Sicilië was geïsoleerd, maar de gouverneur kreeg een schok van waardigheid en gaf opdracht het regeringsbevel te negeren. Het probleem blijft bestaan voor de kleinere eilanden en voor Venetië.

Ongevaccineerde parlementsleden die op de eilanden wonen, kunnen niet naar het parlement tenzij ze een privé-schip vinden om hen te verplaatsen.

Mensen staan in de rij voor de derde dosis en denken aan de vierde, worden nog steeds ziek met covid, herstellen moeizaam en sommigen van hen sterven. De regering zwijgt.

Ziekenhuizen weigeren openlijk ongevaccineerde patiënten, maar justitie grijpt niet in. De regering zwijgt.

Het hakenkruis zwaait weer over Oostenrijk”

  Met COVID-19 is de val uit de gratie van de Wereldgezondheidsorganisatie compleet

Oostenrijk stelt Covid vaccins verplicht

Maar het is Oostenrijk, dat vroeger deel uitmaakte van nazi-Duitsland, dat het verst is gegaan in het verpletteren van de menselijke vrijheid. De regerende Oostenrijkse Nazi’s hebben bij wet bepaald dat de gehele bevolking van Oostenrijk moet worden geïnjecteerd met het gevaarlijke “vaccin”. Zie het duidelijk, de vertegenwoordigers van het volk zelf hebben tegen het volk gestemd en het volk tirannie opgelegd.

Het is het Oostenrijkse parlement, niet een of andere uitvoerende ambtenaar omgekocht door de farmaceutische bedrijven, die vaccinatie verplicht heeft gesteld voor alle burgers, waarbij degenen die zich verzetten boetes kunnen krijgen die kunnen oplopen tot 3.600 euro.

De Britten, het land dat de westerse wereld burgerlijke vrijheid gaf, heeft de Covid-mandaten afgeschaft, en Oostenrijk, een nazi-staat die nooit iets voor vrijheid heeft gedaan, heeft alle burgers verplicht zich te onderwerpen aan de doodstraf.

De nazi-Oostenrijkse regering heeft dit gedaan ondanks het overtuigende bewijs dat de mRNA-vaccins geen bescherming bieden tegen Covid of varianten daarvan, maar wel de dood en ernstige verwondingen veroorzaken bij degenen die worden geprikt.

De enige mogelijke conclusie is dat de Oostenrijkse regering een moorddadige terroristische regering is die van plan is haar eigen bevolking te verwonden en te doden.

Waarom is het Oostenrijkse volk niet in opstand gekomen en heeft het deze tirannieke nazi-regering niet omvergeworpen? Waarom onderwerpen Oostenrijkers zich aan de heerschappij van massamoordenaars?

Misschien is dit een goede zaak. Een bevolking die zo dom is om een regering te kiezen en haar de macht te geven om hen te verwonden en te doden, heeft geen overlevingswaarde.

  Hier is meer bewijs dat COVID "vaccins" MILJOENEN mensen hebben gedood

Vaarwel Oostenrijk, en opgeruimd staat netjes.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

SCHOKKEND: In het kielzog van Oostenrijks drastische lockdown van ongevaccineerde mensen, roept EU-chef op tot het schrappen van de Neurenberg CodeVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelEen voorbeeld uit het verleden
Volgend artikelHet ruimen van de kudde: Eugenetica, ontvolking en de uitroeiing van de lagere klassen  
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

28 REACTIES

 1. Goed stuk, heel frappant inderdaad dat het de nazilanden zijn die nu wederom op totale onderdrukking inzetten. Blij dat we hier laffe honden in de politiek hebben ipv die echte psychopatische dictators in o.a. Duitsland en Oostenrijk. Wat dat betreft ben ik blij met dat langzame totaal ondaadkrachtige polderen wat ze in de Nederlandse politiek zo goed kunnen. Lekker lang debatteren over niks, totaal niks zeggen en niet naar elkaar luisteren. Heel vervelend in normale tijden, maar het is nu ons geluk.

 2. Moeten we blij zijn als de krokodil ons als laatste opeet? Wie zijn vrijheid lief heeft moet als de wiedeweerga in actie komen. Zoniet rest eeuwige onderdrukking. Voor u, uw kinderen en hun kinderen.

 3. “Oostenrijk stelt Covid vaccins verplicht”

  “Het is het Oostenrijkse parlement, niet een of andere uitvoerende ambtenaar omgekocht door de farmaceutische bedrijven, die vaccinatie verplicht heeft gesteld voor alle burgers, waarbij degenen die zich verzetten boetes kunnen krijgen die kunnen oplopen tot 3.600 euro.”

  Dat is nog steeds geen verplichting maar een dwangmiddel. Een daadwerkelijke verplichting wat wettelijk is opgenomen is het niet, en dat kan ook niet. Vandaar dat ze het op deze slinkse wijze proberen om mensen alsnog over te halen, te dwingen, om het (vaccin) te nemen. Nogmaals, van een daadwerkelijke verplichting is geen sprake.

  • Nou, als het bedrag maar hoog genoeg is, dan is het de facto een verplichting.
   Het spreekt voor zich dat als de boete 5 euro bedraagt, het een keuze is, maar tevens dat als de boete 10 miljard is, dat dan zelfs de rijkste man van het land de facto verplicht wordt.
   OK, ik overdreef een beetje, maar u begrijpt mijn punt.
   En nu kunnen we de bedragen stapsgewijs laten zakken.
   Voor de meeste mensen zal zelfs een boete van 1 miljoen de facto een plicht impliceren en … een van 10.000 eveneens (niet mocht ze eenmalig zijn maar wel als het per keer is).
   En hoe zit het met 3600?
   Nou als ik die riskeer te moeten betalen per gezinslid wanneer we met zijn vieren met de auto worden tegen gehouden EN … wanneer het niet een eenmailig bevrijdende boete betreft, doch iets wat me mogelijk maandelijk (of zelfs wekelijks!) treft, dan is het voor 99% van de mensen simpelweg onbetaalbaar (stel je voor 14k per maand of per week!), DUS komt het neer op een verplichting.
   Een boete van 20 euro per week, of ja zelfs per dag, kan ik wel aan. Maar 14000 niet.
   En ik denk dat dit voor zowat 99% der bevolking geldt.

 4. Hoho die laatste zin zou door een nazi gezegd kunnen worden. Niemand verdient uitroeiing. Niemand. En een mens doet wat ie kan maar is niet verantwoordelijk voor wat zijn landgenoten doen. Ik heb toch ook niets te zeggen over mijn mede Nederlanders?
  Verder heel goed artikel.

 5. Er is een belangrijk verschil. Je kon er niets aan doen als Jood geboren te zijn. Wie weigert zelf na te denken kiest daar zelf voor.

 6. Wat een bullshit..dit is puur zionistisch communisme..onder der fuhrer was dit nooit gebeurd..zou maar eens dieper in de geschiedenis duiken en uw kennis opdoen

 7. P.s : voor degenen die het nog steeds niet weten : Duitsers noemden zichzelf geen nazi’s, maar Nationaal Socialisten..het woord nazi is verzonnen ( net als : racist en antisemitisch..puur om tegenstanders monddood te maken ) door de communistische partij ( opgericht door joden) om de NSDAP te trollen..generaal patton zei niet voor niets : we hebben de verkeerde tegenstander verslagen..verdiep je eens in : weimar en de holodomor + oprichting van de chinese communistische partij.

 8. Nederland volgt op de voet
  In wat het schrijven vermeld
  Welke Bank bestaat er nog in Nederland ?
  Kan men ergens geld opnemen bij een
  Bank ?
  Kan men ergens geld storten bij een Bank ?
  Kan men ergens zonder Angst een winkel bezoeken

  & & & &

  Ga zo maar door
  De crimineele machthebbers Verlengstukken , Pionnen van de grotere Demonen hebben het voor het zeggen

  Demonen zijn kinderen Duivels
  Duivels zijn Kinderen Satans

  Twee keerzijden aan èèn muntstuk
  God – Duivel
  Goed – Slecht
  Liefde – Haat
  Bejegenen , Koesteren – Haten , Moorden
  Mooi – Lelijk
  Enzovoorts
  Zelf aanvullen

  Welke kant kiest U ?

  Dank U

 9. Als ik de EU wetgeving (aantasting lichamelijke integriteit) moet geloven doet dit EU lidstaat nu iets wat helemaal niet mag en gaat ver buiten zijn boekje.
  Mensen laten zich helaas bang maken en kennen hun ‘rechten’ niet.

  • Hoi Dobby,

   Ik vond het meest lastige om te verteren gedurende deze ”crisis” dat mensen gewoon geen rechten hebben. Het is gebleken dat het gewoon gunsten zijn en dat de gemiddelde mens dat prima vind. Echt, bizar maar wel een feit.

   Groeten,
   Hugo

   • Hoi Hugo,
    Dat mensen het prima vinden dat ze gunsten krijgen ipv rechten is een feit, daar heb je helemaal gelijk in.
    Dat houdt ook hetgeen wat momenteel gaande is grotendeels in stand.
    Helaas wordt door deze mensen voor het gemak even vergeten dat het gewoon rechten zijn die vastgelegd zijn in algemene EU wetgeving en hier wordt door deze zeer foute overheden misbruik van angst cq onwetendheid gemaakt.
    Iedereen die in lidstaten zoals Oostenrijk, Italië en Griekenland vandaag de dag nog naar de prik straat rent en niet opkomt voor zijn/haar rechten en opgelegde boetes niet aanvecht en daar mee voorlopig ´on hold ’ zet, is in mijn ogen ZELF schuldig.
    Deze EU wetgeving is nog steeds hetzelfde als voordat de neppandemie uitbrak en die heks genaamd von der Leyen heeft nog steeds niet haar zin gekregen, gelukkig.
    Van de protesten aldaar krijgen wij zeer weinig te zien in de MSN, nee wij worden afgeleid met schandalen van een goedkoop tv-programma als The Voice, om de aandacht af te leiden, heel typisch allemaal.
    Mensen moeten eens gaan beseffen dat wat er in die landen gaande is gewoon ILLEGAAL is, dan zou er al heel wat gewonnen zijn.
    Ben bang dat het ijdele hoop is, want nadenken is helaas voor veel mensen te pijnlijk.
    Ben echt niet van plan om meegesleurd te worden in de ellende door de gemakzucht van de dommen.

    Groeten,
    Dobby

    • Er is een verbod op verplichte vaccinatie aangenomen door het Europese Hof.
     Dit geldt in alle Europese lidstaten behalve in Wit Rusland, Kosovo en het Vaticaan.
     Het Europees Hof voor de rechten van de mens besloot op 27-1-21 in zijn resolutie 2361/2021 onder meer dat niemand onder druk, tegen zijn wil kan worden ingeënt.
     De 47 lidstaten wordt verzocht voor vaccinatie te melden dat vaccinatie niet verplicht is en dat niet gevaccineerde mensen niet mogen worden gediscrimineerd.
     Kortom, wat deze lidstaten uitspoken is puur illegaal.

      • Hoi Dobby,

       Helemaal eens maar het is gebleken dat het principe ”nood breekt wet” helaas de leidende draad is. Alle wetten zijn het papier niet waard waarop ze geschreven zijn indien ”men” ze wil breken. Heel triest.

       Groeten,
       Hugo

 10. Dit artikel is “blaming the victim”.
  Oostenrijk wordt sinds 1945 geregeerd door een bezettingsregime van de internationale samenzweerders, via zorgvuldig geselecteerde marionetten.
  De laatste regering van Oostenrijk, voor het volk, en door het volk, was de regering van de Führer.

 11. Bericht aan het duitse en oostenrijkse regime…STEEK DIE SPUIT AUB ZO SNEL MOGELIJK IN JE EIGEN REET.
  DES TE EERDER ZIJN WE VAN JULLIE AF.

 12. Dobby:
  En stuk minder goed nieuws waar ik mij wel zorgen om maak:
  https://www.eur.nl/nieuws/europees-hof-voor-de-rechten-van-de-mens-verplichten-van-vaccinaties-toegestaan
  Den Exter: “Voor ingewijden is de uitspraak en de gevolgde argumentatie van het Hof niet verrassend. In eerdere jurisprudentie heeft het Hof de ruime beleidsvrijheid op het terrein van gezondheidsvraagstukken erkend. Niets staat de Nederlandse overheid in de weg om in de toekomst, mede voor Covid-19-vaccinatie, te opteren voor een verplichte vaccinatie, mits dit noodzakelijk is en proportioneel in het licht van de dreiging voor de volksgezondheid.”

 13. Behalve met de medewerking van een domme bevolking hebben ze in principe geen enkel ´bewijs ´ om verplichte vaccinatie te kunnen rechtvaardigen.
  Het bestaan van het Corona virus is nooit bewezen.
  Ze moeten overtuigend kunnen bewijzen dat de volksgezondheid in gevaar is, en dat kunnen ze niet.
  Alleen als vals bewijs door de (omgekochte) rechtspraak wordt aanvaard, is het een probleem en tijd voor hoger beroep.

 14. Van der leyden wilt de Neurend Bergse code schrappen waarom , dat komt dat zij als eerste op gehangen gaat worden zij heeft zoveel misdaden nu al gepleegd dat Hitler zich om draait in zijn graf waar is het verstand van de mensheid gebleven vraag ik mij wel eens af, volkeren staat op het is de hoogste tijd om terug te slaan of jullie worden als varkens geruimd jullie zijn gewaarschuwd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in