Ursula Van Der Leyen, het hoofd van de EU-commissie, verklaarde woensdag tegenover de pers dat zij voorstander is van het schrappen van de al lang bestaande Neurenberg-code en van het verplichten van mensen om zich te laten vaccineren tegen COVID, schrijft de  Thepostmillennial.com.

Ursula Van Der Leyen, het hoofd van de EU-commissie, vertelde de pers op woensdag dat ze voorstander is van het schrappen van de al lang bestaande Neurenburg Code en het dwingen van mensen om zich te laten vaccineren tegen COVID.

“Hé, het is maar de code van Neurenberg. Alleen maar wat we geleerd hebben van de nazi-wreedheden, niet in het minst die van medische aard,” merkt de gewaardeerde professor, docent en podcaster Dr. Jordan Peterson sarcastisch op:

In Oostenrijk worden mensen boven de 12 die niet gevaccineerd zijn momenteel bijna volledig in lockdown afgesloten, ze mogen alleen naar buiten voor absoluut noodzakelijke taken zoals eten of medische afspraken.

In een interview dat ze gaf aan de BBC, zei de-EU chef dat het “begrijpelijk en gepast” was om vaccinatiemandaten te overwegen, vooral vanwege de nieuwe Omicron variant van COVID 19, die nu is ontdekt in 12 verschillende lidstaten van de EU.

De WHO heeft landen echter sterk aangemoedigd om geen reisverboden in te stellen vanwege Omicron, en heeft verder verklaard dat de eerste gegevens erop wijzen dat de meeste gevallen van Omicron niet ernstig zijn. De meeste regeringen van de wereld schenken in dit geval echter geen aandacht aan de richtlijnen van de WHO.

De Code van Neurenberg werd in 1947, onmiddellijk na de Tweede Wereldoorlog, uitgevaardigd om veel van de flagrante schendingen van de mensenrechten door de nazi’s en de Keizerlijke Japanners tijdens de oorlog te voorkomen.

In het bijzonder ging het om het uitvoeren van medische procedures op proefpersonen zonder hun toestemming. Deze procedures, die vaak werden uitgevoerd onder het bevel van mensen als Dr. Josef Mengele of Hideki Tojo, leken vaak op de ergste vormen van marteling. Sindsdien is volledige en pro-actieve voortdurende toestemming vereist.
Hieronder is het gedeelte van de Code van Neurenberg weergegeven waar het hier om gaat.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wij zijn getuige van de comeback van de experimentele vaccins die na de nederlaag van de nazi’s in 1945 werden verbodenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelTop cardioloog waarschuwt dat onderzoek naar verband tussen COVID-vaccins en enorme toename van hartaanvallen volledig genegeerd wordt
Volgend artikelDe gevaccineerden zijn duidelijk sneller aan het sterven dan de ongevaccineerden, volgens Britse gegevens
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

54 REACTIES

 1. Het verbaast mij allemaal niets meer.
  En heel langzaamaan krijgen dit soort lieden overal steeds meer voet aan de grond.
  Ik heb deze tijd voor mijzelf niet voor niets de titel:’ The resurrection of evil’ gegeven.

 2. Schrappen Neurenberg code is precies wat zij en de corrupte EU parlementsleden willen, omdat eind december komt er een tribunaal en dit willen ze niet hebben! De inwoners van EU bepalen of de Neurenberg geschrapt mag worden of niet! Het is genocide wat EU en haar corrupte leden doen. Ze weten dat de doodstraf hierop staat. Dit willen ze voorkomen! Dit gaat het niet worden. Ze zullen berecht worden voor hun misdaden. Geen enkele medelijden met ze.

  • Ik hoop dat de inwoners van de EU die hierover mogen stemmen überhaupt goed begrijpen waar dit over gaat.
   Voorlopig laten de meesten van hen zich leiden door angst, geloven alles wat de regering zegt, staan in de rij voor de gifprik en maken vooral ‘dankbaar’ gebruik an de QR code waarvan ze het gevaar niet willen inzien.
   Ik heb hier dus zeer ernstige twijfels over.

 3. Wat een totaal geschifte vrouw.
  Ik kan gewoon niet meer bevatten hoe doorgeslagen mensen kunnen zijn.
  Ik hoop dat er nog parlementariërs zijn die ons kunnen redden van Nazi Ursula.

 4. da ze da smerig nazi wijf maar rap de strop geven ! het Nurnberg tribunaal is aangekondigd in Polen , en staat in de startblokken, ik denk dat ze te laat zijn , hun ganse NWO blamage stort in elkaar , vervolgd moeten ze worden , en eindigen aan de galg !

 5. Ik hoop maar dat de inwoners van de EU die hierover ‘mogen’ gaan stemmen überhaupt goed begrijpen waar dit over gaat, voorlopig laten de meesten zich leiden door angst, geloven ze alles wat de regering zegt, staan ze massaal in de rij voor de volgende prik en maken velen ´dankbaar’ gebruik van de QR code.
  Dus heb ik hier zeer ernstige twijfels over.

 6. Vreemd dat er nu pas iemand mee komt, om die code van N te schrappen… Maar het zal wellicht niet de enige manier zijn om die globalisten bende aan te klagen. Ook al is het gros gehypnotiseerd met die Neurenberg code. Het lijkt wel een soort van mantra te zijn geworden, zonder veel betekenis of kracht. Wie houden zich er verder nog mee bezig, behalve meneer Fuellmich? Ik zie geen andere EU landen die bezig zijn een rechtszaak obv deze code aan te spannen tegen ook maar iemand. Geen kritiek verder, maar voor ik op en neer spring van vreugde, wil ik toch wel graag weten waar ik echt aan toe ben… Die heks is bovendien ook een omgebouwde, hahahah! Lijkt er wel op hè…

 7. Le croix gamme contre caducée….een boek van Francois Bayle gemaakt in 1945/47 wat ik ooit als eerste druk en met handtekening heb gehad. ( ligt nu in museum in Caen) …waarin alle experimenten door de Duitse dokters werden gedocumenteerd. Het gaat ook over de afweging waar de medische sector en onderzoek op moreel vlak stoppen en waar de misdaad tegen mens en het leven zelf begint…

  Er is al lang een hoop geexperimenteer aan de gang op mensen, maar vaak zonder dat ze er zelf weet van hebben. Dokters die middelen testen op patienten die niet weerbaar zijn of in een psychiatrische instelling zitten en dus alle geloofwaardigheid kwijt zijn, en hiervoor word door de Pharma industrie goed betaald.
  Politici die zitting hebben in directie van medische bedrijven helepen hier vaak aan mee zonder dat ze weten wat ze doen. Medici die nu adviseren over de Covid spuit weten dat echter wel, maar geld maakt gelukkiger en jezlef vertellen dat het in naam is van de wetenschap sust het geweten compleet.
  ISIS gooit in naam Allah en van de wetenschap ook homo’s van flatgebouwen….en ze voelen zich goed en trots….

  …het is duidelijk dat als de EU dit soort zaken gaat voorstellen het binnenkort gaat gebeuren. Dan is de weg vrij voor verplichte inspuiting in de hele EU en alles wat daarna komt.
  Dat dit soort zaken zelfs maar word voorgesteld zou alle alarmbellen moeten gaan laten rinkelen, bij ieder land binnen de EU.
  Natuurlijk is dan de hele EU een geheel qua regels, maar tegelijkertijd is ieder land de controle over zichzelf kwijt en is iedere burger rechtenloos gemaakt. En dat iemand in Brussel in de toekomst met een simpele A4 kan bepalen dat alle roodharigen moeten worden gesteriliseerd, dat alle blauwogigen de ogen moeten worden uitgestoken etc….en er zullen lui genoeg zijn die dit tegen betaling willen uitvoeren….

  Mocht dit doorgaan zal ik persoonlijk trachten te vluchten, en mocht dat niet gaan zal er niets anders resten dan het zwaard opnemen en sterven op de manier die ik verkies. Ik ga niet wachten tot ik op EU bevel een medische ingreep moet ondergaan om welke reden dan ook omdat iemand ergens een natte droom heeft gehad. Sterf dan.

  Dit is de grens overgaan tussen waar mens zijn overgaat in beest.

  Deze figuur dient te worden opgeruimd van het politieke toneel, acuut !
  Dit voorstellen gaat alle normen voorbij.

  Tweede kamer , eerste kamer, regerings lieden en anderen, geef maandag een persverklaring af dat uw zich compleet distancieert van dit EU gelul, want hiermee is de basis van de EU en de mens weggevaagd.

  Actie.

  Wat nu word voorgesteld moet worden afgestraft met onmiddeleijk ontslag en een verbod op iedere publieke functie.

   • Het E ngelse leger is in 1995 omgeschakeld qua toekomstbeeld van oorlog naar Urban warfare op eigen bodem…deuren zijn daarbij een veel voorkomend probleem…

    Nederland huppelt daar een kwart eeuw later achteraan….

    is met alles zo eigenlijk….

  • Maar het is dus niet het asculaap symbool.
   Oude dubbelspraak, symboliek en dromen.
   Het caduceus symbool wordt geïdentificeerd met dieven, kooplieden en boodschappers,
   en Mercurius zou een beschermheer zijn van dieven en bandieten,
   duidelijk geen wenselijke beschermer van artsen of wat daar voor doorgaat.

   nazi post-pandemic stress disorder

   • Hoy Leen Maarten
    En heel interessante draai die je aan die staf geeft. Kan je me a.u.b. een link of boektitel sturen via een reactie waarin ik dit kan vinden. Zelf vertaal ik het intuïtief als een ruggengraat met Ida en pingala die eromheen cirkelen de kundalini slang die opgewekt wordt. Ben benieuwd hoe je daar tegenaan kijkt.

  • Waarom ISIS erbij betrekken. Postadres USA. Al Bagdadi joodse amerikaanse acteur. Saoudie Arabie, grote vriend USA, liet duizenden gevangenen vrij, die voor ISIS gingen vechten. Evt gewonden werden over de grens in Israel behandeld. Misschien is 1 plus 1 gewoon 2.

 8. Ik hoop dat dit dan de langverwachte volksopstand teweegbrengt. Het lijkt wel een test om te kijken hoever de burger bereid is te gaan. We moeten ze simpelweg zelf stoppen. Niemand anders zal dat doen.

 9. Ursula von der Leyen (geboren : Albrecht), Presient van de Europese Unie, is in 1986 gehuwd met Heiko von der Leyen (duitse adel).

  Heiko van der Leyen is, sinds december 2020, Medisch Directeur van “Orgonesis”, een firma gespecialiseerd in cel en genetische behandelingen.
  Orgonesis verdiend miljarden aan de commercialisatie en transformatie van “cell delivery” en genetische behandelingen (CGT’s).

  Ursula von der Leyen wordt gesteund door Klaus Schwab (WEF) om de NWO en de great reset door te drukken.

  Er is hier duidelijk sprake van belangenvermenging en een leidende rol in de genocide op de europese bevolking.

  Alleen daarom verdient zij en haar man de doodstraf.

  Zij zal als een wild kat tekeergaan om haar eigenbelang en haar globalistische meesters te blijven dienen.

  Ik hoop en bid dat zij haar verdiende straf niet zal ontlopen.

 10. Die ongekozen useful idiot mag als eerste voor het Neurenberg 2.0 tribunaal verschijnen wegen genocide op de bevolking van de Europese landen. Dat zij een welverdiende straf mag krijgen. Moge vele smeerlappen waaronder PRutte & Hugo de schoene, volgen.

  • Volkert en de linkse kant vinden dit opheffen prima, dan worden er geen dieren meer gebruikt voor proeven maar kut burgers.
   Dit opheffen zelfs maar voorstellen zou al moeten worden bestraft met totale afname van rechten, het heeft een reden dat er een Neurenberg protocol/code is….

   He tlijkt mij dat transparantie het enige wapen is dat echt werkt, zorgen dat van al dit soort lui bekend is waar hun huis woont, waar ze per dag zijn etc….dan pas kan democratie werken en zal men respect hebben voor de eigen wetten en burgers…

   Zolang dit soort geboefte anoniem rond kan trekken met gewapende bodyguards achten ze zich onaantastbaar.
   Het moet zo zijn dat ze een griepje kunne oplopen van een burger die boos is en ze van mens tot mens persoonlijk kan uutleggen waar de schoen aan de verkeerde voet is gedaan, en dan mogen dit soort lui uitleggen hoe dat is gekomen.

   Zolang ze onvindbaar en ongrijpbaar zijn kunnen ze dictator spelen en moorden bevelen…

   Wie wil vechten voor de democratie en de vrijheid zoekt informatie en deelt deze…zodat iedere burger voor zich kan kiezen om een persoonlijk gesprek aan te gaan en gehoord te worden.

   Vele malen meer effectief dan geweld, iemand gewoon net als iedere burger de onschendbaarheid ontnemen…

   Wie niets fout doet hoeft ook niets te vrezen, toch?

   • en ook wanneer je denkt dat een tribunaal misschien niet helemaal zuiver gevoerd wordt -in geval van in je nadeel welteverstaan.

  • Hoi MissyChrissy,

   Ze hoeft het ook niet expliciet te zeggen want het is duidelijk vanwege wat ze zegt. De fase 3 onderzoeken qua injectie zijn pas begin 2023 afgerond. Als je in 2021 zegt dat injectie dwang goed is zeg je dat je Neurenberg afschaft want je verplicht iedereen deel te nemen aan een medisch experiment. Dat betekend dat je Neurenberg overboord gooit.

   Kan wat hard overkomen maar wat de EU nu zegt is eigenlijk, ja, gedwongen medische experimenten op de gehele bevolking is top. Mengele was een watje want deed het maar op een deel van de populatie.

   Groeten,
   Hugo

   Groeten,
   Hugo

  • https://twitter.com/AlleyMan4/status/1467580364004728833?cxt=HHwWgoC5vZik8t0oAAAA

   Wat zou ze nou zeggen?

   Wat zou er nou bedoeld worden?

   Uit Oostenrijk, wat nu speelt 22.11.2021,
   met aanvangsdata van oa 01-01-2022 en feb/mrt komend jaar:
   December 2021 verstrijkt zonder vervanging, stelt de federale regering nu een wijziging voor van de administratieve handhavingswet, die de basis vormt van de voorlopige hechtenis. Vooral als delinquenten een boete niet kunnen betalen, zouden hun verplichtingen anders niet worden nagekomen, aldus de verklaring.

   — Kamercorrespondentie nr. 1315 d.d. 22 november 2021

   Vakgebieden:
   Grondwet
   Formaat:
   parlementaire materialen
   trefwoorden:
   Nationale Raad / Regeringswetten / Grondwet / Administratieve handhaving

   Nieuw bij de constitutionele commissie
   Detentie: kabinet reageert op bevindingen VfGH met wijzigingsvoorstel

   Wenen (PK) – Het Grondwettelijk Hof (VfGH) heeft de veroordeling als ongrondwettelijk ingetrokken. Opdat dit dwanginstrument van de handhavingsautoriteiten niet zonder vervanging afloopt op 31 december 2021, stelt de federale regering nu een wijziging voor van de administratieve handhavingswet waarop de voorlopige hechtenis is gebaseerd. Vooral als delinquenten een boete niet kunnen betalen, zouden hun verplichtingen anders niet worden nagekomen, aldus de verklaring.

   In de voorgestelde wijziging (1176 d.B.) wordt een maximale totale duur van de gevangenisstraf van een jaar genoemd. Daarnaast voorziet het in een rechtsmiddel op basis van het model van de deportatie-detentieklacht, d.w.z. het breidt de rechtsbescherming uit. In Oostenrijk is de tenuitvoerlegging van de voogdij in beginsel de uitzondering, benadrukken de verklaringen; meestal zijn boetes voldoende als middel tot veroordeling. Het Federaal Bureau voor Immigratie en Asiel (BFA) maakt voornamelijk gebruik van de detentiefaciliteit, aangezien de rechtspersonen vaak zonder vermogen zijn. —

   Alle details over de wet tegen vaccinatie-tegenstanders: Tot een jaar gevangenisstraf

   De boete is nu milder van € 2.000 (in plaats van € 7.200), maar de wijziging van de wet tegen tegenstanders van antivaccinatie is explosief in termen van democratische politiek: in Oostenrijk riskeren vaccinatiecritici in de toekomst een jaar gevangenisstraf. Het amendement is al door de parlementaire commissie gepasseerd. Er moeten aparte detentiekamers komen voor de vaccinatierecensenten en de kosten voor voedsel worden doorberekend aan ‘de verplichte’.

   Stilzwijgend en zonder veel aandacht te willen trekken, heeft de overheid nu het huidige sjabloon voor de handhaving van de geplande vaccinatieplicht afgerond. Concreet is dit een overeenkomstige wijziging van de Wft.

   De tekst van de wet, die de aangewezen parlementaire commissie al heeft aangenomen en alleen is goedgekeurd door de ÖVP, SPÖ, de Groenen en NEOS met de tegenstemmen van de FPÖ, is beschikbaar voor de eXXpress.

   Dienovereenkomstig moet iedereen die zich ondanks het verzoek tot betaling van een boete van 2000 euro weigert zich tegen het coronavirus te laten vaccineren. Maar het blijft niet bij een eenmalige betaling: elke overtreding wordt opnieuw bestraft met 2000 euro – zoals bij overtredingen van de snelheidslimiet. En: Iedereen die weigert zich te laten vaccineren en ook de boetes te betalen, moet in hechtenis worden genomen.

   * De kosten voor de aanhouding van de vaccin-tegenstanders zijn “te innen door de verplichten”.

   De getroffenen moeten de kosten van de detentie zelf dragen

   En analoog aan de boetes kan de duur bij herhaling oplopen: Waar in eerste instantie een gevangenisstraf van maximaal vier weken mogelijk is, is het kabinet voornemens de maximale duur te verlengen tot een jaar (!).

   Bijzonder explosief: in tegenstelling tot andere gedetineerden betaalt de staatskas niet, maar moet de betrokkene zelf de kosten dragen. Dus de dader moet ook betalen voor zijn eten en zijn cel.

   Een andere interessante passage in de tekst van de wet: “Gevangenen moeten worden vastgehouden in detentiekamers”, die gescheiden zijn van gevangenen, “die worden vastgehouden in overeenstemming met andere bepalingen dan deze federale wet”. Volgens deze wetswijziging zijn er dus blijkbaar aparte gevangenisverdiepingen of gevangenisgebouwen voor tegenstanders van vaccinaties.

   * 2000 € boete – en gevangenisstraf indien “dit niet in verhouding staat tot het doel”

   De nieuwe wet moet in 2022 van kracht worden

   Op 2 december gaf de constitutionele commissie groen licht voor het wetsvoorstel – zonder dat de inhoud vooraf opnieuw openlijk werd besproken.

   De verordening moet over enkele weken in 2022 in werking treden. Veranderingen zouden nog steeds mogelijk zijn – maar er was geen enkele kritiek onder de leden van de regeringspartijen, zoals blijkt uit uittreksels uit de notulen van de commissievergadering, die beschikbaar zijn voor de eXXpress.

   * Uit de nieuwe wettekst: Detentiecontroles voor tegenstanders van vaccins na vier maanden, daarna elke vier weken.

   Wat de leden van de parlementaire commissie erover zeiden

   We publiceren hier het originele transcript van de parlementaire commissie:

   In de voorgestelde wijziging (1176 d.B.) wordt een maximale totale duur van de gevangenisstraf van een jaar genoemd. Daarnaast voorziet het in een rechtsmiddel op basis van het model van de deportatie-detentieklacht, d.w.z. het breidt de rechtsbescherming uit. In Oostenrijk is de tenuitvoerlegging van precaire detentie in principe de uitzondering, wordt benadrukt in de verklaringen. Meestal worden boetes preventief gebruikt.

   In de commissievergadering benadrukte Friedrich Ofenauer (ÖVP) dat het veroordelen van detentie moet worden gezien als een laatste redmiddel, dat alleen wordt gebruikt als de rechtsstaat niet kan worden geholpen om door middel van boetes tot een doorbraak te komen.

   Het groene parlementslid Agnes Sirkka Prammer onderstreepte dat een staat zo sterk is als zijn vermogen om beslissingen af ​​te dwingen. Ze wees op een ingebouwd rechtsbeschermingsmechanisme waarmee de rechtmatigheid van de detentie continu wordt gecontroleerd.

   Johannes Margreiter (NEOS) gaf zijn goedkeuring en vervolgde dat het niet ging om klassieke overtredingen van de wet, maar om individuele gevallen, bijvoorbeeld als een besluit over een te nemen actie niet werd gevolgd.

   Christian Drobits (SPÖ) benadrukte vooral de beperking van gevangenisstraf tot een jaar.

   De PVV sloeg een meer kritische toon aan. Susanne Fürst (FPÖ) ging in op het lopende debat over verplichte vaccinatie, wat het onderwerp bijzonder explosief maakte. Volgens haar kan niet worden uitgesloten dat voorzorg binnenkort massaal kan worden ingezet, vooral voor degenen die niet willen vaccineren. Dit moet duidelijk worden uitgesloten.

   Daarover bestaat al een politieke consensus, antwoordde grondwetsminister Karoline Edtstadler. Ze willen mensen laten vaccineren en niet opsluiten, wat ook in de wet van de materie kan worden vastgelegd. Wel moet de bestuursrechtelijke mogelijkheid om gewenst gedrag af te dwingen gegarandeerd zijn zodat het rechtssysteem zijn geloofwaardigheid behoudt, zegt Edtstadler.

   Het regeringsvoorstel werd zonder de stemmen van de FPÖ met een meerderheid aangenomen.

   * Uit de wijziging van de Wft: “… gevangenisstraf van in totaal een jaar”

   https://twitter.com/ATschugguel/status/1467489260303536138?cxt=HHwWlMC-gaHtyN0oAAAA

 11. EU: In de voetsporen van Adolf.

  “Zowel Ursula von der Leyen als Charles Michel komen uit families van eurocraten die erop gebrand zijn een Europese superstaat te creëren. Beiden zijn geboren en opgegroeid in België. De 60-jarige Ursula von der Leyen, geboren Albrecht, is de dochter van Ernst Albrecht, die in de jaren vijftig en zestig directeur-generaal van de Europese Commissie (feitelijk: Chef de Cabinet in de Hallstein Comissie) was en vervolgens premier werd in Nedersaksen. De nazi Walter Hallstein is, zoals wellicht bekend, één van de oprichters geweest van wat de Europese Unie werd.”

  https://www.stopdebankiers.com/eu-in-de-voetsporen-van-adolf/?amp=1

 12. Schijtziek word je van al dat gezeik van al die psychopathische kankerdebielen. Het is gewoon oorlog. Afschieten die handel, want jij wordt ook niet gespaard! Waarom kunnen die lui nog gewoon levend blijven rondlopen en hun ding doen?

 13. Hallo Josefine,
  Een groot deel van de mensheid heeft meer dan genoeg van de zogenaamde Elite.
  Het is dus aan ons, de mensen die hun doorzien, om samen STOP te zeggen.
  Als wij het voor elkaar krijgen om eensgezind weerstand te bieden tegen deze mensen, hun macht te breken, kunnen we aan een betere wereld gaan bouwen.
  We moeten stand houden en ons niet laten breken.
  We kúnnen het.

 14. Aan Josefine: Heerlijk zoals je het zegt… ik denk het zo vaak. Ik word ook strontziek van die klootzakken die de totaal stupide debielenkudde maar voortsleuren en uitmelken, en die de Snuggerati continu lastig vallen. Hoe komt het dat ze maar blijven leven…

  En aan Ankie: “Elite” zijn die lijkenvreters echt niet hoor. Het zijn criminelen. En graag verneem ik hoe kunnen we “eensgezind weerstand bieden” tegen deze psychopatenclub. Er bestaat sowieso weinig eensgezindheid onder mensen die “vrij” denken en hun individualiteit niet willen inruilen voor zgn saamhorigheid. Zulke mensen hebben ook recht van bestaan, en zeker alleen al omdat ze niemand lastig vallen en de boel niet opruien of domineren. Dit zijn gewoon vredelievende mensen van het “live and let live” kaliber, die zich edoch geen knollen voor citroenen willen laten verkopen, en dus zeker geen gifspuit. Ik adviseer je niemand ook maar iets te vertellen over je visie op de zaken, en je keuzes hierin. Niemand is te vertrouwen. Gewoon meelullen, dan houd je jezelf het langst in stand. Meer kun je niet doen, (behalve dan 24/7 met een kalosh achter je voordeur en je oog op de peephole. 🙂 )

  • Hallo born again alien,
   Ik noem ze maar elite omdat ze zichzelf graag zo zien.
   En om het onderscheid te maken tussen hen en de (hopelijk) integeren onder ons, heb ik ze maar zo benoemd.
   De vraag hoe je saamhorig kunt optrekken, vind ik ook een moeilijke om te beantwoorden.
   Vind je trouwens niet dat vrijdenkers toch saamhorig zijn in hun gevoel van live and let live?
   Dat is misschien een begin. Want ik ben het helemaal eens met je dat wij, de vrijdenkers, ook recht van bestaan hebben.

 15. Eens een nazi/ztasi, altijd nazi/stasi.
  Uiteraard welkom bij de linksen; D666 juicht!

  Es lebe das vierte Reich!!!

  Bevolking krijgt de overheid ie ze verdient en zelf kiest
  Wij hebben gekozen op super corrupte incompetente linkse criminelen en moeten daarmee leven.

  Of sterven

  • Ik heb daar niet voor gekozen, maar ik krijg dit wel voor mijn kiezen. De achterlijkheid van de massa is de besis waarop dit kan voorbestaan, en de volgzaamheid van politie en overheid. En ik maar denken dat ze een eed hadden afgelegd op de grondwet om mijn en uw rechten te beschermen….

 16. 60 jaar terug kreeg ik de eerste prijs in Amersfoort.
  De middelbare scholen moesten een suk schrijven over EU versus wereld federatie.

  Ik was toen al tegen globlisme en te veel macht voor Brussel.

  Toen al.

 17. And you know what? she and many others all have been to Klaus Schwab’s school of Young Global leaders, in fact, Angela Merkel was at the first opening year, in 1992 she was there, and later this b#tch Ursula Von Der Leyen, but also Em Macron and Hans Sp (German) and 1.300 people more over the years, look them up via WEF sites… 1.300 puppets everywhere strategically planted on high places, also financial things, like Christine Lagarde and others, they are all in it… WEF Young Global Leaders school, it had another name in the beginning I believe, but sort like name.

 18. Het valt niet op dat ze nu opeens de Neurenberg code wilt schrappen.
  Denkt ze echt dat het volk dom is??
  Walgelijk wijf. Ik wil wedden dat ze zelf niet is gevaccineerd. 🙁

 19. Gewoon die mevrouw ff per email dingen zeggen waar ze van gaat zweten zonder te bedreigen> ze zal vast wel iets juridisch niet kloppend hebben gedaan????politiek welke partij?? school??

 20. Bei Ihrer Wahl zur EU Präsidentin war schon alles krumm und undurchsichtig. Diese Madame ist wie auch Madame Merkel ein Polit Monster ?

 21. hun hele philosophy is melden wat zij van plan zijn met de dieren van de kudde te doen als zelfverkozen herders.

  dit zou hun zowel juridisch als karmatisch vrijplijten van gevolgen.

  zelf mr pr van nl gaf een aanwijzing in een voorafgaande quotaat.
  dat het volk zijn zelfbeschikken niet verdiende als het niet in staat is het zelf op te pakken , verdedigen en onderhouden.

  dat , en ze stellen dat de vermeende vrijheid die er schijnbaar aanwezig was sinds 1945 nooit is geweest maar dat zij dit toelieten en nu gaan intrekken.

  von munchausen bypoxy usuperende “herders”
  stockholm syndroom geinjecteerde “kudde”

  een ziekelijke parasiet/gastheer symbiose
  waarin de parasiet de gastheer overtuigt de gastheer te zijn en de gastheer de parasiet..

 22. Aan haar gezicht en hals te zien concludeer ik dat zij de pensioengerechtigde leeftijd inmiddels wel bereikt heeft…dan kan ze zich nu mooi terug trekken voordat ze nog meer schade aanricht…weg met die heks…

 23. Ik wou dat ik ook reeds lang bestaande en democratisch tot stand gekomen wetten kon schrappen als ze me niet aanstaan.
  Om dat te doen moet je echter tot de globalistische club van dictators behoren wat totaal verwerpelijk is .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in